Kdo máte pluto ve štíru v 10. domě?


27.06.2015 - 13:12
(Váhy) samostatná jednotka
Kdo máte pluto ve štíru v 10. domě?
Ahojte zajímalo by mě, jaké máte hlavně vztahy se svými nadřízenými v práci s plutem ve štíru v 10. domě. At jsem v životě dělala cokoliv, tak jsem byla jediná z kolektivu bičovaná šéfkama z naprosto nepochopitelných věcí. Moje nadřízená byla vždycky žena a už to je problém s takovouto konstelací.

Řazení:
27.06.2015 - 13:20 | Filtr
(Rak) iwam
mam toto + i mesic ale tento problem nemam ...
:17:
27.06.2015 - 13:59 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Tvoje pluto kvadrátuje luna v konjunkcii s jupiterom, tam je vyjadrený ten problém so ženami. A venuša, vládca 10.d., je v konjunkcii s marsom (tento aspekt môže mať aj deštruktívny rozmer), navyše v kvinkunxe na lunu a jupiter....
Všetci máme niečo, keď si to uvedomíme, vieme s tým pracovať. :1: :17:
27.06.2015 - 14:05 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » Sky
Já si to naprosto uvědomuju už několik let a nic z toho, ještě se svojí váhou se tak přihlouple podřizuju a těm konfliktům se snažím uhýbat a být hezká a nepomůže nic. Zajímalo by mě, kdyby mi velel chlap, jestli by bylo vše v pohodě? Jenže chlapi na mě zase všude pomrkávali a byli dotěrní a to mě snad vadilo ještě víc než hnusná ženská.
27.06.2015 - 14:46 | Filtr
(Kozoroh) Sky » samostatná jednotka
Uhýbaš, uhýbaš, aj tak si ťa to vždy nájde. Zrejme sa nevyhneš tomu, že to budeš musieť začať riešiť. Máš na ASC urán, kvadrátovaný marsom, konfliktom sa v živote nevyhneš. Ide o to, aby tie konflikty boli z tvojej strany vedené tak, aby pre teba mali zmysel, minimálne aby ti priniesli poučenie... a aby si z nich nevyšla rozbitá. Nevybíjať sa, ale riešiť, nedať sa, vyjsť z konfrontácie so vztýčenou hlavou...
Ženy buddú vždy medzi sebou súperiť, a tie, čo z toho nevyrastú, ti budú s radosťou škodiť aj z vlastnej truhly, lebo si mladšia a krajšia a život máš ešte pred sebou :1:
A muži :3: ...určite ti budú radi pomáhať, a často veľmi pomôžu, ale nájdu sa aj tí s malým egom a malým :20:, a tí sú niekedy horší ako ženy. :8: Súťažíme všetci, sme ako chrobáčiky na nádhernej voňavej lúke a navzájom sa žerieme.
Máš slnko na MC, merkúr je od neho trochu spálený, sú v aspekte na klamársky, zradný neptún v 1.dome. Aj venušu máš v aspekte na neptún. Nauč sa spoliehať predovšetkým sama na seba... ženy, muži, všetci sme v zásade rovnakí (neber ma doslova :1:), ty si svoja najlepšia opora :68:
27.06.2015 - 21:07 | Filtr
(Panna) jonesy
Mám tenhle a i další podobný aspekty a postavení jako ty ... a ať udělám cokoli (a to i poměrně komplikovaný kreativní úkoly) málokdo to ocení, ale jakmile udělám sebemenší chybu, tak se mi zdá, že se to zbytečně nafoukne, přijde mi to trochu nespravedlivý ... a co se týče šéfů .. se ženskou jsem měl velkej problém, s chlapama je to o dost lepší :15: celkově jsou pro mě pracovní vztahy nejtěžší, protože k smrti nenávidím pomluvy, závidění si kvuli par tisicovkam navic a takový to nesmyslný žvanění o ničem ... a toho je na pracovišti mraky... do takovýho prostředí asi nedokážu dost dobře zapadnout a připadám pak lidem trochu upjatě :/
28.06.2015 - 13:05 | Filtr
(Váhy) samostatná jednotka » jonesy
S těma chybama je to stejný. Dám příklad:pracovala jsem v účetním týmu, kontrolovalo se DPH na konci měsíce a našlo se 6 chyb, ale vyskočilo první moje jméno se dvěma chybama. Že to udělali ti ostatní se neřešilo, prostě já byla nejhorší a jak si můžu něco takovýho vůbec dovolit. Tak je to se mnou všude. Nemám absolutní problém dostat práci, až mi přijde, že mám neuvěřitelné štěstí, ale co následuje potom je katastrofa.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »