Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina


18.06.2015 - 23:51
(Vodnář) Misaela
Těžší než nebe: Životopis Kurta Cobaina
Zdravím, četli jste tuto knihu? Vzniklo o něm mnoho knih, ale takhle je výjimečná už kvůli tomu, že spisovatel měl přístup ke Kurtovým deníkům a absolvoval víc jak 400 rozhovorů s rodinou, přáteli a blízkými.Četla jsem hodně knih, ale tahle mě neskutečně zasáhla hlavně z důvodu, že v mnoha věcech přemýšlím jako on a dětství jsem měla podobné. Co si o ní myslíte?

Řazení:
19.06.2015 - 00:11 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :)
Knihu jsem nečetl ale jak o tom mluvíš, láká mě tuze moc.

19.06.2015 - 00:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » honzík...tvrdý oříšek :)
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
presne to same me ted napadlo :1:
19.06.2015 - 10:38 | Filtr
(Vodnář) Misaela
Tu si musíte přečíst, protože ta kniha vám na něj totálně změní pohled. Co všechno zažil, jaký opravdu byl, co si psal do deníku... My jen víme, že se zastřelil, protože měl psychické problémy. Ale pokud si tu knížku přečtete, uvidíte, jak moc se trápil celý život. Hodně psychologická knížka a jen ten, kdo zažil v životě bolest, tak pochopí Kurta Cobaina.
19.06.2015 - 11:08 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » Misaela
My jen víme co nám bylo předhozeno, ví to jen on.

Bude to asi zajímavý, už jsem se pohlížel po knihkupectví :1:
01.08.2015 - 18:29 | Filtr
(Váhy) wendy30
Nirvana je mou srdcovkou, takže knihu samozřejmě mám přelouskanou už dávno. Spousta úryvků z jeho deníku. Celkem mazec....Jak člověka dokážou dodělat drogy. Samozřejmě že k nim měl udupanou cestičku skrze dětství a labilnější psychiku, ale stejně... Smutný příběh člověka, který neustál slávu, po které tak toužil. Nevěděl, co ho učiní šťastným. Hledal a stejně nenašel. Každý si díky této knize můžeme udělat svůj obrázek, jakým byl člověkem. Na mě působily hlavně jeho texty a koláže. Koláže měl přenádherné. Pro někoho jsou perverzní, ale on jimi vyjadřoval své nitro. Svou největší bolest smíchanou s až dětskou naivitou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »