Vlivy ascendentu a slunečního znamení na člověka


15.06.2015 - 18:24
(Váhy) lucousek7
Vlivy ascendentu a slunečního znamení na člověka
Zdarec lidi. Můj dotaz je velmi krátký :D. Myslíte si že se ascendent projevuje na člověku více než sluneční znamení? Jestli jsem správně pochopila asendent určuje působení člověka na okolí, což je pro mě velice málo jelikož se jako střelec cítím celou svou bytostí mnohem víc než váhy a mohu říci že je pro mě jakási ladnost a krása váhy hodně cizí :D

Řazení:
15.06.2015 - 19:02 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
možno pociťuješ viac ascendent, lebo máš Jupitera v Strelcovi v kulminácii. Teda máš ASC v Strelcovi, Jupiter je doma v Strelcovi, je vládca ASC a je v kulminácii, teda nad ASC, je to jasná dominanta horoskopu.
Ono, ťažko povedať, čo je dôležitejšie, Slnko je to, aký je človek vo svojej podstate a ASC, ako sa javí navonok, ale aj aký by chcel byť, ale aj aký je. Ale u žien môže byť to Slnko možno menej vedomé, lebo Slnko predstavuje mužský princíp. Niektoré ženy nájdu svoje Slnko skrz muža, partnera.
15.06.2015 - 20:26 | Filtr
(Váhy) Libra86
Já mám taky slunce ve vahách a ASC ve Střelci :1:
U mě je to tak,že já se cítím uvnitř hodně jako váha,ale občas se projevuju ohnivě.Snažím se ovládat,protože mi ta střelecká energie hodněkrát zavařila :5:
17.06.2015 - 10:02 | Filtr
(Rak) SheWolf
Dosť ľudí tvrdí že ascendent je len maska. S čím ja veľmi nesúhlasím. Podľa mňa je to prosto tá súčasť osobnosti ktorú ukazuješ svetu (či už vedome, alebo nevedome) ale nie falošná maska. Za fasádu by som ascendent považovala akurát vtedy, keď je v krvadratúre so Slnkom alebo Mesiacom...
17.06.2015 - 10:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mrmartini, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ascendent jsou vlastní vlohy,slunce způsob jakým jsou uskutečněny,projevovány,MC je finalita,kam to vše směřuje.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »