Retrográdní venuše a svatba


12.06.2015 - 09:01
(Beran) Crystallin
Retrográdní venuše a svatba
Dobrý den, :1:máme naplánovanou svatbu na 14.8.2015 a dnes jsem zjistila že Venuše je v tu dobu retrográdní... Je tu někdo kdo se ženil/vdával při retrográdní Venuši a vydrželo vám to?Popřípadě můžete na to datum někdo mrknout? Moc se v tom nevyznám, jen se mi líbilo že v tom datu je Měsíc v novu ve lvu + jsou ve lvu také Slunce,Venuše, Mars...Datum už rozhodně měnit nebudu, jen bych ráda věděla jak nás to může ovlivnit.Děkuji :17:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)

Řazení:
12.06.2015 - 13:59 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Retrográdna Venuša nie je prianzivá, lebo jednak je oslabená, teda tá láska cit, harmónia, ale aj preto, že by mohol niekto z toho citovo vycúvať. Okrem toho v tomto horoskope je Venuša navyše spálená Slnkom, to sa tiež nepovažuje za priaznivé, ďalšie oslabenie Venuše. Ale aj tak je potebné preskúmať celý horoskop svadby, teda asi okamih, kedy sa povie to "áno". Ináč nov asi nie je veľmi priaznivý, to je okamih, keď veci zanikajú, je lepšie dni po nove. Mesiac je veľmi dôležitý, musí byť v harmonických aspektoch na ostatné planéty aplikatívne, teda musí sa blížiť do dobrých aspektov, ak sa od nich vzďaľuje, je to málo platné. Potom je dôležité skúmať vládcu 1. a 7. domu, teda je to trochu zložitejšie a tiež je dôležité prezeiť tranzity u oboch z partnerov, lebo svadba môže mať krásny horoskop, ale keď s ním neladia tí čo sa berú, tak to tiež nie je veľmi dobré.
12.06.2015 - 14:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si myslím, že retrográdní Venuše není nic, spíš se mi moc nezdají ty tvoje tranzity od Urana. Bylo to spontánní rozhodnutí? :17:
12.06.2015 - 17:57 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Milá Crystállin,

není to jen o Venuši, i ta, pokud bude mít přímý pohyb a bude v "nepořádku" něco jiného, vyjde to nastejno. Spíše si pohlídejte oba horoskopy každý zvlášť, potom jednotlivé datum jako takové, tarnzity na Vás na oba a také to, jak Vám k sobě stojí Vaše osa asc-dsc. Jinak celková vibrace tohoto data 21 je krásné číslo, v tarotu vavřínový věnce, ukončení jedné etapy života. Na ostatní jsem se nedívala. :1:
12.06.2015 - 20:36 | Filtr
(Beran) Crystallin » Mici Angóra
Požádání o ruku ano, samotné plánování svatby už ne :1: nejraději jsme chtěli vycouvat a vzít se jen se svědky, jeho rodina je spíše proti mě a celé svatbě.
12.06.2015 - 20:39 | Filtr
(Beran) Crystallin » Martin_B_D
S tím novem-pro mě to je ukončení a rozloučení se starým životem,rodiči, pak se stěhuji na slovensko a do nového města, nová práce, celý starý život končí... V tranzitech se opravdu nevyznám, takže se mi nepodaří se do toho dostat hlouběji. Přítel je narozen 13.1.1993 04:00.
12.06.2015 - 20:40 | Filtr
(Beran) Crystallin » Ilona Regina
Děkuji za rady :1:
12.06.2015 - 21:31 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Crystallin
Tu nejde o váš horoskop, ale o horoskop svadby, manželstva, to je to čo sa má začať, ale pred novom, čo chápem ako koniec cyklu, ukončenie, začínať niečo v takýto čas sa mi nezdá ideálne. Navyše Mesiac sa blíži do kvadratúry na Saturn, síce najprv sa stretne s Venušou, takže láska, ale pred vstupom do nového znamenia ho zastihne kvadratúra na Saturn, Mesiac ukazuje na vývoj situácie a kvadratúra so Saturnom nie je práve niečo príjemné.
Dôležitý je čas a miesto svadby, tak by sa dalo viac usúdiť, tam je potrebné uvažovať vládcov 1. a 7. domu v akom sú vzťahu, ale aj iné veci, ale ako prvé sa určite pozrerá Mesiac a Venuša, ale to vám asi nič nepovie, každopádne, niečo vás asi viedlo založiť túto tému, napriek tomu, že ten termín už nechcete zmeniť. Tie tarnzity som nepozeral, tam by mohlo a malo byť to sťahovanie, koniec starého a začiatok nového života.
12.06.2015 - 21:45 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Martin_B_D
no nedalo mi to, pozrel som sa na ten tranzit a vyzerá to teda veľmi divoko.
v horoskope máte natiahnutú cez hlavnú os opozíciu Urán Neptún na Mesiac s Marsom a v tom čase na toto spojenie spraví kvadratúru Urán, vyzerá to veľmi nestabilne a zasahuje to veľa oblastí, teda aj partnerstvo. Môže to byť o potrebe sa oslobodiť, spraviť niečo uletené, bláznivé, šialené a vyzerá to na náhle zmeny v živote, ale ide to cez kvadratúru, takže asi budú lietať iskry. Robiť závažné rozhodnutie pri tak nestabilných konštaláciách sa mi zdá ako veľká lotéria. Sú tam síce aj harmonické vplyvy, či už direkčne, alebo tranzitne, ale je tam ten Urán.
13.06.2015 - 11:50 | Filtr
(Býk) player
Svatba je průser v 85% případů...
14.06.2015 - 20:51 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Martin_B_D
Ten Uran je tam u obou a tak na všechny strany, že si myslím, že to snad bude osud. A když se s tím už stejně nehne, tak už nemá smysl cokoli dodávat, snad jen hodně štěstí. :17:
14.06.2015 - 21:03 | Filtr
(Střelec) Lokii
Ty by ses v prvé řadě neměla vdávat.. :39:
31.07.2015 - 11:11 | Filtr
(Panna) regi666 » Lokii
Včera mi bylo oznámeno, že moje nejst. dcera hodlá udělat totéž, 20.8.2015 v deset, retro ven a luna void of course. nic o tomhle nevěděla jen vybírala num. dvojku počáteční a konečnou devítku vhodnou pro vztahy a přibývající váhy. není kam spěchat, děti nechce už dávno, on ženatý byl, má dcerku a exekuce.
nar. 3.9.1985 v 10.30, on 11.6.1973. Může jí to přinést šzěstí? Asi ne, když je štěstí Jupiter v kvadr. na Saturn? nechci ji ničit informacemi, jak to bude blbě, když to nevím, žije s ním na ubytovně a vlastní bydlení nemají a ona by si je moc přála, poradíte? děkuji
31.07.2015 - 12:32 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » regi666
hmm, tak tá retrográdna Venuša sa neodporúča, Venuša musí byť silná v manželskom horoskope, ak už to má byť zohľadnené na základe astrológie. Ten Mesiac void sa tiež neodporúča, ale už o dvanástej by bol v Škorpiónovi, čo je pád Mesiaca, tiež slabé, ale aspoň v sextile na Jupiter. Okrem toho sa odporúča dať ascendent do pevného znamenia okrem Škorpióna, aby bolo manželstvo trvalé. Aspoň ten Merkúr je tam silný, ale bez aspektov. Ten Jupiter kvadratúra Saturn sa už neberie, lebo v elekciách sa berú len aplikatívne aspekty, ale to čo by mohol byť problém je Slnko v kvadratúre na Saturn, ale zasa to ukazuje na staršieho muža, čo by sedelo.
Každopádne je dôležité pozrieť aj aké majú obaja tranzity v tom čase.
A kde sa koná svadba? Lebo bez miesta sa nedá pozrieť, kde sú domy horoskopu. Tam bude dôležité v akom znamení je ASC, ak to vyjde na Váhy, tak to nie je veľmi dobré, lebo vládca I. domu by bola retrográdna Venuša, čo sa neodporúča, mať retrográdneho vládcu ASC.
Ale na druhej strane, tých pravidiel je toľko, že sa asi všetky aj tak nedajú splniť.

Ono určite by sa dal nájsť lepší dátum, ak má záujem, nech mi napíše.
31.07.2015 - 13:44 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » regi666
Odpovím úplně obecně: když máte nevhodného partnera, tak vás vhodné datum svatby nezachrání a když je to ten správný, tak na datu svatby nezáleží, ne? :3: Přeju hodně štěstí!
31.07.2015 - 14:25 | Filtr
(Panna) regi666 » Martin_B_D
Plzeň a myslím, že to vychází od Aše po Bánovce ve Vahách. Ona chtěla Lunu ve Vahách a ne Štíra, a přibývající Lunu. Snažím se jí říct, že není kam spěchat. Neslyší mne, ani sestry. Cítí se s ním dobře, ale my jí ho nebereme. Jen nevnímá, opozice tranzitujícího Neptuna na její Slunce.
Prosím podívejte se na lepší datum, klidně i příští rok, /nebo později/když tak ať začíná dvojkou dle numerologie, ať je i podle dcery, říkám jí, že na svatbu se hodí i Luna procházející Rakem a Býkem. Jde i o to, aby se jim dařilo materiálně a ona se nemusela zadlužit kvůli bydlení. On má exekuce ještě asi tři čtyři roky. Mohla by se vdát i pak:)) Vím, že si nedá říct, ale když už si má brát chlapa z Nemanic, tak ať alespoň hvězdy tomu dají šanci. Ona to možná dělá vědomě s tím, že se rozvede. Své sestře řekla no a co, tak se rozvedu, jenže ono se to snadno řekne, hůř udělá. Některé zkušenosti by si mohla ušetřit. Jeho nevlastní matka dceru varovala před takovým nervákem. Skoro ho neznám, ale pocitově je mi nepříjemný. Jako máma jí přeju od života to nejlepší, co jí může dát. Kdy ona sama bude mít šťastné období? Děkuji Vám
31.07.2015 - 15:08 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » regi666
Pribúdajúca Luna vo Váhach nie je zlá, ale bez aspektov. Luna vlastne hovorí o vývoji danej udalosti a ak tam nie sú aspekty tak to znamená niečo v tom zmysle, že sa tam nič v tom manželstve neudeje, alebo že to nikam nevedie.

Ak bude ona chcieť, nech ma kontaktuje, nebudem vyjadrovať k jej horoskopu, ak nemám jej zvolenie.
31.07.2015 - 20:10 | Filtr
(Panna) regi666 » Martin_B_D
Nemít její svolení, nemluvili bychom spolu


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »