Karmické dvojče ?


08.06.2015 - 11:34
(Štír) dahlia
Karmické dvojče ?
Ahoj, setkala jsem se před několika měsíci s mužem, se kterým jsme si od začátku byli velmi blízcí. Začali jsme se spolu bavit a věci, které jsme prožívali byly naprosto neskutečné. několik příkladů: chvíli jsme se odmlčeli a já POMYSLELA na knihu od jednoho autora, kterou jsem si včera půjčila v knihovně. On za okamžik promluvil a řekl, že nedávno dočetl knihu - a řekl tu stejnou ! Pak mi vypravoval o jednom svém postoji. Když po asi deseti krásných větách domluvil, tekly mi slzy dojetím a řekla jsem mu na to: "Nejen že mám totožný názor, ale kdybych o tom měla mluvit, řekla bych to slovo od slova úplně stejně jako ty!" Pak jsem mu řekla, že se chystám jet na jeden hrad. On se usmál a řekl, že na tom hradě byl minulý týden...A tak to je s námi pořád. Není to jen výjimečně, ale je to skoro pořád. Samozřejmě nejsme úplně stejní, ale doplňujeme se tak, že je to dokonalá harmonie.Jsme jako když se potkají dvě slunce.. je to taková síla,že to snad dokáže obrazně i pohnout zeměkoulí. Jen sedět vedle něj a mlčet je dokonalý intimní hluboký zážitek.. :)..Problém je ale v tom, že on má slečnu a ta je v jiném stavu.....Ptám se - Budu s tímto mužem aspoň kamarádka? Moc děkuji za jakékoliv komentáře :) Krásný den všem ! :68:

Řazení:
08.06.2015 - 12:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Proč hned ve všem vidět karmu? :3:
Jste na sebe asi napojený (telepatie), stejný či podobný energie, zkušennosti, zájmy,... hezké to je :17:

Jestli s ním budete kamarádka? To přeci záleží na vás obou...
Ne všechno dokonalý souznění s protějšky :12: musí v tom být dokonalý partner :3:
08.06.2015 - 12:28 | Filtr
(Střelec) tiferett
Mne sa presne toto isté deje s jednou mojou kamarátkou.....Dejú sa nám v tom istom čase tie isté veci, stretávame identických ľudí, prechádzame tými istými skúsenosťami..
Zo začiatku som z toho bola taká istá prekvapená, ako si ty teraz...ale už som si na to zvykla a beriem to, že sme skrátka obdive vyladené na podobné vlny udalostí a už to teraz beriem, že tak to skrátka je...
Sú veci v tomto vesmíre, ktoré sú také zaujímavé a zložité, že ani neprináleží človeku v tom pátrať..:Aj keď ja ako astrolog som sa zo začiatku tiež o to pokúšala,...Ale vesmírna inteligencia je NAD tú našu ľudskú....
08.06.2015 - 13:31 | Filtr
(Štír) dahlia » Neferlin
Ano, delfy, partner to být nemusí. Ale hned v prvním okamžiku kdy jsem ho viděla, jsem viděla nás dva před asi 4 tisíci lety...se všemi detaily...Prostě to je silné.
08.06.2015 - 13:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dahlia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo to znám :3: Najednou si duše vzpomene a je vymalováno :61: Kdysi dávno to bylo tak krásný a čistý! Jojo Láska! :18: Jenže lidi se mění a už to není co bejvalo :4: Jednou si moje duše vzpomněla u jednoho týpka a vzpomnínala takhle šest let :4: Kamarádka mi pak něco vysvětlila a byl klid :3: :74:
08.06.2015 - 15:21 | Filtr
(Býk) player
Ale právě to je ono. Vždyť karmický dvojplamen se s tebou potká natrvalo až při závěrečné inkarnaci. karmické dvojče je osoba , se kterou se v některých inkarnacích potkáváš , ale nikdy vám není dáno mít pro sebe více , než pár vzácných chvil.
08.06.2015 - 21:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Člověku je dobře povětšinou s lidmi,kteří mají podobné zájmy...nehledala bych v tom hned dvojplameny a dvojčata.Beztak ti ani tak nejde o to jestli je to dvojplamen,jako spíš o to,že jste tři a skoro čtyři a ty bys spíš chtěla,aby jste byli jen vy dva.No nějak se s tím budete muset popasovat ku spokojenosti všech. :3:
08.06.2015 - 23:46 | Filtr
(Beran) Háňa*
Časem tě to možná začne nudit - vás oba :3: Možná dokonce i vadit. Může se stát, že potom začnete dělat nebo říkat naopak věci a chovat se "schválně" - podvědomě, jinak, abyste se od toho druhého co nejvíce odlišili.
To se ostatně stává i opravdovým dvojčatům - prostě jim po čase přijde pocit, že ztratili svojí identitu, a je jim nepříjemný.

Nevtipnější na tom zjinačení je ale to, že to budete dělat oba, takže co se asi časem stane ? Budete úplně jinak stejní, než před lety :61:

Takže myslím, že pokud se uvidíte jen občas, může to být krásné. Ale být spolu pořád, v tom bych neviděla nějakou výhru :1:


Jen můj názor, nechci tě samozřejmě nijak znechucovat, je dobře, že jsi nadšená a přeji ti, aby ti to dlouho vydrželo :17:
09.06.2015 - 13:23 | Filtr
(Střelec) Lokii
nebudeš
09.06.2015 - 13:38 | Filtr
(Štír) Freja » player
Fáákt jo? :63: A jak to víš? :4:
09.06.2015 - 16:51 | Filtr
(Štír) dahlia » Lokii
soudíš podle čeho, aštar?
09.06.2015 - 17:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dahlia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On nesoudí, on frká :4:
09.06.2015 - 20:35 | Filtr
(Střelec) Lokii » dahlia
zazpívali mi o tom ptáci
10.06.2015 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, řekla bych že ano, budeš kamarádka, pokud on cítí podobně, někdy je ten druhý dvojplamen kousek opožděný, a nevnímá to stejně, chybí mu pár zkušeností... ale přesto jej chca nechca něco pořád přitahuje k tomu druhému... aniž by mu docházelo, že to je jeho druhá půlka sama sebe. Je hezké a moc bolestné potkat protějšek - ale o to zajímavější, pokud člověk ví, o co jde :1: Stalo se mi to, je to fakt zajímavé....koukat kam směřuje a nechat to být a přitom VĚDĚT :1:
11.06.2015 - 22:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dahlia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Herbalia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevzpomíná si náhodou, v jakém kraji, době a zda to bylo "u nás" v naší skutečnosti? A jak se to tam jmenovalo?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »