Je možné cítit z někoho smrt?


01.06.2015 - 17:10
(Panna) vuvuzelka
Je možné cítit z někoho smrt?
Zdravím všechny :20:Mám malý dotaz... Moc by mě zajímal Váš názor na tenhle horoskop, a to z jednoho důvodu: Velmi intenzivně cítím z tohoto muže smrt. Nevím proč, ale častokrát se úplně oklepu, jenom se na mě podívá... A to není pohled typický jen pro štíra, sama jsem štírka se stéliem planet ve štíru... Ale toto mi přijde úplně extrémní... Asi jsem blázen, ale opravdu intenzivně mám pocit, jako kdyby v minulém životě nějakým způsobem pracoval se smrtí nebo tak něco... vyzařuje z něj i neuvěřitelný, přímo stoický klid a zároveň jakoby pod povrchem taková zvláštní forma agrese... Co Vy na to? Je něco, co Vás na tom zaujalo? :63: :17: :27:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
01.06.2015 - 18:54 | Filtr
(Střelec) tiferett
Tak predovšetkým to, že je Škorpion - niektorí Škorpioni nie su intenzívne emocionálni, ako to zvyčajne býva, ale bývajú temní a vyladení na temné sféry vesmíru - často sa zaoberajú okultizmom a čiernou mágiou - nie je nezvyklé, že niektorí Škorpioni si z minulých životov so sebou nesú energie temna a pochmúrnosti ...Možno aj smrti drastickými spôsobmi - pri popravách za činy čiernej mágie. .
Potom je tam Venuša v aspekte na Urán - čo často býva chladná neosobná láska _ aj keď v pozitívnom smere to môže byť božská láska, ale u Škorpiona by som predpokladala skôr chladnú vypočítavú kalkulátorskú manipulatívnu so snahou čo najviac získať, využijú aj tie najtemnejšie metódy.
A napokon - a to je hlavné Čierna luna vo Vodnárovi - a o tom som čítala v nejakej knihe o Lilith - že to často bývajú ľudia tak ľadovo chladní, že človek pri pohľade do ich očí má pocit, že za tými očami nie je živý človek....že tam nie je duša, nijaké city....len prázdne telo....kde oči fungujú ako také mŕtve kamery, cez ktoré sa ktosi alebo čosi na vás pozerá mŕtvolnými očami. A to je en pocit smrti, ktorý vzbudzuje.
01.06.2015 - 19:44 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » tiferett
Přesně tak to cítím... mám pocit, jako by za těma očima ani nebyl živý člověk... často mě zamrazí... Až z něj jde strach, z těch kaštanových očí...
Otázka ale je, nakolik to může být projekce. Jsou lidi, kteří z něj nic takového necítí... a vidí ho jako srdečné dobrotisko.
A k té božské lásce... to je také velké téma, které se kolem něj rozprostírá... Navenek přesvědčuje, a to navýsost naléhavě, že miluje celý svět a všechny lidi... vlastně se tak i v přítomnosti druhých chová... jenže já mu to pořád ne a ne baštit... jsou momenty, spontánní chvilky, kdy mám pocit (já coby detektiv :5:), že jsem ho nachytala na švestkách a že to s tou láskou není tak jak říká... Vlastně mám pocit, že ten vnější svět není v souladu s tím vnitřním... Pořád tam vidím tu chladnou vypočítavou kalkulátorskou manipulaci....

Ale možná jsem jenom paranoidní... :117:
01.06.2015 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Spíš se dokážete do lidí dívat, než se na ně dívat :27:
01.06.2015 - 20:04 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » vuvuzelka
Urcite muzes citit jeho vnitrni stav,to jak se citi,a muze to byt vyhoreni,po vsech strankach,vetsinou,kdyz lidi jsou dusevne mrtvi,tak ztratili smysl zivota,a dusi neco sílene zzira,jsou nestastni...a aby se nezblaznily s tech emoci,odriznou si je,a pak pusobi chladne,mrtve,vyhorene,jakoby nemeli dusi ani...a ty o asi citis,ale nevim,treba se myslim,pouze muj nazor,a i zkusenost...On se citi,mtvej a vyzaruje to z nej,a citlivy jedinci,empatictí,to citi...
01.06.2015 - 20:07 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » Neferlin
Jak to myslíte? :27:
01.06.2015 - 20:11 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » vilka amarylka
:27: Ono ani nejde o nějakou momentální energii... o nějaké fyzické nebo psychické vyčerpání... jde opravdu o intenzivní pocit, že je jakoby napůl někde na druhém břehu... S životní energií jako takovou si myslím problém nemá...
01.06.2015 - 20:17 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » vuvuzelka
nebo citis,nejakou predpoved,clovek nikdy nevi co ma za schopnosti,treba...Nebo ma silne spojeni s "mrtvymi"...a i to znej muzes citi,jeho schopnosti,s kterymi se nemusi az tak rad chlubit,muze mit na sobe take nejake zemrele duse napojene...ale nevim,neznam ho a az tak z te diskuze to nejde odhadnout,pak jeste byvaji schyzofrenici,kteri jsou napojeni na jine svety a byvaji na pul mrtvi...ale to uz asi zabyham,do extremu... :22:.. neznam ho,a proto nemuzu soudit...a nebo je to opravdu tve zrcadlo,tvych stinu,strachu,a zasunutych potlacenych pravd o tobe,a tak ti to zrdcadli..ale nevím..muze tam jit i o minulost...
01.06.2015 - 20:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám zkušenost, že cokoliv mne z jiných lidí oslovuje, má ve mně jakýsi záchytný bod. Může být, že pán v Tobě "aktivuje" strach z černé magie, z manipulace, kterou nemůžeš mít pod kontrolou?
Více psát nebudu, protože nejsem ve Tvé kůži, ale tohle mne napadlo :74:
01.06.2015 - 20:34 | Filtr
(Rak) iwam
tento pan by me moc zajimal :D (resp jen ten pohled do oci)
tezko se k tomu vyjadrovat, kdyz ho nikdo z nas nevidel :4:
01.06.2015 - 20:39 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » iwam
Seznámím Vás :117:
01.06.2015 - 22:01 | Filtr
(Rak) iwam » vuvuzelka
muj tata ma podobne planety :4: zivot me na to pripravil :4:
02.06.2015 - 09:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jak to tu psala Amarylka... že cítíte z člověka jeho emoce, jak se cítí, jaký je a ne že se díváte na "masku", co si nosí na obličeji...
Taky mě napadlo, že s ním můžete mít něco společného z minulosti a tak proto to cítíte...

Když jsem si četla ten váš příspěvek, tak mě napadlo, že je jak Kat Mydlář... byli vzdělaní, museli umět anatomii člověka... a nevím jak na tom byli s emocema, ale nějaká křehotinka by to nedělala... Chci říct, že třeba z něj cítíte, že neumí projevit city, lásku... protože ji nepoznal, neumí ji projevit... je prostě chladný a studený jak šutr v potoce :4:

Třeba někdy dělal Chárona v podsvětí :4: Kdo ví :74:
02.06.2015 - 10:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, zazila jsem 2x, jednou to byl vodnar - zubar, ale prokazatelne s minulosti nekde v islamskem svete, klidny inteligentni clovek, v tomto zivote se to projevovalo snad jen tim remeslem, pusobit lidem bolest na zubarskem kresle se mu asi mirne zamlouvalo, ale ty oci - nezapomenutelne, presne jak popisujes

druhy pripad byl muz panna, prirodovedec, a tam to bylo teda uplne o necem jinem, byl hodny, ale mel pratele i rodice ponekud z nizsich energetickych vrstev.. a spousta toho na nem byla nalepenyho, tady byl ten pocit smrti a zimomrivosti o hodne intenzivnejsi, fuj :28: :28: :28: :28: :23: :8:

doporucuju se tomu cloveku prilis dlouho nevystavovat a predevsim !!! se zbavit pocitu litosti nad tema ocima, smrt je vsude a chodi kolem nas, je i na najdise, patri k tomu vsemu, co v zivote mame :1: :108: :108: :108: :108: :108:

tak snad to pomuze, i kdyz na zodiak jsem nekoukala :74:
02.06.2015 - 13:24 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Ahoj :1:
Pred pár rokmi som stretla muža, ktorý vo mne vyvolával veľmi podobné pocity. Veľmi som ho priťahovala, aj on mňa , veľmi intenzívna chémia bola medzi nami, ale zároveň ma čímsi odpudzoval. A podobne ako ty, ani ja neviem definovať a vysvetliť, prečo (hoci obvykle s analýzou nemávam problém). Ale hlavne, tiež to bolo v očiach. Mal také temné, prázdne oči, akoby z nich nepozerala duša.
Správal sa veľmi milo, ochotne, ústretovo, ku mne aj k iným ľuďom. Ale mne na ňom stále niečo nesedelo a asi sa nikdy nedozviem, čo vlastne, lebo moje silné obranné mechanizmy spôsobili, že som si ho nikdy nepustila bližšie. Sčasti sa mi rozjasnilo, keď mi po čase prezradil svoje povolanie. Starožitník. Pamätám si, ako ma až striaslo, keď to vyslovil. A ako som si v duchu povedala: Aha! To je ono!. Možno som z neho cítila tie energie starých vecí, čo mal na sebe nalepené. A možno ešte niečo viac.
Dátum jeho narodenia nepoznám. Viem len, že bol blíženec. Ale mal podľa mňa aj vlastnosti panny, hlavne pedantnosť. Niekedy sa prejavoval až obsedantne. Už ho nestretávam a som tomu rada.
02.06.2015 - 19:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám menší dotaz... ten příspěvek si tu Madahi smazala sama? :25:
02.06.2015 - 20:33 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » Neferlin
Ano, ten si tu Madahi smazala sama... :25:
02.06.2015 - 20:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vuvuzelka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No asi se netrefila :4:
02.06.2015 - 21:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neferlin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
prisla si pro nej (ten prispevek) Zubata :4: :21: :21:
02.06.2015 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Laki
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To bude ono! :61: :75: :20:
02.06.2015 - 21:49 | Filtr
(Kozoroh) kocour_mivik » vuvuzelka
Zdravím,
Madahi bohužel definitivně opustila řady najdisáků, její profil je ten tam
03.06.2015 - 08:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, napadlo tě, že to je hlavně tvoje projekce nějaké tvé osobní málo známé části tvého já do toho muže? Já bych se spíš toho muže ptal, jestli ví co je to projekce a jestli ho to spíš neničí ze strany druhých, protože ve skutečnosti to může být velmi životný a moudrý člověk.
03.06.2015 - 13:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kocour_mivik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mno jo

tydlety hovory o umirani nikdy moc ti naivni ezotericti idealisti extra nemusi..

tim nerikam ze Madahi je takova

jen me to ted vlastne jen tak napadlo.. :1:

a neznam nikoho, kdo by opustil rady najdise definitivne :4:

03.06.2015 - 13:21 | Filtr
(Panna) vuvuzelka » kocour_mivik
Přitom já se jí snažila přesvědčit, že její názor je důležitý stejně jako všechny ostatní :-)
06.06.2015 - 01:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak já nejsem astrolog,ale smrt z člověka bezpečně vycítím.Zatím bez omylu. :3:Nespojuji to však s minulými životy a kdybych měla nějaký podobný pocit,jako máš ty...tak bych si ho nejspíš spojila s tím,že ten člověk má nějakou formu psychické poruchy a tak vysílá to,co vysílá... :1:
06.06.2015 - 09:38 | Filtr
(Býk) Nataly-Naty
A co když toho muže hodnotíš a cítíš chybně? Chudák, kdyby věděl :25:. Už to tady psal Plutarch (na to jsi neodpověděla). Není to cítit naopak z Tebe, není to něco Tvého skrytého? Což signalizuje i Tvůj obrázek (tvoje profilovka), když jí zkouknu, tak něco takového na mě dejchne. Nebude na tom něco?
Co vysíláme, to jak všichni (na věku to nic nemění) na vlastní kůži víme - přitahujeme.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-59
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »