Výklady, za jakou dobu?


30.05.2015 - 15:53
(Blíženci) Devi
Výklady, za jakou dobu?
Tady na tomto webu čtu, že po zaplacení 1400,- Kč pošlou vypracovaný horoskop do PĚTÍ dnů. :21: Nevěřím, že za tak krátkou dobu lze vypracovat seriózní výklad. Jedině když je celý sjetý z počítače. Sama vypracovávám výklady a trvá mi to mnohem déle, aspoň 15 pracovních dnů, protože to chci dělat poctivě a neodfláknout.Pani Myslikovjanová v Olomouci je dlouholetá profesionálka a vypracovává výklady taky aspoň za 3-4 týdny. http://tajemstviastrologie.cz/horos…

Řazení:
31.05.2015 - 20:36 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Vážená Devi,

nevidím nic špatného a zvláštního na tom, co popisujete. Ano, mé výklady jsou skutečně hotové do pěti dnů, což je víc než dostatek času. Výklady horoskopu dělám já sama osobně, a věřte, že pro mě není žádný problém téměř za necelý týden stihnout napsat A4 8-12 stran plného textu. Zejména dnes v době počítačů, kdy Vám kolečko zodiaku vyjedeza pár vteřin a přečíst ho a zapsat do textové podoby je už to poslední, pokud Vám to chodí zhora. Horoskopy dělám osobně, bez automatů a můj silný Merkur, intuice a dlouhá léta praxe jsou mi v tom hodně nápomocné. Mé výklady jsou velmi poctivé, seriózní, kvalitní a pečlivé, o čemž svědčí má spokojená klientela, která se ke mě ráda navrací, neboť ví, že dostanou nejen výklad, náhled, rozbor, empatii, ale i pomoc a rady. Nevím a už vůbec nechápu co děláte tak dloho, po 15 celých dní....
31.05.2015 - 21:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, vůbec si nemyslím, že paní Myslikovjanová je profesionálka.S čím musím souhlasit je, že výklad u ní trvá 3-4 týdny. Proč, to nechápu, jelikož:
před asi 8 lety jsem si u ní nechávala udělat horoskop pro sebe a svého tehdejšího partnera. V té době jsem se již sama začínala o astro zajímat a něco málo věděla.
Když jsem si pak přečetla to, co jsme obdrželi od paní Myslikovjanové, nevěřila jsem - sama bych to napsala lépe a výstižněji. Bylo to zcela univerzální - zvlášť vypsané výklady planet ve znamení, zvlášť vypsané výklady planet v domech a zvlášť vypsané výklady aspektů planet. Toť vše. Tedy - prakticky totéž, co nám tu vyjede např. na Najdise.
Některé odstavce výkladů jsem si doslova pak dohledala v knihách či na internetu.
Celé to bylo vytržené z kontextu, k horoskopu jako celku vůbec nepřihlédla.
Myslím, že vypracovávat horoskopy jako ona může v dnešní době internetu takřka každý.
Už jsem se setkala i s podobně nespokojenými lidmi, kteří si u ní nechávali dělat výklady horoskopů.
Dokonce jsem pak byla i na osobní konzultaci jejího muže, který je též astrolog - a nevěřila jsem pro změnu svým uším. Úplně stejně jako ona věci vytrhával z celku, absolutně moji povahu neodhadl, skoro jsem myslela, zda si špatně nezadal moje data, tak jsem se ho pro jistotu ptala - ale ne :1:

Poté jsem tehdy byla u jedné tehdy začínající astroložky (tak si říkala), nedělala to profesionálně, jen ji to moc bavilo, a během pár minut si mě a můj život zmapovala dokonale. Co řekla, sedělo, nejen na mě, vypíchla i neuvěřitelná specifika.
Takže tolik moje zkušenost. :44:

31.05.2015 - 22:59 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Pan Richard Stříbrný mi přinesl namluvený horoskop na DVD do druhého dne. Záznam je dlouhý asi hodinu dvacet min. Jak to mohl dlouho namlouvat?
To, že někdo slíbí, že vypracuje horoskop za týden, nemusí znamenat, že na tom bude ten týden skutečně dělat. :3:
Záleží na tom kolik má zakázek a jak se mu do toho chce. :75:
Dělat horoskop 15 dní, pokud nemáš jiný zdroj příjmů, je finanční sebevražda. :23:Ten čas ti nikdo nezaplatí. :4:
01.06.2015 - 09:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dobře, uznám, že se dá, Martin BD mi napsal, že on výklad udělá za dvě hodiny potom následuje konzultace. Ale jeho znám i ze Zverokruhu.sk,z jeho příspěvků, mám na něho dobré reference, a neprodává své rady na předražené telefonní lince a neskrývá se za falešnou identitu.
Narazila jsem na stránky o REIKI, které podle mně jsou vyloženě komerční. Bylo tam: ptejte se a odpovíme. Tak jsem se ptala jaký máte datum a čas narození, ani mi neodpověděli.
Ale zato pani Ivanka Adamcová mi odpověděla hned, datum i čas narození, jako někdo, kdo se nemá co skrývat. A fakt z jejího radixu i profilu Human Design vidím, že se jedná o výjimečnou osobnost.
Ja mám teď Saturn na AScendentu a direkční Lunu v Býku, po dvou letech intenzivního období direkční Luny v Beranu jsem unavená a nehoním se, naštěstí nejsem finančně odkázaná uživit se z výkladů.
01.06.2015 - 12:14 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
... vypracovává výklady taky aspoň za 3-4 týdny ...

To asi bude proto, že jich má hodně a ne proto, že by na jeden horoskop potřebovala tolik času a celou dobu ho zkoumala. Aspoň tedy doufám a myslím si, že v dnešní uspěchané době mnoho klientů zvolí někoho jiného, kdo to zvládne rychleji.

Podle mě zkušenému astrologovi stačí pár hodin čistého času na to, aby horoskop podrobně prostudoval a vypíchl z něj to nejdůležitější. Taky záleží, kolik času zabere psaní a finální úprava textu. Pokud se nahrává mluvený výklad, je to ještě jednodušší a rychlejší.
01.06.2015 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, taky si myslím, že kvůli tomu, že jich má hodně a má taky hodně jiných aktivit. Pracuje na své nové knize, píše články do časopisů, poskytuje konzultace.
Taky dokážu pracovat velice dynamickým tempem, nemám v radixu Lunu v Beranu a Mars konjunkce Uran jen tak, ale termíny nikdy neuhodnu, ale většinou se mi daří dřív, i když jsem teď poněkud unavenější.
01.06.2015 - 14:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » shakti11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já nevím, já jsem absolvovala u nich celý kurz astrologie i všechny víkendové kurzy, mám dojem, že jsou dobrý tandem a rozumějí tomu, ale na osobní konzultaci jsem u nich nebyla. Připadá mi to nepochopitelné, mám všechny knihy p.Myslikovjanové a líbí se mi, jsou inspirativní.
01.06.2015 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, mně se taky líbily jejich knihy a přišly mi inpirativní :1:, proto jsem u nich nechala udělat horoskop :4:
01.06.2015 - 20:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » shakti11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A jak se ti líbí výklady, které vypracuje? Já mám taky od ni, a vůbec mi nepřipadá, že by opisovala nebo sjela z internetu. Umím to rozlišit, protože přečtu všechno na toto téma, co najdu.
01.06.2015 - 20:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, vždyť jsem Ti to psala ve své první reakci. Výklady, které mi a mému partnerovi vypracovala, byly velmi amatérské, zpětně jsem si mnoho z nich dohledala někde na netu nebo v knize. Právě taky přečtu takřka vše na toto téma :4:
Klidně bych to i přeposlala, ale mám to jen v tištěné podobě :3:
01.06.2015 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » shakti11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky jsem někde čekala víc, např. v prognóze pro syna vůbec nevzpomněla na solární ascendent, v synastrii nepracují s kompozitem, lunační cyklus taky nevzpomíná. Na podzim budou mít asi 3 víkendové kurzy,na ty se chystám, přemýšlím na kurzu psychologie, již se mi moc nechce dojíždět do Olomouce. Kým jsem měla direkční Lunu v Beranu, 2 roky jsem intenzivně dojížděla do Olomouce, ale již se mi nějak nechce. Raději koupím Upgrade softweru MMI Human Design, je to integrace astrologie, I_ŤING, kabaly a ještě nevím čeho. Znáš to?

https://www.facebook.com/hd.crsr/…
01.06.2015 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele shakti11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Znám, kamarádka se o to intenzivně zajímala.
01.06.2015 - 23:12 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Dévi
Vážená Devi,

či jak se skutečně jmenujete. Myslím, že není vůbec podstatné, kdo a jak dlouho dělá výklady, je to příliš jednostranný a zavádějící úhel pohledu. Je samozřejmě rozdíl, kdo a kolik má zakázek, hrají zde roli jistě i jiné faktory, jako je kvalita, praxe, zkušenosti, spokojenost klientů, zda dotyčný má toto jako soukromou praxi, či k tomu chodí do zaměstnání, apod. Je zcela normální, že někomu jedna věc trvá hodinu a jinému 10 hodin. Nezapomínejte, že když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Každý z nás jsme individualita, každý jsme originál, každý jsme dobrý v něčem jiném, každý děláme různé věci různě rychle a neznamená rozhodně, že ten, kdo to má rychlejí musí mít kvalitu práce špatnou. Já vždy vynikala rychlostí, už ve škole, kdy jsme měla jako první napsané testy, zkoušky, prověrky, a musím podotknout, že dobře. Může se jednat o to, že naopak ten, kdo dělá věci dlouho, nemusí si být jistý, kdy třeba musí hledat, bádat, přemýšlet, opisovat, apod? V mých začátcích jsem také hledala v knihách, ale je to o ničem a déle to trvá, nikam to nevede. Výklady podle mého soudu musí jít z duše a intuice dotyčného, a věřte, že mnohdy stačí jen zapisovat, co Vám chodí,a může to být rychlejší, než si myslíte a dokážete pochopit.

Vážená paní, Vy neznáte mě, já neznám Vás, tak prosím nikoho nesuďte, pokud jste nechodila v jeho botách. Pokud se věnujete esoterice, či čemukoliv jinému, měla byste toto vědět a znát, do nikoho se neopírat. Pokud Vás tak něco irituje na druhých, může se jednat o Váš problém, říká se tomu zrcadlení...

Naše věštírna patří k těm levnějším, kdy oproti konkurenčním, kdy naše ceny za volání na duhovou linku jsou mnohem levnější a co se týče volání za běžný tarif, které také nabízíme, zde patříme v ČR k nejlevnějším ze všech. Věřte, že není třeba platit celé hodiny, mnohdy postačí pouhých 10 minut, což obnáší 500 Kč, což se rovná ceně běžné jiné kozultace i jinde. Výhodou je, že někteří lidé potřebují řešit své problémy ihned, nemusí se nikam objednávat, čekat na dlouhé lhůty, nikam se nemusí trmácet a poslouchat zbytečné omáčky dlouhých výkladů, odkud si odnesou akorát tak hokej v hlavě, neboť neví, která vlastně ta informace byla ta správná a důležitá. U nás se naši milí volající dozvědí vše ihned, konkrétně a za pár minut.

Co se týče identidy, narozdíl od Vás mám skutečné jméno a skutečné foto. Nechápu, proč se do mě stále navážíte, s čím máte problém. Zkuste se nad tím zamyslet a všímat si třeba sama sebe, namísto druhých.

Přeji krásný den



02.06.2015 - 05:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdybyste se ráčila podívat na můj profil a album, mám tam svou fotku a název mých webových stránek, na kterých mám celý svůj životopis, kdo jsem. Při registraci jsem chtěla uvést své křestní jméno, ale jedna Elvira již tady byla. Vidím, že ona mezitím změnila svůj nick, tak mohu zkusit taky.
Lidské problémy nikdy nejsou tak jednoduché, aby se dali vyřešit, nebo dávat na ně seriózní rady během krátkého telefonního hovoru. Jedna konzultace u astrologa stojí asi 600,- Kč. Když to přepočtu, tak jedna minuta 10,- Kč. Ještě u Myslikovjanů, kteří jinak doteď jsem považovala za drahé. Ale vím kdo jsou, znám je osobně, kým člověk nikdy neví, kdo je na druhé straně telefonu a či dokáže dát seriózní odpověď. :19:To by musel být jasnovidec, jako Edgar Cayce nebo páter František Ferda. Na Zverokruhu.sk byla diskuse na téma "Volejte věštci" tak so to přečtete. Je to fakt zajímavá diskuse.
02.06.2015 - 17:04 | Filtr
(Štír) Ilona Regina » Dévi
Vážená Elviro, lidské problémy mohou být jednoduché, stejně jako i život, pakliže člověk pochopí a vezme to za ten správný konec. Mnohdy stačí jen velmi málo, třeba i rada přes telefon, což mi mí klineti povrtzují se zpětnou vazbou a velkými díky, za což jsem samozřejmě ráda, a co mě také utvrzuje, že to co dělám, dělám dobře. Jde to od srdce a to klienti vždy poznají.

Paní Myslikovou neznám, tedy nemohu, nechci ani mi nepřísluší ji soudit nebo hodnotit. Vy ji zjevně preferujete, asi k tomu máte nějaké důvody,nicméně tentot názor s Vámi jak vidno podle předchozích příspěvků všichni nesdílí, ba naopak.

Ceny konzultací jsou u různých astrologů různé, stejně jako se liší ceny u lékařů, právníků, ekonomů, a jiných služeb. Také si můžete koupit trabant či mercedes, účel to spní stejný, ale kvalita je odvislá od ceny. Ne vše, co je levné, musí být dobré a já osobně mám zkušenost, že ti, co jsou podezřele levní, mají své velké mouchy...ne nadarmo seříká, levně placené, dvakrát placené...

Když dovolíte, ponechám sisvé názory, žádné diskuze číst nebudu, nenechám se ovlivňovat názory druhými, jak to dělá většina, ale raději zůstanu u zdrabého selského rozumu a své intuice, která mě nikdy nezklamala. Co člověk to názor, což je smozřejmě v pořádku, ale aždý by si měl azchovat tu svoji tvář...


03.06.2015 - 07:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Ilona Regina
ti, co jsou podezřele levní, mají své velké mouchy...

Máte jistě pravdu, ale platí to i naopak, to, že si astrolog řekne za horoskop 2000 a víc, nevypovídá zhola nic o jeho kvalitách. Musí se to prostě zkusit. Cena je závislá na mnoha faktorech, regionem počínaje a třeba tím, jestli to astrolog dělá třeba jen jako koníčka/vedlejšák a na kolik si cení svého volného času, konče. :17:
03.06.2015 - 13:06 | Filtr
(Ryby) Magda361
Vždycky je nabídka a poptávka. Každý si najde pro sebe toho pravého. Horoskop do 5 dnů není nic neseriózního a cenu si určuje každý sám. Já v tom teda problém žádný nevidím.
12.09.2015 - 19:11 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV
Těm nejlepším astrologům stačí na rozbor pár hodin. Viz názor na pana Stříbného...nedovedu si představit, že by horoskop vypracovával čtyři týdny. Čím více má astrolog zkušeností, tím mu radix připadá jasnější. Navíc radix není nikdy jednoznačný, vždy je tam více variant výkladu. Proto sedět nad ním tak dlouho dobu může být na úkor kvality.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »