Syn a vnuk


16.04.2015 - 21:31
(Rak) sali.hani
Syn a vnuk
Již je to 5.let co se mnou přestal komunikovat můj mladší syn.Byla to velká škaredá hádka o můj byt,kdy chtěl,abych ho nechala přepsat na něj.To jsem ale nevěděla,že jeho přítelkyně a její rodina jsou zadluženi až po uši.Narodil se jim syn(můj vnuk),kterého jsem naposledy viděla když měl 3.měsíce.V červnu mu bude 5.let.Podnikla jsem veškeré kroky ke zblíženi,ale marně.Jsem zoufalá,měli jsme spolu nádherný vztah,ale jeho přítelkyně a její rodina na něj má velký vliv!!! Poraďte mi někdo prosím co mám udělat,abychom se zase zblížíli. Děkuji za případné rady!Hanka

Řazení:
28.05.2015 - 12:19 | Filtr
(Býk) Kanárek1
Nenechat se tím sešrotovat, nic nepřepisovat, abyste nezůstala na dlažbě. Doufat, že syn prozře časem sám a nedělat nic proti snaše, ale taky se nenechat jimi využívat. Dát synovi najevo, že jsou vždycky u vás vítáni a třeba časem se začnou vracet, případně vás využívat jako hlídací babičku.

Jiné své rodinné problémy jsem kdysy úspěšně vyřešila prostřednictvím rodinných komstalací, kde v podstatě vám odzrcadlí celou rodinnou situaci, vy pochopíte v jaké je kdo situaci a jak to cítí a často se problémy rychleji jejím působením rozuuzlují. Pomoohou smířit se se situací v rodině pomocí vhledu do pocitů všech zůčastněných a zároveň se všechny vztahy pročišťují. Nicméně je to dost drahé a chce to jít k někomu kdo to opravdu umí.
Přeju vám hodně sil...nejste v lehké situaci
28.05.2015 - 17:45 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den, i já přispěji svoji troškou do mlýna. Ale nebude to moc hezké. :-(
Jak jsem si Vás našel a načetl Vaše emoce, je to už ztracené. Bohužel kontakt tam už nikdy nebude. Jelikož je syn, s prominutím, požrán rodinou snachy. Vyhovuje mu styl života který vedou a nehodlá se ho vzdát. Není v tom slepá láska ale spokojenost a klid ve svobodě.
Promiňte nechci být zlí ale pravda je jen jedna, a já nebudu lhát. Máte nyní jen jednu možnost, i když bude hodně bolestivá. Smířit se s tím že se syn k Vám samotné nevrátí. Přijmout jeho osamostatnění navždy a propustit ho do jeho vlastního života.
Jedině tak si vzpomene co to je a jaké to bylo žít v boží/nepodmíněné lásce s rodiči.
Roman Deskalos
29.05.2015 - 17:03 | Filtr
(Štír) hrachulin » Deilik
Teda, jsi dost přímočarý Deiliku :22:
Ale vpodstatě s tebou musím souhlasit-než dávat paní plané naděje...


Byt bych synovi určitě nepřepisoval, takových případů bylo, je a bude, kdy po převedení majetku zůstali lidé bez střechy nad hlavou a pokud je snacha taková, že si syna otočila okolo prstu, brzo byste se mohla hlásit mezi bezdomovce.
Teď je snaha na synovi, zda vezme rozum do vlastních rukou, Vy jste udělala, co bylo ve vašich silách.
No a vnuk si k Vám dříve a nebo později cestu jistě najde, děti jsou zvědavé a pokud můžu mluvit za sebe, i kdyby mi rodiče řekli, že je babička taková či maková, přesto všechno bych ji rád poznal a udělal si svůj vlastní úsudek.

Přeji hodně štěstí a pevné nervy :29:

29.05.2015 - 20:09 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Asi by bylo na čase sundat klapky z očí. Nádherný vztah ?!? - to by ho asi sotva někdo přesvědčil, že má matku vydírat vnoučetem.
01.06.2015 - 15:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všetkým odpustite a majte ich rada z celého srdca bez podmienok a ľady sa pohnú :18:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »