Vrati se mi zatoulane kote?


11.04.2015 - 16:34
(Kozoroh) bhakti
Vrati se mi zatoulane kote?
Kartari,jak to vidíte?Jmenuje se Nela,a odběhlo do poli.Moc me to boli.

Řazení:
11.04.2015 - 18:32 | Filtr
(Rak) karamelan
nejsem kartářka, ale tam kde mu bylo dobře se vrátí. :74:
11.04.2015 - 18:58 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » karamelan
Není to tak jednoduche,kote k nam prislo v zime,nemocne,vyhladovele,celou dobu bylo v domecku,okolni svet je pro nej neznamy.Chtela jsem ho pomalu seznamovat s venkovnim životem,mela jsem ho v naruci,vyskocilo,protoze se polekalo okolo stojicich kocek,bohuzel se schovalo tak,ze uz jsem ho nenasla.Je bazlive a mam o nej opravdu strach.
15.04.2015 - 19:22 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » tulačka
Kote se schovalo v miste,kde uteklo-stary opusteny dum.Dala jsem tam misky a do rana zradlo zmizelo,dalsi den vecer jsem cekala kdo se k misce priblizi a byla to Nela,jak jsem zavolala,byla u me a tak konec dobry.Kdyz si vykladam karty pro sebe,mam pocit,ze si tam tlacim sva prani,proto jsem chtela pohled na vec od jinych,asi tu kartari nejsou,nebo jsem mela mit viru,a melo to tak byt
15.04.2015 - 20:19 | Filtr
(Lev) kaca77 » bhakti
super :75:
15.04.2015 - 20:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Keby to takto bolelo ludí i v pripade vzajomnych medziludskych vztahoch.To by sa žilo :1: Ale ked ludí trapi viac nejaky pes ci macka (resp.ina zverina,najnovsie uz chovaju doma aj kraliky) nez vlastny partner ci ludia naokolo,tak to je podla mna uz choré.Neber toto osobne,to som sa len tak zamyslel vseobecne :1:
16.04.2015 - 07:06 | Filtr
(Rak) athéna1 » Janíčko Skútrista
Ono je to těžko, kdyby ti okolní lidé měli nějaký charakter možná by to úplně takhle nebylo... :115:
16.04.2015 - 19:57 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Janíčko Skútrista
Ja si myslim ze vždy je to o lidech,nekoho netrapi nic,je mu jedno ze ublizuje blizkym a druhy se trapi,at uz jde o vztahy,lidi,zvirata a veskere stvoreni
16.04.2015 - 19:58 | Filtr
(Štír) Alazir » bhakti
Ono je to trosku jinak s vyklady na ztracene ci pohresovane.
Pokud je dano, ze si ho nekdo odvezl ci zemrelo , vyjde samozr. ze se ti nevrati. Pokud ale vylozim, ze se ti nevrati a me se neukaze , kde je problem a ty nenapnes vsechny mozne sily k tomu ho najit, nenajdes ho. Vyklad tedy de facto bude spravny.
Jde o to vynalozit vsechny mozne a nemozne dostupne prostredky.

:3:Na toto se tedy da pouze ptat, zda zije a zda ho nema nekdo jiny.......
16.04.2015 - 20:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bolest ze vzájemných lidských vztahů je marná a zbytečná, přesto trápí většinu lidstva - že by to bylo něčemu ku prospěchu nevidno :3:

Na druhou stranu necitlivost k jiným zvířatům, než je člověk, nebo stavění lidského zvířete na hlavní a výjimečné místo může být ukazatelem našeho nepokroku. Proč? protože zvířata jsou nevinná, a nevinná jsou proto, že nejsou obdařena svobodnou vůlí, proto se nebrání našemu bezbřehému zneužívání. Citlivost k nevinným tvorům u člověka jen ukazuje, že není úplně ztracen a ne chorý! :3:
16.04.2015 - 20:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
P.S. svým příspěvkem jsi opravdu dokázal jak ti záleží na lidech, tedy minimálně na tom jak se cítí :4:
16.04.2015 - 20:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bhakti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vztahy k zvieratu nie su nejak zlozite a vlastne nepoukazuju na nic ine,nez v podstate na naklonnost ktora je vzdy opetovana.A pretoze zviera predstavuje nizsiu zivotnu formu nez je clovek,je vztah k zvieratu znacne jednoduchsí.Clovek kedze uz funguje zlozitejsie koli rozvinutejsiemu intelektu a ma preto oproti zvieratu i "dusu",tak je pochopitelne treba na vztahu dost popracovat a nie je vobec preto jednoduche milovat ludí.Ovela jednoduchsie je mat preto sucit zo zvieratami.

I bhaktijoga hovori : Milujte predovsetkym ludí a zvieratam neublizujte.
16.04.2015 - 20:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tam je problem v tom,ze ludia na tu bolest jednoducho rezignujú,vysledkom coho je rozvod ci rozchod alebo disharmonicke fungovanie a nasledne sa to zvykne potom kompenzovat nejakym domacim zvieratom,ktore dotycnemu poskytuje to,co mu chýba resp.co nedostal od ludí.

Samozrejme pokial niekto cielene ublizuje zvieratam,ci ich nebodaj týra tak to uz je na psychologa potom taky clovek a ukazuje to na jeho nejaky problem,ktory si tak isto kompenzuje tym,ze sa vyvrsuje na bezbrannych tvoroch.

:3:
19.04.2015 - 17:12 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Janíčko Skútrista
Ja si nic nekompenzuju,ziju v docela harmonickem vztahu,a lasku ke zviratum nestavim nad lasku k lidem.Kote k nam prislo samo,je tedy u nas.A ve vztazich je to trochu jinak,clovek nema na nicem lpet,ma na vztazich pracovat,to ano,ale nekdy ten vztah nezachranis,predate si co mate a jdes dal,neni dobre na nicem lpet,jsme svobodne bytosti.Co das do vztahu se ti vrati,at uz v tomto zivote,nebo tom dalsim,a je potreba se zamyslet proc tu jsme,ze jde predevsim o duchovni rust.Odpustit,prijmout to co zivot prinasi a vzdy jednat s laskou.Protoze tve nazory jsou mi dost vzdalene,mrkla jsem na tvuj horoskop narozeni z hlediska karmy,a ten mi dost napovedel. :63:
19.04.2015 - 17:16 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Alazir
Zkousela jsem i iting,ten mi rikal,ze udelam intuitivne to,co je spravne,a tak se i stalo.Taky jsem se ptala na to,zda zije a jestli je jeste ve vesnici atp.Vse je tak,jak ma byt.
24.05.2015 - 19:53 | Filtr
(Rak) karamelan » bhakti
ano vše je jak má být, a člověk vůbec není nejdokonalejší tvor, mám dojem že pokazil co se dalo, zvířátka jsou svá a když mají lásku tak ji opětují. Jsem ráda že jsi ji našla. :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »