Pravda/ lez o Plejadanech ?


26.03.2012 - 21:18
(Lev) Luella5
Pravda/ lez o Plejadanech ?

Stránka: 1 2 3 4 5 6
Řazení:
26.03.2012 - 21:40 | Filtr
(Býk) Artislove
:61: dobre som sa zasmiala, ten clovek nevie o plejadanoch nic a zjavne nie je zrovna na poztitivnej strane. to je moj nazor a nie len moj staci si precitat komenty pod clankom. Ten chlap v zivote neprisiel ku kontaktu s Plejadanmi pretoze 1 pise scestne bludy a 2 takehoto cloveka by ani nekontaktovali :44:

akoze toto je co?

"Tyto bytosti nemají úspěch, jelikož co mají jediné je jejich nezdolná překážka a tou překážkou jsem já Merlain. Můj duchovní vývoj je mnohem a mnohem větší než ten jejich.Jsem jedna z bytostí, která se podílela jako tvůrce tohoto vesmírů, který má mnohem více sfér a dimenzí, než udávají mnozí autoři. Tento vesmír nemá 12, nebo 13 či 25 sfér ale má jich mnohem a mnohem více. Pocházím z jiného většího vesmíru a ve spolupráci s jinými výjimečnými bytostmi jsme stvořili tento vesmír." a bla bla bla :61:

no a sme doma autor je proste dokonala bytost :46:
26.03.2012 - 21:47 | Filtr
(Býk) Artislove » Artislove
:61:
"Jelikož jsem ve vesmíru velmi silná a vážená bytost, nemohli mě Plejáďané jen tak lhát, jelikož by si tak okamžitě zašpinili karmu a tím by mohli ztratit status 4 dimenze. "

keby ich poznal vedel by že Plejadanie su v 5D :46:
26.03.2012 - 22:16 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Artislove
Anebo je to všechno pravda a ty jsi jejich mluvčí.
Anebo je to nesmysl úplně všechno. :75:
26.03.2012 - 22:17 | Filtr
(Býk) Artislove » Ilon spí s měsícem
kazdy nech si utvori svoj nazor ja som svoj napisala to je cele..nie som ich mluvci dokazu komunikovat aj sami :3:
26.03.2012 - 22:25 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Artislove
Tak tomuto říkám patová situace. :61:
Ať napíšeš coko-li,může každý argumentovat tímto článkem.
Kdo může rozsoudit,co je nesmysl? :61:
Já pro jistotu nebudu věřit ničemu,ale článek se mi líbí. :61:Pobavil mne.
26.03.2012 - 22:26 | Filtr
(Býk) player
Plejády jsou hvězdokupa.

Takže - představme si to.Prostor okolí naší sluneční soustavy ve kterém je nejbižších 66 hvězd vyplňuje v Plejádách více než 1000 hvězd.

Tudíž - už samo o sobě název Plejáďané nedává moc smyslu.Zní toasi jako kdyby někdo řekl Mléčnodráhané.A i kdyby.

Tak planetární systémy jejich hvězd budou vlivem slapových sil neustále bombardovány meteority z jejich Oortových pásů.Neznamená to sice,že někde na úplném okraji hvězdokupy by nemohla být hvězda podobná Slunci,která je ušetřena takového děsivého kulečníku,ale konkrétně hvězdokupa není zrovna ideálním místem pro udržení se života.
Uvědomme si,že náš nejbižší soused Proxima centauri je hnědý trpaslík,který je maličký proti slunci a je od nás 4,3 světelného roku.Přesto i on působí na náš Oortův oblak a vystřeluje z něj směrem ke Slunci jak komety tak meteority.Kdyby byla nám nejblížší hvězda jen tak velká,jako Slunce,už by život na Zemi patrně pravidelně vyhasínal po srážkách.

A to máme skvělej vysavač (Jupiter).
26.03.2012 - 22:30 | Filtr
(Býk) Artislove » Ilon spí s měsícem
No ano to je pravda..argumentovat moze ale moje vedomosti a zazitky mi vziat nemoze..a kazdy nech veri comu chce :4:
no ten clanok pobavil aj mna to musim uznat a nie iba mna ale aj cely Facebook :4:
26.03.2012 - 22:48 | Filtr
(Kozoroh) Twiggina » player
:15: :30: :74:
26.03.2012 - 23:03 | Filtr
(Býk) player » player
Ovšem na druhou stranu - tady mluvím o bytostech z pevné hmoty a o životu podobným našemu.V poslední době se objevují teorie i o chování plazmy,která je v kosmu nejčastější hmotou.A tudíž,pokud by "Plejáďané" byli "plazmané" a nepotřebovali k životu vodu ani teplo,pak by jim asi nějaké meteority byli u prdele.Ale zrovna tak můžeme spekulovat,že černou dírou se dá proletět nebo že chroust je nesmrtelnej.
26.03.2012 - 23:05 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » player
...nebo co bylo dřív,...slepice - vejce? :4:
26.03.2012 - 23:09 | Filtr
(Lev) Tulinka3
Ja som si to precitala.Ak mam byt uprimna nezaujimala som sa o mimozemske bytosti.Takze nemozem to ani potvrdit a ani vyvratit.
26.03.2012 - 23:37 | Filtr
(Lev) Tulinka3
Precitala som si na ich stranke dalsi odkaz o pomoci.Ak mam pravdu povedat tak to ma vobec neoslovilo,pretoze pomahat rozumom je blbost.Ta stranka je premna nedoverihodna
26.03.2012 - 23:50 | Filtr
(Býk) Artislove » Tulinka3
moc tam propaguju magiu a vsimla som si tam nejaky ritual ktory tam ludom doporucuju a pisu tam:
"Jsou to energie převedené do písmen, aby byla pro lidský mozek přijatelnější než pouze ve své éterické podobě. Takto je mozek dokáže přijmout i když nezná jejich význam. Proto se nezaobírejte významem těchto slov, ale pouze je přečtěte a pociťujte náhlé příjemné pocity a začněte do dalších dnů sledovat změny ve vašem životě."
najviac ma zarazila veta
"Proto se nezaobírejte významem těchto slov, "
:43:
26.03.2012 - 23:55 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Artislove
Mne stacilo o pomoci k inym.Pritom,ze mame pomahat s rozumom a striedmo,Ked uz tak mal tam napisat,ze mozme pomahat vtedy ak nam to povoli boh,lebo moze mat skusku a vtedy nemozme zasiahnut.Potom tam nevedel ani rozobrat ako.
27.03.2012 - 20:56 | Filtr
(Blíženci) brabenec
take mi ten clanek pripada podivny. ono kazdy asi cisluje dimenze jinak. mne se libi cislovani a rozdeleni podle kozaka. jinak vetsina mimozemstanu jsou asi v astralu, tj. 4. dimenze. tam unikaji nasemu videni a jsou tak pro nas nenapadni. ani bych se moc nedivil kdyby na zemi uz davno v astralu zila zde jeste jina rasa nez lide. lide mohou zit take v astralu a drive se zda tam i v pripade potreby prechazeli.vzdyt tam zije mnoho astralnich osobnosti zenrelych lidi. rekl bych ze kazdy kdo v dobrem prichazi je vitan. a asi nezalezi na rase. i mezi lidmi jsou skveli clovickove ale i taci, kterym je lepsi se vyhnout velkym obloukem.a to co ten clovicek popisuje mi mnohe nedavno zazite pripomina ale tohle nebyli zadni plejadane, tedy ti ufo jez si pod tim vetsina lidi predstavuje pokud si vubec neco predstavuje. ten clovicek je asi v poradnem maleru aniz to zrejme tusi.
27.03.2012 - 21:29 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Na spolutvůrce vesmírných zákonů má těch průserů nějak moc :22: :41: :4:
27.03.2012 - 21:39 | Filtr
(Býk) Artislove » brabenec
Ano rozhodne je podivny. Uprimne neviem kto je kozak ale podla mojich informacii system rozdelenia dimenzii je ovela viac zlozitejsi ako ho chapeme my pretoze my ho lepsie pochopit tu a teraz ani nemozeme. Podla toho co viem ja 4 dimenzia je prechodna dimenzia a zdrzuju sa tam negativne entity a duse ktore nepresli na druhu stranu a druha strana je podla mojich informacii prislusna dimenzia ktorá ladi s osobnou vyskou vedomia kazdej osoby. Preto je dimenzii,do ktorych duse prechadzaju nespocetne mnozstvo. Viem o niektorych mimozemstanoch ktory zu zo 4D ale vacsina je v 5D a vyssie. Ono toto by bolo nadlho kazdopadne tento pan urcite nepise o Plejadanoch a viem preco to pisem a vidim tu len 2 moznosti.
1. Bud ho kontaktovali zle entity pod maskou Plejadanou aby ich dehonestovali a zabranovali vzostupu skrze sirenia strachu a on im veril
2. alebo ten pan to robi zamerne lebo je jedna z tych negativnych bytosti, alebo ho k tomu donutili pod nejakou vaznou hrozbou(pisdal o problematickom tehotenstve zeny co mohlo byt jeho slabym miestom)- to by este bola moznost cislo 3.
Je to iba moj nazor ale ja si to inak vysvetlit neviem.
Okrem toho uz len to co pise o sebe nie je moc dobre. prvotny stvoritel je iba jeden a podla toho co viem ja,ti ktori pomahali pri tvoreni vesmiru, ti skrz ktorych sa Stvoritel realizoval a rozpinal vesmir boli rozdeleni dle svojej slobodnej vole a skutkov na pozitivne a negativne entity a negativne sa dostali k Zemi. Tie pozitivne sa stiahli lebo boli porazene a nemyslim si ze by sa nachadzali v nasej casti vesmiru a v nasej hustote a dualite. Takze z toho logicky vyplyva ze pokial on ako o sebe tvrdi bol jednym z kreatorov vesmiru nepovazujem ho za pozitivneho.

takto to vidim ja
27.03.2012 - 22:08 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Toto je pro mne přijatelné. :3:http://www.oknavesmiru.cz/index.php…
27.03.2012 - 22:39 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Plejády jsou srdcem Býka :12:
Už jako malýho mě to táta učil na obloze, za nočních procházek se psem.
Orion a jeho tři nejznámější hvězdy jež tvoří jeho pás, hvězdu Sírius jako čumák Velkého Psa, který věrně stojí po boku bojovníka Oriona, jenž se chystá skolit Býka, který je hned naproti němu. Abych si to líp představil ukázal mi Aldebaran jako jeho roh, pořád jsem ale nevěděl, jak ten býk vypadá, tak mi ukázal Plejády a řekl, že oni jsou něco jako pomyslné srdce Býka. V tu chvíli mi to celý docvaklo a uplně živě se mi to promítlo. Viděl jsem tu nejhezčí scenerii ve svém životě, noční oblohu a její skutečný příběh, alespoň pro mě, tenkrát... :116:
27.03.2012 - 22:43 | Filtr
(Vodnář) mitea » LemmOny
:30: krásny zázitok... :74:
29.03.2012 - 18:57 | Filtr
(Váhy) bobina28
ja som ale nepochopila, v čom sú akože tí Plejáďania nebezpeční? :25: lebo aj autor sám hovorí, že sa dá odolať ich vplyvu takže sme na začiatku...v čom sú nebezpeční?
30.03.2012 - 11:24 | Filtr
(Býk) balboa » Artislove
Negativní entity se zdržují jen v tvojí hlavě, svým způsobem se tou negativní entitou stáváš, pokud máš potřebu je brát v úvahu. Určitě existují bytosti, které žijí z naší energie, ale jenom z té, kterou sami odhodíme... je klidně možné, že v jiném životě jsi reptilián a díky tomuto životu má tamten smysl :) Třeba když tady se zbavíš všech negativních očekávání, tomu paralelnímu životu tím jakoby ublížíš, nastartuješ tranformaci na jiné úrovni. Ať chceme nebo ne, život parazituje na životě a tím expanduje a v tomhle světle nemá cenu řešit tu polarizaci, protože tím pádem všichni jsme parazit a změna je prostě jen holý pohyb, přeskupování energie, nicvíc, pokud z toho neuděláme něco jiného.

A ve 4. dimenzi jsme logicky už teď, prostor + čas. V té 5. dimenzi je každý okamžik smrt a znovuzrození, časoprostorová kontinuita tam působí jen jako dokreslující faktor. Negativní entity tam můžou rovněž existovat, ale jelikož v takovém stavu vědomí si uvědomuješ, že tvorba reality je kompletně v tvojí moci, děje se to přirozeně automaticky nejmíň miliardkrát za sekundu a nic neexistuje nezávisle na tobě, tak proč se něčím takovým zaobírat a znovu vytahovat takové nápady...
30.03.2012 - 12:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už jsem ti řikala, že tě ráda čtu? :3: :74:
30.03.2012 - 14:03 | Filtr
(Býk) balboa » musiúa
No vytušil jsem to z té kytičky, cos mi kdysi poslala, jsem hrozně rád, že si rozumíme :76: ať už to znamená cokoli :61:
30.03.2012 - 21:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bych poslala houbičku, ale není v nabídce :43: :46:

taky :74:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-133
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »