Strach usnout


09.03.2012 - 10:11
(Střelec) e.-l.-i
Strach usnout
Je to příběh mé klientky: Lukášek 8 let,má asi 2-3 roky problémy spát v pokojíčku, respektive spíše má problém usínat sám. Není to rozmazlenost, je to klučina samostatný, ale když dojde na večerní usínání - je to o velkých prosbách a i slzičkách v očích. Prostě ten strach je na něm vidět. A důvod?: teď naposledy mamince po ránu povídal jen tak mezi řečí, že u něho na posteli seděl kluk,na můj dotaz - co mu povídal, jak vypadal, věk - paní nedovedla odpovědět, protože byla tak vyděšená, že ji myšlenky začaly pracovat až později. Tohle nebyl první zážitek. Často říká že za televizí v době večerního šera na něj kouká muž v kápi. Oblek popsal. Tento muž v něm vyvolává strach. Prý má šeredný oči. To co paní synek vypraví ji děsí, věří tomu, snaží se s ním komunikovat co viděl, co se mu děje. Další co často vídá, jsou velcí pavouci. Prý je dost barvitě umí popsat. Lukášek není z těch dětí co neustále o tom mluví, aby chtěl na sebe strhnout pozornost. Spíš naopak, bude o tom všem mluvit, až když on chce. Někdy prý jde na něm vidět, že nechce o těch můrách ani přemýšlet natož mluvit.Maminka je velmi chápavá, vnímavá, s Lukáškem si o tom všem popovídala. Odizolovali (pokud to můžu takto říct) pokoj, proti špatným zonám, podle rady má v pokoji bibli. Prostě chytají se každé rady. Lukášek má asi dar vidět to co ostatní nevidí, podle povídání maminky si myslím, že i maminka má ten dar, ikdyž jen poskromnu. Ale popravdě, byla by ráda kdyby se toho oba zbavili a měli klid. Vím, že tu jsou tací, kteří se umí podívat na dálku zda u nich někdo nepřebývá. Dům je novostavba, ale bydlí nedaleko hřbitova. Jestli toto má vliv?!

Stránka: 1 2 3 4 5 6 7
Řazení:
09.03.2012 - 11:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jedinej kdo je tu opravdu nemocnej, si ty. Ja sice obcas tve prispevky schaluju, i to ze mas v hlave tenhle jediny zatvrzeny program, kdy vsichni kolem, co se od tebe jen nepatrne lisi, jsou jen psychopati a potrebuji lecbu. Nicmene bych ti byl vdecny, kdybys to tolik neprehanel a nemontoval se do veci, o kterych nemas ani poneti. Ty bys totiz potreboval poradnou lekci z teto oblasti a mozna to ani nebude tak dlouho trvat a poznas to sam na sve kuzi. Pak snad zmenis sve mysleni. Ale pokud nedokazes rozume poradit, neplet se prosim te do takovych diskusi. Samozrejme je to jen me prani, nutit te nemuzu. Ale ocenil bych tvou snahu, kdyby ses nad tim zamyslel.
09.03.2012 - 10:16 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Lukášek je asi nemocný. Bylo by dobrý navštívit dětského psychiatra.

http://cs.wikipedia.org/wiki/…
09.03.2012 - 10:44 | Filtr
(Střelec) e.-l.-i » Glimmer Man
Neber to tak stroze, hledat nemoc jen z toho co jsem popsala je dost striktní. Zkus se na to podívat jako bys byl rodič :3:
09.03.2012 - 11:39 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Glimmer Man
Glimmáčku a tvoju diagnózu vedci ešte ani nevynašli, o to horšia bude liečba .. :3: :21:
Ale ako alternatíva na začiatok by možno pomohlo toto -

http://sk.wikipedia.org/wiki/…

:32: :34:
09.03.2012 - 11:50 | Filtr
(Vodnář) ciku
co se týče toho pána nespíš vím co je zač....toho kluka bych se nebála...ať mu zkusí vysvětlit že prostě lidé umírají a ne všichni hned odejdou..že někdo na někoho čeká a tak....a co se týče toho pána...ať si u těch pocitů představí že je ve zlatém vajíčku a na něm jsou srdíčka a tak....zlatá chrání a zlí se bojí lásky a tak..to samé může udělat i přes den..já se taky někdy před spaním zabalíma věřím že mě andílci ochrání..jinak poznala jsem holku asi taky tak nějak věkově která chodí na hrob malé holčičce a je v klidu..můžou se po tom hřbitově podívat jestli tam neni malý kluk a dát mu tam třeba kytku nebo něco aby věděl ten kluk co je zač a nebál se toho a aby ten mrtvý neměl tendence ho strašit
09.03.2012 - 11:54 | Filtr
(Vodnář) ciku
jinak ať si o tom prostě promluví že jsou duchové a ať nechá syna promyslet jestli to s nima zvládne...a kdyžtak ať syn požádá aby mu tuto schopnost odebrali...já se takto taky některých věcí zbavila když to na mě bylo moc v té době...a ať zkusí říct tomu klukovi ať odejde...mně to většinou stačí a oni už se nevrátí...jinak ten v té plachtě by ho měl učit...na jednu stranu se ho bude bát ale na druhou stranu bude muset chápat co se děje....on bude chtít aby ho porazil..postupně bude krásnější a krásnější když to zvládne a bude dobrý student..já už toto mám za sebou
09.03.2012 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co se tyka toho chlapce, je samozrejme spousty ruznych veci, ktere se daji zkusit a ktere muzou, ale take nemusi vubec zabrat. Podle me, by bylo nejlepsi, podivat se po okoli, jestli tam neni nekdo, kdo se v tom opravdu vyzna a vidi stejne veci. Ne ale zadny carodej, nebo nejaky "expert" na zarikavani. Chce to nekoho kdo je opravdu svetlem a kdo by si s tim chlapcem popovidal. Nekoho, komu by se sveril a duveroval mu. Musi to sam vycitit. Pak by mu ten clovek mel vysvetlit, ze se nesmi bat, protoze mu ty bytosti nemuzou ublizit. At se toho kluka zepta, kdo to je a proc za nim chodi. Stejne toho pana a pripadne at jim klidne rekne, ze je tam nechce, protoze ho desi. Ty pavouci uz budou vedlejsi efekt jeho strachu a kdyz se nauci se nebat, tak to zmizi samo. Jen hlavne zadny vyhrozovani, zastrasovani a podobne ritualy, ktere obcas nekteri "odbornici" zkousi. To by jeste zhorsilo. At se chlapec nauci predstavit, ze tem bytostem posila ciste svetlo a lasku a hlavne at se neboji, protoze je pod ochranou bozi. Muze se naucit otcenas, andelicku a ruzne motlidby, ktere si muze vecer rikat. Pak nakoupit nejake ochrane kameny a zvykat si na to. To ze ten dar ma, neni jen tak a rozhodne neni spravne se snazit toho zbavit, i kdyz to nekdy muze byt tezke.

To ze je dum novostavba nic neznamena. Nikdy nevis, co na tom pozemku kdy bylo. A samozrejme ze muze mit vliv ten hrbitov a vetsinou ma. Da se udelat ochrana celeho domu. Ale ty bytosti nikomu opravdu neublizi. Citi jen svetlo a energii, kterou potrebuji. To ze ten muz v kapi vypada desive, neznamena ze musi byt zli. Naopak, tohle dost casto byvaji ochranci ruznych mist, veci i lidi. Je stovky dalsich a dalsich veci, ale tohle na zacatek staci.
Tak hodne stesti :15: :27: :74:
09.03.2012 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ciku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ted to zrovna ctu :63: Promin, ale to je blbost. Zadny odebirani nikomu nepomuze. To patri k planu duse a ukolu, nebo zkousce, kterou duse musi projit. Kdyz ji odmitnes, nebo vzdas, nesplnis tim svuj ukol a stejne to budes opakovat jindy a vetsinou se to nasobi, takze pak by to mohlo byt jeste tezsi. Strach se musi prekonat a schopnosti prijmout a naucit se s nimi zit a pracovat. Ale je to kazdyho vec, jak se k tomu postavi. Ja bych teda rozhodne nikdy nikomu neradil, aby neco vracel a prosil o odebrani. Jedine co se da, je pozadat o zmirneni, protoze je to prilis stresujici a narocne. Jinak se veci zdaji mnohem horsi nez sou a lide si to delaji samy.
09.03.2012 - 12:22 | Filtr
(Vodnář) ciku » dava lasku
jo chápu jak to myslíš....já to kdysi udělala tak že jsem si to nechala vzít a zažádala jsem o to až když jsem měla pocit že jsem na to připravená páč mi bylo 12 a hrabalo mi z toho..prostě toho bylo moc na mě...pokud si to zmírní tak by to šlo...ale podle mě by bylo lepší kdyby se s tím smířil a naučil se bránit a tak
09.03.2012 - 12:34 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » dava lasku
Myslím, že meleš pěkný hovadiny a hezky si zahráváš s životem malýho děcka. To je stejný, jako když fanaticky věřící rodiče chtěli přemodlit meningitidu svého dítka. Nepovedlo se, dítko to má za sebou. Ty jednáš úplně stejně, jen povídáš bludy a fantazie. Stejně tak ho teoreticky vyléči třeba Mistr Yoda vesmírnou Silou a nebo pomůže točit za úplňku mrtvým potkanem nad WC mísou.

Ale ono se to dá jednoduše zjistit. Pokud tam ti bubáci ve skutečnosti opravdu jsou, tak tam budou ať uděláš cokoliv. Budou tam i po podání psychofarmaka. Pokud tam potom nebudou, někomu to bude jasný. Tobě ale ne... tobě se víc líbí utrpení a klidně necháš malý dítě dohnat k šílenství a necháš mu zničit život. FUJ!!! :28: :28: :28:
09.03.2012 - 12:37 | Filtr
(Vodnář) ciku » Glimmer Man
chápu tě a vim žes nepsal mně...ale vlastně proto jsem psala aby si s ním o tom promluvila protože jestli na to není připravenej tak to nejvíc odskáče jeho psychika
09.03.2012 - 12:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ciku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemyslím, že se zlý bojí lásky... Spíše ji neznají a ani ji nemají. Tak na ně pouštět lásku :18:
09.03.2012 - 12:45 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » ciku
Měl by se léčit... Zodpovědnej rodič by to neměl nechat "vyhnít". Jinak skončí mizerně, že??
09.03.2012 - 12:48 | Filtr
(Vodnář) ciku » Neferlin
já vím že jednoho kluka čtyřletýho jsem chránila tak že jsem si sedla..vzala si ho na sebe a představovala si bálonky ze sdíčka a tak..pomohlo to...on koukal na pohádku a nevnímal co dělám jen oba víme že ten duch zlý zmizel
09.03.2012 - 12:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co ty o me vis? Ty me znas, ze tady meles tyhle kraviny? Hrajes si na kdovi co a vis o kazdym uplny h...
Jedinej kdo tady mele porad dokola samy hovadiny si ty a myslis si ze si expert na vse. Zer si prasky sam a nikoho porad neposilej k psychiatrovi. Ty sam ho asi potrebujes a jediny co umis, tak rejpes do druhych. Ty nemas frajere ani poneti co ja videl, nebo co sem musel videt a resit. Nevis co delam, tak se starej o sebe, bud tak laskav. Mektej si dal ty svi bludy, me je to fuk, ale prave takovi jako si ty, nicej lidem zivoty :19:
09.03.2012 - 12:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ciku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Koukala jsem kolik Ti je, ve svém věku jsi dost šikovná :17:
09.03.2012 - 12:55 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » dava lasku
Vím o tobě, že jsi cholerik a emočně labilní bludař se sadistickým sklony k malým dětem.
09.03.2012 - 12:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ciku
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vsechno se da zvladnout. Je to jen o pristupu. Kdyz z neho budou chtit udelat blazna, tak to udelaji. Pokud s nim bude nekdo opravdu zkuseny, dostane ho z toho lehce.
09.03.2012 - 12:57 | Filtr
(Vodnář) ciku » Neferlin
děkuju...
09.03.2012 - 12:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zničejmu život když ho budou cpát psychofarmakama. To ten problém nevyřeší. Jen ten problém utlumí či spíš toho člověka. Bral jsi je někdy? Asi ne... takže víš o nich velký kulový. Jestli budeš mít někdy takovýhle dítě či děti a do té doby nezměníš tvoje hodnoty, tak chudák dítě...
09.03.2012 - 13:00 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Neferlin
Je otázka co je horší, jestli přihlížet děsnýmu rozpadu osobnosti a nebo zvolit čertovu meducínu. Ani jedno není super...
09.03.2012 - 13:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vy se znáte osobně?
09.03.2012 - 13:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No Tvoje kecy taky ne.
09.03.2012 - 13:04 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Neferlin
Tož jak jsem navrhoval, zkusit léčbu třeba jeden měsíc. Pokud bubáci skutečně existujou, jak tu někteří tvrdí, budou tam bez ohledu na léčbu a cokoliv dalšího. Pokud mám pravdu já, daj mu na měsíc pokoj.
09.03.2012 - 13:04 | Filtr
(Vodnář) ciku » Glimmer Man
položim ti jednu otázku a dobře si rozmysli odpověď...

Je deset lidí-každý žije jinde ani nekoukaj na televizi aby to okoukali atd...o ničem takovém neslyšeli a tak..ale všichni viděli stejnou věc která podle lékařů neexistuje...je to schizofrenie nebo to že co se týče tohoto tak je věda ještě v plenkách?
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-150 151-161
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »