Řekni si a dostaneš


03.03.2012 - 18:09
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sc_fortuna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Řekni si a dostaneš
Asi před rokem jsem měla jistý psychický blok, navšívila jsem kineziostimuložku a ona mi pomohla zjistit, kde blok vznikl a jak se ho zbavit. Povídaly jsme si i o ní a ona mi sdělila, že mívala jasnovidné, až děsivě živé sny. Bylo to pro ni spíše utrpení a tak požádala "tam nahoře", aby jí schopnosti byly odebrány a taky se tak stalo. Řekla, že teď už se cítí připravená a kdyby se k ní dar vrátil, už by si ho nechala. Myslíte, že tak to funguje?

Stránka: 1 2
Řazení:
03.03.2012 - 18:18 | Filtr
(Býk) player
Nevím.

Ale nevěřím jasnovidectví,protože zatím nikdo nic pořádně nepředpověděl.

Jinak se ptám...napadne letos USA či Izrael Irán?

To mě zajímá.
03.03.2012 - 18:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo ho, slyěel jsem podobnej příběh už ve více verzích..na druhou strnau jsem ale taky slyšel příběhy, že někmu schopnosti odebrány nebyly a "bylo mu sděleno", že se s nima má naučit žít.

i mně se obča zdá něco, co se pak vyplní, nebo mě něco napadne, a druhej den se to stane. jasnovisnost bych to ale nenazval.
03.03.2012 - 18:41 | Filtr
(Býk) Artislove
Ja si myslim ze to funguje a slobodna vola je plne respektovana ale zas plan duse je plan duse a tam mozno zavazi to co pisal Hrej ze treba tie schopnosti musi mat ako nutnu skusenost..niekedy si zas ludia sami zablokuju schopnosti strachom alebo nedoverou..je to skor polemika ale kazdopadne najviac pravdepodobne je pre mna asi toto:

Vsetko o co poziadas je ti dane, POKIAL je to v plane Tvojej duse..
03.03.2012 - 20:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sc_fortuna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc hezky napsané, děkuju :15: :1:
03.03.2012 - 20:04 | Filtr
(Býk) Artislove » Sc_fortuna
:1: :74:
03.03.2012 - 20:40 | Filtr
(Váhy) bobina28
myslím, že by som to nazvala skôr schopnosť než dar...lebo všetci máme možnosť, schopnosť byť jasnovidní. Človek si to môže sám zablokovať, respektíve väčšina ľudí túto schopnosť má zablokovanú a nevie ju používať. Takže možné to je...nepoužíva to, nerozvíja, nechce to, tak to nepoužíva.
03.03.2012 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bobina28
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sc_fortuna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já taky myslím, že všichni máme tu možnost, ale spíš u některých jedinců se to projeví, i když nemají třeba ani zájem a u jiných lidí se na tom musí pracovat.
03.03.2012 - 22:07 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
Hmm ta kineziostimuložka dokáže bez problémů najít v komukoli psychické bloky?
A jak si vlastně věděla že máš nějaký blok? :25:
03.03.2012 - 22:18 | Filtr
(Lev) Marhon » Přívětivý Jack
broučku, všichni maji :4:
03.03.2012 - 22:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mluv za sebe, beruško :3:
03.03.2012 - 22:29 | Filtr
(Lev) Marhon » Buh je tlak
každýmu najdou, když budou hledat. :4:
03.03.2012 - 22:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marhon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to mi připomíná recidivistu u výslechu..

přiznej se hajzlíku!
Když se nepřiznáš, stejně tě za něco zašijem! :39: :3:
04.03.2012 - 09:26 | Filtr
(Býk) Jyotis » Buh je tlak
já rozpoznávám intuici od spekulací pocitově. Je to jiné. Intuice třeba vpadne bez kontextu: např. o něčem přemýšlíš, mluvíš a najednou Tě napadne, že by se měla zvýšit teplota na kotli na chalupě. A takhle ho promarníš jako já: řeknu manželovi, na kolik si nastavil teplotu na kotli na chalupě.. a on, to stačí. A nechám to být. Pak volá tchán, že máme na uvnitř zamrzlou chalupu.

Je u toho taky taková větší pocitová ostrost, vydělí se to z pozadí. To se děje za bdělého i snového stavu.

Já si takhle neříkám. Spíš se snažím zkoumat, pozorovat. Právě proto, abych takové chvíle poznala co nejčastěji a nepromarnila jejich impuls.
04.03.2012 - 09:31 | Filtr
(Býk) player » bobina28
Kdyby měli všichni lidé schopnost být jasnovidní,rozhodně by nedošlo k takovým věcem,jako holocaust(přinejmenším ne v takové míře,jelikož Židé měli šanci včas zmizet za oceán),Černobyl,Fukushima.

Žádná vize,kterou kdy kdo měl,co setýká budoucnosti se komplexně nevyplnila.

Znovu se tedy tážu všech jasnovidců:napadne někdo do léta Irán a jak to skončí?
04.03.2012 - 11:17 | Filtr
(Váhy) bobina28 » player
Ja nie som jasnovidná, nevidím do budúcnosti, ale vidím občas do dimenzií, v ktorých sú pre nás pre všetkých dostupné informácie, keď sa tam napojíme. A pravdupovediac...na to, či bude Irán napadnutý nepotrebuješ jasnovidca, stačí ti aj tvoj ľudský rozum. :3:
04.03.2012 - 11:22 | Filtr
(Býk) player » bobina28
To je vytáčka.Je to 50 na 50.
Lze to řešit vojensky i mírově.

A zase - vlády nemají své vizionáře?Každý,kdo tvrdí,že něco vidí či někam chodí do nějakých dimenzí...jak to,že nejste v čele sedmé velmoci a nebojujete za ozdravení a záchranu planety,když tolik vidíte,tolik víte,potkáváte se s mimozemšťany a s bohem ?

Nejde mi to do hlavy.Vy byste měli být hnací silou,motorem civilizace v jejím přerodu...a neděje se to.
04.03.2012 - 11:28 | Filtr
(Váhy) bobina28 » player
no a čo myslíš ty? napadnú ten Irán? Mimochodom, prečo ma zahŕňaš k jasnovidcom, ktorí vidia čo sa stane? ja neviem čo sa stane...dostávam informácie skôr z minulosti na objasnenie určitých vecí, ktoré sa dejú s planétou. Osobne neviem, ako s tými informáciami naložiť, ako by sa dali využiť na "záchranu ľudstva"...navyše jeden človek nepresvedčí nikoho, zvlášť nie vlády. To by museli tie zmeny u každého prebiehať individuálne a hromadne...skôr by bolo lepšie, keby každý do tej akáše nahliadal a sám dostal informácie, ktoré potrebuje. Opýtam sa ťa takto...a ty mi dôveruješ, veríš tomu, čo tu hovorím? Ako sa väčšinou stavajú ľudia k tým, čo majú takéto vízie? no a tam máš aj odpoveď prečo sú takí ľudia doma a nie v čele :3: osobne by som v čele štátu byť nechcela, ani len v čele dediny. Ľudia nepotrebujú, aby ich viedli iní ľudia, oni sa potrebujú viesť sami.
04.03.2012 - 11:37 | Filtr
(Býk) player » bobina28
Nevím,zda věřím.Mám pochybnosti.musel bych být při tom,jak říká Namchan,jak opouštíte své fyzické tělo a bloudíte po astrálech....
Nebo si to sám ozkošet (bez pomoci jakýchkoli stimulantů).

Takže - ani věřím ani nevěřím.Pochybuju.Stejně jako o mimozemšťáncích z Plejád,bytostí v jádru země a konpiračních teoriích všeho druhu,jako Ilumináti,Templáři,chemstrailś atd atd.

Na druhou stranu je mi jasné,že lidstvu nevládnou vlády,to jsou ochočené figurky,nýbrž nadnárodní finanční a průmyslové molochy.

Takže když zbrojaři rozhodnou,že jim vázne kšeft a tudíž je potřeba naházet pár tisíc bomb na Irán,tak tam prostě ty bomby padnou.

Nejsem naivní a co se civilizace týče,tak jsem skeptik,protože optimista je špatně informovaný člověk.A přerod je nutnej,ale nevidím vůbec nic pozitivního ve společnosti třetího tisíciletí,alespoň,co se morálního kodexu týká.
(snad jen to,že miliardáři konečně začali skupovat po částech deštný prales,aby ho ti idioti tam nezplundrovali celý,to snad...)

A tudíž by mělo nastoupit mračno vizionářů a přesměrovat,varovat,lehce ty zákruty řeky civilizace rovnat a tak.Si myslím.

Vždyť jenom já,kdybych měl ten dar a moc vidět něco navíc,tak jsem v politice natošup.


04.03.2012 - 11:44 | Filtr
(Váhy) bobina28 » player
ja neblúdim po žiadnych astráloch ani neopúšťam telo...to nie je nutné pri čítaní z akáši. A čo by si asi s tými informáciami v politike robil? :4: tak ja ti dám napríklad jednu z takých informácií a som zvedavá, čo by si s ňou na mojom mieste robil. Bolo mi povedané, že tak ako je energetická sieť na zemi spájaná s kľúčovými stavbami a miestami s rôznym elektromagnetizmom, rovnaká sieť (kópia zemskej) je aj na Marse...a teraz čo s tým? :25: mám kontaktovať NASA alebo nebodaj ísť na Slovenský stronomický zväz?
04.03.2012 - 11:49 | Filtr
(Býk) player » bobina28
Jenže to je stejné,jako když ti bude někdo povídat,že na Európě je podmořský život.Jednak na Marsu nejsou žádné stavby a druhak - i kdyby to tam bylo,tak co s tím poznatkem...Ať si je.

Mě kdysi tetička řekla:k rybníku nechoď.Tam je zlej vodník,kterej stáhnul Kunovic Mařku do vody a utopil.

No - to mě bylo řečeno a dokud mi to nikdo nevyvrátil,tak jsem tomu věřil.Jenže mi bylo 6 a pochybnosti - vzhledem k autoritě tetičky tím byly rozprášeny.
04.03.2012 - 12:02 | Filtr
(Býk) player » bobina28
Ovšem podotýkám - že to,že o něčem pochybuju ještě neznamená,že to neexistuje.

Jen pochybuju a rád se nechám přesvědčit o opaku.

Třeba o smyslu:řekni si a dostaneš.

Tady probíhala diskuse o úplňkových motlitbách.Tak jsem si o cosi řekl při svíčce a motlitbě a něco dostal.Jiné ne.Ale možná je to tím,že jsem to pak neměl možnost zopakovat při následném...
04.03.2012 - 12:11 | Filtr
(Váhy) bobina28 » player
všetko záleží od tvojho myslenia..jedna vec je niečo si zažiadať...druhá vec je, že tú svoju požiadavku neguješ tým, že jej neveríš a v duchu si povieš "aj tak to nevyjde"...vtedy sa tá požiadavka zmení "aj tak to nevyjde"...čiže si ju zrušíš. :3: je to jednoduché. a s akášou to funguje rovnako...hľadáš odpoveď na konkrétnu otázku (dajme tomu ten tvoj Irán)...spýtaš sa a nájdeš tam tú odpoveď. Je to ako ísť do googlu, akurát že tento googlu je priamo zo zdroja a nie je cenzúrovaný.
04.03.2012 - 12:15 | Filtr
(Býk) player » bobina28
a to je právě ono.Google na mě vychrlí na jednu pravdu tři žvásty.

Jde o to,zda zroj není komediant.Může být?
Může.Co když si z nás (vás) jen utahuje?

Co když bůh je satirik a ironik a doslova se nad naší pošetilostí popadá za boky?Já být bůh,tak takový jsem?Bavil bych se mezitím,co bych tvaroval z mlhovin nové planetární systémy.

Chechtal bych se na lidi a s lidma.
04.03.2012 - 12:18 | Filtr
(Váhy) bobina28 » player
všetko je možné :4: preto existuje niečo ako "experiment"...máš informáciu, ktorej nevieš či máš veriť alebo nevieš čo s ňou, tak hľadáš v praxi a overuješ, či je to pravda, či je to skutočnosť. No kľudne sa môže chechtať, na druhej strane, sme jeho súčasťou (vraj) tak sa asi chechtá aj sám sebe :3:
04.03.2012 - 12:21 | Filtr
(Býk) player » bobina28
A jsme u toho.Teď tu v jiné diskusi probíhá konfrontace posmrtných zážitků,které se velice liší v postoji k bohu každého jedince.Jakoby nad námi bylo těch autorit povícero.Takže co z toho plyne?
Vše je relativní.Dobré je zkoumat ale také naslouchat těm,kteří mají znalosti hluboké.Profíkům.

Vše se vyvíjí pořád někam.

Náš problém je v tom,že se na nás dnes doslova valí miliony informacích - reálných i vykonstruovaných.Svět je maglajz a smetiště paradoxů.
Příspěvky: 1-25 26-42
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »