Ježiš pochádzal z egyptskej mysterijnej školy...


26.02.2012 - 12:06
(Váhy) bobina28
Ježiš pochádzal z egyptskej mysterijnej školy...
ACHNATON- bol nesmrteľnou bytosťou (rovnako tak aj Nefertiti, ktorá bola jeho sestrou a zároveň manželkou). Nezomrel, ale odišiel do Sieni amenti (sieni záznamov v Egypte). Achnaton vybudoval mystérijnú školu (zákon jediného). Priviedol študentov z mystérijnej školy ľavého Hórovho oka (ženskej strany) do mystérijnej školy pravého Hórovho oka. Títo adepti boli vo veku aspoň 45 rokov. Informácie pravého Hórovho oka sa dovtedy nevyučovali. Učil ich 12 rokov. Doviedol okolo 300 ľudí k nesmrteľnosti. Takmer všetky to boli ženy. Po tom, čo Achnaton odišiel, 300 nesmrteľných Egypťanov sa pripojilo k TATOVMU BRATSTVU a vyčkávali v ústraní zhruba 850 rokov. Potom sa presťahovali do Masady v Izraeli a vytvorili BRATSTVO ESEJCOV.MÁRIA- matka Ježišova bola tiež členkou bratstva esejcov. Bola nesmrteľnou. Ježiš mal demonštrovať to, ako sa stať nesmrteľným. Mária sa s Jozefom interdimenzionálne spojili, aby vytvorili telo pre Ježiša. jeho vedomie prišlo z veľmi vysokej úrovne vedomia. Ježiš začal žiť život ako človek a prostredníctvom svojej práce sa transformoval na nesmrteľného skrze zmŕtvychvstanie. Napísal tak do akášických záznamov proces, ako to presne dosiahnuť. ESEJCI, KOPTI A DRUIDI- boli pokračovatelia kresťanskej tradície. Ježiš nebol prvých 200 rokov po smrti známy. Mnohé veci sa pomenili, rovnako tak aj symbolika Krista, ktorou nebola pôvodne ryba, ale delfín (ryba dýchajúca vzduch). JEŽIŠ údajne po zmŕtvychvstaní odišiel za druidmi do Anglicka. (takže sú tu dve verzie, kam mohol odísť...na východ do Indie alebo na západ do Anglicka)... :3:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
26.02.2012 - 15:51 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Zajímavé. Vždyt i mi jsme nesmrtělny, naše tela jsou chrámem neší nesmrtělné duše. :27:
26.02.2012 - 15:59 | Filtr
(Váhy) bobina28 » bimbulka.j
áno...ale tu šlo o nesmrteľné telo...respektíve zmŕtvychvstanie aj s tým telom.
26.02.2012 - 16:46 | Filtr
(Panna) Azakim
To je z Prastereho Tajemstvi Kvetu zivota? Vynikajuca kniha! :1: :64: :15:
26.02.2012 - 17:23 | Filtr
(Štír) ivy7
Je mozne, ze pochadzal...od sameho pociatku znakom bola ryba podla ktorej sa nasledovnici Jezisa rozoznavali...tak som to citala..
26.02.2012 - 17:27 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » bobina28
no nevim ,jak to bylo doopravdy, nebyla jsem u toho. Za mnou když příde, tak je jemnohmotny., jako jiny mistři. Je pravdou že dokážou se zhmotnit i do hustoty těla, aby je mohli vidět i lidé kteří jemnohmotny svět nevidí. To dokážou i duchové
26.02.2012 - 18:48 | Filtr
(Štír) Firemix
Tohle vsechno co si tady tak slozite napsala,je pouha spekulace,Jezis byl normalnim smrtelnikem,ktery byl vyucenym truhlarem...
A dal se uz do toho poustet nebudu,protoze ani ja si nemuzu stat za timhle nazorem,jelikoz jsem v te dobe nezil a Jezise jsem osobne neznal...
26.02.2012 - 18:53 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Kde je teď? :63:
26.02.2012 - 19:05 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Firemix
aj fakty popísané v biblií nie sú celkom preukázané :3:
26.02.2012 - 19:05 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Ilon spí s měsícem
povedala by som že vo svojej dimenzií.
26.02.2012 - 19:21 | Filtr
(Štír) Firemix
Jelikoz na svete neexistuje originalni spis Bible,a je uz nekolikrat prelozen to desitky jazyku,a tim padem,mohlo dochazet ke spatnym prekladum,spekulacim atd..tak uz ani bible neni 100% prokazatelna,ze vse co v ni je psano je pravdive...
Je tam spouty poucnych veci,ale sam si musis uvedomit co muze byt pravda a co uz je lez neboli spelukace.
Svuj zivot drzis pevne ve svych rukach pouze ty,nikdo a nic ti nepomuze,muzou ti pomoci moudri lide,kteri ti ukazi tu spravnou cestu zivotem,ale na konci toho vseho ridis zivot sam sobe...
28.02.2012 - 11:08 | Filtr
(Střelec) Sylwina
JJ. nutno dodat důvod proč byl Achnaton do egypta poslaný. Egyptani měli mnoho bohů jak je známo a doslova platilo ,,co ves to jinej pes" Achnaton na chvíli Egypt nábožensky sjednotil vyzdvihl do té doby ne příliš významného boha Atona a Změnil si jméno
Udělal to protože Egyptani udělali z bytostí, který měli jen symbolický význam bohy. A tim se obrátili od původního učení. :74:

Hezky napsáno :1:
četla jsem o tom....
28.02.2012 - 11:12 | Filtr
(Střelec) Sylwina » Firemix
V bibli je hodně poučnýho...
Nutno dodat že kolem roku 350 n.l. jí mocipáni scenzurovali a vyškrtali co se jim nehodilo do krámu či to změnili.

Ač nejsem křestan chtěla bych si jednou přečíst originál...
28.02.2012 - 11:14 | Filtr
(Střelec) Sylwina » Azakim
Je. upřímně řečeno mi výhlad dějin v té knize dává smysl víc než oficiální verze... :3:
29.02.2012 - 08:47 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » LemmOny
suhlas,aby sme sa spoliehali na vlastny zdroj,ved ked mame v sebe zakompovanu historiu ludstva-staci najst len onen kluc a pootvorit..
ja som v tej dobe zila,je to jeden z mojich minulych zivotov-Ty si bol mozno niekde na inej galaxii :4: :17:
28.02.2012 - 16:10 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Sylwina
áno, díky za doplnenie :15:
28.02.2012 - 22:30 | Filtr
(Váhy) LemmOny » Sylwina
Já pevně věřím, že něco co by se dalo za originál považovat určitě je, a možná právě ve vatikánský knihovně.
O Ježíši už radši ani nebudu mluvit, jen jeden poznatek, že se o něm z hlediska skutečné historie, nezaznamenala ani čárka. Kronikáři ve starým římě a vůbec historici celého dřívějšího starověkého světa, měli tak konkrétní záznamy o tehdejší době, že se téměř vědělo, (samozřejmě s trochou nadsázky) ..kde a v jakým kanále se jaká "krysa šustla"

O žádné postavě, která by alespoň Ježíše naznačovala, není zaznamenáno zhola nic. Tedy krom všech těch možných senzačních konspirací, od dobrodružných amaterů. To je holý prokazatelný fakt, ne výmysl něčí hlavy. :74:
A víš co je nejvíc utvrzující na tomhle faktu? Že církev ve středověku, spálila téměř desetinu písemnictví celýho tehdejšího civilizovanýho světa. Proč by pálila něco, co by dokazovalo alespoň jeho existenci, ne jaký skutečně byl.
Podobu božskou a nanebevzetí, mu mohli přičarovat, tak jako tak

Pokud by byla nějaká prvotní verze bible, pak jistě nepocházela od boha, či syna svatého. Bibli nám neposlali z nebe faxme, tu jsme si napsali my sami a je dost možný, že nový zákon jaký jej do teď známe sepsaný defakto apoštoly, je jen výtvor a finální ustanovení Nícejského koncilu ve 4. století, jak už jsi výše zmínila.
"bůh ví" kde má bible skutečné kořeny a co vlastně vystřídalo pouhým přepsaním, jinak zvolenou interpretací, to druhé.

Je to zajímavý, ale čím víc o tom dovyhledáš, tím nudnější to je. Ono opravdu má něco do sebe to dětské kouzlo...
"Věřit na ježíška" :74:
28.02.2012 - 22:38 | Filtr
(Váhy) bobina28 » LemmOny
Bibli nám neposlali z nebe faxme, tu jsme si napsali my sami a je dost možný, že nový zákon jaký jej do teď známe sepsaný defakto apoštoly, je jen výtvor a finální ustanovení Nícejského koncilu ve 4. století, jak už jsi výše zmínila. :15:
28.02.2012 - 22:48 | Filtr
(Váhy) LemmOny
ryby měl následně ve znaku na základě přiřazení symbolu astronomického(astrologického) věku. Takže to není ani proto, že byl rybářem a ani proto že byl delfín ještě před rybou:), ale proto, protože znak ryby předstvoval znak věku ryb, stejně jako kdysy zlatýho býka a poté obětního beránka, jež byl ve starém zákoně.
Myslím, že právě v bibli bylo napsáno. Následujte muže s vědrem, ve kterém ponese vodu, on vám ukáže cestu, až nastane konec svtěa. Tím byl pravděpodobně myšlen ale jen konec věku. všechny filosofické i náboženské hluboké myšlenky, jsou časem zaoblené a zkreslené k nepoznání. Trochu jsem to skomolil, ale tak nějak to bylo. Jasně se tam poukazuje, na věk vodnáře. Ne všechno se podařilo přepsat uplně a pokud jsi pozorná, tak ve světě katolický církvě uvidíš spoustu z dob dřívějších pohanských, ale i ještě starších. Jen se jmenují, voní a tváří se barevně jinak. :1:
28.02.2012 - 22:49 | Filtr
(Váhy) bobina28 » LemmOny
dá sa to vysvetliť určite rôzne...škoda, že chýba ten pôvodný text...boli by sme z toho múdrejší
28.02.2012 - 22:55 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » LemmOny
toto je text ktory zmanipulovali krestania od Jozefa Flaviusa


"V tom čase žil Ježiš, človek múdry, ak ho vôbec možno nazvať človekom, lebo bol divotvorcom a učiteľom ľudí, ktorí s láskou prijímajú pravdu. Naši poprední ľudia ho obžalovali u Piláta, ktorý ho dal ukrižovať, ale tí, čo ho od počiatku milovali, zostali mu verní. Na tretí deň sa im ukázal živý, ako to zvestovali Boží proroci."

toto je povodny text a objaveny profesorom Slomom Pinesom v roku 1971

"V tom case zil mudrc menom Jezis. Jeho vystupovanie bolo vzorne a ludia si ho vazili pre jeho statocnost. Mnohi spomedzi zidov, ale aj inych narodov sa stali jeho ucennikmi. Pilat ho odsudil na smrt ukrizovanim. Ale ti, co sa stali jeho ucennikmi, ani potom sa neprestali pridrzat jeho ucenia. Tvrdili, že sa im vraj zjavil na 3 den po svojej smrti a bol zivy. "

a taktiez sa Jezis spomina este aj v zidovskom Talmude ako prorok a tak ho aj beru
hovori o nom aj Edgar Cayce...podla mna zil
no a nezabudni-vypalena bola aj alexandrijska kniznica a tam sa udajne pisalo o Jezisovi
28.02.2012 - 23:02 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Rachelinka 5
aj v Bagdadskej knižnici boli donedávna uchované vzácne rukopisy zachránené z alexandrijskej knižnice..no a vďaka americkej armáde sú nenávratne zničené.
28.02.2012 - 23:03 | Filtr
(Váhy) LemmOny » bobina28
To by bylo možná i nemožné, protože ten původní asi není "jako takový".
Podle mě se to nějakých posledních dvěstě, třista let minimálně dokončovalo, ale vývoj a myšlenka sahá až do pravěku. Všechna učení a různé asociace se stále jakoby opakujou. Bible by našla stoprocentně své dvojče i někdy v době bronzové. jen by se jmenovala jinak a byla by spíš jen v heslech někde vytesaná, jen jako několik citátů, navíc ani ne třeba pohromadě.
Znamená to tedy, že nejobjektivnější indicijí je to období, kdy člověk začal vůbec zaznamenávat filosofii, jež se stala zároveň vírou nebo naopak. Tam by to bylo už možná zajímavé. Sledováním(četbou) a porovnáváním nějakýho časovýho úseku, dejme tomu 10 000 let, by už hodně napovědělo, kam to lidstvo vlastně směřuje a jak vlastně chápat i dněšní bibli.
28.02.2012 - 23:05 | Filtr
(Váhy) bobina28 » LemmOny
tak už len nájsť tú sieň záznamov v Egypte a budeme vedieť všetko
28.02.2012 - 23:08 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » bobina28
ach jaj
ja viem,ze tie info sa k nam dostanu
aj keby to fakt spalili
28.02.2012 - 23:10 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Rachelinka 5
tak to je viac ako isté..navyše v dnešnej dobe sa zbaviť všetkých dôkazov a kópií originálov je fakt problém :4:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-57
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »