Kouzla odplaty


05.02.2012 - 10:17
(Váhy) Mysterious
Kouzla odplaty
Vy,kteří se vyznáte v magii,udělali by jste nějaké kouzlo odplaty,woodoo, kdyby vás někdo např.okradl,způsobil nějakou újmu na cti,zdraví apod.? Kdyby jste viděli,že se nikde práva nedovoláte?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
05.02.2012 - 10:27 | Filtr
(Panna) mikiduc
NIKDY! :19:
05.02.2012 - 10:28 | Filtr
(Blíženci) Nuna
:8:

05.02.2012 - 10:32 | Filtr
(Panna) Clanci
Je to špatné,neboť se to vrátí zpět :63: Jedinné co jde,je pomocí energie(kouzla) pomoci k průchodu spravedlnosti :3:
05.02.2012 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Ne, protoze nechci zazit, jak by se mi to vratilo :39:
delat si veci jeste horsi a plytvat energii..radsi tu energii strcim do sama sebe tak, abych mela vetsi silu bojovat s pocitem ublizeni a vetsi silu vstat, protoze ten pocit boli nejvic a zadna pomsta to nespravi.
Nejlepe se mstis, kdyz ukazes protivnikovi, ze ti tim pomohl :3: Samozrejme, ne to, ze ti zpusobil zivot na vozicku apod..ale mozna i mezi vozickarema se da najit takovy dobry clovek, ktereho bych jinak nenasla...
05.02.2012 - 10:42 | Filtr
(Váhy) bobina28
odplaty určite nie...iba by som si vzala späť energiu, ktorú mi ten dotyčný vzal, ale určite by som mu nepriala nič zlé a zvlášť mágiou.
05.02.2012 - 10:44 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Píšu v úvodu:"vy, kteří se vyznáte v magii".Nechci ostatní naštvat,ale v magii se moc nevyznáte,protože jsou kouzla obranná,odplaty,která nejsou destruktivní,pouze odrazí zpět zlo vyslané.A taková se ani nevracejí nám.Zákon akce a reakce. :1:
05.02.2012 - 10:51 | Filtr
(Štír) Freja » Mysterious
Jakmile je to odplata,už to není pozitivní magie...a woodoo už vůbec ne.Nevím,kde sbíráš informace ,ale měla bys pečlivě třídit :3:
Pomsta neboli odplata patří egu...
05.02.2012 - 10:51 | Filtr
(Váhy) Mysterious » bobina28
Tady vůbec nejde o přání zlého druhému.Připadá mi, že máte všichni nějak divně zaškatulkované zákonitosti magie.Odrazíme-li zlo na nás vyslané zpět pomocí magie, tak si nepřejeme konkrétní věc,událost,která se má návratem stát,pouze ho odrazíme prostě zpět.A to je obrana, né útok,čili moje právo udělat spravedlnosti zadost.
05.02.2012 - 10:58 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Freja
O magii mám poznatky už 20 let.Odplata není negativní magie a woodoo také není záležitostí jen zlou a smrtící.Právě, že mi připadá, že máte o tom přečteno velmi málo ostatní.Někdo řekne woodoo a všem se vybavují horory se zombíky.Takhle to ale není. :3:
05.02.2012 - 11:01 | Filtr
(Štír) Freja » Mysterious
Ano,máš přečteno.Proto jsem psala o tom,že je potřeba mít filtr....dělej jak myslíš a umíš. :3: Každý má asi toho vnitřního pilota jinak nastavenýho...
05.02.2012 - 11:03 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Mysterious
pozri urob si ako myslíš...
05.02.2012 - 11:11 | Filtr
(Štír) Freja
Podívej,nevím přesně ,co znamená "újma na cti"
Spíš bych použila magii na utužení zdraví a přitáhnutí peněz...ony boží mlýny přeci melou pro všechny stejně,tak nač odplatu. :74:
05.02.2012 - 11:11 | Filtr
(Váhy) Jospau
Ještě že to nejde, nebo to nejde moc snadno a každému! Myslím, že stálé oplácení něčeho by vedlo k vyhlazení lidstva.
A pokud se rozhodnu mstít, tak nejvíc by se mi osobně líbilo jen hrozit pomstou, ale skutečně nic neudělat a ten dotyčný se pak bude do smrti bát, kdy ta odplata přijde. Ale je to vlastně definitivní konec - s tou osobou už asi nikdy za dobře nebudeme... :25: A pokud se rozhodne někdo jiný pro jinou odplatu, tak po ní asi zase přijde jeho odplata a pak zase někdo oplatí jemu a pak zase on... :24:
05.02.2012 - 11:17 | Filtr
(Beran) Háňa*
Ano - udělala bych kouzlo, které by ho zbavilo toho nutkání druhým škodit - aby ucítil, že tím škodí nejvíc sám sobě a začal se mít rád i bez falešných pocitů triumfu, že nad někým vyhrál, že někomu ukázal, že někomu dal něco sežrat :3:

Aby k pocitu spokojenosti nepotřeboval zrovna tohle a byl šťastný, když vidí kolem sebe šťastné i ostatní :27:
05.02.2012 - 11:25 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
Neudělala, cítím, že msta a pocity, které toto provází víc ubližují tomu, kdo to v sobě živí než tomu druhému. Proč ještě ubližovat sám sobě.
05.02.2012 - 12:24 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mysterious
Jasne ze se vraci zpet..je to retezova reakce..kdyz nekomu udelas caru pres rozpocet, nebude zrovna zarit dobrotivosti, to se odrazi do jeho okolnich lidi, ty to prenaseji dal, nekteri to transformuji, a dal, vyviji se to k dalsim lidem a nakonec to, ze dostane cizi ridic autobusu infarkt z domaciho stresu, ktery mu domu prinesla manzelka od sveho sefa..v tom buse muze sedet tvuj syn, nebo ty sama a nestesti, ktery jsi poslala se ti hned vrati..
clovek muze posilat energeticke formulace, aby si dotycny chybu uvedomil a sam s ni neco udelal, snazil se ji sam napravit atd.. ale v zadnem pripade se ti nepodari zasahovat do zivotu cizich lidi takovymto zpusobem aniz by se ti to nevratilo.. clovek nemusi bejt mag, aby disponoval prenasenim energii a kdyz to jde s lecivyma, jde to jeste snadneji s negacema..
05.02.2012 - 12:32 | Filtr
(Panna) Rena9
Jednou jsem se neudržela ...
Byla jsem svědkem energetického upírství - netvrdím, že ta žena to tehdy dělala vědomě, ale když jsem viděla její chapadla vcházející do aury mé kamarádky, vyslala jsem ji přes zahradu varování.Silné a zřetelné! Že pokud toho okamžitě nenechá, že o ni vím, a že bude mít co k dočinění i se mnou. Ihned se otočila, naše oči se střetly a v té chvíli bylo mnohem víc než v celém zápase. Pravdou je, že jsem se zalekla i sama sebe, uvědomila jsem si jak tenká hranice existuje při použití síly a že je vždy dobré hledat především cesty Lásky :74:
05.02.2012 - 12:33 | Filtr
(Blíženci) movvin
Ne. to by mě ani nenapadlo. Spíš bych hledala tu příčinu u sebe, že jsem byla tak blbá a naletěla.
05.02.2012 - 12:37 | Filtr
(Blíženci) movvin
Vy,kteří se vyznáte v magii....

Víš o tom, že lidi dokáží tu magii dokonale používat aniž by o ní cokoli tušili? Znám pár takových lidí, co , když se řekne magie, tak mávnou rukou a řeknou, že je to blbost a přitom jí ve svém životě využívají. Takže každý člověk je s ní propojený, jen někdo víc a někdo méně vědomě :3:
05.02.2012 - 12:47 | Filtr
(Panna) Rena9 » movvin
:15: :12:
05.02.2012 - 13:02 | Filtr
(Váhy) Mysterious » movvin
Žiji v kraji, kde přebývají lidé vyčůraní,malé inteligence,nečestní.Tady nezavadit o zloděje a podvodníky je skutečně rarita.Nejde o to, že jsem nějak naletěla nebo jen já.Asi trochu popíšu tenhle případ.Známe jednu prodavačku, která prodává léta v soukromé zelenině.Ta prodejna se léty přemísťovala.Už asi před 10ti léty mě ona dotyčná obrala o výdavek,prostě ihned na místě zapřela,kolik ji bylo dáno.Pak prodejna přesídlila a chodila do zeleniny i má matka.Ten samý fígl.Načež nevěděla ani, že jsme ze stejné rodiny.Já se léty změnila, takže to těžko může být záměr pouze na nás a ejhle opět obrání o výdavek a nyní opět mou matku o 500!Mezitím jsem byla i svědkem kraválu, kdy to udělala i někomu jinému, takže nejsme sami.Tato osoba má takovou "hubu", že žádné řešení na místě nepomůže, ještě osočuje,před lidmi,že si děláte nároky na peníze jako podvodem.Jedinými svědky byla její sestra s dcerou, které jsou navíc našimi sousedy na vesnici a které daly zapravdu samozřejmě "své krvi".Ještě jsou to drbny,takže nás obštěkávají v sousedství .Kontaktovala jsem vedoucí prodejny, ta se ji zastává a na ostatní případy tvrdí, že to byli podvodníci, co chtěli peníze neoprávněně.Spočítání kasy ihned prodavačka odmítla,později říká vedoucí, že chtěla,ale my jsme odmítli.Prostě mazaná prohnaná herečka,které se její finty stále daří.A navíc dělá z důchodců debily, kteří snad neumí počítat.Nevím, proč by jsme neměli do této prodejny chodit a ustoupit takové k....,což by bylo jediným řešením.Sere mě, že se směje do ksichtu, jak nás má v hrsti a také to zpochybnění naší oprávněnosti a čestnosti.Protože na ni žádná instituce nemůže a potrestána nebyla, tak skutečně uvažuji o odplatě magické. :47:
05.02.2012 - 13:19 | Filtr
(Váhy) Mysterious » movvin
Ano,lidé využívají magie dnes a denně a také často proklínají.Mě se jedná o ty, co znají rituály, třeba i ledacos takového podobného zkusili apod. :27:
05.02.2012 - 13:43 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Na kamerku...to je těžké.Je to prodejna maličká, v určitých chvílích je tam frmol,protože je na autobusovém stanovišti.Kasu mají bokem,obklopenou zbožím, takže ani není vidět,kam zrovna peníze ukládá.Jde o to, že nejlíp ji to jde na důchodcích,asi proč,že?Co se týče mě,tak jsem byla zaskočena,že to udělala zase,prostě člověk to nečeká a zůstane zkoprnělý.Navíc asi zjistila, že zastání má dobré a nikdo ji nic nedokáže.Nedělá to zřejmě pořád,ale dosti často.Ještě zajdu na MěÚ zeptat se,co s tím,ale zřejmě nic nezmohou.V takových chvílích si říkám "ještěže ta magie existuje a funguje". :17:
05.02.2012 - 13:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Merlinkka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
není důkaz,nezmůžeš nic,to je jasný,no chtělo by to promyslet důkladně,ale ona bude prohnaná!Taky jsme tu měli jednu takovou,nikdo tam pak nechtěl chodit kvůli ní.No jedině si opětovně stěžovat,aby vás bylo víc,a pak už by měli něco s tím udělat,nedat jí pokoj,pořád jít po ní,aby si nemyslela,že to je v pořádku,ale to bude stát spoustu nervů,jednou boží mlýny musí domlít ne? :3:
05.02.2012 - 13:53 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Hehe...černý onyx, to znám,darovaný přináší neštěstí.Už mám vybraný rituál, který se dělá jen v obraně. :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-68
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »