Chybí mi v životě ještě jeden - nikdy nenarozený- sourozenec


30.01.2012 - 17:29
(Střelec) ROVER
Chybí mi v životě ještě jeden - nikdy nenarozený- sourozenec
Dobrý den Vážení, každý známe ten pocit uvnitř nás samých, když nám někdo chybí v našem životě. Já tu dneska nechci psát o tom, jak mi chybí Láska, jak na ni čekám strasně dlouho atd. Dneska sem chci napsat něco, co mě vnitřně "užírá" několik let. . . . Mám staršího bráchu a celej život jsme vyrůstali vedle sebe, nikdy jsme nebyli od sebe zásadním způsobem v dětství odděleni.(Už asi 8-9 let jsem velice citlivá na jemnohmotný svět a občas mám i předtuchy, jak se určité věci budou vyvýjet, popřípadě co a jak kam směřuje.) Posledních 15 let mám pocit,že jsme s brachou měli mít ještě jednoho sourozence. Je to velice nepopsatelnej pocit, který ve mě i přes ta léta přetrvává. Snažila jsem se několikrát na toto téma s mamkou rozmlouvat, ale vždycky toto téma smetla jednou větou: "Jsi přaštěná, co tě to napadlo?" A víc se o tom se mnou nebavila, ani když jsem se snažila se jí zeptat, jestli někdy nepřemýšlela, že by jsme byly 3 děti.Asi si všichni řeknete, že jsem praštěná, co to tu píšu. Ale ten pocit je zkrátka silnější než já a chtěla jsem se zeptat. Jesli by šlo ať už v kartách a nebo v číslech nebo jinými metodami zjistit, jestli můj pocit je opravněný a nebo jsem opravdu jen praštěná :49: (narozeniny mé matky: 26.4.1959, jmenuje se Iva) Děkuju za odpoveď :). DES

Řazení:
30.01.2012 - 19:12 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack
A máš s bratrem dobrý vztah? Není to to co ti chybí?

Máš kamarády? Partnera?

Jde určitě o pocit chybějícího sourozence? Nechybělo ti něco v dětství?

Teď už žiješ sama, že, jsi samostatná? Pořád máš ten pocit chybějícího sourozence?
30.01.2012 - 19:31 | Filtr
(Střelec) ROVER » Přívětivý Jack
Ano, s bratrem mám dobrý vztah, i v dětství jsem měla - pamatuju si, jak moji spolužáci a kamarádi nadávali na své sourozence, ale já ne, ja byla spokojena, i přesto, že jsme se občas prali, pošťuchovali a dělali si naschváli. Pamatuju si, jak jsem se ho v pubertě zeptala, jestli nemá pocit, že bychom měli mít ještě jednoho sourozence, a on mi pověděl: "Neblázni, stačí že mám tebe."

Pár skvělých a opravdových kamarádů mám - přátelství, které i přes dlouhá odloučení trvali a trvají (kamarádi z dětství), i teď mám okolo sebe pár lidí, se kterými si říkáme všechno a důvěřujeme si a nazývám je opravdovými kamarády.

Partnera nemám - ale to neznamená, že by tu nebyl někdo na koho bych si nemyslela :). Já opravdu od těch 8-9let mám pocit, že mě chybí sourozenec. Je to takové, jako když jsme byli s bratrem poprvé od sebe odloučeni na dlouhou dobu -> důvodu pobytu v zahraničí.

Nyní ještě dostudovávám a bydlím s dalšími studenty. A přesto mám stále pocit toho chybějícího sourozence, ikdyž se sejdeme společně s bráchou.
30.01.2012 - 19:38 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » ROVER
A tvůj bratr ti v dětství jako jako jeden sourozenec stačil? Nechtěla jsi prostě někoho dalšího, na zabavení? Možná sestru?
30.01.2012 - 19:45 | Filtr
(Střelec) ROVER » Přívětivý Jack
Stačil mě úplně bohatě :). Většinu času jsme stejně trávili s kamarády z naší ulice, takže jsme byli velká grupa :). Vyslověně jsem si nepřála dalšího bráchu nebo ságru, ale cítíla jsem a cítím, že jsme měli být 3 děti.
30.01.2012 - 19:51 | Filtr
(Panna) alassea » ROVER
možno si pamätáš /alebo tvoja duša si pamätá/ plán tvojho budúceho života ešte pred tvojim narodením a v tom pláne bol aj tvoj brat.Možno sa niekto rozhodol inak a zmenil to.Hmmm.Možno :62:
30.01.2012 - 19:53 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » alassea
A co třeba někdo z minulého života? :44:
30.01.2012 - 19:57 | Filtr
(Střelec) ROVER » Přívětivý Jack
Nevím i to je možné...
30.01.2012 - 19:58 | Filtr
(Panna) alassea » Přívětivý Jack
ako to myslíš? :63: :4:
30.01.2012 - 19:58 | Filtr
(Střelec) ROVER » alassea
Možné, ale dá se zjistit doopravdu pravda?
30.01.2012 - 20:00 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » alassea
Že si pamatuje někoho z minulého života a ten ji teď chybí :1:
30.01.2012 - 20:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
normalka ne? :5: my meli byt 3 a jsem sama :4:
30.01.2012 - 20:04 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » A.
Vynadej rodičům :4:
31.01.2012 - 08:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
V jistým smyslu jsi měla sourozenců několik miliard. Někteří uschli na prostěradle, někteří na kapesníku. Někteří byli spláchnutí, někteří pomřeli během souboje s tebou. Někteří byli třeba spolknuti a někteří skončili v pyžamu nebo možná i v řiti... a ještě spousta a spousta dalších možností...

Pak je možný, že i nějakej dorazil k vajíčku a oplodnil ho, ale neuchytilo se. Nebo došlo k potratu tak brzo, že to ani matka neřešila. A nebo než měla vás, tak byla na potratu a už o tom nechce mluvit. A nebo potratila a štve jí to dodnes a snaží se na to zapomenout a je ráda, že potom jí to vyšlo a má vás. Možností mnoho.

A pak mě taky napadá, že sis něco namluvila a snažiš se to dokázat. Něčemu chceš věřit, a tak ti to plní myšlenky. Osobně bych se přikláněl k nějakýmu nenaplněnýmu dětskýmu snu, kterej se ti uložil do podvědomí hodně silně. Takže to chce přestat bloumat po nebesách a vrátit se zpátky na zem. A nepodlejhat svým fantaziím a představám příliš.
31.01.2012 - 09:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hannai, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podobné stavy se dějí u tvz. syndromu zmizelého dvojčete. To je běžná věc - mnohem častější, než se myslelo. Dříve v době kdy se používal ultrazvuk maximálně 2x za těhotenství proběhlo vše bez povšimnutí, vetšinou bezpříznakově. Dnes se ví, že každé třetí až čtvrté těhotenství je původně vícečetné, ale ve věku 5-6 týdnů neživotaschopné embryo odumírá a dál se vyvíjí jen to kvalitnější. K žádnému krvácení většinou nedochází. Normální přírodní výběr.
V loňské únorové Meduňce o tom byl dost obsáhlý článek a tam se právě psalo o tom, že přeživší sourozenec takového zmizelého dvojčete může mít většinou až v dospělosti intenzivní pocity, právě takové, jak popisuješ.
31.01.2012 - 10:48 | Filtr
(Panna) Mirma
Zkus Rodinný konstelace.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »