život s tyranem ...co dál??


30.01.2012 - 15:47
(Rak) Lolla
život s tyranem ...co dál??
Žiju s manželem kterého nenávidím a přesto s ním ještě jsem..uz dlouhou dobu mě psychicky i fyzicky terorizuje ,děti nemáme,intimně spolu už 1,5roku nežijeme takže si užívá jinde není to jen jedna je jich víc několikrát jsem mu navrhla že se rozvedeme když už nás k sobě nic nepoutá ale on to vždycky zavrhne a ještě je agresivní mám pořád strach odejít bojím se jeho nepřiměřených reakcí a nechci aby mě a nebo někomu z mé rodiny neublížil ..nevím jak dál nechci si už připadat tak uboze ..chci žít po svém a ne tak jak mi to nařizuje můj despotický manžel ...co dál??

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
30.01.2012 - 15:52 | Filtr
(Býk) player
Chápu.Blbé.

Člověk se násilníka děsí.Notabene,když dneska se ochrany jen těžce dovoláváš.Jenže - co chceš dělat?
Tak ať tě zabije,odejdeš domů do barda a za pár desítek let vinkarnuješ znova ,ale než žít v nenávisti?

Vždyť on si koleduje,že jednoho dne mu v zoufalství vrazíš kuchyňskej dranžírák mezi lopatky.Zezadu a nenápadně.

Měla bys asi vycenit zuby.

30.01.2012 - 16:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele samota, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš,nechápu Tě! :63:
Pokud už to máte takhle,tak co ti brání se zbalit a odejít?? Já v téhle situaci stále řešila své děti(bohužel celkem malé v té době)..ale nebýt jich,odešla bych a manžel to dost dobře pocítil :18:,neboť ho to donutilo se změnit vůči mě(což už mě nějak asi netrápí-snad možná někdy..) ale vůči našim dětem..dnes je z něj skvělý táta :62: a za to ho mám vážně ráda-vážím si ho za ten jeho pokrok,jak na sobě zapracoval :15:
-já tohle štěstí v dětství neměla. :9:
TAK CO TI PROBOHA BRÁNÍ???? :39: :43:
30.01.2012 - 16:02 | Filtr
(Rak) Lolla » player
to co píšeš je pravda a já si to uvědomuji ale..jsem slaboch a on je příčinou ..v hlavě mam naprosty zmatek a honi se mi v nich hodne spatnych myslenek..ale ja nechci udelat nic spatneho ani sobe ani jemu presto jak se ke me chova hnusne..preji si jen aby me nechal odejit a ja mela klid..
30.01.2012 - 16:03 | Filtr
(Býk) player » samota
A intimně se opět stýkáte?
30.01.2012 - 16:06 | Filtr
(Rak) Lolla
prominte mi nepritomnost carek a hacku pisu na mobilu a nechci se tim zdrzovat..
30.01.2012 - 16:07 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Zabít? :21:
No ne, vážně...odejdi. Co ti brání? Píšeš že děti nemáte, takže sbalit pár nejnutnějších věcí a odejít klidně na druhej konec republiky do toho i třeba nejubožejšího podnájmu je vždycky jedině krok kupředu. :44:
Malá praktická rada...pokud s nim seš za takových podmínek už delší dobu, možná to pár měsíců ještě dáš a mezitím si můžeš ušetřit nějakou korunu do začátku...i kdybys měla postupně prodat nějaký věci, který nebudou na první pohled chybět a víš, že je s sebou nebudeš potřebovat.
Z vlastní zkušenosti vim, že 99% věcí je nahraditelnejch - a že já hodně lpěla na svejch věcech - nakonec se bez velký části odešla bez mrknutí oka - stačilo si říct, že JÁ jsem pro sebe nejdůležitější na celým světě a bylo to.
A z relativně pohodlnýho života sem odešla do takovejch sraček, který bych nikomu nepřála...a co? žiju. :75: :12:
30.01.2012 - 16:09 | Filtr
(Býk) player » Hustokrutě obscénní Morti
Velmi správně...

Jenže má to háček.Ne vždy to jde,zdrhnout sta kilometrů.Máš práci,rodiče,přátele...je to takové pyrrhovo vítězství.
30.01.2012 - 16:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele samota, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v podstatě jsme to nijak neukončili..ze začátku to bylo pro klid v domácnosti(já) a pak po tom třesku u nás doma a čase co plul...
ti nevím,ale člověka to asi vše nějak přinutí fungovat-ve všem-pokud žije tam kde žije :63:
30.01.2012 - 16:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele tery111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Odjeď od neho co nejdříve, :62: nemáte děti, nic Tě s ním nespojuje...už dávno jsi mněla být od neho pryč....nečekej nic nenavrhuj, proste podej žádost o rozvod a hned :39: :39: :39: :39: :39: :39: :39:On nikomu z rodiny neublíží...mohli by jste ublížit svým detem, to je duvod proč dva lidi, kterí nemají ideální manželství zustávají spolu, jenom deti ich drží...ale Ty je nemáš buď ráda, alespoň mužeš od neho bez výčitek odejít, když Tě týrá a život s ním Ti přináší jenom utrpení.... :39:
Nejsi žádná onuce aby se takhle k Tobě choval, zasloužíš si být šťastná, tak si to uvědom :44:
30.01.2012 - 16:13 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » player
Pokud má strach o přátele a rodiče z důvodu že by jim moh ublížit, udělá nejlíp když od nich půjde co nejdál...kdyby odešla k rodičům, např. a fešák čekal den co den za dveřma, žádná výhra to není.
Když zmizí, nebude mít důvod to dělat.
A nemyslim si, že by na přátelích a rodičích extra lpěla...nechci se teda nikoho dotknout...ale kdyby měla tak úžasné přátele a rodiče apod kvůli kterejm nemůže třeba na dva roky odjet jinam, proč jí nechávaj takhle žít?
Myslim, že zmizet na rok dva a najít svoje sebevědomí, svojí sebeúctu a svůj způsob života je to nejlepší co může udělat. :44: :15:
A navíc...v dnešní době? Co to je 200km? Vůbec nic. :30:
30.01.2012 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hustokrutě obscénní Morti
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele samota, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
souhlas-prostě zmizet a začít úplně znovu a sama...nic lepšího snad ani není!!! :15:
30.01.2012 - 16:30 | Filtr
(Rak) Lolla » Hustokrutě obscénní Morti
o pratele strach nemam protoze zadni nejsou..on mi zakazal se s kazdym stykat o kazdym mluvi hnusne a ani ho nezna proto jsem se prestala s kymkoliv stykat abych to nemusela resit..spis mi jde o matku neni na tom zdravotne dobre a proto jsem ji o svych problemech ani nerekla nechci aby se trapila jeste ona a nechci aby za ni prisel a nadavak ji jak me spatne vychovala on to hrozne rad pouziva to ze je vina u me nebo u mych rodicu..on se umy dost dobre pretvarovat pred kazdym se dela jako milujici manzel ale ve skutecnosti..
30.01.2012 - 16:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lolla
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele samota, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a co ti brání říct mamace jak na tom teď jsi??? Pokud máte společně dobrý vztah-tak se tě určitě zastane a myslím,že společně i dokážete něco vymyslet-co a jak dál.. :63: :3:
30.01.2012 - 16:37 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Lolla
Chápu...obávám se, že ti nezbejvá nic jinýho než mamce to říct...časem bys na tom taky nemusela bejt zdravotně dobře.
Možná že spolu vymyslíte víc...možná ti sama navrhne, že se odstěhujete obě, možná ti nabídne pomoc...nevím...zůstávat a čekat "že se to vyřeší" je blbost...sice píšeš že spolu nespíte ale co víš? Jestli s ním opravdu není řeč a vyslovíš něco o odchodu, můžeš nakonec najednou těhotná být...i násilím...pak už by bylo všechno mnohem, mnohem horší...
Nečekej na nic a vymysli plán...jestli je to opravdu takovej tyran, potřebuješ dobrej plán...musíš si potom vědět rady v každý situaci... :62:
Nevim jak seš na tom s prací, chce se mi říct, že žádná práce nestojí za to něco takovýho snášet ale na druhou stranu víme jak to teď s prací je...a když by si se odstěhovala tak, že si svojí práci necháš, nezapomeň, že on ví, kde děláš...sdrž se... :62:
30.01.2012 - 17:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechápu ,nemám děti ,nemám nic intimně ,čemuž se mimochodem ani nedivim .Tak v čem je potíž.Seberu se a jdu dál.Že by ekonomická situace.Pryč co nejdřív od takového člověka. :47:
30.01.2012 - 17:28 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Lolla
Znám to,žila jsem s podobným člověkem 26let.
Nebylo to sice až tak patologické jako u tebe,ale to jen díky tomu,že jsem nerezignovala,nedala se.Ale o fyzickém a psychickém týrání bych mohla vyprávět.Naši taky nic nevěděli,o to víc byli posléze překvapeni,když vše vyšlo najevo.
30.01.2012 - 17:38 | Filtr
(Panna) Přívětivý Jack » Lolla
Odejdi co nejdřív, a nepřemýšlej co kdyby :3:
A jak ti vlastně mohl zakázat všechny přátele? Nemáš nějaké v práci? Právě bez přátel v takové situaci nemáš ani oporu a je to těžší :43:
30.01.2012 - 17:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bojíš se, že by ti mohl ublížit, kdyby ses rozhodla odejít .. zkus si dát otázku jinak : "Neubližuji sobě víc právě tím, že s ním zůstávám?" Muži, kteří týrají ženy, jsou ve skutečnosti velmi slabí, proto taky za žádnou cenu nedovolí, aby přišli o svou oběť (na ní si dokazují svoji domnělou moc). Takový člověk si tě nezaslouží, ale to nedřív potřebuješ pochopit nalezením své ceny. Hlavu vzhůru :74:
30.01.2012 - 18:00 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Ono to nikdy není jednostranné. Rozhodla jsi se mu dělat oběť. Prostě tě to něčím uspokojuje že se sebou necháš takto zacházet. A dokud si to nepřiznáš, asi nepochopíš ani důvod proč by jsi měla odejít. A tak stále dokola jako v začarovaném kruhu.
Tak si to ponižování aspoň vychutnej ať z toho něco máš, ale to ty asi svým způsobem i děláš, jinak bys už zdrhla. :3:
30.01.2012 - 19:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkus zavolat na toto číslo 602 246 102(po-pa 9-18hod.) a snad se ti dostane nějaké rady,která tě třeba uspokojí a tvůj život nasměruje jinam.Je to poradna pro ženy,které mají podobné problémy. :3:
30.01.2012 - 19:26 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
proč si ničíš život, nebuď hloupá, odejdi, bude to čím dál horší!Dnes je spousta možností, spolky pro ochranu týraných žen, můžeš se obrátit na Linku důvěry, mrkni na stránky www.domacinasili.cz, www.rosa-os.cz, www.stopnasili.cz, www.donalinka.cz
30.01.2012 - 20:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ilon spí s měsícem
Ták vidíš, poškozená luna. :8:
30.01.2012 - 22:51 | Filtr
(Kozoroh) kedarda
Tak za prvé máš alespoň jasno! Dovedu si snadno představit člověka, který ve tvé situaci stále ještě jasno nemá.

Než jsem dočetl, napadlo mě, že nejvíce tyranizuješ sama sebe. No ale vyhrožuje ti, bojíš se...

Lollo, žít s ním nechceš.
Odejít znamená bát se smrti.
Ok, tak se přece boj té smrti!!!
Tvůj strach z něj (láska sama k sobě) tě může vysvobodit

Lidé ze strachu před smrtí překonají sami sebe, dokáží neuvěřitelné věci! Boj se už teď! Jestli je ti schopen ublížit za nějaký typ jednání, pak stejně nikdy nevíš, co se mu při jeho psychóze právě dnes večer znelíbí a zda tě nezabije nebo nezmrzačí, neznásilní... Ok, tak se boj! I on se tě bojí, jinak by tě nezastrašoval. Ničeho se muž nebojí víc než rozlícené ženy. Buď pověstnou krysou v koutě. Pokud jde o život, je každé tvé rozhodnutí správné

a jednej, stejně tu jde o život

nebo nejde jen o strach ze smrti? Třeba je to i nechuť tu situaci vůbec řešit. Bylo by pohodlnější nechat to tak... dovedu si představit sám sebe.

Nechat se ovládat strachem je stejně ale asi sebetýrání. V každém případě to bude víc o tobě než o něm. Ten člověk je tvůj dárek, přišel tě naučit mít se ráda. Stále nechceš a tak tě nutí...

to se nám to tu kecá, viď
asi bych se na tvém místě také bál
30.01.2012 - 22:54 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » kedarda
je to jen takový pohled, když tu čtu rady žen kolem, mají pravdu, někam zavolej, tyhle situace tam dobře znají a znají tvůj strach a mají i možnosti, byť omezené, jak skutečně pomoci
31.01.2012 - 07:44 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Vždycky jsou dva... ne víc, ne míň. Mistr a učedník... násilník a slabá naivka. Dvojice, která k sobě padne. Co myslíš, že by ten tvůj dělal s ženou typu Dorota Máchalová?? A nebo co ty by jsi dělala s někým pasivním a nerozhodným? Asi bys nevěděla co dělat...

Když se nad tím zamyslíš, tak dojdeš k tomu, že jsi to byla ty, kdo si takovýho našel. Pak dojdeš k tomu, že takovej tě přitahoval. A pak si musíš odpovědět na otázku "proč?". Je to výsledek tvýho myšlení a tvýho chování - sebe samotný.

A když zvážíš tohle všechno, možná spatříš cestu jak z toho ven. A to je to, že se nad sebou zamyslíš a uvědomíš si, že jediná cesta, jak změnit svoje vztahy je změnit sama sebe. Takže přestaneš naříkat nad špatným osudem, pochopíš, že ten si vytváříš jen ty sama, přestaneš bejt pasivní naivka a začneš věci rázně řešit. Je to tvůj život a uvědomíš si, že už ani jeden den ho nechceš dál prosírat. Takže musíš najít cestu, jak z toho ven. Vzepřít se a bránit se a ne si nechat všechno líbit. Je to na tobě, tvýho štěstí za tebe nikdo jinej nedosáhne.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-99
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »