Dům,kde se oběsil otec mé dcery


26.01.2012 - 10:18
(Rak) Misicka242
Dům,kde se oběsil otec mé dcery
Dobrý den,prosím o radu a Váš názor. Lze být šťastná v domě,kde se vevnitř v kuchyni oběsil můj druh,otec mé malé dcery? Společně jsme v něm bydleli.Lze dům nějak očistit? Měla jsem tam faráře-vykropil svěcenou vodou místnost kde se druh oběsil,léčitele,který řekl,že tam jsou jak pozit.tak negat.zony,ale vcelku v pořádku,vypálila jsem dům svíčkami v každém rohu,celý dům uvnitř jsem obešla ze svíčkou a říkala,aby mi panenka Marie pomohla......Byla jsem u P.Mošnerové,která navazuje kontakt s dušemi a poprvé mi sdělila,že tam duše druha není a podruhé že ho tam vidí,tak nevím,připadá mi že tato paní říkala to,podle toho jak jsem se cítila já. Nemůže tam být přesto ještě nějaká negativní energie? Také je asi důležité,že se druh oběsil kvůli teroru jeho bývalé manželky,která jej vydírala prostřednictvím jejich společných dětí a šikanovala prostřednictvím soudů,vždy chtěla tento dům-rodný dům mého druha,který mi druh daroval.Prý již před jejich svatbou,dokonce můj zemřelý druh mi v minulosti sdělil,že ví,že mu chce dům bývalá manželka sebrat a že dům ona,jako bývalá manželka se svou matkou prokleli,slyšela jsem,jak bývalé ženě říkal,že je dům od nich prokletej...... Ovšem já v tom domě počala dítě a byla šťastná.Dům se starý,potřebuje rekonstrukci,nevím zda se do ní mám pouštět. Dům mi můj zemřelý druh rok před smrtí daroval. Byli jsme domluveni,že jej opravím za peníze z prodeje mého bytu. Případně prosím o kontakt na někoho kdo by mi pomohl z Pardubického kraje. V domě jsem po smrti druha rok žila sama s dvouletou dcerou,ale byla jsem na antidepresivech,přestala jsem je brát a v den data narozenin právě onoho zemřelého druha vše vyvrcholilo (když jsem šla v noci na WC tak nejdřív bliklo světlo v té místnosti,kde se to stalo a poté zhalo úplně)a já v domě nemohla spát.Ovšem je tady problém,že já se sama bojím v domě,jde o velký starý dům a asi každá samotná žena by se bála,ne duchů,ale prostě bojím,nevím čeho,. Dům mám ráda,ale nevím jak se rozhodnout. Hlavně kvůli dceři,zda je vhodné,aby žila v domě,kde se ji oběsil otec.Nyní žiji prozatím jinde.Když jsem v domě,pak nevím zda jde o podvědomí,ale cítím jako by mi zemřelý něco říkal.(Třeba slova typu,ale copak to má dnes Mišáček na sobě? a podobně) Velmi mne to trápí a nevím co dělat,zda dům prodat nebo v něm bydlet.Možná by měla duše mého druha větší klid,kdyby cítila,že se dům opraví,vážně už nevím.Děkuji moc za Váš názor a případně za radu.

Stránka: 1 2
Řazení:
26.01.2012 - 10:25 | Filtr
(Býk) player
Hm...prodej dům a začni jinde s čistým štítem.Jsi asi citlivá osoba a teď bys potřebovala něco malého útulného,teplého.Ty ho tam pořád uvidíš - a budeš zbytečně rozechvělá s zrychlí se ti proces stárnutí.
26.01.2012 - 10:31 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Souhlas s Playerem - prodej ten dům a pryč odsud, začni na novém místě. Pořád to budeš mít v podvědomí, tady nejde o nějaké pověry, ale o to, že i když se to budeš snažit vytěsnit, v tom podvědomí to je a najednou to "vybuchne". Hrozí z toho psychosomatické choroby, nebo nedej bože nějaké horší onemocnění......takže prodat a pryč. Přeji hodně štěstí :74:
26.01.2012 - 10:36 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
Myslím že jsi až příliš v zajetí téhle duchařiny a že toho, co se ti z podvědomí stále vrací, se těžko budeš zbavovat.Sebemenší anomálie, kterých máme každý doma plno, se ti bude jevit jako sdělení z druhého světa, poselství a já nevím co ještě.Možná by pomohla ta rekonstrukce a zásadní proměna všech místností, ale obávám se že je tenhle stav v tobě tak silně zakořeněný, že ani to nepomůže.Takže taky radím prodat a přestěhovat se do menšího útulného místečka, byť jsi dala svému druhovi slib, že barák zrekonstruuješ. :63:
26.01.2012 - 10:36 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
V domě,který jsme postavili vlastníma rukama, se oběsil můj manžel.Prodala jsem,odstěhovala se.
26.01.2012 - 10:38 | Filtr
(Býk) PetV
Prodej ho.
I kdyby tam nebyl duch, tak velké staré baráky jsou pro single ženy jen zátěž.
26.01.2012 - 10:40 | Filtr
(Rak) Misicka242 » Ilon spí s měsícem

Ilon spí s mesicem
A je to pro Vás lepší? začít jinde? Cítíte se lépe?
26.01.2012 - 10:42 | Filtr
(Rak) Misicka242 » PetV
A pokud tam nebudu sama? Vím,že sama to nezvládnu.Je to už 2 roky. Nyní mám přítele,který je ochoten dům opravit.
26.01.2012 - 10:48 | Filtr
(Býk) PetV » Misicka242
Pokud jsi tak citlivá, jak píšeš, tak bych se stejně raději odstěhoval a udělal tím pomyslnou čáru za minulostí, když už máš nový vztah.
Třeba já na tohle citlivý nejsem, bydlím v baráku, kde přede mnou bydlela bláznivá ženská, kterou tu jednou našli mrtvou, a v pohodě :46:
26.01.2012 - 10:50 | Filtr
(Rak) Misicka242 » Pithecanthropus erectus
Všem moc děkuji. Jsem asi těžký případ :6:
Dala jsem inzerát na prodej domu,šla do svého bytu,ale je mi hůře. Chybí mi dům a zahrada. A tím,že jsem dala inzerát na prodej domu jsem udělala něco proti své vůli.Mám to tam moc ráda a hlavně je dům na výborném místě. Dům také nemůže být tak špatný,když jsem v něm počala dítě a lékař mi řekl,že je to zázrak-mám nějaké hormonální potíže.... V bytě kde jsem nyní se tedy vůbec nebojím jít v noci za tmy na WC,ale tak nějak "uvadám" Jakobych utrpěla další ztrátu,nejen mého druha,ale i dům,i ten mi totiž chybí.
26.01.2012 - 10:56 | Filtr
(Rak) Misicka242 » PetV
Tak to jsi hodně silný jedinec. Ono toho na mě bylo poslední dobou moc. Mě říkají také že jsem silná,ale na druhou stranu citlivý rak :-)
Měla jsem tam jednoho léčitele,ale ten byl opravdu výborný. Takové čáry na rukách,jaké měl on,tak to jsem ještě neviděla. Hodně mi pomohl,ale už je to skoro 2 roky. A právě ten mi řekl,že není nijak důležité,že v nějakém domě někdo zemřel,ale jaké cítí zóny a tam se cítil dobře.Člověk má například oblíbené místo v lese kam rád chodí a také neví a ani nepátrá po tom co se tam v minulosti přihodilo....třeba tam bylo popraviště,nebo si někdo vzal život. Tak jak to tady píšu si připadám,jako bych tě přesvědčovala,protože chci slyšet,ať v domě bydlím :21: :15: :27:
26.01.2012 - 11:00 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus » Misicka242
jestliže je to tak, že existují i dost silné pozitviní věci ve vztahu k tomuto domu, navíc chuť tvého nového přítele dům zrekonstruovat, pak by snad bylo dobré zkusit vyhledat odbornou pomoc ohledně nápravy tvé psychiky.....tady se najde určitě fůra lidí, kteří ti něco vhodného doporučí....od nějakých skupinových sezení až po mnoho dalších, třeba asijských metod, jak ovládat svoji mysl a zbavit se balastu. :1:
26.01.2012 - 11:02 | Filtr
(Rak) Misicka242 » PetV
Ale ne,máte pravdu,všichni mi to říkají,ať dům prodám a jdu pryč,že by tam nebyli. Chtěla jsem udělat čáru za minulostí. Nový vztah- tak s tím mám také problém...... Od té doby,co se můj druh oběsil,nemohu nikoho milovat,bojím se,aby mi zas někdo tolik neublížil.Většinou lidi podvědomě odháním. Přítel to ví,ale asi mu stojím za to a čeká.... Je moc hodný a pomáhá mi s dcerou a já ho vlastně "potřebuji"
26.01.2012 - 11:03 | Filtr
(Rak) Misicka242 » Pithecanthropus erectus
Děkuji za přátelské rady :27:
26.01.2012 - 11:04 | Filtr
(Býk) tojapepa » Misicka242
Nestěhuj se i tak na to budeš myslet i když budeš jinde!!!Oprav to a pokračuj v životě dál!
Koukni do vzkazů!
26.01.2012 - 11:11 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Misicka242
Já nemohu říci,že bych měla v domě špatný pocit,v ložnici,kde manžel...,jsem spala a spaní jsem měla klidné.Důvody byly ekoomické a chtěla jsem pryč oné vesnice.Jestli jsem zažila nějaké běsy,tak to byly spíš ti lidé okolo.Tak na malé vesnici je takové úmrtí vždy senzace. :23:
Píšeš,že máš přítele...tak to bych prodej zvážila.Záleží na tom,jestli to tam máš ráda.Splníš poslední přání a třeba se vše uklidní. :27: :17:
26.01.2012 - 11:28 | Filtr
(Rak) Misicka242 » Ilon spí s měsícem
Tak to jsem za jedno. Lidé jsou zlí.Tedy ti zlí,jsou všude,ti rozumní a hodní se drží vzadu. Nikoho nezajímá jak jsem uživila dceru z rodičovského příspěvku a sirotčího,byl ji rok a půl,když se to stalo,nikdo mi nepomohl sekat velkou zahradu,jen každý vidí,že mi zůstal dům. A ostatní pomluvy raději neposlouchám. Moc ráda bych si s Vámi vyměnila pár řádků,máme podobné životní zkušenosti. Jinak,já nejsem schopna nyní někoho milovat-mého druha-nestačili jsem se vzít,proto druha jsem milovala a jeho čin mi ublížil,proto mám strach někoho milovat a mé srdce je jako z kamene vůči mužům,miluji jen dceru. Lidé nechápou,jak moc těžké je to pro nás,co zde zůstali a žít chtějí a také musí.Moc Vám děkuji za příspěvky a těší mne,že Vám stojím za čas strávený při psaní a čtení těchto řádků :27:
26.01.2012 - 11:58 | Filtr
(Býk) PetV » Misicka242
Ty jsi ale číslo, stejně bych ale doporučoval prodat. Jak už jednou peníze z prodeje bytu vrazíš do rekonstrukce toho domu a přestěhuješ se tam, tak už se ti bude mnohem hůř odcházet, pokud ty problémy budou trvat.
Barák se zahradou si můžeš koupit jiný a jinde.
Můj názor je, že pokud si barák necháš, budeš toho později litovat víc, než když ho prodáš. :21:
26.01.2012 - 12:03 | Filtr
(Býk) tojapepa » PetV
Moc nesouhlasím....vzpomínek se nezbaví....a když jej opraví splní sen obou co si kdysi vysnili! :63:
26.01.2012 - 12:20 | Filtr
(Blíženci) Triniti111 » tojapepa
já si taky myslím, že odstěhování je lepší volba ... takhle je tam pořád s ní .. odtamtud se na ni kdysi díval, tady tohle opravoval, tady zakopnul
26.01.2012 - 12:23 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Misicka242
Ďalej nebudem ani čítať..
Len toľko: Popredu ľutujem přítele, ktorý opraví cudzí dom za cudzie peniaze .. :17: a to ani nemusím prihliadať či tam niekto umrel - a len pred 2 rokmi ešte k tomu :63:
Ja takého jedného totiž poznám. Opravoval dom aj bez úmrtia v dome. A ten bol taký "nerozumný" že tam dával aj celé svoje výplaty.
Minule chcel vypiť akési riedidlo, lebo nemá kam ísť, peniaze mu visia na cudzom baráku a družka si našla takého starého chrena .
Takže s rozhodnutiami opatrne .. :17:
26.01.2012 - 12:24 | Filtr
(Býk) tojapepa » Triniti111
Jen si vem druhou věc!!!!
Jednou bude sama třeba a bude mít s kým sdílet dům!!! Byť by ve vzpomínkách!!!
26.01.2012 - 12:25 | Filtr
(Blíženci) cacorka2008
:27:přeji mnoho sil a štěstí, ať už se rozhodneš jak-koliv :76:nechť tvé pocity a intuice jsou tvou oporou :74: :29: :29:
26.01.2012 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele susan b, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Trochu odjinud.Kamarádka mi automatickou kresbou ,,přivolala" duši sebevraha,který mi byl velmi blízký.Najednou jsem ho tam cítila...běhal nám oběma mráz po zádech a cítily jsme z ní zoufalství,zimu a :24:Z nevěrcema těchto věcí to tu nehodlám rozebírat....Zapálily jsme svíčku a tu zoufalou duši kamarádka převezla do bezpečí.Najednou byl klid,nepříjemné pocity zmizely a já věřím,že je mu teď líp.Doporučuju tento rituál udělat,pokud jsi věřící,zádušní mši :1:A přeji hodně štěstí :27:
26.01.2012 - 12:49 | Filtr
(Býk) tojapepa » susan b
Hezky!!!! No je vidět že jsi moje dcera! :62: :62: :62: :62: :62:
Příspěvky: 1-25 26-49
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »