Mayský kód křišťálových lebek


26.01.2012 - 08:31
(Váhy) Mysterious
Mayský kód křišťálových lebek
13 nalezených lebek z křišťálu i nefritu má zajistit manifestaci ducha ve hmotě, skrze něhož přichází pomoc v době změn při magnetických proměnách země.Ve svých příspěvcích v diskuzích jsme komentovali datum 21.12.2012.Myslím si,že tyto lebky mají pomoci při vstupu do 5D,že mají svůj nesmírný význam k odvrácení neblahých údálostí tohoto data.Jenže...Pouze jedna z lebek je z pravého horského křišťálu,dokonale opracovaná, která v určitém úhlu dokáže lomit světlo i vydávat zvláštní zvuk,ostatní jsou nedokonalé napodobeniny.Legenda práví, že když se lebky v určitém chrámu postaví do kruhu, mají obrovskou sílu a moc transformace ducha, vlastně celého lidstva.Má jich být 13,ale stejných jako ta jediná nalezená.Myslíte,že rituály s napodobeninami také něco "zmůžou"?

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
26.01.2012 - 11:58 | Filtr
(Býk) Artislove
:15: :15: super téma :1:
Nie nemyslim si že napodobeniny niečo dokáźu, nakoľko tie krištálové lebky sú zároveň aj "Počítače" v ktorých sú uložené špecifické dáta a energie :3:
26.01.2012 - 16:58 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Artislove
No jó, jenže je myslím tak rychle nenajdeme, když ještě 11 chybí.
26.01.2012 - 17:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co když jí má někdo na krku :5: :22: :14:
26.01.2012 - 17:15 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Nedávno byl o lebkách odborný britský dokument v TV... Kdo a jak je vyrobil a čím, takže klídek.... :3: :2:
26.01.2012 - 17:23 | Filtr
(Váhy) Mysterious » OldDog21
Tak to bych chtěla vidět či vědět čím.Co si zase vědci vymysleli.Protože ta křišťálová nejdokonalejší je stará z mayských dob a už vědci diskutovali, že bez laseru by takové dokonalé opracování šlo těžko a jinými nástroji by to trvalo generace,takže? :63:
26.01.2012 - 17:30 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Hříšnice
:15: :61: :61: :61:
26.01.2012 - 17:30 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Proroctví o třinácti lebkách


Třináct lebek na jednom místě

Proroctví o třinácti lebkách – jedná se o staré indiánské proroctví, jež měla pronést skupina stařešinů známých jako Zkroucené vlasy (indiánský kmen žijící kdysi na území USA; ovšem podobné proroctví prý lze nalézt i u samotných Mayů či u kmene Hopiů … a možná o této informaci vědělo více lidí, možná i staří Egypťané – pozn. autora). Proroctví hovoří o 13 křišťálových lebkách v životní velikosti, jež obsahují vědomosti o původu lidstva, a předpovídá, že ve vhodné době budou lebky objeveny a znovu se spojí, aby prozradily, co obsahují. Jsou tak známé křišťálové lebky (hlavně ta nejslavnější nalezená expedicí Mitchell-Hedgese) oněmi bájnými lebkami? Podle všeho ano!

To vše přináší a rozvádí dále Simon Cox. Sám Cox upozorňuje, že lebka je vytvořena ze zvláštního druhu křišťálu, tzv. piezoelektrického oxidu křemičitého. Tento jedinečný druh křišťálu se dnes využívá v moderní elektronice – např. v počítačích. Je to tedy jen náhoda, nebo tvůrci lebky moc dobře věděli, co za materiál mají a k čemu je dobrý? Je tedy pravých křišťálových lebek skutečně jen 13 a zbylé nalezené jsou jen padělky a podvrhy?

Co se tedy pravděpodobně stane, pokud nám mají opravdu lebky co předat?

Podle tvrzení se při shromáždění všech lebek na jednom místě (k čemuž má prý dojít právě v roce 2012) stane to, že nám lidem předá mimozemská civilizace tajemství vesmíru či jiné velké, které navždy změní svět i myšlení lidí (pozn. autora: samotnou změnou v myšlení a světě by byl už samotný kontakt s mimozemskou civilizací, pravděpodobně tou, která byla v kontaktu se starými civilizacemi), což se shoduje s mayským kalendářem a jeho dnes již známým koncem (resp. úplně novým začátkem počítání časových období), připadajícím na 21. prosinec 2012

Kdo se touto podivnou legendou nejvíce zabývá?

Např. nové a zajímavé knihy od Karin Tag (Mayský kód křišťálových lebek; Mystérium křišťálových lebek), která odkazuje právě na prastarou mayskou legendu popisující jak praotcové (pozn. autora: Proč praotcové? Znamená to tedy, že mimozemská rasa na tuto planetu přivedla život (ale lidská rasa ještě nebyla taková, jakou známe dnes?), ale ještě někdo po nich (nebo nějací jejich nástupci či zastupitelé na Zemi, popř. jejich „první vytvoření lidé či jiné bytosti“) teprve stvořili lidstvo tak jak jej známe dnes a možná jej i nějakou dobu provázeli a určovali jejich další vývoj, než jsme se stali samostatnými? Anebo se jedná jen o chybu v překladu?) lidstva dovezli na naši planetu 13 křišťálových lebek, které obsahují zakódované informace o vzniku kosmu, o původu a budoucnosti lidstva. Mayové tvrdí, že jakmile čas uzraje, bude tajemství lebek zjeveno. K tomu zásadnímu obratu má dojít 21. prosince 2012, kdy skončí platnost mayského kalendáře. Také indiáni kmene Hopi jsou si jisti, že lebky obsahují zakódované informace našich praotců. Tvrdí, že země je osídlena lidstvem už počtvrté a že k novému obratu dojde v roce 2012, kdy lidstvo vstoupí do pátého údobí své existence. Jak Mayové, tak Hopiové nepochybují o tom, že původ člověka i nalezených lebek je mimozemský.

Poté pokládá i další otázky, např. Kdo je současným držitelem křišťálových lebek, kde se lebky nalézají, co si o nich myslí vědci? Obsahují vskutku výbušné informace? Dokázaly význačné osobnosti minulosti tyto informace využívat? Podařilo se jejich tajný kód rozluštit? Uctívali templáři křišťálové lebky? Věděli o nich starověcí Egypťané? Je ona v Egyptě už tak dlouho hledaná Usirisova hlava právě jednou z křišťálových lebek? Je další křišťálovou lebkou ona slavná vatikánská mluvící hlava, s níž se radí papež? Měli slavní mužové historie Aristoteles, Bacon, Albert Veliký, Leonardo da Vinci a Nostradamus přístup k tajemstvím křišťálových lebek? Lze prokázat, že Adolf Hitler vlastnil jednu z těchto lebek? Konaly se v sídle SS ve Wawelsburku rituály s těmito lebkami? Uctivá tajný spolek Skull & Bones Bratrstvo smrti jednu ze třinácti lebek? Jak lze vyložit zprávu o křišťálových lebkách ve starožidovském Talmudu? Co už víme o proroctví křišťálových lebek? Jsou němými svědky zaniklé kultury? Mají nadlidský původ? Obsahují skutečně léčivé síly?

http://petrczernek.wordpress.com/20…
26.01.2012 - 17:37 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Kristal..transformator a zesilovac bozskych vesmirnych energii

...má zajistit manifestaci ducha ve hmotě,
-------------------------------------
- ma pomoci uvedomeni si toho, ze duch je ve hmote potrebny
- manifestace lebek = manifestace symbolu...
- manifestace symbolu, jejich tvaru a vlastnosti..
- duch ve hmote = clovek

...pomoc v dobe zmen pri magnetickych promenach Zeme
-----------------------------------------
Pomoc a magneticka pomoc Zemi pri jejich promenach, clovek jako transformator energii

- energie prichazi zkrz cakru korunni, v telech se transformuje, meni, my ji menime svym konanim a vibracemi nasich magnetickych tel a odchazi do Zeme skrz cakry spodni jako zmenena...
jaka energie jde do Zeme, je jen na nas
- Zeme = ziva fyzicka a energeticka bytost jejiz vibrace muzeme ovlivnit a pomahat ji tak.
Na Zemi maji i jina telesa kolem vliv, napr. okolni planety..my transformujeme jejich energie tim, ze se ucime nase negativa = vlivy planet na nas charakter a jednani, vibrace, pozvednout na vyssi vibrace
vyssi vibrace nase = vyssi vibrace Zeme

nase funkce: chranit Zemi pred vlivem ruznych energii okolnich planet, ktere ji zbrzduji v energetickem vyvoji
jak : transformaci energii
co za to: duch se manifestuje ve hmote a vyviji se tam na vsech urovnich a ve VSECH telesech/bytostech.

Tak to vidim ja..vsechno souvisi se vsim :17:

:68: :68:
26.01.2012 - 17:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo.. generace... Předávali a obrušovali, až do hladka :64:
26.01.2012 - 17:39 | Filtr
(Býk) balboa
stručné info od neidentifikovatelného zdroje :D
http://www.youtube.com/watch/…
26.01.2012 - 17:40 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
A teď si představ,že přistanou mimnozemšťané uprostřed vřavy rock-metal festivalu.A co uvidí?Všude samé nakreslené lebky.
Co když byli kdysi tvůrci lebek také vyznavači metalu? :21: :4:
Jen naznačuji,že vše může být i úplně jinak.Je tolik dnes nám nepochopitelných věcí,které kdysi mohly být normálními.
Co si třeba řekne budoucí člověk nad zachovalou sochou dnešního moderního umění?
26.01.2012 - 17:44 | Filtr
(Váhy) bobina28
každý väčší kus kryštálu má moc predávať dôležité informácie. Viem si predstaviť, že ak sú tieto lebky staré a veľké, tak sú aj mocné, čo sa týka predávania informácií a priťahovania energií. Podľa mojich poznatkov kryštály slúžia na uskladnenie všetkých informácií, sú to knižnice "akašické záznamy" sa prenášajú aj pomocou kryštálov. Prijímajú a vysielajú energiu z okolia a uskladňujú všetky informácie ako obrovské hard disky.
26.01.2012 - 17:44 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
Ano :15:super článek.jen si nedokážu představit, že zbývající ještě letos někdo najde.Ta jedna se našla už dávno tomu a od té doby nic. :43:
26.01.2012 - 17:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilon spí s měsícem
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A co teprva takovej plot z kostí a lebek, kolem příbytku :21:
26.01.2012 - 17:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechno má svůj čas :3:
26.01.2012 - 17:46 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Mysterious
ja by som ich hľadala v súkromných zbierkach u bývalých nacistov a fašistov...a tiež by som ich hľadala v Rusku a Tibete.
26.01.2012 - 17:49 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Hříšnice
Třeba jim přišel pomoci známý lovec a leštič lebek Predátor? :44: :61: :61: :61:
26.01.2012 - 17:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hříšnice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak toho neznam :32:
26.01.2012 - 17:52 | Filtr
(Váhy) Mysterious » bobina28
Ano, to je dost možné.Hlavně mě také napadl Tibet, už i kvůli těm tajemným zvukům z jeskyně.Tato lebka prý totiž něco podobného vyluzuje a možná se v nějaké jeskyni ukrývá. :44:
26.01.2012 - 17:53 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Mysterious
:61: :61: :61: :61:Aby pak ti toužebně vyhlížení :32:neleštili ty naše lebaně. :61: :61: :61:
26.01.2012 - 17:54 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Mysterious
o Tibeťanoch sa hovorí, že sú pokračovatelia Atlantského dedičstva...strážcovia múdrosti. Stačí sa len pozrieť do minulosti a vidíme, že všetky veľké expedície, všetci známi mystici smerovali do Tibetu. To nie je náhoda.
26.01.2012 - 17:56 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Mysterious
Třeba se odněkud vykulí v pravý čas,jak ten Frodův prsten.
Když je to počítač,tak je třeba naprogramovaná. :3:
26.01.2012 - 17:56 | Filtr
(Váhy) Mysterious » bobina28
Tak mě napadlo v souvislosti s tajemnými zvuky, které se nyní objevují na různých místech světa,že by mohly pocházet právě z těchto lebek, které se mají najít a upozorňují na sebe. :63:
26.01.2012 - 17:59 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
No vida, to by i souhlasilo možná i s tajemnými zvuky.Mohou být naprogramovány tak, že vyluzování tajemného zvuku je má odhalit, kde jsou ukryty.
26.01.2012 - 18:03 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Ilon spí s měsícem
No i to je možné :61: :61: :61:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-80
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »