Reiki je černá magie!


24.01.2012 - 07:45
(Kozoroh) Qantipa
Reiki je černá magie!
Na blogu Alue vyšel první článek ze serie Zasvěcení jako podvod a první na ráně je samozřejmě Reiki:http://karolinaloskotova.blog.cz/Ta…, co má někdo z reikařů v játrech černý kamínek, kterým vás ovládá nějaká destruktivní entita? Máte pocit, že provozujete černou magii?Mám zasvěcení do reiki a nemyslím si, že je špatné...

Stránka: 1 2 3 4
Řazení:
24.01.2012 - 07:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele AmadeusV, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každý z nás je přirozeně napojený na univerzální sílu Vesmíru, která léčí a má přesně takové účinky, které Reiki slibuje. My všichni jsme bytosti automaticky a celoživotně napájené univerzálním energetickým kanálem a kdykoliv můžeme začít s touto energií pracovat vědomě....uz od malicka :4: :4: :4:

pouha psychologie a ovlivnovani :61:

http://zivotni-energie.cz/smysl-ziv…
24.01.2012 - 08:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Malča, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, myslím, že by se člověk neměl nechat až tak vším pohltit...je dobrý zůstávat sám sebou..je toho vědění dnes opravdu nějak moc..a každý chce mít tu svou pravdu..pa, pa.. :27: :27:
24.01.2012 - 08:48 | Filtr
(Váhy) Mysterious
S Reikaři se roztrhnul pytel. Před 13 léty jsem zasvěcení do Reiki chtěla také, ale tak nějak jsem to odsouvala i kvůli sumě.Přečetla jsem o tom pár knížek,takže teoreticky jsem věděla o co jde.Jistý člověk,kterého jsem znala zběžně,ale věděla jsem, že pije, tak se nechal do Reiki zasvětit.Jakou může mít takový člověk energii proboha?!Vzhledem k tomu,že zasvěcení mohl získat každý,jsem díky tomu začla být skeptická.Zkusila jsem takto známé bez zasvěcení na bolest zubu a skutečně pomohlo.Cítila,že z mých rukou sálá teplo a za chvíli měla po bolesti.Myslím si, že pokud někdo má energii, tak ji předávat může, vždyť tak činil už Ježíš, ale musí být čistý, bez nějakého nikotinu,kávy,alkoholu,masité tučné stravy apod.,musel by být prostě něco jako on.

24.01.2012 - 09:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Malča, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj..myslím si, že spousta lidí umí pomoci druhému a žádné zasvěcení k tomu nepotřebuje..
Vážím si těchto lidiček, kteří dokáží pomoci a neprokazují se žádnými certifikáty a jinými osvědčeními, i když je třeba mají... :6:
24.01.2012 - 09:25 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Malča
SOUHLAS.TO,CO SE DĚJE KOLEM REIKI VE MNĚ VZBUDILO ODMÍTÁNÍ REIKI.
Odmítám věřit šamanům,co jenom z lidí tahají peníze.Už jsem to tu psala...obchodníci s deštěm.
Dva lidičkové mi odtud posílali reiky,bohužel,nepocítila jsem nic.Pokud vím reiki má působit i na naprosté nedůvěřivce.Takže pořád na české reikisty mám jednu větu...věř a víra tvá tě uzdraví.
Tím nechci reiki zpochybňovat,jen ti mistři mi nesedí.Napíše-li mistr,že studoval reiki v Japonsku v letech x-y a na jiných stránkách se dočtu,že v těch samých letech objížděl země české a konal přednášky... :41:
24.01.2012 - 09:54 | Filtr
(Vodnář) Adrastea
:39:Jéjda, to nám ale běhá černokněžníků a čarodějnic po tom světě, že? Jen tady na webu, počítám, je to každej druhej... ne-li víc.

Tak schválně!
DRUHÁ! :61:
24.01.2012 - 09:54 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Ja tieto blogy a ezoterické stránky beriem s rezervou, je totiž na nich viac vlastných domnienok, než skutočných rád, faktov a informácií, ktoré by boli prínosom. Kopírovať vieme všetci a tu ako keby to bolo základnou činnosťou dňa. Ale s touto Aluškou dosť súhlasím.
O reiki sa len tu na Najdi se popísalo za posledné dni toho dosť, takže z toho je vidieť, že je to téma veĺmi aktuálna. Z rozporuplných reakcií je však vidieť, že aj veľmi jemne povedané "neprebádaná"
My sme na škole mali fyziku a chémiu len rok, aj to len opakovanie a okrem vzorca vody, kyseliny sírovej z CH a Archimedovho zákona z F ja neovládam tuším nič ..Napriek tomu existujem, všade okolo ma obklopuje chémia a fyzikálne javy ma dokážu niekedy aj poriadne naštvať..Keby som akokolvek chcela rozoberať čo z týchto vied prečo a načo funguje, by som ja osobne na nič neprišla. Pre každého je vhodné niečo iné, keby som ja sa začala zaoberať elektrinou a robiť s ňou pokusy, tak môžem akurát tak spôsobiť požiar alebo niekoho zabiť.
A presne tak to funguje aj s reiki. Nechápem, načo toľko ľudí chce liečiť seba a nedajbože aj druhých niečím, o čom nemajú ani potuchy.
Keby sa radšej doma rozprávali, venovali sa svojím deťom, neobklopovali sa hmotou až nemôžu dýchať a nenaháňali sa za kariérou a mamonom, tak by tri štvrtiny nepotrebovali žiadne "zaplatené" terapie a podobné drahé zábavky :43: Lebo ako ja napríklad by som nesprávne s tou elektrinou ktorej nerozumiem a na ktorú nemám bunky narobila viac škody ako osohu, hoci by ma to učili štyria profesori docenti, tak presne tak to končí aj s týmto panským rozmarom zvaným reiki :1:
Za chvílu to bude taká zábavka bohatých ako ked uhorské panstvo chodilo na poľovačky :4:
Len tí za to nemuseli platiť.
Ale dnes si naše celebrity platia poľovačky v Afrike, ajurvédske mesačné kúry na krásu v Indii a aby sa im prečistili hlavy tak sa venujú reiki. Obyčajný človek, ktorý vždy nechce byť horší sa dá nalákať takisto, že prečo nie :50:
Skutočná hodnota tohto pojmu a tejto metódy (neviem ako to nazvať )sa ale týmto znehodnocuje a znevažuje, lebo v tej spleti podvodníkov, zarábajúcich a v tej džungli rôznych spôsobov - akože za jeden deň môžete liečiť druhých :39: -
sa pravá hodnota a význam reiki úplne stráca
:32:
24.01.2012 - 10:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zornička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Malča, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :17: :27: stručně, jasně, výstižně... :6:
24.01.2012 - 10:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
To máš tak, mistři v reiki chcou, aby peníze věřících či praktikujících končily v jejich kasičce (jedno jakou formou, jestli přednášky, knidy, produkty...). Takže je potřeba lákat ovečky a občas pošpinit konkurenci. No a konkurence koná stejně. Občas je třeba pošpinit reiki, aby se váhavý ovečky přidaly raději k nim a mohly házet penízky do jejich kasičky.
24.01.2012 - 10:09 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Malča
:4: :4: každý máme iné merítko ..aj na "stručné" :4: :27: :17:
24.01.2012 - 10:09 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Zornička
Presne tak moja,keby sa kazdy venoval tomu naco ma danosti a co ma dane.Potom sa necudujem,ze su zmeteny a bludia v kruhu.Dokonca si neuvedomuju,ze tym ublizuju sebe a inym. :17:
24.01.2012 - 10:15 | Filtr
(Býk) Philadelfie
Lze říci, že magie je nejvyšší hermetickou vědou a zároveň potvrzením hermetismu jako myšlenkového proudu. Jako taková si klade za cíl naučit se ovládat přírodní zákony a lidi, přičemž k tomuto cíli používá prostředků, které jsou z vědeckého hlediska často nepotvrditelné anebo přímo mu odporující.

Reiki je léčitelská metoda. Myslím, že pokud je reiki provozováno s úmyslem někoho poškodit, protože s energií se musí umět pracovat a dnes je to i hodně o bussinesu mohlo by se srovnávat s černou magií.

Ve skutečnosti pod každým pojmem vysvětluju docela něco jiného a tudíž bych mezi tyto dvě vědy rovnítko nedala. :17:

24.01.2012 - 10:28 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Mysterious
Ja mám jedného známeho, bývalý klient, týpek na pohladanie ..Predával všetko možné, vybavoval ŠPZ tky - za tisícku si nemusela stáť pri prepise pol dňa u policajtov, potom nám opravoval počítače, menil harddisky - všetko kšeft len tak bez papiera, potom dovážal audiny z Nemecka, potom postavil dom čo chcel na ňom zarobiť, a mnoho iného..Medzi tým mal plno žien a jednu vlastnú :43: Na čas mi vypadol z dohľadu a zrovna minule mi kámoška hovorila že sa stal liečiteľom.. :39: :41: :61: :61:
Strašne sme sa smiali a po hodine smiechu z nej vyšlo, že sa dal na "duchovno" lebo zrejme zacítil kšeft, išiel na nejakú púť, urobil si pár kurzov, stretá sa s nejakými ľuďmi a doma najnovšie lieči aj reiki :61:
Samozrejme je na smiech všetkým, ktorí ho poznajú. Jedna že bola u neho s takým zlým psychickým stavom, prikladal k nej ruky, tá sa smiala, že nič necíti a on že, tak môže trošku pošmátrať, aby cítila :61: :61:
Potom si vypýtal 10 € a nezaprel obchodného ducha, zaklincoval terapiu vetou, že :
"Daj mi 20 € a to budeš mať predplatené aj nabudúce" :61: :61: :61:
Historka priamo zo života, žiadny blog :61: :17:
24.01.2012 - 10:31 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Zornička
:61: :61: :63: :15: :15:
24.01.2012 - 10:34 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Philadelfie
Ten úmysl někoho poškodit tam být nemusí, člověk mnohem častěji ubližuje neúmyslně než úmyslně.
Je mnoho lidí, kteří nabydou nějakou schopnost a jsou tak nadšení jak mohou najednou "pomáhat" druhým, že se začnou nekontrolovaně vrhat na potřebné a začnou "páchat dobro". Mohou tímto napáchat spoustu věcí, neboť v tom nadšení naprosto neví, co činí.
Můžou ublížit druhým, ale i sobě.
Znám léčitelku, která je velmi dobrá, pracuje s lidmi již dlouho a má výsledky, ale prožila i období, kdy neuváženě léčila lidi, které léčit neměla a vyskákaly jí na těle puchýře, kterých se nemohla dlouhou dobu zbavit. Pomohl jí až jiný léčitel pomocí bylinek a mastí.
Přitom stačí pouze naslouchat sami sobě, vždyť všechno co potřebujeme máme v sobě, nemusíme chodit na předražené semináře ani podstupovat zasvěcení. :27:
24.01.2012 - 10:39 | Filtr
(Beran) allinone » Mysterious
niekto nemá problém zasvätiť ak mu ide len o biznis :3:
24.01.2012 - 10:41 | Filtr
(Býk) Philadelfie » Kiára..
Sama bych to nenapsala líp. :17: :15:
24.01.2012 - 10:41 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Mysterious
To nemusi..
ono ho to reiki zmeni samo, cigarety, kava a aklkohol prestanou chutnat..
kdo to tak nema, neprijal tu energii..nebo se energie z nejakeho duvodu neintegrovala.. :1:

24.01.2012 - 10:45 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Zornička
:61: :61: :61:takovej novej Písařík z básníků :61:
24.01.2012 - 10:51 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Philadelfie
:3: :29:
24.01.2012 - 10:51 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Michaelli
:22: Mne pred 9 rokmi úplne preplo aj bez kurzu ..Cigarety, alkohol nemôžem ani cítiť ..doslova cez noc .. a nielen to..
Našťastie nejaké pôžitky zmyslov mi ostali nezmenené, dúfam že to tak aj ostane :76: :43: :61:
24.01.2012 - 10:51 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Michaelli
"kdo to tak nema, neprijal tu energii..nebo se energie z nejakeho duvodu neintegrovala.."

Je hezký, jak si svojí nefunkčnost umí každá nauka zdůvodnit a přenést chybu na jedince. :61:
24.01.2012 - 10:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak tohle me vazne bavi. :75: :61: Ale uz se zdrzuju hlasovani a komentaru. Je to zbytecne. Porad to tu meleme 5x tydne dokola a neni to nic platne.
Holky!!! Jen jim to tady vysvetlete za me. Ja uz na to nemam :42:

Ale jedno preci jen napisu. Aluska ma ve spouste vecech pravdu, ale ve spouste taky vubec. Ona je sice indigove dite, ale taky ma nosanek moc nahoru a ego snad jeste vys. Toz asi tak. :15: :29:
24.01.2012 - 11:03 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » dava lasku
Este mi napis kto je ta Aluska :4:
24.01.2012 - 11:06 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
nechapu pojem cerna magie..
protoze pak jsou nektere deti uz od narozeni cerni magove :61:

Z tehle energie jsme stvoreni, to ze nam je davana na urcitych urovnich, diky zasveceni ma co delat s tim, proc ji chceme prijmout.
Kdo chce vic, nema nic
Vseho moc skodi
podvodniku mezi mistry dost, chudaci mistri, kteri roky se ucili
kazdej reikar by me popsat, jak ta energie funguje a jake ma dobre a spatne ucinky..nez ji do nekoho "pusti"
Kazdy, kdo jde na prijeti energie, se ma napred sam chtit poucit a vzdelat o tom, co to obnasi..
z niceho nevznikne nic, takze kdyz nebudou resit svoje problemy, nahromadej se, u Reiki x nasobnou rychlosti..
Jak lini ahloupi jsou ti zoufalci, kteri unikaji pred realitou za lecitelem, misto aby vzali svuj zivot do rukou..
je fakt, ze lecitele tu nejsou od toho, aby zde "ucili" poucovali druhe, kazdeho zvlast....kazdy mame svuj mozek. :17: :17:
Magie neexistuje jen manipulace s energiemi..
s energiemi, ze kterych jsme stvoreni, proto maji takovy vliv.
Kazdej mag vi, ze se to x nasobne vraci,to co vysle..zadnej reikar si na sebe nevezme vedome rakovinu.. ti co leci a leci a leci pro prachy jako vetsi obnos, tem se to vrati, nebo nemaj o te energii ani paru, myslej ze je to celkove podvod uz od zakladu..
ty dlouho svou cinnost provozovat nebudou.
Nebudou mit totiz zadnou stalou klientelu, psychologicky nakecat muze kazdej kdekomu kdeco..
Ti co to delaji, protoze je to jejich poslani, leci opravdu kvetiny, zvirata, a lidi, vemou si za to jen tolik, kolik k zivotu potrebuji, pokud je to statne uznavana cinnost, musej za to odvadet danne...potrebujou taky zivit rodiny za ten cas straveny v ordinaci, jako lekar..mnohdy lekari nepomuzou a jsou placeni..a jak..
Kdyz se s tim zachazi tak jak ma, tak neni na tom nic spatne..
zalezi na zameru v srdci :18:
:1:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »