očistit dům


17.01.2012 - 18:34
(Panna) anja*
očistit dům
Moc prosím o osvědčené tipy na očištění domu od duchů, nebo nevím jak by jsem to měla napsat, v domě jsou slyšet kroky, bouchaní dveří a podobně.Nedávno v něm zemřel muž 51, krvácení do mozku, ale tyto zvuky tam byli i předtím.Na zdi se dokonce objevila hlava satana až 4.nátěr barvy ho zakryl :23: Předem moc děkuji :1:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
17.01.2012 - 19:24 | Filtr
(Váhy) Mysterious
měly by se odstranit věci po zemřelém,spálit.Očista mytím nábytku,podlahy i koberců se provádí např. odvarem z divizny nebo 1 pol. lžíce jetele v octu namočíme po 3 dny,tento nálev dáme do kbelíku s vodou pramenitou,či mořskou. Místnost vykouříme-ovšem tyčinky nestačí.Kdo nemá kadidelnici použije keramický květináč,zápalné uhlíky + vykuřovadla:např.Dračí krev,ločidlo čertovo lejno,kopál negro,santal.dřevo spolu s listy vavřínu(bobkový list),třezalka -může být i odvar na omytí,bazalka-může se nasypat špetka do každého rohu,lopuch větší - hrst do kbelíku s vodou na omytí,andělika do koutů,routa vonná,dále kadidlo,myrha,cedr,yzop...vykouřit se musí pečlivě každý kout.
17.01.2012 - 19:28 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
Na seznamu zadat vykuřovadla - je dostání spousta směsí + popis k čemu.Třeba vegetalismus.cz -etnobotanický obchod.
17.01.2012 - 19:46 | Filtr
(Lev) Leski
Ja myslim, že na Satana by stačil jediný nátěr Primalexu. Ale musel by být posvěcen knězem, který ještě neměl chlapečky.
17.01.2012 - 20:13 | Filtr
(Váhy) Mysterious
ke zrušení duchů se může dávat pod postel černé uhlí, které se po čase vyhodí.Také sůl smíchaná se sušeným pelyňkem a rozdrceným bobkovým listem je nejlepší izolační směs pro odrušení místností před nezvanými astrálními vlivy.
17.01.2012 - 22:22 | Filtr
(Panna) Kavenka2
no, já si myslim, že vykuřovadla, ani nic takovýho nepomůže. My měli taky potíže v baráku a tohle vubec nezabíralo. na to je fakt potřeba někdo, kdo umí odvádět. Zkus napsat Elatce, ta by si s tím myslím dokázala poradit
17.01.2012 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pri vsi ucte, si myslim, ze pokud je to tak jak je uvedeno, tak Elatka nic nezmuze. I kdyby se ji povedlo dusi odvest, vrati se. Podle me je to dost temna duse a zavisla na dome, majetku a kdovi cem jeste. Nejlepsi je opravdu zbavit se absolutne vseho puvodniho pokud to jde a dum nechat vysvetit. Hlavne nikdo nevi kdo ten clovek byl a s cim byl spolcen. Ale pokud se tam zjevuji takovehle veci, nebude to nic dobreho a na to se neda jit dalkove. Musi se delat ritualy na miste kolem...

Jedine co muzes udelat zatim ty hned je to, ze poprosim boha a krista o ochranu a odpusteni pro ty bytosti co tam sou. Dale zavolej na pomoc svatou trojici a pozadej o ochranu a o vycisteni prostoru a pripadne odvedeni vsech dusi kam patri. Hlavne nemit strach, tim se to zivi, nevyhrozovat, nezastrasovat a podobne. S laskou poprosit o klid a odpustit :15: :29:

PS. Taky bych jeste pozadal nekoho zkuseneho, o premereni energii v dome a okolo. Kdo vi, na cem ten dum stoji :29:
18.01.2012 - 07:34 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Pořádně vyvětrat. Hlavně na WC a v okolních místnostech.

Pak by stálo za zvážení asi vyměnit, nebo alespoň utěsnit okna a vchodové dveře. Zřejmě vám někde protahuje. Může to být i třeba právě větrákem nebo digestoří.

Pak je taky dost možný, že někde praskla trubka a nebo že máte vlhký zdi, mohlo se tam něco vylejt a teď to pomalu vylejzá. To zdi dělaj. Třeba starý domy, kde byl dřív chlívek, který byl předělán tak jsou nasáklý močí a toho se nezbavíš, pořád do leze ven a dělá fleky, i když omítku úplně oklepeš a uděláš novou... za pár let to máš zase venku. S tím se nedá nic dělat, pokud nechcete stavět novej dům.

Ale hlavně neblbnětě a nevymešlejte fantasmagorický koniny, nebo se z toho brzo zvencnete.
18.01.2012 - 08:26 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Glimmer Man
:61: :61: :61:Hele,ty s tím nedáš pokoj.Moje spolupracovnice by Ti mohla vyprávět,co se děje v místnosti,kde žila ukrajinská spiritistka.Nebo naši sousedé,když žil jejich děda spiritista.Podívej,už jsem tu včera psala v nějaké diskuzi,že i renomovaní odborníci jako MUDr.Rosinský CSc.dlouholetý primář psychiatrické kliniky napsal knihu o energeiích a nemocech z očarování,uhranutí a kleteb.Takže tady nepleť pořád tu materialistickou realitu.Už v 70.letech existovalo sdružení složené ze samých kapacit s tituly,kteří se zabývali parapsychologií,psychotronikou a všemi těmi \"nesmysly\",jak ty tomu říkáš.Těm přece nemůžeš se svými názory konkurovat nemyslíš? Mě připadá,že probíjíš ten drsnej materialismus proto, že to \"kdysi\"(vlastně nedávno za totáče)byla záruka zdravého normálního rozumu a bylo potíráno veškeré mimosmyslové vnímání,aby měli obyvatelstvo pod kontrolou a poslušné.Tyto síly totiž kontrovatelné nejsou a mohli těm komunistickejm pupkáčům škodit v jejich velení a hrabivosti.Oni měli už příklad z Hitlerova úspěšného\"černokněžnického kroužku\".Copak ti to nedochází?
A kolik starých domů je, kde byli třeba zastřeleni vojáci a doteď se zjevují.Musíš si uvědomit, že takové zážitky a veškeré počínání(čarování,spiritismus atd.)bylo tvrdě potlačeno až po 68 roku komunisty.Kdo chodil na příjímání do kostela,ten se nedostal na školu.Ti fafáři to museli povinně hlásit.Takže se rodily děti takto vychované a ty zase rodily děti takto vychované. No a Ty jsi pravděpodobně jejich potomek takto vychovaný, tudíž propaguješ, co máš v rodině výchovou,ale my jsme se už od potírání víry osvobodili a jsme o level výš hochu,víš? :3:
18.01.2012 - 08:34 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Mysterious
Jsi úplně vedle... :3:
18.01.2012 - 08:43 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Glimmer Man
Ještě uvedu pro Tebe jeden příklad za všechny.Rodinka se přistěhovala do bytu a malé dítko v postýlce vždy ve stejnou hodinu brečelo,že vidí vodníka.Pro Tebe dětská fantazie z večerníčků.Dítko však nepřestávalo,proto si pozvali psychotronika, který zaznamenal duši utopence.Pátráním po minulosti zjistili i od předešlých nájemníků podobné vize a ještě dalším pátráním zjistili, že muž, který tam žil ještě dýl před nimi se utopil.Že jsou děti k těmto světům duchů citlivější víme.
18.01.2012 - 08:46 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Mysterious
Jedna bába povídala a noviny se musej prodávat... :3:
18.01.2012 - 08:50 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Glimmer Man
No z Tebe je tady "vedle" více lidí. :61: :61: :61:
Samozřejmě si jen domýšlím,jak to asi je.Také je to možná tím, že mužská populace není tomu nakloněna,jelikož využívá jen levou mozkovou polokouli, která může pouze za logiku a tu tvrdou realitu.A kdyby kolikrát neměli "v mozku z piva kostku",tak by asi měli i jiné zážitky než "delirium tremens". :61: :61: :61:
18.01.2012 - 09:00 | Filtr
(Býk) Harryeta
vyčudit bílou šalvějí! Tu všechni ti astrálové a ementálové fakt nemají rádi...

hodně štěstí :1:
18.01.2012 - 09:08 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Glimmer Man
Podívej i německý kancléř Helmut Kohl měl svou dvorní čarodějnici.A hodně renomovaných lidí s tituly chodí k čarodějnicím,léčitelům.Když jsi se nesetkal s žádnými jinými jevy ani v okolí,jen s realitou,pak jsi asi takový typ,co vysílali ve starých českých komediích.Příjdeš z práce domů,najíš se,co paňmáma uvařila,rozložíš noviny a zapneš fotbal v telce.Přemýšlení abstraktní Ti absolutně chybí,čteš jen to,co Tě zajímá,protože sečtělý moc nejsi.Když chceš někomu oponovat, tak si vygůgluješ psychiatrické diagnózy a tím končíš. :4:
18.01.2012 - 09:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Harryeta
Všechny vykuřovadla,které jsem napsala jsou na odpuzení neg. sil,astrálů, elementálů.Pokud jsou to velmi zlé síly,černá magie, tak kopál negro je silnější.
18.01.2012 - 09:20 | Filtr
(Vodnář) Adrastea » Harryeta
:15: Souhlas, bílá šalvěj je vůbec nejposvátnější rostlina - resp. dým z ní...

Dobrý návod na očistu prostoru:
Poté, co vyhážete vše nepotřebné, otevřít dokořán okna a dveře a způsobit hluk - nějaký rockový pecky pěkně na plno... :2: Ještě obejít místnost/byt a vytleskat všechny kouty, za skříní, pod postelí apod. Pak si vezměte vykuřovadlo, od dvěří běžte po směru hodinových ručiček a dým nanášejte máváním ruky z prava do leva. Opět nevynechat žádný kout, skříň, postel. Tímto vyháníte zbytek starých energií (kouř jde jakoby z místnosti ven).

Pak zavřete okna (přeci jen je dost chladno :3:), pusťte nějakou příjemnou hudbu - např. tibetské mísy... cokoliv jemného. A obejděte znovu prostor s vykuřovadlem, ale v proti směru hodinových ručiček. Pokud mácháte tou rukou pořád stejně, tak teď kouř jde jakoby do místnosti. V této fázi vlastně zvete dobré energie, takže si každý dle vlastní libosti, může pozvat ochranné anděle, svatou trojici... cokoliv v co věříte. :3: Dle potřeby lze opakovat.

Jo a pozor na zrcadla! Ty bývají dost zrádná. Pokud je někdo "otevře" a pak to tak nechá, můžou skrz ně chodit různé energie.

Hodně zdaru :17:
18.01.2012 - 09:29 | Filtr
(Váhy) Mysterious
Také použití černé svíce odhání nejsilnější negativní energie a zlo.Měla by se použít za ubývajícího měsíce.Silným odpuzovačem negace je také vykuřovadlo Sacasales viz Vykuřovadla.cz.Najít se dají odkazy pod zadáním: použití černé svíce.
18.01.2012 - 09:37 | Filtr
(Vodnář) Adrastea » Mysterious
Hele, a co z těch všech rad sis sama osobně vyzkoušela?! Zadat do vyhledavače nějaký pojem umí i cvičená opice... :14:
18.01.2012 - 09:47 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Adrastea
Vyzkoušela jsem vykuřovadla.Mám doma měděnou kadidelnici a jak vykuřovadla,tak olejové silice.Jde o to, že když jsem to v minulosti potřebovala, tak jsem nevěděla kde to sehnat,byť jsem věděla co,teoretické znalosti jsem měla.Dnes je PC a internet výhoda a jak vidíš, kdyby každý uměl vše najít pod pojmem, tak by zde nebyly žádné žádosti o radu.Kdo ví, že má hledat na své potíže vykuřovadla či černou svíci,ha?
18.01.2012 - 10:19 | Filtr
(Vodnář) Adrastea » Mysterious
Právě mě internet jaxi odstavil, tákže to beru jako znamení, že mám držet kuš...

Nicméně - jen jsem chtěla říct, že nejspíš čeká, že dostane odpovědi typu "měla jsem stejný problém a pomohlo mi toto...". Ne, že od jednoho člověka dostane 20 zaručených typů. To aby se z toho pak zbláznila. Trochu jako předpověď Dagmar Honsové - nebude-li pršet, nezmoknem...

A už mlčím. :14:
18.01.2012 - 10:57 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Adrastea
Jenže na podobné potíže není jen jeden recept.Někdo si pozve exorcistu, který vymítá rituály a pomůže to.Někdo zase jiného,který použije vykuřovadel a také to pomůže.Vykuřovacích bylin je mnoho na tyto potíže,všechny jsou účinné. I v kostelech a chrámech se používají a není to jen jedna universální.Případy nejsou také stejné,záleží přeci s jak mocnými silami se člověk setkal.Samozřejmě je nejlepší kombinace jak svící,tak vykuřovadel,tak svěcená voda atd.jedno nevylučuje druhé,jen umocńuje účinek.Nakonec je zastoupení zástupců všech živlů ohně,vody,vzduchu a země nejlepší. Záleží na tom dotyčném,zda mu připadne např.metoda modlení a vzývání andělů jako dost dobrá.K vykonání zaručeného exorcistického magického obřadu pisatelka dotazu nemá ani znalosti,ani pomůcky atd., tudíž ji to tady zaručeně nebudeme radit.
18.01.2012 - 11:58 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Adrastea
Dívala jsem se na tu bílou šalvěj...je nejposvátnější bylinou,ale pro indiány k pročišťování i ducha svého.Není to však vykuřovadlo vymítací,což je nutno rozdělit,protože jsou vykuřovadla obranná,ochraňující,pak evokační,která vyvolávají duchy,vymítací a očistná.Podívate-li se na Asu faetidu čili čertovo lejno, tak ten je jednoznačně vymítací zlé duchy až do posledního ďáblíka,jak se píše.Ale jsou stejně dobrá i jiná,použitelná i ve směsi více najednou.Až pak po tomto vykouření by se měla použít vykuřovadla očišťovací jako bílá šalvěj.A nakonec obranná,aby již další zlé síly neměly přístup-řepík,vrba,pivońka,květ kopretiny.
18.01.2012 - 12:07 | Filtr
(Rak) karamel
já nakoupila hromadu čajových svíček...do každého rohu a všechny zapálila...

asi jednu polévkovou lžíci čisté soli do malé misky rozpustit ve vodě. Požehnej této slané vodě a pokrop s ní pokoje. Pokaždé říkej : "Posvěcuji tento pokoj, abych v něm dobře žila a nech se mi/nám tu dobře žije a zbloudilé duše naleznou klid."
19.01.2012 - 22:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já vám nevím vyčuzovat duchy?! Jak by vám bylo kdyby vás někdo vyčudil? By jste byli pěkně naštvaní a ještě by jste si přitáhli sebou kamarády :61:
19.01.2012 - 23:22 | Filtr
(Lev) Leski » Neferlin
ja bych zamkl dveře aby duch neutekl. A kouřem bych ho udusil a měl bych klid. Mrtveho ducha bych pak někde schoval aby ho nikdo nenašel.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-63
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »