Pracuje tu někdo s minulými životy?


11.01.2012 - 17:27
(Panna) zeret
Pracuje tu někdo s minulými životy?
Může mi tu prosím někdo povědět něco o minulých životech? A mohu si sama zjistit, co jsem s tím člověkem měla společného v minulém životě? Případně jak.. Stačí to napsat ve zkratce.. Hledám souvislosti mezi lidmi, které znám nyní a mám z nich zvláštní pocity... Předem děkuji

Stránka: 1 2 3
Řazení:
11.01.2012 - 17:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hezká náhoda :4: Dneska jsem tohle téma taky řešila :4: Taky jsem zvědavá, co tu přibude :3:
11.01.2012 - 17:33 | Filtr
(Panna) zeret » Neferlin
Já už nad tím přemýšlím déle. Ale dříve jsem tomu tolik nevěřila, že by mohli mít minulé životy spojitosti...
11.01.2012 - 17:36 | Filtr
(Býk) kapka růžové
Kdysi mi moje kolegyně na teambuildingu při kávě jen tak mimoděk sdělila, že můj bývalý manžel mě v minulém životě zabil...koukala jsem jak spadlá z višně...k ničemu mi to ale nepomohlo...pak jsem si o tom tak různě četla...jakože náhodou mi chodily nabídky na nejrůznější regrese...ale můj názor je, že vše, co potřebujeme k žití tohoto života vědět, to víme...netřeba pátrat a zjišťovat...může to nadělat víc škody, než užitku. Znám lidi, kteří s minulými životy pracují, dokonce velmi rádi, ale neznám nikoho, komu by to nějak výrazně pomohlo... :1: :27:
11.01.2012 - 17:40 | Filtr
(Beran) Háňa* » kapka růžové
Ano, taky myslím, že umělé zasahování do toho "procesu", který spolu ti lidé žijí, ničemu nepomůže - podle mě si musí tu cestu, odpovědi .... najít sami - dojít spolu někam, rozuzlovat ty smyčky a šmodrchance... - v tom vidím ten smysl :3:
11.01.2012 - 17:51 | Filtr
(Panna) zeret
Možná to není důležité vědět, ale mě to zajímá... Pro mě jsou tyto věci něco jako odreagování od každodenních událostí, které slyšíme třeba v médiích a dějí se kolem nás. Tak proč si den nezpříjemnit tímto a dozvědě se něco zajímavého, i kdyby mi to nijak nepomohlo...
11.01.2012 - 17:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zeret
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mě kamarádka říkává pokud to fakt není nutný, tak se v nich jen tak nehrabat... ještě si něco vytáhnem... :22: :23: :41:
11.01.2012 - 17:58 | Filtr
(Býk) kapka růžové » zeret
Slova "minulý život" a "příjemný" mi k sobě tak úplně nesedí...to, co člověk touto cestou řeší je tak nějak osudové a většinou i těžké...tak nevím...můj pocit.

...každopádně...ta situace, ve které se právě nacházíme je vlastně taky důsledek našich minulých životů...ačkoliv teda média v této době opravdu umí udělat z komára velblouda :3: :1:...
11.01.2012 - 18:00 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Neferlin
Já to taky tak cítím...co potřebuješ, MOŽNÁ vyřešíš...ale následně budeš řešit mnohem více :63: :23:
11.01.2012 - 18:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K tématice :3: doporučuji knihu(y) Zdeňky Blechové. Lze si "vyjasnit" i Tarotem.
11.01.2012 - 19:07 | Filtr
(Panna) zeret
Myslím, že víc řešit nebudu.. Minulý život pro mě bude jen něco co pochopím, ale nebudu tomu přikládat velikou váhou. Jen mě prostě zajímá, jestli to má spojitost s lidmi, se kterými se stýkám... Jednou jsem byla u kartářky a ona mi řekla co jsem byla, ale nevím jestli tomu věřit. Řekla mi, že jsem byla něco jako Babylonská děvka, že jsem velice přitažlivá pro může :4: Spíše mě zajímá, jestli lidé, které znám nyní, tak jestli jsem se s nimi setkala v tom minulém životě.. protože z některých lidí mám takový pocit..
11.01.2012 - 19:49 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Při rozboru minulých vtělení je nutné dávat pozor na to, abychom řešili informace k tématu, dotazu nebo problému, na který se dotyčný zeptá.
Jinak to to může být skutečně kontraproduktivní, jako v případě, kdy někomu jen tak mimoděk sdělíme, že ho jeho manžel nebo manželka v mimulém životě zabil.
11.01.2012 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zeret
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jestli máš takový pocit, tak je to možné. Ale pokud nemáš opravdu nějaký problém s nimi, tak není moc dobrý se v tom jen tak hrabat :17:
11.01.2012 - 20:55 | Filtr
(Lev) Jaxi
Zabývám se karmicko - kabalistickou numerologií - pomocí data narození, jména a příjmení se dá spočítat, zda-li jste spolu už " byli ", jaký je mezi vámi egregor přitažlivosti atd., pomocí " vhledů ", nikoli regresí - nahlížím do minulých životů, ty pak čistím. Pomocí toho se dá zjistit co jsi s kým a kdy, ale varuji.
Do prvního návratu jsem opravdu nechtěla jít, probrala jsem se zoufalá a ubrečená, ale dal mi odpověď, některé " vhledy " nejsou nic příjemného, ale odpoví.
A dát návod jak se uvést sám do " stavu vhledů " si nedovolím, pokud jsi sama nikdy nevhlížela, není to bezpečné.
Každopádně musíš si být jistá a připravená, že chceš vidět, když do něčeho takového jdeš.
11.01.2012 - 21:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jaxi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Zabývám se karmicko - kabalistickou numerologií"

Tý jo to mě nadchlo :3: Dá se někde sehnat na to knížka, knížky? děkuji :17:

11.01.2012 - 22:29 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Robert Isfaháni
A je vůbec možné, aby toto někdo řekl jen tak, má někdo takové schopnosti tohle vidět, cítit...nebo to je výplod něčí fantazie?
Už jsem po tom dále nepátrala, takže nevím, co mi kdysi udělal nebo neudělal...informace a prožitky z tohoto života mi naprosto stačí :1: :27:
12.01.2012 - 00:16 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » kapka růžové
Já používám tuto metodu běžně. Určitě jsou i jiní lidé, kteří to umí.
Potíž je hlavně ve formě, kterou se to prezentuje. Takový člobvěk se musí ubránit tomu, aby takové informace střílel bez předchozí rozvahy a zřejmé souvislosti s dotazem nebo zájmem tazatele.
12.01.2012 - 06:19 | Filtr
(Býk) kapka růžové » Robert Isfaháni
Jako že běžně přijímáš informace o minulých životech druhých lidí nebo do nich chodíš? To mi přijde zvláštní, myslela jsem, že to funguje jinak... :25: :27:
12.01.2012 - 09:16 | Filtr
(Rak) nemoomen » Jaxi
hm tak ty čistíš minulé životy jo no tak tohle může prohlásit jen ten kdo kdo o tom neví zhola nic :19: :19: :19: :19: minulé životy se totiž čistit nedají můžou se akorát zmírnit jejich negativní důsledky v životě který člověk žije nyní a to tím že ho žije lépe a tím že si odžije to co negativního vykonal to je zákon karmy přes který nejede vlak a zjištění okolností minulých životů je dobrá věc zejména pro pochopení jejich důsledků v tom současném a tím i k pochopení změn které je nutno v tom současném udělat aby ten příští byl lepší nebot současným životem si tvoříme ten příští
12.01.2012 - 09:43 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » kapka růžové
A jak jinak by to mělo fungovat?
12.01.2012 - 09:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: souhlásím :15: :15:měla jsem tu možnost nahlédnout do min.života a zjistila jsem kde dělám chybu v tomto životě a taky jsem díky tomu pochopila proč se mi to děje a vím jak to napravit :27:
12.01.2012 - 10:19 | Filtr
(Panna) zeret
Chtěla bych se dozvědět o minulých životech, abych pochopila vztah mezi svým partnerem a ještě jedním člověkem.. A doufám, že mi to v něčem pomůže... Karty a podobné věci už mám za sebou, ale tohle ještě ne.. Třeba by mi to pomohlo rozhodnout nynější situaci...
12.01.2012 - 10:24 | Filtr
(Lev) vltavínka » nemoomen
Přesně takhle to vnímám i já... :15:
Tenhle zákon je prostě nejvyšší spravedlnost a obejít se nedá :44:
12.01.2012 - 10:26 | Filtr
(Lev) vltavínka » zeret
Třeba by bylo lepší hledat odpověď ve svém srdci a nechytat se vnějších berliček, toho, co Ti někdo třetí poradí... :27:
12.01.2012 - 10:32 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » kapka růžové
Ja som regresnú terapiu už absolvovala. Zaujímavé, že som sa stretla s názormi, ako pri všetkých "duchovných" metódach - niektorí mi to totálne odsudzovali, hoci o tom nevedeli ani prd. A to doslova! Potom som sa stretla s názormi "duchovných" ktorí si presadzovali svoje metódy - karty, kyvadlá, SRT a neviem čo ešte a tvrdili, že nepotrebujú tieto "zásahy". Ďalej to boli názory ludí, ktorí mi to vyslovene odporúčali. Je to presne ako so všetkým iným. Každému, čo vyhovuje, čo cíti že urobiť chce a preto ma veľmi prekvapuje, ked niektorí tváriac sa strašne duchovne dokážu doslova zmiesť zo stola niečo, pre čo sa druhý človek rozhodol slobodne. Robia to z nevedomosti a častokrát kvôli svojmu egu - niektorí totiž o egu dokážu nenormálne obkecávať a pritom nimi lomcuje práve tak ako s kýmkolvek iným.
Kolegyňa čo povedala o zabití tvojím bývalým je naozaj od veci, to sa pri káve nehovorí, lebo to v z tvojho podvedomia môže vytiahnuť naozaj rôzne emócie ..možno..neviem, mohla by si zaujať nejaký iný postoj než predtým ako si to vedela. Pričom ako tvrdíš si túto info sama vedieť nežiadala ani ti to nijak nepomohlo. Akurát ťa to možno utvrdilo, že tvoj bývalý je naozaj taký vydriduch, a vždy bol, a chvalabohu že odtiahol :32: :1:
Čo sa však týka toho regresu - nepíšem teraz žiadne poučky ani internetové výlevy iných, ale vlastnú skúsenosť - bola som pri vedomí, dokonca som pila vodu, pocit taký ako ked sa človek ráno zobudí, ale ešte nie je prebraný, pritom však všetko vníma!! Žiadne manipulovanie, znásilnenie, robenie niečo mimo mňa, niečo čo by ma ohrozilo si nepripúšťam. Iba ak by tá terapeutka mi niečo nasypala do pohára .Takže bludy, ako sa s tebou deje niečo o čom nevieš, nie sú opodstatnené, ale všetci o tom píšu!! Tak vznikajú aj internetové diskusie a fámy ústnym podaním na rôzne témy, ked o veciach píšu ludia, čo k tomu ani nepáchli, len to vyčítali z ezoterického blogu!!
Tvoj názor, že všetko čo potrebujeme k žitiu v tomto živote vedieť vieme je fajn a tak to má byť.Iní majú názor odlišný a tiež to je fajn. Miliardy ludí žije bez regresu a nič sa im nestalo, ale pokial sa niekto pre to rozhodne, tak im to treba nechať. Tieto večné ťahanice sú častokrát smiešne, ako sa "duchovní samozvanci" doslova pretekajú v presadzovaní svojho a utopia sa v čistom biznise zabúdajúc na podstatu toho, čo by robiť mali - pomáhať ľuďom keď už :43:
Že netreba pátrat a zisťovať, môže to narobiť viac škody ako úžitku .. No môže a nemusí. Ja som žiadnu škodu nevidela. Možno preto, lebo som cítila a doslova ma nutkalo tam ísť, niečo som si o tom naštudovala a vedela som prečo to robím.
Cielom regresnej terapie je napríklad hľadanie príčiny problémov , ktoré pramenia v minulosti, ktorých následky prevádzame dnes v našom správaní, ďalej napríklad je cieľom pochopiť vzorce správania matky a otca v našom prenatálnom vývoji (tých 9 mesiacov u matky v bruchu) a pochopiť ako toto správanie otca a matky ovplyvňuje naše správanie v prítomnosti - jav, o ktorom som predtým nič nevedela, funguje to absolutne PRESNE! Tieto vzorce správania si nesieme so sebou celý život, ich pochopením môžeme rôzne veci zmeniť. Je tu malý priestor aby som to opisovala ani nie som odborník, ale je to fantastický úkaz a málokto o ňom vie a píše, zato o konci sveta sa dočítame na každom kroku ..
Ďalej cieľom terapie pri použití vzťahovej techniky je pochopiť a prijať začiatok a priebeh daného vzťahu s dotyčným - prečo práve ten, prečo práve takto sa správa. Keď sa niekto teraz opýta v duchu, že načo mi to bude, to je len dôkaz, že to nepotrebuje, lebo mu to nič nehovorí a veci si rieši inak :15:
Nechcem robiť prednášku ani propagáciu, len som chcela naznačiť, že aj ked nepoznáš ludí komu by to pomohlo, je ich dosť. Regresom sa môžeš dopátrať, prečo sa bojíš v tme (ja napríklad), prečo sa bojíš plávať v hlbokej vode, prečo sa neprimerane červenáš, prečo máš k niektorým veciam odpor alebo z niektorých strach doslova fóbiu :1: (Ja som sa videla ako som bola niekedy dávno v nejakom kláštore vrhnutá matkou predstavenou do temnice za vykladacie karty..to poníženie, ktoré som zažila som precítila na vlastnej koži znova, nevedela som sa brániť a ten pocit zúfalstva a beznádeje, ked niečo riešim, ten strach voči tejto služobnici cirkvi som si uvedomila naozaj ako moje správanie pri "problémoch")

Za pomoci toho terapeuta, ktorý to vedie, to bola vlastne akoby vstúpenie do seba, akoby forma meditácie, čo by som ale sama nedokázala. Uvedomením si týchto situácií som si vlastne vyriešila MNOHO vecí. Naozaj sa viac vecí zmenilo, lebo mojím UVEDOMENÍM si problému sa zmenil celý môj postoj, zmenila som sa ja..Nehovorím že k lepšiemu :1: ale pochopila som, že prečo nemám bojovať s niektorými veternými mlynmi (to ja rada), lebo príčina prečo sa mi to deje je to a to..
Preto ja nemám rada to neustále kvákanie o "nastavení zrcadla" Nie je to tak, že by sme my len vo všetkom odrážali ako sa sami chováme ..ako sa to nesprávne interpretuje aj tu na Najdi se doslova denne . :32:
Niektoré situácie sú také, že naopak, my sme zrkadlom dotyčného a máme mu ukázať ako sa debilne chová - to po prvé. A po druhé - niektoré situácie majú pôvod siahodlhý naozaj v minulosti a naozaj ide o riešenie situácií, ktoré proste vyriešiť nevieme a neustále si niečo vyčítame a motáme sa v tom a to má následok ešte horší, že v tom ostávame roky!
Škoda, že nemôžem (nechcem) konkrétne uvádzať príklady. Je to príliš osobné, tak to teraz vyzerá len ako také suché reči. Ale niečo predsa. Ja osobne som sa stala terčom strašného psychoteroru..dlhotrvajúceho (nie doma) Neznalý by ma hned zaradil, že to ja sa správam blbo, vyvolávam tie situácie a mala by som so sebou niečo robiť. Kýble výčitiek som vzniesla na svoju osobu a preplakala X nocí.Až po rôznych pokusoch a rôznych skúmaniach rôznych možností som sa dopátrala k výsledku, ktorý nepovie na počkanie žiadne kyvadlo, ani karty, ani moja intuícia - že tá osoba proste naozaj vzala na seba podobu toho :21: ktorý mi má tým šikanovaním, postrkovaním, obťažovaním a večným robením zle
KONEČNE ukázať, aby som prekonala isté vlastnosti, ktoré potrebujem k svojmu vývoju, vlastnosti, ktoré si nesiem so sebou tisíce rokov :1:, proste to mám zmeniť, pracovať na tom, zmeniť seba znamená zmeniť svoje okolie, zmeniť seba znamená aj zmeny ktoré nastanú vo výchove mojich detí a podobne. AJ (nielen) regresná terapia mi pomohla mnoho vecí objasniť a naozaj vyriešiť, ale počítam, že som tak na štvrť ceste, mnoho riešiť ešte totiž mám pred sebou, chystám sa tam práve znova objednať :74:
12.01.2012 - 10:51 | Filtr
(Panna) zeret » vltavínka
Já svému srdci naslouchám, ale jde o trochu jinou věc. Ale to tu nebudu rozvádět..Prostě potřebuji poradit, a když člověk sám neví, tak si prostě nechá poradit...
Příspěvky: 1-25 26-50 51-65
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »