Byl jsem mrtvý


10.01.2012 - 18:51
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Byl jsem mrtvý
YouTube

Řazení:
10.01.2012 - 19:06 | Filtr
(Býk) Artislove
odporucam :15: :15:
10.01.2012 - 20:26 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Už jsem takových pořadů viděla víc.Jsem spíš skeptik klonící se na stranu vědy,ale....bylo by velice zvláštní,kdyby vždy k pacientovi přišel někdo,kdo by mluvil,co se stalo někde v jiné místnosti. :49:Tomu taky nemohu věřit.I ty zážitky,které jsou téměř totožné.
Kdyby nebylo toho,že ti lidé víděli,co se s nimi dělo a to shora,věřila bych,že ty pocity tunelu,lásky,euforie jsou způsobeny reakcí mozku na nedostatek kyslíku. :32:
Jednou se to dozvím,možná jen na zlomek sekundy a tma.... :63:...
10.01.2012 - 20:29 | Filtr
(Štír) celebrita » Ilon spí s měsícem
Příjdeš mi to pak říct? :6:
Teda pokud neumřu dřív já :4:
10.01.2012 - 20:34 | Filtr
(Vodnář) mitea
:15:
10.01.2012 - 20:55 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Výňatek z rozhovoru s lamou Ole Nydahlem nejen o smrti, umírání a praxi Vědomého umírání (Phowa).

Jedna událost podmiňuje následující, a když dojde ke smrti těla, je ztracena základna pro smyslové vnímání a mizí objekt, který se s tímto proudem zážitků identifikuje. Takže ačkoli se může zdát, že rychlá a pomalá smrt je něco úplně jiného, jde o naprosto stejný proces. Nejprve vědomí ustupuje z kůže a ostatních smyslových orgánů do centrálního energetického kanálu nebo magnetické osy v těle. S tím, jak ubývá vědomí, ztrácíme postupně kontrolu nad pevnými a tekutými složkami těla, nad tělesným teplem a dechem. Pak se energie z centra na vrcholku hlavy a energie ze spodního centra postupně sejdou v centru v srdci. Mysl to prožívá jako velikou jasnost a radost. Asi dvacet až třicet minut po posledním vydechnutí se objeví úplná černota, po které se v srdečním centru ukáže velice jasné světlo. Tehdy mají lidé jedinečnou šanci. Pokud hodně meditovali, udržovali své buddhistické svazky a byli upřímní sami k sobě, mají šanci toto světlo rozpoznat a udržet, čímž se stanou ve skutečnosti osvícenými. Pak už tu není žádné oddělení mezi prostorem, vědomím uvnitř a vně a nejsme ničím ohraničeni. Odpadnou všechna osobní omezení a můžeme se nesčetněkrát zrodit v nespočtu vesmírů vybaveni spoustou udivujících schopností pomáhat ostatním.

Většinou však bytost upadne do bezvědomí, protože světlo je příliš silné. Bezvědomí trvá tři dny a potom si bytost není nikdy vědoma, že je po smrti. Pak naše mysl zůstává asi týden v situaci z posledního života. Navštěvujeme místa a lidi, které známe, ale oni nás samozřejmě nemohou vidět. Hodně matoucí je také to, že v důsledku toho, že nemáme tělo, se okamžitě objevíme na místě, na které pomyslíme. Deset dní po smrti, po týdnu v této situaci, zjišťujeme, že jsme mrtví. To je takový šok, že omdlíme znovu. Když se mysl probere z tohoto druhého kola bezvědomí, je obvyklý svět pryč a ožívá naše podvědomí. Objeví se hluboce zasunuté dojmy a během maximálně pěti a půl týdne dozrají v určitou pevnou psychologickou strukturu, která vyjadřuje nejsilnější mentální tendenci, kterou jsme rozvinuli během posledního života.

Celý článek...http://bdc.cz/index.php/…
22.01.2012 - 08:59 | Filtr
(Váhy) bobina28
nooo, človek aby sa potom tešil na tú smrť...potom aký zmysel má žiť, keď smrť a po smrti nám je lepšie než za života? ma tam zaujalo to, ako im "boh" hovoril, že "mám pre teba prácu"..čo tým myslel? akú prácu?
22.01.2012 - 09:01 | Filtr
(Váhy) bobina28 » Ilon spí s měsícem
problém vedcov a duchovne založených ľudí je ten, že odmietajú prijať fakty od toho druhého. Ono to nie je buď veda alebo duchovno, ale oboje naraz má pravdu do určitej miery. Načo robiť medzi nimi rozdiely a oddeľovať jedno od druhého? nebolo by lepšie spojiť oboje argumenty, fakty...a vyvodiť spločné, komplexné názory?
22.01.2012 - 11:36 | Filtr
(Lev) Leski
Bojím se umřít, nemám čisté svědomí :9:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »