Energetický upírismus prostřednictvím věci


29.12.2011 - 14:49
(Panna) Kavenka2
Energetický upírismus prostřednictvím věci
Zajímalo by mě, jestli se vám už něco podobného stalo. Půjčila jsem jednomu člověku knížku. Pro mě důležitou knížku, se záměrem mu pomoct, tedy myslela jsem, že mu pomůže. Ten člověk má psychické problémy...ovšem , jak se ukázalo, má potlačené agresivní sklony, potřebu urážet a ponižovat -sám byl ponižován a urážen, tedy si to vybíjí na jiných. Dobře, ale co jsem vypozorovala především - vždycky, když mi bylo fakt dobře, musel napsat aspoň e-mail, nebo esemesku...s tím, že se cítí strašně...Když jsem chtěla zpátky onu knížku, cítila jsem přes ní šílenou únavu, na dálku...Dneska mi ji vrátil - snažila jsem se, aby si vubec nevšiml, jak moc mi na té knížce záleží...to by byl teprve průšvih. Od té chvíle se mi začla pomalu navracet energie...Nacházím tady vzdálenou podobnost s viteály v Harry Potterovi ( nesmějte se teď :3:, spíš to zkuste porovnat :3:) - ta myšlenka musela přece někde vzniknout - oslabování prostřednictvím odebrání části energie, ukryté ve věci...ve věci, která je důležitá pro toho dotyčného...není to samozřejmě totéž, jen ta spojitost mi přijde taková - směřující po stejné linii - tedy osoba, její energie, věc...

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.12.2011 - 15:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jediny co ti doporucim je to, abys tu knihu rychle ocistila. Je jasny ze na ni je jeho energie a klidne se ti muze zacil rozlejzat po byte :39: :63:

Nevim jestli pracujes s nejakyma energiema, ale muzes kyvadlem, myslenkou, reiky Shamballou a spoustou dalsich energii, nebo pozadat andeli a podobne. A ocisti vse s cim kniha prisla po navratu do styku i jeji okoli. A kdyz citis na dalku, nebo vic co mu je, proc mu nepomuzes? Staci jen pozadat andeli, pokud je to pro jeho vyssi dobro, tak aby mu pomohli a ocistili ho. Muze na sobe mit nejakou bytost a podobne a pokud to neni soucast jeho planu a bozi vule, tak mu pomohou
29.12.2011 - 15:41 | Filtr
(Blíženci) movvin
:63: no všechno je možné... jak víš vše kolem i my jsme energie, jen rozdílná svým nábojem a ten koloběh tady je vlastně jedna výměna energie za druhou... takže proč ne, možná ta kniha působila jako takový most mezi vámi.
29.12.2011 - 15:43 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Ale..to nejde, to uz bychom byli bez zivotni energie a zemreli..

Energie nam jde pryc tim, ze delame neco, co nechceme a se nam nevrati zpet v zadne forme..
to je plytvani energii a pak ma clovek pocit jakoby byl vysaty, kdyz udela neco, od ceho si neco sliboval a nakonec to, do ceho dal energii se nekonalo.. :68:
29.12.2011 - 15:48 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » Michaelli
v tom s tebou naproto souhlasím -já mu pomáhala, jak mohla a on se projevil strašně -ale nezlobím se na něj...ještě má před sebou kus cesty...
29.12.2011 - 15:54 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » dava lasku
já mu pomáhala, jak mohla - vysvětlovala, radila, anděly jsem žádala i když už jsem ho měla plný zuby, tak jsem stále vysvětlovala a radila- nepochopil nic, jen se mi dostalo urážek...ještě má před sebou obrovský kus cesty, aby pochopil...
krom toho je hodně omezený -znalostma a tak...
Já mu posílala i reiki, kolikrát bych radši už šla spát, ale bylo mi jeho nemocné duše líto, tak jsem se snažila...nepomohlo nic...kdo na sobě nechce ani trochu pracovat, tak mu není pomoci
On by potřeboval jít na regresi, ale na tu nechtěl...já celkem vidím, kde má problém, ale co umím já, je málo. Duši na sobě nemá, to je zkontrolovaný :3:
Jinak knihu samozřejmě očistím, to je jasný
29.12.2011 - 15:57 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
Přes půjčené/a darované/ věci, se lidé ovlivňovat dají - nevím jak to funguje, ale funguje - asi na bázi podvědomí, kdy přes tu věc si vybavíš toho člověka, a to v jeho určitém/přesném okamžiku/rozpoložení/situaci - či jak to napsat.

Tak jak to píšeš, to ale vypadá, že už k tomu člověku cítiš nějakou antipatii/strach/nechuť na něj myslet(protože myšlenky na něj(jako osobu) nejsou/nebyly moc příjemné) a ta věc Ti to připomínala.(třeba tím, že to ještě nebylo "uzavřené")
A také Ti připomínala, že si o tu knížku budeš muset říct a chtít ji vrátit - ale jak na to? Jak toho člověka "ovlivnit", aby udělal něco, o čem ty jsi si myslela, že se mu do toho nebude chtít?
Teď jsi to zvládla :15:, knížku máš doma a zároveň víš, že už s nim nemusíš sdílet jeho "černý dým" - tak proto se Ti asi i navrací energie/elán. :1:
29.12.2011 - 16:24 | Filtr
(Váhy) Aika. » Kavenka2
Kavenko - a tohle si zpracuj... totiž to, jak moc tobě záleží na tom, aby jemu bylo dobře.... protože tím vibruješ - a na ty vibrace on se ladí... jak se naladí on na tebe- začneš mít pocit a dojem, že "tam něco je".. a ono fakt je.. ty si musíš srovnat v sobě to, zda se chceš pořád beztrestně rozdávat, zatímco jiní budou beztrestně a bezpracně přijímat... je to o tobě.. :) :17: :17: :17:
29.12.2011 - 16:46 | Filtr
(Štír) Dr.Voštěp
jj - Příroda je "mocná čarodějka".
A každej si v ní může najít to, po čem touží :15: :4:.

29.12.2011 - 16:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pomahalas mu i kdyz si ho mela plny zuby? :63:
Vis a uvedomujes si skutecny duvod proc si mu pomahala? Podle toho jak to tu popisujes, tam si myslim ze to bylo proto, abys od nej mela klid ty. Myslim aby te neobtezovali jeho nizke energie. Ani si to nemusis uvedomit, ale myslim ze to tak bylo. Tak na to pozor! A pises ze si mu posilala reiki. Ale posilala si mu ho tak jak sem ti to psal prve? Zadal te on sam abys mu pomohla? Nebos mu to proste posilala jen tak sama od sebe bez ohledu na svobodnou vuli, nebo vyssi dobro? :63: Ono to neni tak jednoduche jak se zda a v dobre vire mu muzes nakonec jeste vic uskodit, ale hlavne taky sama sobe. Nevim jak dalece se v tom pohybujes, ale rozhodne to neni zadna sranda a ja mam pocit ze ho tlacis nekam, kam vubec nechce a tim to cele jen znasobis. Nevim, mozna se pletu, ale jak to tady ctu, tak to na me tak pusobi. Ale mozna je to vse jinak a taky kdybych toho vedel vic nez tu pises, tak bych treba mohl pomoci vic. Ale na me to nezalezi :3: :17: :29:
29.12.2011 - 16:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Aika.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja tak uplne nesouhlasim, protoze s temi energiemi to neni tak jednoduche. Ona bude podle me na podstatne vyssich vibracich a ty on nema sanci zpracovat a proste k nemu nedojdou. Ale ona muze byt temi jeho nizkymi hodne ovlivnena, protoze ma daleko sirsi rozsah vybraci. Pokud je napriklad (jen velmi laicky) ona vyladena treba na 120 Hz a on do jejiho energetickeho systemu bude prenaset treba 60 Hz frekvence a ona to nebude umet ovladat, tak ji to muze rozhazet cele pole, cakry, auru atd. a muze mit velke potize. Treba psychicke, emocionalni, ale klidne i fyzicke.
29.12.2011 - 17:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky

s tim Harry Potterem :3: :15:

je to tak :3:

stejne jako Talkien i Rowlingova ma "pristup ke zdroji" a spoustu veci "vidi" jak funguji :3:

krome toho ze to sama vidim, mi to potvrdilo i nekolik medii :3: :1:

jinak.. nohy na ramena od takovych "kamaradu" :3: :74:
29.12.2011 - 17:31 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » Dr.Voštěp
ano, přesně tak to cítím, jak jsi to popsal...už je to pryč, ale bylo to náročný :74: :1:
29.12.2011 - 17:33 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » dava lasku
On mi souhlas k reiki dal, toto respektuju, a kdo nechce, tak od toho jdu pryč. Sice tomu vubec nerozuměl, ale tvrdil, že se léčit chce. Ale asi to jen tvrdil, uvnitř si to nemyslel. Zkusila jsem mu pomoct, ale pak jsem od toho šla už pryč. Ve finále mi šlo jen o tu knížku :3:
29.12.2011 - 17:36 | Filtr
(Panna) Kavenka2 » Laki :)
Ahojí...jo, já si taky myslím o těchto dvou spisovatelích, že berou informace odjinud -proto mě okamžitě napadla ta souvislost s viteály...ta myšlenka musela takhle nějak vzniknout :3:

No, neboj, už mám knížku, tedy už hotovo :4:...uf :3:
29.12.2011 - 17:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dava lasku, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to je dobre. Tak to hlavne vsechno dukladne ocisti a hlavne mu vsechno odpust a vymaz to uplne z hlavy. Jinak si ho k sobe budes porad pritahovat :39: :4: :3: :29:
29.12.2011 - 17:42 | Filtr
(Lev) Jaxi
Kamarádce, chtěla a pomohla jsem jí a průběžně dál, občas vypomůžu energií, když ona si neví rady.
Z vděčnosti mě doporučila svému kamarádovi, kterému kdysi kdosi řekl že má v sobě mnoho energie, že je "hotový léčitel" ( i v karmické numerologii mi vyšlo, že je to opravdu silná, "napojená" osobnost, ale trochu psychicky narušená...) byl zničený, unavený...v dobré víře, pročistila jsem jej, dodala energii atd.... pomohlo mu to asi na měsíc. Pak mě opět zkontaktoval, denně několik dlouhých SMS a pozval se ke mě na další sezení...
Tentokrát jsem si řekla, že "ho udělám kompletně a pořádně"...makala jsem na něm pět hodin, čistila minulé životy atd...když jsme skončili, já úplně hotová - mi řekl - arogantně -, že mu je líp, a teď, že mi ukáže, kdo je on, protože až se "něco stane" - my hodný, budeme na obranu potřebovat ty kteří nás budou bránit, no a ukázal - video - on na střelnici, jako voják v maskáčích, jak bravurně střílí do úplně všeho.....
V tu chvíli se se mnou zatočil svět, neměla jsem sílu cokoliv říct...vysál poslední zbytek energie, okamžitě jsem ho vyprovodila...ovšem on mě dál vyhledával pomoci SMS, které začínal oslovením "sestřičko" :23:...snažila jsem se mu vysvětlit, že má odbourat negace v sobě, mít rád lidi, naučit se odpouštět atd...doporučila jsem mu na přečtení knížku "Miluj svůj život"...po několika dnech mi napsal, že v několika kapitolách s autorkou nesouhlasí, ale, že by rád opět přijel na sezení :47:...nebyl od prvopočátku ochoten se sebou cokoliv udělat, změnit se...mrzí mě to, ale tohoto člověka jsem vzdala...nešel ani vyčistit kámen, který mi daroval, a tak jsem jej zasadila do země.....
29.12.2011 - 17:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kavenka2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :15: :15: :15:

a co to je za knizku smim-li se zeptat?

jo jeste si todle myslim o Susan Meyersove :3: :34: :12:
29.12.2011 - 18:09 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Kavenka2
To celý vůbec nebylo o knížce.
Hotovo budeš mít,až se zbavíš potřeby páchat dobré skutky.Relativně hotovo teda... :4:

(jen můj názor :3: :5:)
29.12.2011 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: Páchání dobrých skutků - taky jsem na to myslela. To bude to, co se vrací a neumíme popsat odkud :63:
29.12.2011 - 18:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buddha/2
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
muze byt

ale tady si myslim je i tema knihy dost dulezite, pokud k ni kafca mela tak blizky vztah :3: :74:
29.12.2011 - 18:22 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Tak ne úplně takto, ale napadá mě, že třeba když si ode mě někdo půjčil ve škole sešit (něco např. zameškal), tak u někoho jsem cítila, že je jakoby v bezpečí a u někoho že zrovna ne...
Ale teď si tak nějak uvědomuju, že pokud někomu něco půjčím, měla bych počítat i s variantou, že mi to už nikdy nevrátí a i v takovém případě nebýt naštvaná (což třeba u těch sešitů by bylo dosti nemilé :4: ale přesto by člověk neměl být naštvaný, myslím si...).
I když pokud mám něco půjčené já, vždycky se co nejvíce snažím, abych se k tomu chovala s úctou a vrátila to v naprostém pořádku apod.
29.12.2011 - 18:23 | Filtr
(Váhy) Aika. » dava lasku
Já vím... a souhlasím s Tvou teorií.. .ale i ti, kdož jsou na vyšších vibracích - si přitahují ty nižší - protože se mají za co ty nižší chytit... kdyby tomu tak nebylo - nedotýkalo by se jí to.... vím to... mockrát a teď v poslední době zejména - jsem si tím prošla... :) nízké vibrace můžeš cítit - ale pokud "to" nemáš v sobě... nezasekne se to... jen to ucítíš a necháš projít.. :) :17: :17: :17:
29.12.2011 - 18:29 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Aika.
Když už tady tak vibrujete :4:,je to něco jako s ladičkou,když je moc mimo,tak to prostě nerezonuje :3:
29.12.2011 - 18:31 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Laki :)
jj,ale to už je sekundární téma... :3:
29.12.2011 - 18:58 | Filtr
(Váhy) Aika. » Buddha/2
Buddho - :15: :30: :62:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-65
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »