Muchlovani s mediem ve snu


17.12.2011 - 12:43
(Kozoroh) Michaelli
Muchlovani s mediem ve snu
ehm no..jak to zacit, blbe tema..normalni sen, ze, jako vzdy, nejaka hovadina, tentokrat se mi tam objevila jedna postava, o ktere vim, ze existuje, napsal knizky, je takovej sympatak hezkej, ve stejnym veku jako ja, no atd atd..nikdy se mi jeste o nem nezdalo, nebo jsem o nem nikdy takhle nepremyslela, az dneska po tom snu, jsem si vlastne uvedomila ze, je mi sympatickej..mno nedelali jsme nic, nic zvlastniho, zleho, zadnej sex atd nastesti, ma dlouha leta zenu a ja muze.. :61:Muzu si samozrejme rict, no jo, je to jen sen, ale!..on je medium, umi se pohybovat na vsech znamych vedomych urovnich, od transu, po AC, hovori s mrtvymi v normalnim stavu, vidi aury vsech a vseho, je to jeho prace, pracuje i s policii na neobjasnenych pripadech..vidi je denne atd atd..ta otazka, co me znepokojuje je to, ze kdyz uz se takhle nechtene muchluju s nim ve snu :61:nakolik to byl vlastne sen a nakolik ma tohle medium moznost me vlastne ted uz v realite znat? Urcite pokud pochytil moje nejake dusevni vlneni, urcite doslo k nejakemu propojeni.. neni problem si me najit a podivat se kdo jsem ne? :39:Mam z toho divne pocity, je mi z toho trapne..vemte si, at se muchlujete ve snech s kymkoli, a neni medium, je to jedno, protoze ten clovek si rekne, ze jste jenom byli sen, pokud vubec zachyti vase nasmerovani k nemu..a vy si reknete, a jeje nadrzenost se mi projevila do snu..mam zkusenosti, ze jsem se uz ve snu setkala s lidmi a oni se mnou take, vzdycky jsme si rikali, to je jen nahoda, ja vim, ze to nahoda neni, ale u lidi kteri nevedi o svych medialnich schopnostech jsem tak osvobozena od toho, ze si o me nebudou vubec neco myslet..mno tohle medium, z toho nemam dobrej pocit, protoze to medium moc dobre vi o co go, a tak si ted mysli ze po nem jedu..ne? :6: Takze docela trapas, a co ted s tim?A jeste jsem nezminila, ze se k nemu do Schweizu jednou chystam, pokecat se zemrelymi pribuznymi :14: takze tohle se mi cele nelibi a to je to hlavni tema tohoto..tak to jako s.ru abych tam jezdila kdyz to by pak vypadalo ze jsem prijela za nim.. :8: Co s tim ted ?? Take se snazim potlacovat veskere myslenky na nej, nechci aby tu o me nase pruvodci hned vsechno vykvakali jemu..aby si hned nemysleli, ze jsem nejaka tajna ctitelka nebo jine kraviny..bleee tohle je na me moc :61: :8: co ted?

Řazení:
17.12.2011 - 12:55 | Filtr
(Kozoroh) Zornička
Jaké potláčanie ? Nemôžeš si to užiť aspoň vo sne? Iní to robia cielene a ty sa tomu brániš, prosím ťa.
Hlavne, aby si naši průvodci nemysleli..ale choď :4: :62: :74:
Ubezpečujem ťa, že to je ešte len začiatok - to nic zvláštního, všetko ešte len príde .. :61:
17.12.2011 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hm..

konecne zase po dlouhe dobe kvalitni dotaz po tech silenych traparnach.. uz jsem se chystala z tohodle webu odejit, ale neco zajimavyho tu zda se prece jen nastat muze..


mno divej

to ze mas medium ve snu znamena, ze ty ses nasmerovana na nej, ne on na tebe, takze on, pokud se nenasmeruje na tebe, si to nemuze precist

aby se na tebe nasmeroval, musela bys ho o to klasickym zpusobem pozadat, nebo byste museli byt nejak vyznameji spojeni a musel by to byt jeho TOP aktualni a akutni hlavni karmicky ukol prave ted, aby tve "volani" zachytil a rozpoznal a tve rozpolozeni si nacetl

ber to tak, ze spousta medii co publikuji jsou takhle "otevreny" celymu svetu a kdyby meli slyset sny vsech, tak by asi brzy :23: :23: :23: :117: :117: :117: :28:

:3: :4: :75: :67:


takze jde spis o tvoji vlastni projekci, ve ktere ses sama uzavrela jak v zrcadlove kouli a nevis ted co je realita a co je koule

otazka spis zni, proc sis ho do toho snu "naprojektovala"

ze by snis o duchovnim partnerstvi? :3: :17:

andele nemaj nozicky a nebehaj mezi nama aby nekomu neco nekde vyzvonili, andely si kazdy privolava sam, kdyz se na neco "nasmeruje"

podotykam ze stale na "andely" spise neverim
17.12.2011 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Zornička
Vsak me je to ve snu jedno, to ja si to jinak ve snech taky pekne uzivam :21: vzbudi me az orgasmus ze.. :61: :6:
a to je mi jedno, co jsou zac :61:
Jde o to, ze ja se k nemu chystam, vis jak je to trapne? V tomhle pripade uz jasne vi, ze se mi libi atd atd..to si umim hned predstavit tu hloupou potlacenou konverzaci nazivo :8:
Pro nej neni problem videt co zrovna citim, a zalaskovana do nej nejsem, takze vcelku je me to i takhle jedno..spis jde o to, ze jak se mu mam ted ukazat na oci?

Si predstav ze ses medium a mas tenhle sen, jak nejakej typek tohle takhle :61:
a on pak k tobe v realite prijde, v aure ma barvu, ktera svedci o tom, jak je mu trape a jak je rozpacitej.. ze chce mluvit s mrtvou matkou..no co by sis asi tak o nem myslela? :61:
jak ted to vypadam? :28:
Jakej by to melo dopad na komunikaci a spojeni s onim svetem? Neznervovznovala bych ho? Tisice otazek ted s timhle spojene..

taky nemuze byt starej a osklivej, on musi bejt zrovna na potvoru takhle a mit uplne stejne datum narozeni jako muj ex a stejnou salu jako muj zemrelej frajer....cim dal tim lepsi nahodicky je to fakt blby..to abych hledala jine medium, ale jine lepsi neni.
K tomuhle prijdes a nesmis mu o sobe vubec neco rikat, aby si byl sam jisty, ze informace ma od zemrelych a ne z odvozovani.. :42:
17.12.2011 - 13:19 | Filtr
(Kozoroh) Zornička » Michaelli
:43: si ma zavalila otázkami.
Kto je mi sympatický vo sne aj naživo je len vo výhode..Nekomplikuj to moc, lebo sa do toho zamotáš s tými duchovnými kecmi, čo sa smie a čo nesmie. Kto to určuje ??
nech ťa poteší, že viem úplne presne o čom píšeš, aj ked to tak nevypadá :4: :17:
17.12.2011 - 13:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Michaelli
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jezisikriste cetlas to vubec co sem ti ted napsala??

ti rikam ze on o tvem snu NEVI

neni magor :43: :43: :43:
17.12.2011 - 13:34 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Laki :)
aby se na tebe nasmeroval, musela bys ho o to klasickym zpusobem pozadat, nebo byste museli byt nejak vyznameji spojeni a musel by to byt jeho TOP aktualni a akutni hlavni karmicky ukol prave ted, aby tve "volani" zachytil a rozpoznal a tve rozpolozeni si nacetl

ber to tak, ze spousta medii co publikuji jsou takhle "otevreny" celymu svetu a kdyby meli slyset sny vsech, tak by asi brzy :23: :23: :23: :117: :117: :117: :28:

----------------------------------------
Myslis? Doufam!
I tak neni problem zachytit nejake volani o pomoc, jako treba ode me, kdy jsem pred rokem hodne o nem premyslela, protoze jsem hledala spojeni se zemrelymi, mam tu hodne nevyresenych, nestihli to..nez jsem se vubec dostala z mych bolesti, ze odesli..byla jsem dost intenzivni, no snad o me nevi nic..
pokud uz takhle delsi dobu tu a tam obcas na nej myslim, nevim, je dost mozne, ze moje blba projekce (ano vim proc se mi o nem zdalo, jsem si uvedomila, ze je mi dost sympatickej) ho pak dostihla, coz je v mem pripade dost nezadouci. Ano chtela jsem od nej neco, pomoc, odkladam to, ted stejne neni cas..ted od nej nechci ale nic, proste se mi jen libi :1: A tu pomoc od nej jeste chtit budu, az bude spravnejsi cas..
Co se tyce pruvodcu, neni vubec problem si privolat pruvodce druhych, oni se objevej tam, kde zrovna myslej, ze se objevit maji..muzou byt i na vice mistech naraz..vetsinou to jde jen pres pruvodce myho, pokud ho zadam..myslim, ze i jeden pruvodce muze mit "na starosti" skupinku, ne jen jednoho cloveka..jestli to jsou andele, nebo co jsou zac, to je me jedno, pro me to jsou obycejne duse bez tela, jen dost vyvinute..na druhou stranu nekere veci tady nechapou a spis bych rela, ze by se snazili o setkani osob, ktere k sobe maji nejake prijemne vibrace..proto se mi stava, ze uz o nekom tusim, vim, atd..a pak ho znenadani potkam treba jako novacka ve skole..cirou nahodou sympatizuje ke me a dvori se mi atd atd..
to same delaji, pokud potrebujes nejake zivotni zkusenosti, daji te na setkani s urcitym clovekem, ktery je schopny ti tyhle urcite zkusenosti dat.. vzhledem k datumu narozeni bude mit dost podobne vlastnosti jako muj ex..coz mam za to, ze tyhle zkusenosti mam s takovym covekem uzavrene (doufam, prave to je mozna ten duvod, kdyz jsem hledala medium, ze jsem nasla tohohle jako prvniho a ne jineho..)
na nahody neverim, vsechno ma nekde smysl a haky.. :1:

17.12.2011 - 13:40 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Laki :)
cetla ale az pozdeji..
kdyby se jednalo o jine medium tak cert to vem, nejake projekce, to opravdu nemuze zachytit jen tak..ale zrovna o tomhle, kde jsem energeticky rekla bych trochu intenzivnejsi a trochu nejak na nej napojena nebo co..ja nevim, mam pochybnosti a snad je to tak, jak pises. Jinak budu muset hledat jine medium a rekla bych, ze to se mi tak moc nepodari .. :17:
17.12.2011 - 14:21 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Zornička
asi mas pravdu, no tak se mi libi a tak jsme se muchlovali no..a co.. :61: Mozna nad tim az moc premyslim :74:
17.12.2011 - 15:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Michaelli
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no


jses stale uzavrena v presvedceni, ze andele ci poslove ci co si neco "mysli"

jejich mysl ale podleha mysli lidi

takze to neni uplne presne tve videni prenosu informaci

vsimam si uz delsi dobu, ze vnimas informace z eteru a astralu a spojujes je s predstavama lidi, ktere sis nekde precetla ci zaslechla

potrebujes se povznest jeste o stupinek vys, aby ti chodily informace z ENERGIE a nemuselas tak zbytecne a bezuspesne zatezovat svou mysl a predstavivost

osobne si myslim, ze ani toho Svycara nepotrebujes a ze komunikaci "se zemrelymi" si muzes vyresit sama
17.12.2011 - 16:44 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Laki :)
mam spoustu casu, tak si dam kaficko bez kofeinu a rozepisi se..

ja vim, jen jsem takova porad nejista, ten vyvoj jde pomalu a potrebuji i nektere veci spise si potvrdit, trochu vice se naucit rozlisovat co jsou predstavy a co infos z eteru..
snazim si je zduvodnit a se musim stale presvedcovat, nekdy to maji ti lide tak stejne..nekdy je mi jasne, ze se jedna o blud, autosugesce atd..tem se prave radeji vyhybam, nebot to me akorat zatezuje sebevedomi.
Komunikovat se zemrelymi mi jde zatim jen castecne, jak rikam, uz mi bylo i z eteru receno, ze neustale ovladam tok myslenek, tak se ho ucim jen nechat plynout..s channelingem to ani jinak nejde, tam asi tezko muzu ovlivnovat myslenky, pak by to nebyl channeling, nebo by se prerusil, je tezke byt v roli pozorovatele informaci. Jde mi to pomalu.
Pruvodci mi pomahaj, rekla bych, ze me ucej vselijake taktiky a meditace, hazej me do situaci, kde se neco ucim k tomu atd atd..nemam tu nikoho vedle me jineho, kdo by me to ucil a me nenapada, jak si sama vynaleznout svoje metody..pak jsou tu par meditaci od tech medii, ale to si musi ozkouset kazdej sam, co se mu hodi a na co, co je me zbytecne a co nepotrebuji..jsou to jen takove lehke male pomucky, z tech muzu si vybrat jen nektere, ktere jsou dobre, ale take me neposouvaji dale..
protoze jsem ztrestena, na vsechno chci odpoved, vecne si je k sobe volam, k channelingu, k meditaci, k srovnani caker, k nekterym vecem, co uz de facto zvladnu sama..

kdyz to snad ani neni potreba..
spise ted ustoupili do pozadi..snazej se se mnou automaticke psani, ale stoji je to take nervy, kupodivu i oni umej bejt svym zpusobem uz netrpelivi, no jsou to skutecne jen byvali lide..

uvidim co bude, jak rikam navstevu ve Svycarsku stejnak tento rok odkladam a kdo vi, treba pristi rok uz (docela brzy) budu moct sama komunikovat a nepotrebovat zadne medium..
na jasnovidectvi (informace ze zdroje) se musim zamerit i jinak, zjistila jsem, ze se mi nekdy ukazuji informace o nejblizsi mozne budoucnosti, avsak, jak jsem zjistila, veci se mohou odvijet uplne jinak ve stejne situaci..

dam priklad..
kdyz mi bylo 13, spala jsem u babicky, a ve snu zazvonil zvonek a pak sla babicka otevrit, tam byl muj tata a zacal na me byt nerpijemny, ze jeste spim v takovou hodinu, neoblecena, atd, ze mam babicce pomoct..
po otevreni oci zazvonil zvonek, babicka sla ke dverim, mela na sobe to same co ve snu, rikala to same co ve snu a kupodivu tam stal tata, nezvonil odzdola, protoze se jinac do vchodu nedostanes bez klicu, stal uz primo u dveri a videl, ze jeste jsem nevstala z postele..
cekala jsem jeho nadavky a vycitky, ale tahle situace vubec nenastala.. nereagovala jsem nijak, byla jsem tim jen konfrontovana a zmatena..
takhle tohle se me deje i dneska, porad, velmi casto, ve skole uz vim, kdo co rekne a jak se zachova, ale nejsem schopna, muzu se jen divat na to, zda skutecne ta situace takhle bude jako ve snu, nebo bude jinak..ted se nejedna jen o sny..


jsou i divna spojeni, jako napr. kdysi pred par lety jsem snila o tom, ze jsem na lodi a pluju po rece, ale lod se zblaznila a ja jsem ji nemohla zastavit, na konci teto reky byl beton s malym dokem, o ktery jsem se roztristila a jsem zemrela..
po par letech jednou takhle vecer tak nejak jsem nemohla spat strachy, loucim se s manzelem, protoze mam strach, ze uz se neuvidime..nemohla jsem spat..
rano se vydam na cesty do Cr, stale hnusny pocit, ze se nekde neco stane, dojedu do urciteho mesta, a necekane prochazim kolem mista, na kterem jsem se jeste NIKDY v tomhle zivote neocitla..
jdu kolem konce reky a betonu, maly dok pro lode, ano, to je to misto, na kterem jsem ve snu tenkrat zemrela na te lodi..zastavim se a cumim na to misto s otevrenou pusou, v hlave scenario jak se tristim o beton s lodi..samozrejme jsem si to i vyfotila.. a muj pocit z noci je tak silny, ze v tu chvili vim, ze bych se mela otocit a jit radsi zpatky..
pak me napadlo, kdyz se mi ma neco stat, stane se to stejne, at uz na ceste tam nebo zpatky a pokracuji dal..asi po hodine mame autonehodu, dva stromy nahustene vedle sebe, mezi ktere se zadne auto nevejde..ale ano, nase se tam veslo, tim ze bylo na boku...takze jen sok a modriny..
v tu chvili, kdy jsem vedela, ze se neco stane a videla \"nebezpecne\" misto, jsem mela oslovit moje pruvodce, nebo je poslechnout, kdyz rekli, ze je lepsi se vratit zpet..o v ten den a ten cas jsem jeste nevedela, ze mame pruvodce..



nekdy je neposloucham..a je mi to nekdy lito, pred par dnema zemrel na miste, kam jsem se nahodne dostala, ale nesla primo tam, zmenila smer, jeden pan na vozicku pod koly vlaku..nikdo z tech, kdo tam stal, nezatahl za cervenou paku, ktera vlak stovky metru varuje, ze v kolejisti je clovek...
ja bych to udelala, protoze me to bylo nedavno nahodne vysvetleno, co to je, a na co to je ty packy kolem tech schodu... a protoze jsem akcni a jeste bych utekla radsi pryc, kdyby se z toho kolejiste dostal driv, aby na me nepadly nejake financni postihy.. :8:
jenze ti co tam stali byli dost neiformovani..ti, co mu fyzicky pomahali nahoru z kolejiste na posledni chvili utekli, jinak by je srazil take.. :8:

ten den jsem se ja nahodne (musela jsem oklikou pres cely Berin, protoze z toho mista kde je moje skola nejely zadne vlaky) pohybovala kolem mista par minut predtim, ale nechapala jsem, proc mam jit na malej vlak, kdyz regionalem to jde rychleji, takze jsem odjela z mista cinu tesne predtim z jine koleje regionalem... ackoli jsme mela nutkani jet malym vlakem protoze mel muj vlak tak jako tak jeste dalsich 15 minut zpozdeni (to je ale nahoda ze) :25:

Nemam ani chut o tom s pruvodcem diskutovat zrovna dneska, necitim se z toho dobre, ze jsem mela byt na miste a mohla jsem nekomu zachranit zivot.
Snazim si rikat, ze to tak melo byt.

Pred par dnema bych mu zachranila zivot, ale treba dneska by se mu stalo neco podobneho u tramvaje..pokud jeho cas uz byl vyprsenej..kdo vi..
no co si o tom myslis s tim vozickarem, udelala jsem nekde chybu? Ja mam pocit, ze jsem zvolila jen jine moznosti, take spravne..ale pak jsem se nachaela v techto mistech zcela zbytecne, vzalo mi to cas a energii..
17.12.2011 - 17:02 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Laki :)
V astrálním cestování přece můžeme navštívit své známé,dokonce se tak mohou vyřešit i hádky.Oba jedinci tak mohou si pamatovat svůj rozhovor nebo se jim promítne do snu.Z astrálu si můžeme přinést i povědomí o budoucích událostech.
17.12.2011 - 17:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Michaelli
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki :), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vis

tvuj problem je ze venujes prilis mnoho energie do myslenek typu "to je ale nahoda" "melo se to stat" "jeho cas vyprsel" atd..

to je ezouskej mor tvoji duse a dokud se ho nezbavis, budes stale plavat v tech srackach nevedomi..

jestli se z nich chces dostat, budes mi muset klast jasne a konkretni otazky a ne je vypisovat na sklo a nimrat se v nich jako hovnocuc

musis se naucit rozlisovat myslenky od energie, protoze myslenky ti lecivou energii blokuji

smir se pro zacatek s tim, ze na nektere tve otazky dostanes odpovedi az treba za par let a na nektere vubec

ne nadarmo se rika "to je ve hvezdach"

urcite veci hvezdam nalezi a my nemame jak a proc do nich nahlizet, nez prijmout, ze vse se nam vyjevi az se do nich zas jednou vratime.. a to si dovoluji rict ze jen "mozna"

snaha porozumet celkovemu systemu energii, zakonitosti a "spravnych" rozhodnuti je zaroven blokem v prozivani stesti a zivotodarne energie tady a ted

jsme lidi a jsme v tele a jsme ve snu ega a tak je to zdrave

prilis mnoho snahy nahlizet "mimo ten sen" vede k nemoci

osobne nemam rada vety typu "casem pochopis" "nejsi pripravena" atd..

nesnazim se ti rict ze na neco jeste nemas nebo tak neco

snazim se ti sdelit, jak osvobozujici a prijemne je rict si "tohle treba nikdy nepochopim a stejne jsem stastna"

kdyz tohle dokazes prozit, otevrou se ti kanaly dalsich informaci a nebude jich malo

ja osobne ze sve pozice vidim ten pribeh s vozickarem jako branu do nove urovne vedomi o ktere uz delsi dobu vis jen nevis jak do ni vejit

nejde vubec o nej cos mela nebo nemela udelat a jak je to na svete dano ci psano

stalo se

a to je svate

STALO SE -> JE

17.12.2011 - 18:11 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » Laki :)
stejne si nemylsim ze se s nim ve snech muchluje kazda
a co je nejhorsi..jeho zena ma take tyhle schopnosti rozvinute, tak aby se mi do toho nejak nevlozila ze.. :61: :14:
18.12.2011 - 11:23 | Filtr
(Střelec) FIRGRIAN
A neschází ti něco ve skutečnosti? Něco čeho se ti nedostává nebo něco po čem sama toužíš. Protože pak se zdají takovéhle sny. Sexuální spojení je výměna energií. Ta tvá je na vyšší úrovni než energie tvého partnera. Proto sama toužíš a cítíš potřebu mít kolem sebe člověka na stejné nebo vyšší úrovni než je tvůj partner.

Podle mě je to normální když se někdo posune na jinou úroveň bytí. Sen ti tohle má sdělit. Přemýšlej nad obsahem. Tyhle touhy prožitky pocity mohou být také něco nenaplněného ale i ztraceného. Nebo i zdárně něco co se naplnit může a do tvého života přijde a zasáhne tvé medium realním způsobem. :1:
18.12.2011 - 14:31 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli » FIRGRIAN
Ano mas pravdu, rada bych nekoho pomuchlala :61: a ten typek je roztomilej :1:
Je fakt, ze jso veci, ktere jsou ted hlavni tema meho rozvoje a chybi mi clovek, ktery by tomu takhle rozumel, kterej by mi umel rict, kdykoli neco zaznamenam, jestli je to spravne..jsem si porad nejista v tom co vnimam, chce to rozvijet moje videni, at ziskam lepsi jistotu. :8:

Tyhle projekce jsou jasnej dusledek..ale sakra proc zrovna to medium ke kteremu se chystam :61: to je trapne :6: :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »