Být milencem? Ano či ne?


24.11.2011 - 01:56
(Blíženci) Karel26
Být milencem? Ano či ne?
Ahoj všem, nikdy bych neřekl, že budu hledat podporu někde na internetu,ale jak se říká.. víc hlav, víc ví. Můj problém je takový, že jsem se zamiloval do své původně dobré kamarádky, která však měla, tedy stále ještě má přítele o kterém původně tvrdila, že to není zrovna ideální vztah a víceméně mi dávala najevo, že plánuje změnu. V době, kdy jsem jí naznačil něco víc, uplynulo jen několik málo dní a došlo k asi přelomové situaci, že během jednoho večera jsme se sblížili víc než jen přátelsky a to z její strany. Problém však je v tom, že studuje školu v jiném městě a tráví tam většinu času, zde má i toho svého přítele. Tzn. když je tam, je s ním, když je doma, trávíme čas spolu. Bohužel ne vždy je to tak ideální, někdy tvrdí, že ho miluje, že už ho nechce podvádět, jindy zase, že jí štve a dojde i k něčemu víc, co se ale nemění je to, že když je s ním, pomalu se ani neozve, chová se jinak a spíš odtažitě. Mě to samozřejmě mrzí, ale nechci o ní přijít, protože vím, že pokud to budu muset udělat, nezůstanem ani přáteli a rozejdeme se napořád, na druhou stranu mě ten "vztah" víceméně trápí a pokud vezmu v úvahu dobré vs. špatné.. převažuje spíš to špatné. Dokud jsme byli jen přáteli, nikdy jsme se nepohádali, ted prakticky kdykoliv odjede se pohádáme pokaždé. Prosím o radu, kdo řešil podobný problém nebo má nějaký zajímavý názor na celou situaci at napíše. Díky Kája

Stránka: 1 2 3
Řazení:
24.11.2011 - 05:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám takový pocit , :63:že nevíte ani jeden co chcete.Na mém místě ,bych asi z takového vztahu vycouvala.Jsem žena možná mám na to jiný náhled,ale pokud jí máš rád tak si akorát připravuješ takovým vztahem jen trápení.A věř tomu ,že Ti to časem bude vadit.Sám píšeš ,že se hádáte .A asi bych nedopustila aby si se mnou jen tak hrála věř mi že si ,ženy pak ani takových mužů neváží.A vědomí ,že se s někým o někoho dělím to by mi fakt vadilo.Možná nebudeš souhlasit,ale zaděláváš si jenom na problém.Přeji Ti ,aby jsi našel rozumnou cestu. :15:
24.11.2011 - 06:42 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena
Ksrlíku, sám sis už dal proti sobě dobré a špatné, nevím vlastně co řešíš - tohle nemá budoucnost :8:...
Tohle není život :63:, věnuj se tomu, co pro tebe má smysl a aby ti bylo dobře...
Hodně sil a měj se krásně :27:
24.11.2011 - 06:55 | Filtr
(Střelec) jezinka.66
Moje odpověď na tvou otázku zní NE :29:
24.11.2011 - 06:57 | Filtr
(Kozoroh) Magnuss
Jste mladí, užívejte si života!!! :15:. Proč být ve vztahu, který je už od začátku o ničem?? Něco staré musí skončit,aby mohlo něco nového začít. Jděte od sebe a za chvíli potkáš jinou ženu s kterou ti bude fajn a kterou bys právě kvůli tomuto "vztahu" v kterém oba přešlapujete na místě třeba ani nepotkal.
24.11.2011 - 07:53 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Nazdar, chybí ti v tom jasný sdělení toho, co ty vlastně chceš. Ne otázky, co si vybrat, ty mě nezajímají. Udělej si jasno, v tom co chceš... ne zrovna od týhle holky, ale celkově. Podle toho se pak musí jednat.

Chceš bejt sociální retard, na myšlení místo mozku zkušet používat penis, obskočit co se hejbe, honit si ego tím jakej seš kanec a borec??

A nebo si najít holku na normální vztah, holku kterou budeš milovat a ona tebe. Budete spolu a rádi, pomáhat si, časem společně bydlet a mít rodinu??

A pak podle toho, co chceš, posoudíš, zda-li tato konkrétní holka je pro to co chceš vhodná. Mě se to zatím jeví tak, že pro ten první příklad by vhodná byla a pro ten druhej rozhodně ne. V druhým případě to vidím tak, že by to žádná výhra nebyla. A já bych se zachraňoval útěkem tak rychle, že bych viděl i svoje záda.
24.11.2011 - 08:00 | Filtr
(Beran) Háňa*
Pokud by mi nějaký vztah působil víc trápení, než toho hezkého, neviděla bych důvod ho udržovat.

Bohužel, to trápení si ale často způsobujeme hlavně my, sami - tím, že si vytvoříme nějaké představy o tom, co by mělo jak být, jak by se co mělo vyvíjet, a když to tak není, jsme zklamáni.

Takže radím - buď od ní přijímej jen to, co Ti dávat chce a přestaň řešit, co by jak mělo být, aby to bylo podle Tebe "v pořádku" nebo se na to vykašli.
24.11.2011 - 08:04 | Filtr
(Ryby) siouxsie
Žena, ktorú ty tak beznádejne miluješ, ťa zneužíva na svoje víkendové sexi hrátky, na to si si už vlastne odpovedal sám. Tak prečo ju v tom naďalej podporovať a robiť zo seba víkendového milenca, keď sám s tým nie si vnútorne zmierený? Nevážiš si seba samého? Možno zbytočne mrháš svoj čas a energiu a pritom ti uniká tá, ktorá ťa zatiaľ tak neúspešne hľadá a je ti ochotná darovať celé svoje srdce.
24.11.2011 - 08:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tomhle se nesmíš plácat,ale nějak to vyřešit.Něco podobnýho jsem řešil v pětadvaceti.Promluvil jsem si s jejím přítelem a přišel na to,že nám dost lhala oboum a milerád jsem mu ji nechal :) Někdy musíš nechat city stranou a spíš uvažovat :29:
24.11.2011 - 08:14 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Dámy a pánové,kdybyste něvěděli,jak vypadá ješitnej chlap,najdete ho prosím zde :2: :46:
24.11.2011 - 08:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Háňa*
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====



Aleluja :76: :15:
24.11.2011 - 08:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====



Predstav si, z eby se nedej Boze rozhodla pro Tebe??!

Jednak bys mel doma na taliri vecne pochyby...Mela jsem byt radeji s pritelem a co..

Pak, dokazal bys dat vsechno ze sebe vssnc takove, co dobu podvadela vlastniho pritele? Toz ja bych se asi sam a sebe ptala: " a cokdyz pak najde jeste jineho, vhodnejsiho"...Takhle by to "tahani za nos" nikdy neskoncilo.

24.11.2011 - 08:41 | Filtr
(Štír) L.u.c.i.e86
Co se vžít do role toho jejího přítele? Přál by sis, aby měla milence?

To je odpověď na tvou otázku...
24.11.2011 - 10:15 | Filtr
(Štír) tentady
Karle, myslím, že je to jednoduché. Máš děvče, které má dva chlapce. Přes týden jednoho a o víkendu druhého. Pokud si jí chceš o víkendu užívat, tak se v tom nerejpej a miluj ji. Pokud ji chceš jen sám pro sebe, tak asi budeš mít lepší najít si děvče, které Tě bude chtít jako jediného. Každého věc a Tvoje volba! :3:
24.11.2011 - 10:18 | Filtr
(Štír) tentady » Nuna
Tož, je to 26 letý mladík. Má sil na dvě a chce jen jednu! :1:
24.11.2011 - 10:25 | Filtr
(Váhy) anyam
a co chce ty? Jdi za tím co chceš. Tady se ti nabízí přátelství s bonusem sexu. Pokud udržíš stdíčko na uzdě a nebudeš majetnický můžeš si ho užít. Pokud se zamiluješ, bude tě to sakra bolet. Pouvažovala bych i o tom, že pokud slečna podvádí současného přítele i kdyby ho vyměnila za tebe nejspíše se dostanete taky do fáze kdy bude podvádět tebe. Takže pro mě neperspektivní vztah......poohlídla bych se jinde, volných holek je:o)))))))))))
24.11.2011 - 10:28 | Filtr
(Štír) tentady » anyam
A co teprv těch vdanejch. :46:
24.11.2011 - 10:36 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
..seš mladej?svobodnej?pohlednej?......tak proč tohle vůbec řešíš?...... :39:užívej si co hrdlo ráčí a sbírej zkušenosti, který budeš potřebovat až si budeš vybírat partnerku pro život. :117:
24.11.2011 - 10:37 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21
Jak ti tu radí "Kocour"(tentady).. Pokud jí miluješ a chceš s ní vztah a vadí ti, že chodí s jiným, tak se s ní klidně rozejdi a najdi si holku od vás.. Pokud za tebou přijde s požadavkem víkendového sexu, vyhov jí a jejího kluka a její vztah s ním ignoruj v duchu hesla: Kamarád, taky rád... :3: :2: :5:
24.11.2011 - 10:38 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Pithecanthropus erectus
Přesně!!! Nebuď blbej (jako já)..!!! :15: :15: :3: :4: :37:
24.11.2011 - 10:38 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » tentady
:15: :15: :15:
24.11.2011 - 10:39 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » tentady
Děvče s dvěma zároveň evidentně problém nemá... :6: :3: :2:
24.11.2011 - 11:14 | Filtr
(Kozoroh) Pithecanthropus erectus
..no ale když už se v tom chceš Karlíku mermomocí vyznat, tak si vem, že vlastně ukusuješ z cizího krajíce a přitom chceš, aby patřil ten krajíc tobě.Jenže pak bude z toho tvýho krajíce zase ukusovat někdo jinej.Takže co je lepší?....Hmmm? :63:
24.11.2011 - 22:07 | Filtr
(Blíženci) Karel26
Díky za vaše názory, asi jsem to nepopsal dostatečně přesně.. samozřejmě mi jde od prvopočátku o vztah se vším všudy i s plánovanou budoucností (rodina, bydlení, atd..) ale sám jsem uznal, že dokud bude studovat v jiném městě a trávit většinu času tam, nemělo by to asi smysl, už i právě kvůli zminované nevěře. Tvrdí, že nikdy nikoho nepodvedla, až ted, ale věřte dívce, která je mladá, chytrá a atraktivní a mohla by mít dá se říct kohokoliv... je pravda, že k něčemu víc dojde až po delším čase co jsme spolu a říká, že má z toho akorát výčitky a dělat to dál nechce, ovšem po nějaké době se to stejně opakuje.. ale o sexu to není rozhodně.
Celkově vzato mě brala za dobrého kamaráda, já se dostal někam dál a pokud budeme stále v kontaktu jen těžko to nějakým způsobem změním... na druhou stranu je příšerně těžké se vzdát někoho koho milujete, když vám víceméně ani nic zlého neudělal, jen prostě necítí to stejné a nemůže to opětovat. Škoda, že pro to nemá vždy dostatečné pochopení a vzejde z toho zbytečná hádka, kde vždy z ní dělám samozřejmě já tu špatnou. Věděl jsem, že to asi nepůjde dlouhodobě udržet, ale že to bude až takhle těžké jsem rozhodně nečekal. :-(
25.11.2011 - 08:47 | Filtr
(Kozoroh) OldDog21 » Karel26
Hmm, ty ses do ní zamiloval... :-( ..a ona tě má jen jako velmi dobrého přítele, ale láskou k tobě nehoří... To je průšvih a každá rada drahá...(jednostranný vztah je vždycky nalevačku..). Nech si jí zatím, jako víkendovou milenku, nic jí nevyčítej a nehádej se s ní.. no a časem se to nějak vystříbří..uvidíš... :15: :29:
25.11.2011 - 09:00 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » OldDog21
:19: :19: :19: :28:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-68
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »