Stromy


08.11.2011 - 09:11
(Ryby) Gara Long
Stromy
Využíváte k načerpání energie stromy? Mě to naučil děda. On měl svůj strom břízu a já mám údajně vrbu,ale mám pocit,že mi energii dávájí všechny stromy.Máte s tím i vy nějáké zkušenosti? Já opravdu věřím,že,když je člověk v tísni nebo napokraji zhroucení,tak stromy ho vrátí zase zpět na nohy..Tak co vy a stromy?

Řazení:
08.11.2011 - 10:32 | Filtr
(Ryby) erin
stromy opravdu dávají energie,já když byla psychycky vyčerpaná nebo pod tlakem tak sem viděla vnitřním zrakem jak jdu k velkému silnému stromu sednu si pod něj a brečím u něho,prostě intuitivně sem cítila že strom je má ochrana a dává mi sílu... :74:
08.11.2011 - 10:36 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Stromi dávají energiji. Na zahradě mi roste nádherny smrk, před létyy ho poranilo dítě motykou, ošetřila jsem ho reiki a on mi začal dávat svou energiji. Poděkovala jsem mu a poprosila at si ji nechá pro sebe. Dnes má kolem20 m a já ráda v létě spočnu v jeho stínu.
08.11.2011 - 10:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..taky cítím energii ze stromů..stačí mi kolem nich projít, ráda je objímám a čerpu energii z nich,ale taky posílám tu svou :6:
08.11.2011 - 14:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zuzana900, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já mám to štěstí že bydlím hned vedle krásného parku :-) vnímám energii nejen od stromů ale i s potůčku kterej tam teče vždycky se jdu vodě svěřit a jako by mi mé problémy odplavaly :-) :74:
08.11.2011 - 14:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hlavně listí ze stromů,to když takhle třikrát za tejden pohrabeš zahradu,v kůlně máš 30 pytlů připravených na odvoz pro manžela a pořád padá a padá,tak to ti dodá takovou energii,je to takový druh duševní onanie,nádhera. :15: :27:
08.11.2011 - 15:00 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
obdivujem stromy,ich zakorenenie a rast do neba
tak nejak si predstavujem samu seba
ja sa stromu opytam,ci ho mozem objat a robim to v akejkolvek nalade :74:
08.11.2011 - 15:04 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..se tedy hlásím do klubu.. :1:

..a stejně jako Ty i já miluju břízy a vrby.. :12: :30:

..i v "netísni" příroda obecně a stromy obzvláště dokáží zázraky.. :3:
08.11.2011 - 15:26 | Filtr
(Beran) Háňa*
Miluju všechny stromy a dávají mi energii. Nejvíc ale břízu. Úplně nejraději mám, když jich je víc pohromadě - březové háje :62: :27:
A taky kaštan a lípu
08.11.2011 - 15:55 | Filtr
(Rak) nemoomen
jj stromy jsou bezva nejvíc mi dává strom která stojí osamoceně na louce v ůdolíčku zase omehnaném stromy a keři přijde tam málokdo a tím že stojí sám má hodně energie a když se poprosí dá tolik že ani nemám slov jak to popsat :27: :27: :27:
08.11.2011 - 17:55 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
akát - optimismus, úleva od stresu, dobrá nálada, aktivita, naplnění energií

borovice - tento strom kvůli své moudrosti by se dal nazvat medicinmanem mezi stromy. kořeněná vůně jehličí uklidňuje nervy, uvolňuje dýchací cesty. kdo pravidelně dýchá s borovicí, ten našel přítele na celý život. je skromná a svou skromnost přenáší i na člověka. její energie nám přináší vnitřní rovnováhu. máte-li žaludeční vředy podmíněné stresem, dýchejte s borovicí.

bříza - tento vysoký, štíhlý strom probouzí intuici. máte-li v úmyslu změnit zaměstnání, máte-li potíže s partnerem nebo s penězi, bříza vám poradí, jak všechno vyřešit. často se už za týden dostaví nějaký geniální nápad.

buk - je ideální duševní útěchou zprostředkovávající kladné životní postoje. jestli pomýšlíte na sebevraždu, promluvte si s bukem o svých potížích. dýchání s bukem vám pomůže odstranit stres i potíže s krevním oběhem. jeho energie posiluje schopnost soustředění a stimuluje duševní svěžest.

dub - tento strom slouží jako zdroj životní energie a už keltové ho uctívali jako posvátný. v první řadě tento mohutný strom povzbuzuje krevní oběh a také posiluje organismus po delší nemoci. kdo dýchá s dubem, dokáže se lépe soustředit, cítí se jako znovuzrozený.

hrušeň - kultivace mužské energie, léčení poruch potence, očištění organismu od jedů

jabloň - patří mezi sedm posvátných stromů keltů, byla symbolem života, plodnosti, lásky a dokonalosti. kdo se cítí utlačovaný, kdo snáší ponižování a neumí se bránit, měl by dýchat s jabloní. tento nenápadný, často zakrslý strom má úžasnou sílu, kterou rád dává dál. kdo se bojí smrti, tomu jabloň vrátí životní odvahu.

jasan - mocnost vidy, hospodaření těla s vodou, posiluje vůli, mírní deprese, prosperita

javor - dlouhověkost, mírní horečky, léčí otoky, tiší emoce, léčí nespavost, zklidňuje děti

jedle - je symbolem síly, protože odolá každé bouřce. je velkorysá, upřímná a vyzařuje optimismus. nerozhodní lidé by měli dýchat s jedlí. máte-li strach, svěřte se jí, neboť zahání pesimismus. jestliže vás trápí zlé sny, položte si jedlovou šišku pod polštář, ale musí to být šiška z vašeho stromu, ne nějaká ležící u cesty.

jeřáb - jeřáb je stromem šamanů. kdo s ním dýchá, může snadno navázat kontakt s duchy. také ho mají v oblibě ptáci. jeřáb posiluje sílu vůle a sebevědomí. jestliže se chcete vymanit z nějaké závislosti, jeřáb vám přitom pomůže.

kaštan - kaštan je vzdálený příbuzný dubu. tento mohutný a krásný strom pyšně předvádí své květy. už jen pohled na kvetoucí kaštan naplní srdce radostí. koho trápí duševní trýzeň a pochybnosti o sobě, měl by jít ke kaštanu, protože ten člověku vrací sebedůvěru, vnitřní mír a tiší bolest duše.

lípa - lípa je stromem romantiků, máte-li potíže s láskou, dýchejte s lípou. Nebo chcete-li napsat milostný dopis a nevíte, jak na to, lípa vám pomůže najít správná slova. Lípa mírní bolesti duše, soužení a obměkčuje zatvrzelá srdce.

olše - Tento strom podporuje duševní síly. Jestli se chcete dovědět něco o sobě, dýchejte s olší. dříve se jí říkalo strom mrtvých. to znamená, že kdo se s ní přátelí, může navázat kontakt se záhrobím.

ořešák vlašský - léčení mysli, spojení s vyšším já, vhodný pro meditace

smrk - posílení nervové soustavy, životní síla, léčení revmatismu, bolestí zad a páteře

švestka - ochrana, vypuzení zlého ducha, léčení partnerských vztahů

třešeň - co cítíte při pohledu na kvetoucí třešeň? okouzlení, radost a jarní euforii? třešeň vyvolává u mnohých lidí touhu po lásce a něze. kdo má potíže se sexem, měl by dýchat s třešní, protože odstraňuje blokády a probouzí sexuální zvědavost.

vrba - u mnohých lidí vrba vyvolává smutek a zoufalství, ale kdo dýchá s vrbou, lépe proniká k jádru problémů. trpíte-li depresemi a nevidíte v životě žádný smysl, poproste vrbu o řešení a ona uvede do chodu žádoucí vývojový proces. vrba se zahledí hluboko do vaší duše. dýchání s vrbou nahradí jedno sezení u psychiatra.
08.11.2011 - 18:41 | Filtr
(Blíženci) movvin
Využívám a chodím ho navštěvovat vždy když jdu do lesa. Vybrala jsem si ho prostě jen proto, že se mi líbil :27:
08.11.2011 - 18:52 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » miluška medvídková
myslim,ze breza bude teraz permanentne obsadena

zaujimave :62:
08.11.2011 - 20:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nedělám, ale dá se s nimi hezky pokecat :3:
08.11.2011 - 20:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..jabloň, dub to jsou mí dva nejlepší kamarádi :30: :30: :3:
10.11.2011 - 09:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsou to mí blízcí přátelé. A zkus jim také občas něco malého na oplátku přinést - uvidíš tu radost ;). Nemělo by to být využívání - všimni si toho slova, sice jsi ho neužila v tom smyslu, ale třeba mělo něco naznačit. Jako každý zdravý vztah byl měl obsahovat jak já to nazývám: "vzájemnost" :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »