Zajímalo by mě,


10.09.2011 - 18:48
(Váhy) Mysterious
Zajímalo by mě,
kdo jste již použili vykuřovadla, která navozují např. vize, věštecké sny, jestli někdo zaznamenal takové zážitky.

Řazení:
10.09.2011 - 20:41 | Filtr
(Beran) gitasek
já jen vím, že kdy si dáš pod čistou skleničku papírek vodičko čistá, prosím odpověž na otázku, co potřebuji vědět, naleješ si do ní večer vodu z kohoutku a ráno, když tu vodu vypiješ, tak bys měla mít takovej ten lusk, co ti odpoví :6:mě to teda vždy pomohlo a vždy jsem otázku dala a vždy bvyla odpověd, ale nedělám to každý den... :27:
12.09.2011 - 23:16 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
tAKOVYCH ZÁŽITKŮ MÁM HODNĚ, BEZ VYKUŘOVADEL A PODOBNYCH PODPŮRNYCH PROSTŘEDKŮ. tAKY ASTRÁLNÍ CESTOVANÍ ATD. Nevím, ale nemám z toho dobry pocit, všechny tyto věci pracují na utlumení a mohlo by to u některych vyvolat obráceny efekt,jako je děsivé sny a vize nic se nezakládajíci na PRAVDIVYCH INFORMACÍCH. jE TO NA KAŽDÉM, POKUD MÁTE TAKOVÉTO SCHOPNOSTI, TAK SE VÁM VŠE DOSTAVÍ SAMO.
13.09.2011 - 07:52 | Filtr
(Váhy) Mysterious » bimbulka.j
Jako spontánně to jo, ale dívala jsem se na internet. etnobotanický obchod a tam jsou docela zajímavé směsi bylin, které toto navozují.nemyslím si, že děsivé sny či utlumení, protože právě jsou např. na povzbuzení, harmonii. Šamané přece také používali různých vykuřovadel.Právě mě zajímalo, jestli nemá někdo zážitky, že ty byliny zafungovaly.
13.09.2011 - 12:18 | Filtr
(Rak) nonFireresist
Existuje jich hodně, ale k tomu aby ti to k něčemu bylo a aby sis cestou nerozbila čumák a navíc přesně pochopila, měla by sis nejdřív doopravdy rozumět a věřit. Je lepší začít po krůčkách... hodně opatrných a jistých. Nehledě na to, že vize a jistota o předurčení chodí k člověku samy, bez jakéhokoli prostředníka, stejně, jako všechny vnitřní myšlenky. Rituály jsou tu od toho, aby jim člověk lépe porozuměl. Pouze pár lidí to má tak, že jim chodí rovnou silné vize a obrazy včetně i několika významů, ale většinou je to spleť, ve které se člověk (ani ten konkrétní jeden) příliš nevyzná a pokud jsou ty vize silné příliš, je to spíš prokletí, než dar (většinou pak takové ptáčky zavřou do blázince - aby si neublížili a neplašili ostatní).
13.09.2011 - 12:38 | Filtr
(Váhy) Mysterious » nonFireresist
Tak o vizích toho vím své.Hlavně, když mě přepadnou na těch nejnemožnějších místech nebo když na mě zrovna mluví lidi.Ano je to spíše prokletí než dar,člověk si připadá jako němý pozorovatel.Málo z toho jde využít ku prospěchu.
13.09.2011 - 14:31 | Filtr
(Rak) nonFireresist » Mysterious
No, máš-li to tak, jak říkáš, nevidím důvod, proč to ještě víc "nakopávat". Leda bys snad chtěla celé věci porozumět, ale to by chtělo spíš někoho, než něco. Poradit sám sobě je většinou dost těžký [když ne tak jen nějak nemůžeš přijmout co (/že to) už dávno víš]. Nejlepší je se nechat z těch zmatků někým vyvést. Myslím, že by mělo stačit se o tom s někým bavit a meditovat.

Mimochodem - využít k čemu? Tohle všechno jsou "jen" naléhavé zprávy z nevědomí, které jsou většinou šifrované právě proto, aby se z jejich skutečného významu a obrovské síly křehké vědomí na fleku nezcvoklo.
Zkus najít někoho, kdo ti pomůže tomuhle živlu z neznáma porozumět. Pak snad můžeš začít i s rituálníma vizema. On takovej výlet totiž může bejt i až přespříliš dobrodružnej, když se do toho vrhneš po hlavě.
Abych to shrnul - zkus třeba vyhledat nějakého "šamana/šamanku" a poraď se. Takoví lidé jsou vzácní, ale najít se dají.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »