andělské poslání


28.08.2011 - 20:08
(Beran) gitasek
andělské poslání
co znamená tenhle citát???nějak tomu nerozumím?Nejkrásnějším okamžikem pro Boha je chvíle, kdy si uvědomíš, že žádného Boha nepotřebuješ.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
28.08.2011 - 20:09 | Filtr
(Štír) celebrita
Asi že má Bůh od tebe klid? :25:
28.08.2011 - 20:22 | Filtr
(Štír) Moidl
:12:Protoze nas stvoril k obrazu svemu....
a tak bychom "meli" byt dokonali....
a pokud si to uvedomime...tak :44: :63: :1:
28.08.2011 - 20:42 | Filtr
(Beran) gitasek » Moidl
no porotže katolíci a hlavně křestané by tohle vyvrátili, že je to sobeckosta opovrhování Bohem nad ním samým.... :25:
28.08.2011 - 20:52 | Filtr
(Kozoroh) Qantipa
že jsi boží výtvor, jsi jeho dítě a ve chvíli, kdy k němu přestaneš natahovat ruce a neustále se doprošovat a plazit (což musí na tatínka působit strašně) a uvědomíš si, že dokážeš stát na vlastních nohách bez toho, aby jsi furt škemrala prosím prosím bože pomoz mi v tom a v tam tom a příjdeš na to, že ty sama si dokážeš pomoci

pak na tebe bůh bude hrdý, protože ho nepotřebuješ
28.08.2011 - 20:55 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Dle mého názoru jde o uvědomění si člověka a vyspělosti duchovní a poznání, že jsem součást boha, že bůh je ve mne.
28.08.2011 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj.. skvely dotaz.. :1: jak to vnimam ja a jak jsem to zatim ve svem zivote poznala, tak tim citatem se snazi duchovne probuzeni lide vysvetlit a probudit ty z nas, kteri "spi" (mysleno, nevidi vic nez hmotu) ..znamena to ze "ty jsi buh" "ty jsi stvoritel sveho zivota", ktery tvoris kazdou myslenkou i cinem... ten citat ma v sobe ale taky velkou ironii vuci monoteistickemu pojeti Boha.. kdy si lide predstavuji ze nad nimi je najaka jednotna sila, ke ktere se muzou modlit.. ve skutecnosti jedina sila, ke ktere se muzes modlit jsi ty sama ..predstav si to jako nebe plne svetla, kdy se to svetlo strasne nudi a rozhodne se rozdelit na 6 miliard lidi a kazdy z tech lidi ma v sobe kousek toho svetla.. jen kdyz se to svetlo spojuje, lze "citit Boha" :1: opravdovy buh je v tobe a jeho nejkrasnejsim momentem je, kdyz si ho uvedomis.. v sobe.. a nedivas se k nebi, kde neni
29.08.2011 - 11:45 | Filtr
(Štír) Moidl » Qantipa
Pane jo,tak nejak jsem to myslela,ale Tve vyjadreni je super- :30: :1: :44:
29.08.2011 - 11:49 | Filtr
(Štír) Moidl » gitasek
No jo katolici a vubec Ti vsichni "posuci" co nevi ze Boha mame hledat v sobe a ne v kostele,mesite atp.notabene s farariky co jsou sami dooost desni(tedy vetsinou)-fakt nesnasim "papouskovace" bez vlastniho mozku. :39:
Takze mas pravdu :1:
29.08.2011 - 16:27 | Filtr
(Beran) gitasek » Moidl
no protože jsem sama katolík a moje rodina je důkaz toho, že ti, kdo chodili do kostela byli TI HADI-bo třeba muj děda mě a mé sestry od mala zneužíval, to samé mé sestřenice a do toho jsem se pak ve fázi dozvěděla že i mou matku a její sestru, dokud byly doma a nebyly vdané, no hnus... a ted máti my našla, na ledničce citát, kde vlastně máme milovat sebe a ta mi dala sadu, že se povyšuju nad Boha a že to je těžký hřích, knihy, co mám o andělích, karmě, sebepoznání a feng shuei domova mi chtěla vyhodit, že to jsou knihy new age a že jsou to knihy satana...a ted si vemte, co jsem ji měla říct, že nemá pravdu???že je mimo a uplně vykrákaná?když je to moje máma?sama denně líce do kostela, ale je jak vřed, věčně nemocná, jakmile se něco stane, vztahuje vše na sebe, že za to může ona, protože s enepomodlila, nešla od kostela, nežehnala svěcenou vodou....asi to zní divně, co,,,ale je to tak...
29.08.2011 - 16:38 | Filtr
(Štír) Moidl » gitasek
devce to je mi uprimne lito,ze jsi si musela timhle projit a vlastne i ted to mas moc tezke. :25:
Poradit neumim-je to mama jak jsi rekla,ale mela by jsi se od veskereho toho balastu oprostit,jde tu ted jen o Tebe-pac je mi lito,ale Tva mamka se uz nezmeni a proc se mas trapit jeste Ty-Preji Ti lepsi zivot,kde to :27:casteji sviti :62:
29.08.2011 - 16:58 | Filtr
(Beran) Háňa*
Asi, když pochopíš, že upínat se ke komukoli Ti štěstí a spokojenost nepřinese - že jsi to Ty sám, kdo se může udělat šťastným a spokojeným
29.08.2011 - 18:13 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
andělské poslání no nevím, mě to spíš přijde prostě domněnka od nějakého člověka normálně
já bych to chápala tak, že je to domněnka, že pro Boha je krásný okamžik, když je člověk samostatný a šťastný sám o sobě (uvědomí si to, že může sám o sobě být)
ale říkat, co je pro Boha nejkrásnější okamžik, je dle mého zcestné, Bůh to tak ani nemůže cítit, to není osoba, to není člověk, právě proto je to "lidský citát"
(mimo to Boha vždycky člověk potřebuje, vše Ho potřebuje
Bůh je Láska, Světlo, Energie, Život, Zdroj či jak kdo Ho chce nazývat a Jeho záření vše vytváří a prostupuje, jen Ono vše oživuje, to pro člověka je nejkrásnější, když toto záření nechá svým Srdcem co nejčistěji procházet... kdyby se úplně vše úplně čistě zachvívalo v tomhle záření, tak by vládla dokonalá Harmonie v celém Stvoření - pak by to samozřejmě byla Radost sama celkově)
29.08.2011 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gitasek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no, rekla bych ji ze je uplne mimo i kdyz je to tvoje mama.. i new age je nejake hnuti.. a ja o nem nic nevim.. boha muzes najit i v krestanstvi i v islamu i v budhismu.. protoze je v lidech.. stejne jako satana.. stav, kdyz ten "buh" v lidech neni.. ty ho mas, a ocenuju te, ze s tim co sis prozila si dosla az sem..
30.08.2011 - 18:01 | Filtr
(Váhy) LoveLife » Háňa*
Mluvíš mi z duše :37: ...jako ostatně snad ve všech komentářích co jsem tu zatím od tebe četla .. :1: :17:
30.08.2011 - 18:03 | Filtr
(Beran) Háňa* » LoveLife
Ano ? :6: Vidíš, a Ty jsi maskovaná - pořádně o Tobě ani nevím. Jak to, že mi unikla spřízněná duše ? :22:
30.08.2011 - 20:31 | Filtr
(Váhy) LoveLife » Háňa*
:6: :74: :17: :68:
30.08.2011 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Maminku obejmi a řekni jí ať se otevře lásce, tak to Ježíš jistě chtěl. Otevřít se a projevit se."

to vypada jako stare zname "nastav druhou tvar"

tvrdis ze je v poradku obejmout nekoho, kdo dopusti zneuzivani vlastni dcery???
30.08.2011 - 22:26 | Filtr
(Váhy) Aika. » Královna Elfů
Královno - objetím maminky by nenastavila druhou tvář. S tím nesouhlasím. Ale objetím maminky by také třeba vyjádřila přijetí celé té situace a tomu ,v čem žila, čímž logicky nedává uznání: ano, to bylo v pořádku.

Jestli tu mluvíme o pochopení, pak je věcí každé duše pochopit, že to, co si prožila, mělo pro ni nějaký smysl - ať už karmický (což je pohodlnější si vysvětlit a připustit) anebo si uvědomit, že jsme si to do života zkrátka přitáhli - ale ano!! naprosto vím, že tohle bolí!!! Prožila jsem si doma peklo, vím, o čem mluvím.
Svoji maminku bych dneska dozajista obejmout dokázala - ač to byla dřina - pro mě letitá. Spíš mám pocit, že tím objetím, by tak nejvíc vyjádřila pochopení a uzavření situace.

My totiž nejsme sto posoudit, zda by se Gituš dostala ke karmě, duchovnu atd - kdyby neprožila, co prožila... nelze posuzovat.

Gituš - jsi vnitřně velmi silná, což je úžasné a určitě si jdi svou cestou. Maminka - ne- maminka. Maminka vyrostla na něčem, z čeho je živa dodnes. Jinak to neuměla. Tak to prostě je. Ale TY - TY to pro sebe a pro své potomky, můžeš změnit - a už tak v podstatě činíš :)
Posílám hoooodně moc lásky do srdíčka Tobě, Gituš, i ostatním :) :18: :18: :18: :18: :17: :17: :17:
31.08.2011 - 00:20 | Filtr
(Býk) benousek1 » gitasek
ahoj jsem mezi vami nova a na pocitaci se teprve ucim tak promin jak pisu ale oslovia jsi me asi podobnym zivotem podle toho co pises jsi jeste mlada tak se snas dostat z jejich dosahu odsehovat osamostatnit a pak jim vsem odpust je to tezke ale musis kdys neodpustis :17:jim neodpustis sobe nevim jestli verim v boha ale neco musi byt jinak by zivot nemel smysl :17: :74:
31.08.2011 - 00:32 | Filtr
(Býk) benousek1 » Aika.
promin ale ja jsem take matka a nikdy bych nedovolila aby moje deti prozili to co ja kazde zviratko sve mlade chrani :68:
31.08.2011 - 07:47 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » gitasek
Tvoja maminka ma dusicku choru.To co sa dialo vo vasej rodine,bohuzial ju to poznacilo.Urcite aj vas.Lenze ju to najviac zasiahlo,ona sa chce tym ocistit,len toto nema nic spolocne s bohom a s vierou.Stratila to svoje ja.Boh toto nechce,praveze mame ostat sami sebou a ona je uz zaslepena a skor mam pocit,ze jej dusa sa zdialuje od toho praveho duchovneho.tam by ona potrebovala inu pomoc.Toto je fanatizmus a bohuzial to je nebezpecne.
31.08.2011 - 08:00 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » gitasek
Ty si silnejsia vnutorne a dokazes tym bojovat.Teraz maminke nepomozes,ty chod dalej a rob to co citis a co ta naplnuje.Skor teraz vysielaj maminke vela lasky a musis pochopit,ze tu bolest musela dusit v sebe.Nemal jej kto vtedy pomoct.Drzim ti palceky a posielam ti vela lasky,nech ti pomaha,ochranuje boh aj anjeli. :17:
31.08.2011 - 08:18 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Tak to by musel mít ze mě bůh 10 organismů denně...
31.08.2011 - 09:17 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Glimmer Man
Teraz som trochu mimo co si chcel tym povedat,z coho by mal mat tie orgazmy :4: :4: :61:
31.08.2011 - 14:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no prave, vizualizace a fyzicke objeti je sakra velky rozdil.. neni to vubec jedno, jak to udelas..

situace matka dcera a jeste zneuzivani je dost propojena i z jinych stran, ale kdyz si predstavis model, kdy nejakej nasilnik usekne svy obeti nohu, co by mela ta obet udelat??? obejmout ho?? jo kdyz si nekam odkulha do povzdali, tak muze mit super pochopeni pro to, ze zrovna v tomdle zivote potreboval dostat na buben, a ze v podstate te druhe dusi muze podekovat..

jenze.. PROC nekdo potrebuje dostat na buben?? aby se prece naucil branit ne?? bavime se ted o tom, ze "boha" nosime kazdy v sobe, a telo je jeho "chram", tak sakra ten chram budu ochranovat do posledniho muze a nebudu objimat a odpoustet lidem, kteri ho trvale narusujou.. byt jen lehkym olupovanim omitky..

pochybuju ze ta matka si neco uvedomila, duchovne prozrela a zacla branit sve telo, stejne jako telo sveho ditete, a na celou situaci nahlizi s litosti a pochopenim.. takze jakepak obejmuti?? at si trhne.. neni na nho zrala, pojede porad dokola dalsich X zivotu, nez s tim modlarstvim prestane a zacne delat neco pro sebe a pro bytosti, ktere porodi a za ktere je fyzicky a citove zodpovedna
Příspěvky: 1-25 26-50 51-57
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »