Má o mě zájem, a nebo mu jde jen o sex ?


28.08.2011 - 12:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Má o mě zájem, a nebo mu jde jen o sex ?
V osobním životě jsem se dost zklamala. Mám za sebou dva vztahy (asi ve 24ceti málo, ale co .....), poznala jsem jednoho klučinu, nebo spíš chlapa (32let). Jsem rok po rozchodu a on byl jeden z dalších, kterého jsem nebrala vážně, v nic nedoufala, neměla zájem ....... I takové pocity jsem měla vůči bývalému, kterého mám dodnes v srdíčku, a se kterým jsem v kontaktu. Ale teď o mé nové známosti, seznámili jsme se na netu - seznamce. Pořád mi psal, komentoval fotky jak se mu líbíl, navazoval rozhovor, po výměně čísel mi psal smsky ..... Sešli jsme se, ani už nevím po kolika měsících, přinesl mi květiny, choval se skvěle a pak ...... To začalo smsky každý den ráno/večer, řeči, že mi děkuji za setkání, že mu chybím, že mu do teď nevadila samota ..... Byli jsme spolu asi 3x a on už mě držel za ruku, líbal, furt mačkal, mlčky se na mě díval v restauraci, otevíral dveře, vystřelil na pouti plyšáka, pomáhá mi, píše mi pořád na FB, smsky, oslovuje beruško, zlatíčko a jak se mnou rád ... Dokonce ! Se mi už cpe domů, vaří mi, chce mě pořád vidět. Omlouvá se mi když udělá něco co se mi nezamlouvá, nechce mě prý nutit a ztratit, především tím, že se mi bude cpát do kalhotek, chce mě udělat šťastnou, vydrží ..... apod. Mého ex zná, pracují spolu, dokonce za ním byl, o čem se bavili přesně to nevím .... A já po svých zkušenostech si říkám - co když je to jen přetvářka ?Víte, včera jsme si zase psali na FB a mě bylo smutno, potřebovala jsem se vypovídat. Psala jsem o bývalém (ne poprvé) a pak s pláčem odešla. Nový objev mi napsal, že ráno se domluvíme jak budu mít čas a sejdeme se.Tak jsem si přivstala a okolo 8 hodiny mu napsala sms - budíček (jak dělá vždy on), nic žádná odpověď, tak jsem mu před hodinou napsala, že se můžeme vidět odpoledne, když bude chtít - nic žádná odpověď.Já vím, že chtěl být se mnou o víkend, uvařit mi a já odmítla, v pátek jsme se viděli naposledy, pořád mě objímal, držel blbnul a vypadal šťastně a teď ? Taková ignorace.Vím, že jsem mu zalhala - v pátek jsem nejela do práce, ale byla jsem doma, nechtělo se mi s ním být v jeho bytě sama, necítím se zatím na to ......Vím, že bývalýho miluju, ale cesta zpět není, přesto o něho nechci přijít jako o kamaráda. Zároveń to chci zkusit s tímto, ikdyž tam není jiskra (z mé strany). Tak teď už se mi ozval - dnes se uvidíme, pár hodin. Víte, mám hrozný strach, bojím se, že zase nalítnu a další mě jen využije, protože ..... Začátky bývají krásné, ale realita je mnohdy jina.

Stránka: 1 2
Řazení:
28.08.2011 - 13:32 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Vezmu to od konce-

Vím, že bývalýho miluju, ale cesta zpět není, přesto o něho nechci přijít jako o kamaráda.

No tak já to vidm takhle...pokud chceš normálně žít v normálním vztahu,musíš mít čisté srdce a hlavu...

V tvém případě nevíš co chceš,něco ti na nynějším novém vztahu nesedí.Bude to asi to ,že ti dva se znají,pro tebe to bude pořád spojení do minulosti,pokud v tomto vztahu zůstaneš budeš pořád milovat bývalého,takže se stane to ,že o toho nového stejně přijdeš.

Takže pokud chceš lásku,musí přijít z tvé strany... :29:

28.08.2011 - 14:19 | Filtr
(Štír) celebrita
Chudák ten novej,je jen náplastí na nezahojené tvé srdce :24:
28.08.2011 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mé srdce se hojí roky. Jsem složitá a .... Jak ex, tak i tento neměl být žádná naděje/šance, prostě jsem v nic nedoufala.

U ex to byla výjimka, dala jsem mu své srdce, důvěru, život a ten bych i za něho dala - jo, bolí to, ale je to mnohem lepší než dřív.

Chci dát novýmu šanci, ale bojím se, protože cítím, že tam není z mé strany jiskra a jak jsem psala, tak nepřijde jen tak a už vůbec nevyjde vztah ( mé zkušenosti ), když tam není.

Přesto mu dávám šanci, ikdyž - asi nevím co chci, možná, že ho beru jako kamaráda, možná, že nedostatek sexu dělá svoje .... Všechno možná.

Jedno vím jistě, když se my tři potkáme, tak srdce mám na pochodu, objev se ke mě hlásí, drží mě a já a ex ? Dva " cizinci " co se pozdraví, koukají na sebe a " zdrhnou ".
28.08.2011 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepřipadá mi, že by mu šlo jen o sex, podle toho co píšeš to vypadá na fajn kluka - a i kdyby mu šlo víc o ten sex - zatím ho víc využíváš ty, než on tebe. Mít někoho jako flastr na bolavé srdce není tím pravým ořechovým. :63:
Ne že bych to nechápala, ale dokud si neujasníš, jestli chceš jít dál nebo se vrátit, tak je možná lepší nové vztahy nezačínat. :74:
28.08.2011 - 14:44 | Filtr
(Beran) curry
no....z toho co pises je on citova slapka a ty debil co ho taha za nos:2: slubnu buducnost v tom nevidim
28.08.2011 - 14:53 | Filtr
(Ryby) Isia1984
Podle toho, jak to popisujes, tak mu jen o sex nejde. To by se asi nesnazil at tak moc a nebyl tak trpelivy.
Musim rict, ze ho celkem lituju, protoze ty nemas jasno, jestli ho chces nebo ne a dokazu si predstavit, ze ho to musi bolet... Kdyz mu vypravis o svem ex a on presto nasloucha a snazi se ti pomoct, to by asi nevydrzel kazdy.

Muzu se zeptat, proc to chces s tim novym zkusit, kdyz vis, ze tam ta jiskra z tve strany neni? Podle meho nazoru, kdyz tam jiskra neni od zacatku, tak vetsinou neprijde ani pozdeji...
28.08.2011 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechci být sama.
Chybí mi sex.
Vím, že se jen, tak lehce nezamiluju a nemiluju, a když ano, tak do konce života.
Bojím se, že se spálím.
Chci mu dát šanci.
Miluju ex, ale na návrat musí být dva, a ne, že jeden udržuje kontakt ( on ) a druhý v tom měsíce vidí naději, ale už nečeká a kouká okolo, šance na cestu zpět k němu prostě není.
Nemůžu žít minulostí, ale zase mám za sebou x seznámení a prostě nic, žádný mě nezaujal ( no, ani ex, až potom v reálu a já se zamilovala, milovala ho/miluju ).
Možná, že jsem naivní, ae říkám si " Třeba to přijde a vyjde nám to. " Ikdyž asi v hloubi rozumu vím, že zřejmě ne.
28.08.2011 - 14:59 | Filtr
(Štír) Svá štírka
Udělala jsi chybu, neměla jsi mu o bývalém vůbec nic povídat ani psát.
Já tuto chybu udělala taky a dnes mně to moc mrzí, protože vím jistě, že bývalého už nechci a ten "současný" pochybuje. Také zažil zklamání a tak se bojí, aby ho se mnou nepotkalo něco podobného.Ta jiskra u mně také nebyla hned, ale přeskočila později a nevím, jak dotyčného přesvědčit, že mi na něm moc záleží, že nejsem stejná jako jeho bývalka. :63:
28.08.2011 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Svá štírka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chceš upřímnou odpověď ?

U bývalého byla neuvěřitelná přitažlivost na všech frontách, ale vznikl mezi náma problém, hora a já jako Ryba, která má v povaze sebeobětování a sebeobviňování na sebe všechno stáhla. Rozešli jsme se ve zlém.

O tom, že je ex jeho podřízený jsem se mu nezmínila, po čase se to dozvěděl, řekla jsem mu pravdu (dost jsem tím riskovala) všechno co se stalo a událo. I s tím, že nemám volné srdce, ale vím, že návrat není volný, že minulost potřebuju uzavřít, ale o ex nechci přijít atd.,

Šel za ním a tím mi dost pomohl, bavili se o tom co bylo, a asi i o mě ..... Nevyptávala jsem se ho.

Vím, že ten kluk zažil zklamání: bývalka ho podváděla a on to zjistil pár měsíců před tím než ji chtěl dát prstýnek.


Vím, že už NESMÍM mluvit o ex, ale nedá se to, chybí mi a srdce je u něho.


Musím jít, objev na mě čeká ...... Mějte se
28.08.2011 - 15:07 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Fiffii
Tak ti přeji hodně štěstí a třeba ta jiskra také ještě přeskočí.....věřím tomu, že možné to je. :3: Vždyť i oheň-skoro zhaslý...stačí fouknout a zase hoří.....
28.08.2011 - 15:08 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Fiffii
Hmm, to ze nechces byt sama a chybi ti sex, je prirozene. A to ze se bojis, ze se spalis a zklames, je take pochopitelne, toho se boji asi vetsina lidi.
Ale ze si rikas a doufas, ze ta jiskra preskoci pozdeji, i kdyz v to sama ani moc neveris, a presto s nim chces zacis vztah, mi pripada trochu "zoufale" (nenapada me momentalne jiny vyraz...). Proste zacit nejaky vztah, o nemz nejsi presvedcena, jestli to opravdu chces, jen proto abys nebyla sama, hmm to neni podle me to nejlepsi reseni...
28.08.2011 - 15:22 | Filtr
(Rak) almas
Nevidim zadny duvod,proc by jsi to nemela zkusit.Jste dva mladi a svobodni lide.
Nemusite se hned vazat,proste nech se prekvapit. :17:
28.08.2011 - 15:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no tak nalitnes kazdopadne.. tendleten je zase az moc prisavnej.. se ti nedivim ze nejiskris.. nalitni jeste tak 5x a pak uz se to vytribi co a jak v zivote chces :1: strachem se blokujes uplne od vseho, i od nalitnuti i od nenalitnuti.. jinak psychicky je ten problem ulozenej v tom byvalem.. v tom vztahu byl nejaky moment, ktery zahral na tve naivni struny a dosud si ho nezpracovala ani neobjevila mozna, proto mas pocit ze ho porad milujes
28.08.2011 - 16:02 | Filtr
(Býk) player
Mě osobně se na tom něco nezdá.

Ale mám podobnou zkušenost.Jednak - pokud si chceš vybudovat novej vztah,musíš mluvit o bývalých věcně,ale již z nadhledu.On by neměl dělat rozhodčího mezi tebou a exláskama.

další věc - nutí se ti do citů za každou cenu.To taky není moc dobře.Popravdě řečeno - je mu 32,měla by ses s ním vyspat bez dalších slibů.Neztrácet čas.

Víš proč? Protože ti musí jako chlap zavonět.A další věc,z tvého vyjádření vyplývá,že erotika je pro tebe druhotnou složkou vztahu,což ženy mívají často.Ale pro něj ne.U mužů je to první inspirace.

Zachovej se jak chceš.Následky si poneseš sama vždy.Když budeš nerozhodná,může ti protéct štěstí mezi prsty.Ale zase - pokud ti moc podkuřuje,taky by neměl.

Zdají-li se ti mé věty tvrdé,omlouvám se.Ale pohled do očí reality - to je to,co potřebuješ.
28.08.2011 - 16:08 | Filtr
(Býk) player » Fiffii
Jsem složitá a ....

Fifko,nezlob se na mě - já ten výraz opravím.Dosaď si tam:jsem tragéda.
Sofokles by se zaradoval.
Ale můžu tě ubezpečit,nejsi sama.Já to vidím u holek často,jak se jim líbí v životním bahně,stresech,a tak.

Ale tady na serveru už několikrát padlo:
je to věc tvého rozhodnutí,zda budeš žít šťastný či nešťastný život.Jediné,co tě může zastavit je zdravotní malér.

Ale je fakt,že pokud geneticky máš - jak říkáš složitou povahu,musíš sama sobě vyhlásit nelítostnej boj a ukotvit ty blbý čakry - obrazně řečeno.

28.08.2011 - 16:19 | Filtr
(Štír) Freja
ach ty ryby... :21:
28.08.2011 - 16:25 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Freja
presne, presne :2: ach, ty ryby... a to rikam ja, sama ryba... :3:
28.08.2011 - 16:56 | Filtr
(Štír) oligopolie » Freja
Tyjo, přesně tohle jsem si řekla taky. .-D
28.08.2011 - 17:28 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » oligopolie
:61: hmm no my ryby jsme povestne svou komplikovanou povahou. I kdyz tenhleten pripad je i na me moc :5:
28.08.2011 - 18:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Isia1984
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alenamedova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:
28.08.2011 - 20:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Fiffii, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsem šlápota, ale jsem složitá ..... No, dneska proběhlo dost intimností (ne sex), ale není to ono. S ex jsem cítila náboj, neuvěřitelný vzrušení už jen při dotyků rtů, ale tohle ? Není to ono.

Ale dám mu šanci.
28.08.2011 - 20:10 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Fiffii
Někteří se mnou asi nebudou souhlasit, ale život není jen o sexu. :63:
Ale je každého věc, co upřednostní.
Uvidíš sama, jestli je to člověk, který ti v životě vytvoří na zemi ráj nebo ze života peklo :21: Přeji hodně štěstí. :27:
28.08.2011 - 20:10 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Fiffii
hmm, to "dam mu sanci" se mi ted trochu jevi jako to typicke rybi obetovani se, abychom udelali ostatnim radost...
28.08.2011 - 20:16 | Filtr
(Štír) Nabi* » Fiffii
Podle me se nutis do neceho do ceho se ti nechce... je to zbytecne, radsi delej veci, ktere se ti delat chteji a ktere ti neco davaji a uzivej si sama...tenhle ten tvuj posledni prispevek myslim vyjadruje dost...
28.08.2011 - 20:27 | Filtr
(Ryby) Isia1984 » Nabi*
vidim to uplne stejne...
Příspěvky: 1-25 26-50
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »