Nevím co dělat.


19.08.2011 - 09:50
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Nevím co dělat.
Už rok mám milence, skvěle si rozumíme, víc si nerozumím ani s přáteli, máme stejné zájmy i velmi podobné názory. Bydlíme oba v Jihlavě , poněkud blízko sebe. Je velmi mladý. V 18 se mu narodila NECHTĚNÁ dcera, je jí 6 let. Manželství je podle jeho slov nudné a stereotypní. Miluje mě a já jeho. Je to týden, byli jsme u něj doma a on se na mě po sexu podíval a řekl mi, že je jeho žena znova těhotná. Sbalila jsem se a odešla. Už takhle na mě nemá moc času a ona je těhotná. Říkal, že vysadila antikocepci a neřekla mu o tom. Nevím, co mám teď dělat. Už týden jsem mu neodpověděla ani nezvedla telefon. Vzhledem k tomu, že bude mít druhé dítě, tolik očekávaného syna, mmám opodstatněný strach, že začne zanedbávat i to málo co se vidíme a ještě větší strach , že druhé dítě rodinu stmelí a on to ukončí se mnou. Mám to skončit hned, nebo počkat? Nebo co myslíte? Přece jen míň bolí, když to ukončíte Vy a ne on. Nepište mi prosím nic typu, že jsem mrcha, půl roku jsem mu odolávala. Nesváděla jsem ho ani nic podobného.

Stránka: 1 2 3
Řazení:
19.08.2011 - 22:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Čmelucha
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já s ním žít nechci. Univerzální kecy?
19.08.2011 - 22:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » petra xx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anieneninka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jednoho dne.. Proč si to do té doby neužít? Nevím, opravdu nevím..
19.08.2011 - 09:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No a nebylo by lepší si najít někoho, kdo je singl?
19.08.2011 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vlcice.33, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud Ti nevadí, že budeš vždy ta druhá, tak zůstaň. Každý to má jinak, já bych chtěla chlapa jen pro sebe a nesnesla bych myšlenku, když ležím sama v posteli, jak dělá dítě ženě.
Důležitý je, co člověk dělá!, ne, co říká.
19.08.2011 - 10:06 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ty si fakt tak hloupá, že si myslíš, že tě miluje?? To snad nemůžeš myslet ani vážně. Koukni na realitu. Chlap si najde holku na sex, ona otěhotní a tak má nechtěný dítě, ale stejně je pořád stejnej a jde mu jen o sebe a svoje potěšení. Manželství z donucení se mu hnusí. No a pak si najde na sex tebe. A krmí tě řečma, který potřebuješ slyšet, aby´s ho politovala a roztáhla nohy. O nic jinýho mu nejde. Je to prostě kurevník a pro něj jsi jenom ideální nádoba na sperma. Co si myslíš, že by se stalo, kdyby´s otěhotněla. Byl by s tebou, starala o se o tebe a o dítko a byl milující muž?? Myslíš, že by se kvůli tobě změnil?? Ani náhodou...

Je to strašně jednoduchý - naletěla jsi kurevníkovi a podrazákovi. Ten člověk je duševní mrzák a jeho nezodpovědnost a sobectví jsou už fakt hodně smutný?? Takovej člověk tě sexuálně přitahuje?? Pokud ano, tož si užívej krásnýho sexu, ale nic víc nečekej. Budeš pro něj pořád jen a jen chodící vagína. Pokud chceš mít slušnýho a spolehlivýho partnera, musíš se holt poohlédnout jinde.

Mrcha samozřejmě nejsi, tvůj problém je spíš duševní zoufalost v kombinaci s retardofilií. Mrcha je v tomhle příběhu dle tvých slov on.
19.08.2011 - 10:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chciplydobryvily, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejlepší je odevzdat své starosti andělům :76: :74:


:61: :61: :61: :61: :61: :61: :61: :61:
19.08.2011 - 10:09 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Chciplydobryvily
Ehm??? :63:
19.08.2011 - 10:16 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Glimmer Man
Je tohle skutečně nutné? :25: :8:
19.08.2011 - 10:19 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Nuna
Taky jsem si pokládal otázku, co jí nutí se zahazovat s takovým ubožákem...
19.08.2011 - 10:20 | Filtr
(Štír) Melody Pond
Co si přeješ od života? Jsi spokojená s člověkem, který ti vstupuje do tvejch dnů a zase odchází? Pak pokud nemáš morální problém s tím, že on má rodinu, pokračuj. Ale pokud do budoucnosti chceš vztah, rodinu, chlapa s kterym můžeš jít do restaurace beze strachu, že vás někdo uvidí, poděkuj a jdi dál. Můj názor. Myslím já si, že pro chlapa je obecně příjemný mít doma fullservis a všecko v pořádku a navíc jako bonus někoho, kdo ho obdivuje, okoření stereotyp... Ale já osobně bych se asi cítila blbě...jako že mam na víc...no...
19.08.2011 - 10:21 | Filtr
(Vodnář) mitea
Prvý krok si uz urobila,zbalila si sa a odisla,neberies telefóny..atd.
Teraz urob ten druhý krok - vydrz a odpútaj sa od neho...
Vo svojom vnútri sama cítis a más odpovede na svoje otázky..Vydrz !!! :15:
19.08.2011 - 10:23 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Glimmer Man
Nedělej blbýho. Měla jsem na mysli Tvoji reakci na ni. Přeci při svý inteligenci musíš vidět,proč s ním je ne? A pokud to nevidíš,zkus použít empatii - máš li nějakou. Poslední dobou o tom dost začínám pochybovat - jak Tě tak čtu :8: Víš že s Tvými názory obecně ani není možno nesouhlasit,ale co třeba zvolit nějakou mírnější formu vyjádření? Nějakou,kde bys ty lidi tady neurážel a nenapadal ..šlo by to myslíš? :3:
19.08.2011 - 10:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ten lidi ňuňínkováním neučí :4:
19.08.2011 - 10:28 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Nuna
Napsal jsem, co si o tom myslím. Pokud se mnou nesouhlasíš a nelíbí se ti to, OK, dala jsi mi to vědět. Myslím, že jsem se ještě hodně krotil, protože taková parodie na chlapa mi už fakt hnula žlučí...

Ale asi bude lepší, když místo našeho přesvědčování se navzájem o tom, proč a co píšu, napíšeš svůj pohled na věc a svojí radu. Já chci, aby se zamyslela a uvědomila si čistou zkutečnost, v jaký se nachází a s kým má tu čest.
19.08.2011 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Oni maj ženský ten sex spojenej s láskou, citama,... a chlapi to tak holt nemaj co?
Život je hořký, bohudík :17:
19.08.2011 - 10:32 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Neferlin
To jo. O tom žádná. Ale chlapská sexualita neznamená podrazáctví, sobectví a kdoví co ještě. To už je jinej problém... Jen když chceš lásku a vztah, tak si nemůžeš najít kuevníka, kterej otěhotní partnerku a pak jde kukat tebe. To je stejný, jako kdybys šla do masny kupovat cement.
19.08.2011 - 10:34 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Nuna
Nuno,niekedy práve taký popis ako dáva Glim otvorí ludom oči, postaví ich na zem ,stiahne z oblakov ilúzií...tažko ulahodíš každému a koho sa to dotkne,môže sa ohradit.Ono sú to 2 strany jednej mince. Teda ja to takto vidím,aj ked ,keby som to zobrala na seba v takej situácii,asi by som to musela tiež predýchat ale posunulo by ma to.Každého z nás posunie niečo iné.
19.08.2011 - 10:35 | Filtr
(Váhy) Muscari
Manželství je nudné a stereotypní, ale počet styků stačil na otěhotnění..
Zatím nebylo tak nudné a stereotypní, aby odešel za tím, koho miluje..

:63:

Odolávala, ale sama se rozhodla do toho jít. Takže asi opravdu zvážit, jestli je ta láska tak obrovská, že je šance být spolu, že se k něčemu rozhoupe, třeba po porodu toho druhého či jednou dalšího dítěte..
19.08.2011 - 10:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tys mě pobavil, s tím cementem :4:
Ne takhle jsem to nemyslela. Já to myslela tak, že chlapec si chce užít a nechce vztah, však má manželku ne? Nechápu proč lidi lezou do vztahů druhých lidí ať tak či tak. Však je spousty volnej lidí ne?
19.08.2011 - 10:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna » :o)) Nori
No jistě. Vlastně se "zlobím" na Glima proto,že jsem kdysi dělávala to samé - bezohledně a sprostě jsem tu sypala ty svoje moudra na všechny ty lidi,kteří bojují sami se sebou a s celým světem. Taky ve snaze "otevřít jim oči" :4: Dneska vím,že to je zbytečné. Děvče,které tady popisuje to,co popisuje,nebude umět vidět věci tak,jak je vidí druzí,potažmo když v tom má ty otřásající emoce.Zbytečné a navíc bolavé. Ale nejspíš to tak Glim má prostě mít :1:
19.08.2011 - 10:41 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Mas naprosto idealni prillezitost to ukoncit a zapomenout.
Vztah s zenatym chlapem malokdy konci happyendem a tak nema snad nikdy smysll "cekat".
Chapu ze v tvem stavu by se dalo verit jeho recem "zena mi nerozumu-musel sem si ji vzit-zijeme vedle sebe-miluju tebe-bla bla bla" jenze ono to asi tak zhavy nebude...nebo myslis ze dite jji "udelal" s revolverem u hlavy?
Pofoukej si bebinka a kasli na nej. :74:
19.08.2011 - 10:43 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Glimmer Man
Není potřeba.Není naprosto potřeba,abych tu psala svůj názor. Řekli ho tu jiní a koneckonců řekl jsi ho i Ty sám. Nejlepší co to děvče může udělat pro sebe i všechny zúčastněné je z toho vztahu odejít. Neboli s Tebou souhlasím,samozřejmě. Ohradila jsem se proti způsobu,jakým jsi to prezentoval,jsi čím dál hrubší na ty lidi. To se mi nelíbí,takže jsem to řekla :1:
19.08.2011 - 10:44 | Filtr
(Blíženci) jujda
Jen by mě zajímalo co od toho vztahu očekáváš? Jestli ti stačí takovéhle schůzky, občas se sejít a užít si a nebo ho mít jako partnera se vším všudy. Podle toho se pak všechno odvíjí. Pak kladeš otázku, jestli to skončit hned nebo počkat. Na co chceš tady čekat? To fakt nechápu, myslíš, že se tím něco změní?
19.08.2011 - 10:51 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Nuna
No a já jsem se snažil jít ještě dál a vysvětlit jí, proč by měla odcházet... Je to jako když šlápneš do něčeho hnědýho a nechce se ti z toho tu nohu vyndávat, protože doufáš v čokoládu. No a já jsem se jí snažil právě vysvětlit, že to opravdu čokoláda není, že čokoláda takhle nevypadá, že šlápla do něčeho úplně jinýho a že není zcela rozumný tam tu nohu nechávat.
19.08.2011 - 10:53 | Filtr
(Střelec) :o)) Nori » Nuna
nie,ja som to tak nemyslela,že sa naňho hneváš a keby to ajtak bolo to si už poviete vy-napíšete

proste to je iba jednoducho lopatisticky povedané a niekedy môže pomôct práve to.

môže a nemusí to uvidiet práve tak, ako to niekto z nás napíše,ale ked ju len jeden príspevok posunie-a my nevieme ktorý, tak je misia splnená. :3:

nikdy to nie je zbytočné :76:,iba niekedy to tak cítime :8: :17: :74: :68:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-54
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »