vzal mi sebevědomí


18.08.2011 - 14:30
(Beran) zlatenko
vzal mi sebevědomí
Mám problém v 18 letech jsem měla přítele s kterým jsem otěhotněla zjistila jsem to ale ve 4 měsíci. Přítel se na mě vykašlal takže jsem zůstala sama po pár měsících jsem se seznámila s mužem s kterým jsem si bezvadně rozuměla smály jsme se spolu a vůbec mu nevadilo že jsem těhotná. bere ji jako svoji dceru jenže mu je 36 mě je 20 on je rozvedený a má 9letou dceru. Jeho rodina je nesnesitelná a jeho bývalá žena se projevila jako nezodpovědná matka pošle k nám dceru ale nedá ji ani kalhotky . Příjde mi to sprosté a bohužel když příteli to řeknu tak jsem u něj kráva a nemám to vůbec řešit jsme spolu dva roky a vidím že to jde s kopce od začátku našeho vztahu prosil at se k němu nastěhuju tak jsem to udělala a každej týden mi vykládá že tady není nic mojeho že se můžu sbalit a vypadnout je to puntičkář a neváží si toho že o dceru je postarané. Mám s něj strach že mi nadá třeba že není umyté nádobí nebo něco takového ,ale odstěhovat se s malou nemám kam s mateřské to neutahnu.Přitom vidím že to nemá cenu vzal mi sebevědomí omlouvám se mu i za věci co neudělám když tohle píšu jsem od modřin jen kvůli tomu že jsem mu řekla že se chová jak malé děcko a že moje rodina pro nás dělá první poslední a jeho nehne prstem bil mě ikdyž jsem měla malou dceru v náručí a ještě ji říkal podívej se jaká je tvoje matka kráva ...co mám udělat aby se to změnilo nervy mám v kýblu ale je mi trapné k psychologovi vařím mu peru uklízím starám se o maličkou a furt je něco špatně vždy se najde něco co jsem neudělala :42:

Stránka: 1 2
Řazení:
18.08.2011 - 16:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » almas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:přesně tak
Uteč co nejdřív, dokud máš ještě zbytky sil. Pak se ti může stát, že už nebudeš mít ani tu sílu -vím o čem mluvím, sama jsem to zažila. Bude to jen a jen horší. I když ti pak bude slibovat hory doly, nevěř mu, nezmění se -jen tě bude chtít dostat zpátky, aby tě mohl dál ponižovat a bít. Léčíá si na tobě svoje mindráky, je to v podstatě psychopatické jednání...
Stačí se občas podívat na Novu, jak takovýhle příběhy končí
Opravdu, zkus azylový dům, jak ti holky radí, tohle dobře nedopadne.
A to, co k němu cítíš, už není láska, to je závislost.
18.08.2011 - 14:33 | Filtr
(Štír) Freja
A co azylový dům pro matky s dětma? :63:
18.08.2011 - 14:33 | Filtr
(Beran) Háňa*
odejít - co chceš slyšet jiného :8:
18.08.2011 - 14:36 | Filtr
(Beran) zlatenko
vím že to bez něj nezvládnu je mi hrozně furt jen brečím a prosím o odpuštění ikdyž jsem nic špatného neudělala. Vidí jen to co dělám špatně já ale že jeho dcera je nevychovaná a dělá mi naschvály to je v pořádku.Bohužel miluju člověka co mi vzal všechno
18.08.2011 - 14:38 | Filtr
(Blíženci) movvin » Freja
Jo to mě taky hned napadlo.

A mít finance, tak ho i zřídím a povedu... takových holek je víc než dost.

Sakra to je omezenec :23: :47: to si pak říkám už aby to všechny takovéhle smetlo z povrchu zemského....soráč to bylo jen takové povzdechnutí.
18.08.2011 - 14:40 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Pro začátek si projdi tuhle diskuzi...

http://diskuze.najdise.cz/prispevek…

K tobě: On ti sebevědomí nesebral. Sama jsi se ho vzdala. Sama jsi to dopustila tím, co si necháš líbit. Myslíš, že modřiny patří k lásce?? A jak myslíš, že to bude pokračovat?? Lidi se nemění. A tenhle se taky nezmění. Ani kvůli tobě ne.

Máš dvě možnosti, vezmeš nohy na ramena a budeš zdrhat tak rychle, že předběhneš i Chucka Norrise a vlastní stín. A nebo budeš bitá jak žito, tvůj život bude stát za prd, možná jednou umřeš. A tvoje dcerka na tom bude ještě hůř. Není jeho a jednou se to dozví. Představ si ji s modřinama. Miluješ někoho, kdo tě mlátí??

Materiální stránka je problém, ale říkáš, že tvoje rodina pro vás dělá hodně. Zkus se k nim vrátit. Třeba maj ještě volnej alespoň jeden pokojíček. Lepší spolknout hrdost a vrátit se k milujícím rodičům se staženým ocesem, než spolknout hrdost a strávit života léčbou modřin, zlomenin.

Víš, někde určitě je muž, kterej tě bude hladit a bude tě mít rád i s dcerkou, vím to... na světě je spousta hodnejch lidí, kteří jsou sami. Neztrácej čas s kdejakým hovadem... Nenech se zabít. Prostě jdi za láskou, ne za pravým hákem a sprostejma slovama. Ale prvně si udělej trochu pořádek ve vlastní hlavě, a zamysli se nad tím, jak jsi blbá, že si necháš tohle líbit a že si najdeš takovýho retarda.

Jedna věc je jasná. Musíš konat. Co nejdřív a efektivně... tohle čas nevyřeší, jen tvoje činy rozhodnou o tom, jak bude tvůj další život vypadat. Nenech se, za nápis "Hrdinka, která uměla snést bolest" na náhrobku to nestojí...
18.08.2011 - 14:42 | Filtr
(Rak) almas
Sbalila bych si co je meho obleceni diteti hracky a sla.Uz jsem to udelala,tak vim co pisu.Nastartuje to v tobe pud sebezachovy a dokazes nemozne.Jen musis presne vedet co chces a ty kramy budes mi ta cas svoje vlastni :1: :74:
18.08.2011 - 14:42 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » zlatenko
Ono do slabejch v koutku se vždycky kope líp. Nebráněj se a ještě omlouvaj... Smutný příběh. Udělala jsi ale právě to nejšpatnější, co jsi mohla udělat. A to, že si to necháš líbit a jsi s ním... Nebreč a nepros. On ti nechce odpustit. On tě chce využívat a ukájet si na tobě svojí ubohost.
18.08.2011 - 14:43 | Filtr
(Beran) Háňa* » zlatenko
Ne, on Ti nic nevzal - to tys mu to dala - do užívání. Můžeš si to kdykoli vzít zpátky. Teď ještě jo - až do toho zabředneš totálně, změní se Ti myšlení a začneš to považovat za normu.

K tomu bys neměla nechat dojít
18.08.2011 - 14:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Vždycky je kam jít, musíš jen chtít a sebrat sílu :17: :74:
18.08.2011 - 14:52 | Filtr
(Štír) Freja » zlatenko
To není láska...závislost a strach,možná..
18.08.2011 - 14:57 | Filtr
(Beran) zlatenko
Odešla jsem několikrát a vždy já blbá se vrátila. Teď jsem byla rozhodnutá to překonat překonat všechno hlava nehlava sedím v obýváku a pláču,třepu se a nemám chuť ani vstát a jít dál... Tohle jsem zažila u rodičů byla jsem malá když se bili a já se sestrou se na to koukaly myslím že jsem tím hodně poznamenaná.Chci aby jsme žily jako rodina ne jako troska která si nic nezaslouží.Tak dlouho mi říkal že jsem ta nejhorší já až jsem tomu uvěřila.Je to moje první velká obrovská láska a takhleto dopadlo že se bojím své dceři podívat do očí.. :42: :42: :42:
18.08.2011 - 15:01 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » zlatenko
A chceš to překonat klepáním a plakáním a nebo jsi odhodlaná konat?? Jdi za tím co chceš... holt se musíš smířit, že tenhle ubožák nenabízí nic z toho co chceš!! Když chceš banány a vlezeš do domácích potřeb, koupíš si místo banánů lopatu?? Myslím že ne, prostě odejdeš a půjdeš najít obchod s ovocem a zeleninou.

Přestaň bulet a něco dělej, jde o tvůj život. To sebevědomí zase uchop, zbal věci a už se nevracej, ať se stane cokoliv... Tenhle tě rád nemá, tak to prostě je a lásku si nevybulíš... Tak se vzchop, trosky končej na hřbitovech. Držím palce, zlatenko, bojuj... :47:
18.08.2011 - 15:02 | Filtr
(Štír) Freja » zlatenko
Odejdi kvůli dceři,jinak se to potáhne i jejím životem.Jak by ses dívala na to,kdyby Tvoje dcera žila se surovcem ,co jí ponižuje?
Udělej to hned!
18.08.2011 - 15:03 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Glimmer Man
Místo banánů lopatu :4: :15:
18.08.2011 - 15:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Freja
Přesně, už to navíc není jen o ní, ale i o dítěti :15:
18.08.2011 - 15:23 | Filtr
(Kozoroh) Čmelucha
..měla by si žít pro dceru, ona za nic nemůže a s ní se to pak potáhne celý život.

Dle mého tě od začátku využil k tomu, aby ses starala o něj a jeho dceru. Věděl, že mu budeš muset být vděčná, že vám poskytl "domov". Lásku ani city bych v tom nehledala, jen vypočítavost. BOhužel.

Ani bych mu to neříkala, zkrátka bych se sbalila, vzala dítě a až bude pryč - odešla bych. Nejste svoji, nemá na tebe nárok a na dítě už vůbec ne.

Jsi mladá, vzpamatuj se a dej všechno dceři. Dcera bude růst, bude ti dělat radost, jednou budeš ráda, že jsi odešla.

Já mám děti dvě - nedokáži si představit, že bych jim tohle provedla!
18.08.2011 - 15:33 | Filtr
(Štír) Freja
Víš,tyhle typy chlapů se nikdy nezmění.Můžeš si nalhávat,že jednou to bude lepší,když uděláš všechno,tak jak chce on,když mu nedáš důvod k tomu,aby tě bil a nadával Ti,když.....

Nic se nezmění,leda k horšímu.. :8:

Jediná změna,která je možná, musí přijít od Tebe,a věřím,že to zvládneš,jsi přeci beran :3: :74:
18.08.2011 - 15:43 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » zlatenko
Sebevědomí Ti opravdu vzal...
Ty jsi do toho vztahu dala vše, věřila a milovala a přitom jsi tohle přehlížela... Chyba není v Tobě, je v něm. Pouč se a příště přicházející signály neber na lehkou váhu a ihned je řeš, pokud narazíš na podobný hovado. Hlavně v tom nezůstávej, udělej cokoliv jen abys to ukončila. Na rovinu, on Tě možná má rád, ale jestli se chová takhle tak Tě má jako služku a ne partnerku.

Je to jen ve Tvých rukou. Chceš se trápit teď chvíli smutkem když to ukončíš, nebo celej život trpět a snášet ponižování protože se Ti nechtělo odejít ??? Co myslíš???

Neblázni a běž....
18.08.2011 - 15:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kordelie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je ale skunk.

Odejdi..buď k rodičům, známým nebo do nějakého krizového centra...(mysli na dceru!!!)

ale hned...neboj se ho, je to sráč.

:29:
18.08.2011 - 16:15 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » zlatenko
Odejdi,odejdi,odejdi,mas navic.Bude to horsi,a deti to odnesou
18.08.2011 - 16:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rush6, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Glimmer Man to pekne napísal. Jediné východisko s pozitívnym koncom je odísť čím skôr.
18.08.2011 - 17:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele k.ivana911, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zlatenko, po přečtení tvého příběhu mi naskakuje po těle husí kůže.
Všichni co ti tady radí mají pravdu.Vem malou a odejdi dokud je čas.Zachraň sebe a svou holčičku.
Potkala jsi nebezpečného psychopata,který tě zničí a nejen tebe,ale i malou.Nenech se umluvit,že vše se změní k lepšímu.On totiž dost dobře umí s tebou manipulovat.
Věř,že takových příběhů je dost a dost,ale týrané ženy si řekly A UŽ DOST , ODCHÁZÍM.
Každý den si opakuj:
...zasloužím si pěkný a harmonický život
...má se ráda a chci svůj život změnit
...mám dost síly se od něj odpoutat a začít
znovu a jinak :17:

18.08.2011 - 17:45 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
Jako skoro vždy, máš pravdu. Takhle nevypadá láska..... :39:
18.08.2011 - 19:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když říkáš, že Tvoje rodina pro Tebe udělá cokoliv, tak se odstěhuj domů ne? Tvoje rodina o tom neví jak se k Tobě chová? To si ty modřiny pudruješ, aby nebyly vidět či co?
Sbal se a odejdi! Lepší to nikdy nebude, je to hulvát a ještě k tomu nevyzrálej.
Jo a k tomu psychologovi jdi :15:
Příspěvky: 1-25 26-45
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »