Jak si chránit své srdce


30.07.2011 - 11:37
(Rak) karamel
Jak si chránit své srdce
Když člověk nalezne srdce, musí si ho chránit a žít pro sebe. Už cítí a když cítí, cítí vše co se týká druhých a proto by jim rád pomohl. Ale jakmile začne pomáhat, zase ztrácí své srdce a začne se mu špatně dýchat a srdce začne bolet. Srdce je nešťastné, už jsi mě našel a zase mě chceš obětovat pro druhé? (Připomnělo mi to symbolické obětování v dávných dobách lidského srdce na oltáři). A proto si člověk musí chránit své srdce a nechat ostatní si jít svojí cestou, aby nalezli svá srdce. Pokud se člověk obětuje pro druhé,ztrácí své srdce a přestává cítit. Začíná žít rozum a to je strach. Pokud si člověk chrání své srdce, může žít v čisté lásce, která nezná strach. Člověk ztrácí své srdce vždy, když se dostává do emocí skrze druhé a chce, aby pochopili. Chce jim usnadnit cestu a tam se oddaluje od své duše a ta mu to dává znát bolestí srdce a špatným dýcháním. Je třeba žít laskavost k sobě a k druhým a věřit, že i oni naleznou své srdce. Tím, že člověk umře ve vztahu k matce, začíná si uvědomovat své srdce, začíná cítit skutečný život, už si chrání srdce před matkou. Matka nám totiž dávala do vínku kódy: Pracuj nejlépe jak umíš a pak můžeš být dobrá pro mě a tím pádem i pro druhé. Když obrátíme pozornost k sobě a snažíme se být dobří pro sebe, umírá rozum, který nás nutil být dobrá pro matku. Pevně chráněné srdce Vesmírem člověk může mít, když se přestane bát o přízeň rodičů a začne být přímý.Přeji vám všem hezké léto a za týden zase na slyšenou Zdenka Blechová vydavatelka časopisu MYSTERIA TAJEMNA telefon: 603 847 278, www.zdenkablechova.cz zdenkablechova@seznam.cz :16:

Řazení:
30.07.2011 - 12:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
samotne obetovanie sa pre druhych by som ako problem nevidela...skor to, ked to presiahne mieru zodpovednosti voci sebe samemu, respektive ked clovek zacne zit zivoty inych ludi miesto toho svojho zivota. :3: s tym rozumom by som to tak cierne nevidela...a neumiera rozum...ani srdce...to iba nas sposob vnimania sa meni, vsetko ale ostava na svojom mieste kym zijeme tu na zemi.
30.07.2011 - 20:57 | Filtr
(Rak) karamel » Iza23
děkuji za tvůj názor :27:
30.07.2011 - 21:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"Když člověk nalezne srdce, musí si ho chránit a žít pro sebe. Už cítí a když cítí, cítí vše co se týká druhých a proto by jim rád pomohl.
Ale jakmile začne pomáhat, zase ztrácí své srdce a začne se mu špatně dýchat a srdce začne bolet. Srdce je nešťastné, už jsi mě našel a zase mě chceš obětovat pro druhé?"

Nezlob se, prosím, ale toto nemohu přijmout, neboť jakmile člověk nalezne srdce, neobětuje se. Je hlasem srdce veden tam, kde je jeho pomoc důležitá a tam se projeví .. proto si myslím, že každý by se měl zamyslet nad tím, co ho vede k tomu, aby pomáhal? Jestli má pocit oběti a úbytku energie, není to hlas srdce, ale důvod je jiný :1:
30.07.2011 - 21:22 | Filtr
(Váhy) Turandot
jak uz jsem spominala v nektere diskuzi, srdce a rozum musi byt pratele - je treba cibrit poznani, zkusenosti, mit retrospektivu - a to privadi moudrost, a ta chrani srdicko pred tim, aby se vystavovalo nekomu, nebo necemu, co jej nici. Tedy soucit, laska a pomoc, to, k cemu nas prave srdce vede je nutno rozumne rozdavat, tak, aby padlo na urodnou pudu.
Ale zase, kazde rano se budime s "plnou nadobou", a jestli se nekdo z nas nekdy octl pri trpici bytosti, ci uz cloveku nebo zvireti, tak nemuze zustat nedotcen. A musi najit tu spravnou zlatou hranici, kde se srdce a rozum nachazeji v rovnovaze a spolu umi resit to, co boli nas, nebo ty druhe.
30.07.2011 - 21:28 | Filtr
(Rak) karamel
moc vám děkuji za vaše názory :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »