Jak se zbavit cizi parazitujici duse???


29.06.2011 - 17:14
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bruggee, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak se zbavit cizi parazitujici duse???
Prosim o pomoc, radu ci nejaky navod, jak se zbavit parazitujici duse, ktera se "usadila" na mem otci. Zacina ho to docela dost nicit a zivot s nim je posledni dobou sileny. Problem je, ze on sam si tento problem ani v nejmensim nepripousti a rozhodne jej nebude resit (zrejme by mu to ani nebylo umozneno). Procetla jsem hodne clanku na toto tema a potrebuji neco opravdu spolehliveho - nejlepe kontakt na cloveka, ktery s tim ma zkusenosti a tyto veci aktivne dela. :8:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
29.06.2011 - 17:30 | Filtr
(Býk) Artislove
Ahoj. najlepsie by bolo keby si nasla niekoho kto duse vidi a odvadza alebo velmi dobra je aj metoda SRT ktora diskarnatov a ine entity odvadza, rusi bloky, cisti a podobne.
29.06.2011 - 18:06 | Filtr
(Býk) ave
Ahoj,pokud chceš zasáhnou třeba v dobré víře do vědomí jiného člověka proti jeho vůli je to černá magie.Píšeš,že otec si to neuvědomuje a nechce to řešit a hledáš pomoc.Pokud,ale sama nemáš zkušenost s něčím takovým jak můžeš vědět,že se na Tvém otci nějaká duše usadila?Dnes je móda vidět temnotu i tam kde není a vlastně ji tím vyvolat.Pokud píšeš,že život s otcem poslední dobou šílený může to mít tisíce jiných příčin.Pokud si skutečně myslíš,že je to parazitující duše,potom se za něho pomodli a popros Boha o pomoc.Nic víc proti vůli svého otce dělat nemůžeš,nebo lépe řečeno,neměla bys. :74:
29.06.2011 - 21:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15: Perfektne napsane a lip bych to nenapsal. To je cista pravda (krome te cerne magie. Tam bych to spis nazval jen zasah do osudu) :74: :74: :74:
29.06.2011 - 22:09 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » ave
Ahoj,tady vůbec nejde o zásah do vědomí, tady se možná jedná o záchranu duše. Dos často se stáva že jiná duše pronikně k duši někoho a pak tu duši doslova požíra. J e to potřeba zistit a takto postižené duši pomoci. Na člověku se to pak projeví i změnou povahy. Je potřeba zasáhnout včas, pokud to není nezvratné. Takováto pomoc je v souladu s boží vůli.
29.06.2011 - 22:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No.. Mozna ze mas pravdu :63: Je fakt, ze i kdyz si to ten clovek sice nepreje, tak nikdo nevi, jestli za nej nerozhoduje ta duse, pokud tam tedy skutecne je. Ale to bys asi musela zadat o svoleni jeho vyssi ja ne? Nebo nejvyssi duchovni bytosti a zjistit, jestli to neni planem jeho duse..Si myslim :27: :3:
29.06.2011 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jeste bych spis napsal asi toto. Typuju, ze tvemu otci je prez 50 let. To je celkem kriticky vek, kdy se zacina vse menit a prichazi ruzne nemoci, zmeny nalad, chovani atd atd. Je to vlastne stejne jako u zen. Vlastne takovy prechod. A co to dokaze kolikrat z zenskou udelat, to si asi nemusime vykladat. U chlapu je to stejny a navic chlapi a kor v tomto veku, sou vetsinou pri nemoci nevrlli, podrazdeni a spatne to nesou. Pricin tedy muze byt opravdu daleko vic, nez si mozna myslis. Snazil bych se asi prvne nejak setrene zjistit, o co jde a pak teprve nejak radit, ci jednat. Ale jak si vubec prisla na neco takoveho, jako ze je posedli, kdyz podle toho jak pises soudim, ze se o toto asi vubec nezajimas a nemas s tim zkusenosti? (ale mozna se pletu) :63:
To ti nekdo poradil? :39: :3:
29.06.2011 - 22:24 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » doktorc3
máš pravdu, vždy žádam o povolení a čistím to pak s mistrem. Není to legrace,je to docela síla. Tady skutečmně jde o duši pokud jde o to co jsem psala. To se dá vše ověřit až budu znát jméno toho člověka. Také to mohou byt temné síly a on se musí rozhodnout, respektive duše na kterou stranu cesty se vidá. Do toho pak zasahovat nelze.
29.06.2011 - 22:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jestli se to k tobe dostane, tsk preju hodne stesti :76: :27: :27: Ale vim ze ty si stim poradis :15: Pokud to teda zase neni tak, jak sem napsal ted ja. Je mi divny, ze ani nepise jak na to vubec prisla :63: :29:
29.06.2011 - 22:30 | Filtr
(Střelec) terere
ahoj,odvádění přivtělených je stále častější téma,alespoň tady ....
dělá se i na dálku,ale není to žádná lehká záležitost,je potřeba vědět spoustu věcí a musí se to umět....

...najdi si někoho ve vašem okolí kdo se tím zabývá a chce to osobní kontakt
29.06.2011 - 22:34 | Filtr
(Střelec) terere » bimbulka.j
souhlasim,nejde o zásah do vědomí ...i když...no prostě v momentě napojení jsi vlastně tím člověkem a komunikuje se s "tou " přivtělenou a ta ti řekne co je potřeba-automatické psaní a pod...jestli odvést atd..
29.06.2011 - 22:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » terere
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A proc osobni kontakt :63: Vzdyt to neni zadne vymitani dabla :10: :39: :61: Tohle se dela dnes a denne, zcela bezne a dobre na dalku :15: :15: :15:
29.06.2011 - 22:38 | Filtr
(Střelec) terere » doktorc3
protože,někdy ta duše potřebuje kontakt s tím u koho je,ale ten dotyčný neumí komunikovat s těma přivtělenejma,že jo a my jsme tu od toho ,aby jsme to zprostředkovali
30.06.2011 - 01:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » bimbulka.j
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bruggee, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dekuju!! uzasne receno, myslim si totiz totez. Hlavne to neovlivnuje jen tu osobu, ale i hodne osob kolem. Muze se stat i neco spatneho :(
30.06.2011 - 01:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bruggee, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moc Vam vsem dekuju za nazory a rady. Je to tezke popsat, ale proste to tak je. Popisovat to je na dlouho.
Ja osobne zazivam kontakty s dusemi, at chci a nebo nechci, proto vim, ze jsou a trochu jak to s nimi chodi. Dokonce to s mym otcem i presne souhlasi i s literaturou na toto tema. Vim, ze se nema zasahovat do osudu a zivotu jinych, jenze otazka je, co delat, kdyz oni sami ztraci kontrolu nad vlastnim ja a sami si pomoci nedokazou. A jeste kdyz jsou to lide, kteri si poklepou na celo, kdyz jim vubec neco takoveho reknete.
Modlim se za nej, mam vlastni atomatickou kresbu na jeho zachranu a bohuzel zatim nic nepomaha. A ja proste nemuzu a nechci sedet s rukama v kline a koukat, jak se mi nici otec, matka a vlastne cela rodina. Doufam, ze i vy, kteri to odsuzujete, pochopite ...
30.06.2011 - 01:24 | Filtr
(Býk) ave » bimbulka.j
Žádná duše nemůže být požírána jinou duší,o duši můžeme přijít jen vlastním zlem a vlastní bezcitností,Zničeno může být pouze naše tělo a proto je důležitá modlitba o ochranu,kterou nám dává BŮH a víra v jeho Lásku a pomoc.Tam kde je jeho světlo,nemá temnota šanci.
Ale opravdu často spíše tím,že za vším vidíme temnotu,nebo přivtělenou duši,toto spíše přitáhneme.Za celou dobu výkladů jsem se s takovou duší,která chtěla sílu žijícího člověka setkala jen jednou a odejít jí pomohl Bůh.
Nic víc není třeba,jen upřímná modlitba.Pokud by v ní bylo jen trochu neupřímnosti,dosáhlo by se pravého opaku.A jiný zásah proti vůli toho koho se to týká je jen navázání na stíny. :68:

30.06.2011 - 01:31 | Filtr
(Býk) ave » Bruggee
Pokud automatickou kresbou,nebo psaním voláš duše lidí,kteří odešli,potom narušuješ řád a zasahuješ tam,kam zasahovat nemáme.Potom Tvá pomoc nemůže pomáhat.Nemyslím to zle,jen je to tak.Někdy se ztratíme v tom co kdo píše,ne vše je dobré.Vím,že mnoho lidí to dělá,ale také vím,že je to proti zákonům Univerza.Někdy i v dobré víře můžeme udělat chybu.Byla jsi už s tatínkem u lékaře?Změna povahy může být spíš následek nemoci,než přivtělené duše :62::62:
30.06.2011 - 07:11 | Filtr
(Lev) Tulinka3
Podla mna tvoj otec ma v sebe zlost,bolest a nenavist.Vies,niekedy dokazeme to v sebe dusit ale to sa neda udrzat.Mozno,ze niecim tazkym presiel a nechaval si to pre seba a teraz to vypuklo.Neviem,nie som nato expert.Preto nemusi byt hned to co pises.Clovek vtedy dokaze ublizovat a sprava sa az agresivne aj ked si to neuvedomuje.Zijeme vedla seba a vlastne sa ani niekedy nepozname.Mozno mal nejaky sen a zistil,ze vlastne nic z toho nedosiahol.ono sa takto neda povedat.Ty musis teraz k nemu vysielat vela lasky a aj tvoja rodina.Viem,ze je to tazke.Obrat sa na boha a poproste ho.On vie preco je to tak,mozno mate prejst niecim a preto,keby niekto zasiahol by mal problem.Ak nieco v nom je tak boh vam pomoze.On to zariadi ako to ma byt.Zatial by som takto to riesila
30.06.2011 - 07:37 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » bimbulka.j
Ja si tiez myslim,ze jeho dusa place a hlada pomoc.Viem to so svojej skusenosti,chcela som nieco a ostani mi nerozumeli.preto nemusi byt hned to co ona pise,len,ze sa on utapa a privolava si k sebe temno tam je ten problem.Teraz skor on potrebuje aby k nemu vysielali vela lasky a modlili sa zanho.
30.06.2011 - 07:46 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » ave
Tiez si myslim,ze by nemal zasahovat clovek,mali by prosit o pomoc boha a vysielat k ockovi vela lasky.Nevieme ci neprechadzaju dakou skuskou a musia sa niecomu priucit.Preto nie je dobre zasahovat ak ano boh posle im do cesty toho praveho,ktoreho potrebuju.Svojimi modlidbami a laskou verim,ze ockovi pomozu.Niekedy sa to lahko pise,lebo nie sme v jej situacii ale tymto vlastne prichadzame ku otcovi a ukaze sa nasa viera k nemu a dovera.
30.06.2011 - 08:12 | Filtr
(Panna) alassea » ave
ahoj Alenka :29:
ale žiadať o pomoc predsa môže aj tá privtelená duša
nevie odísť sama
a vtedy si tiež treba pýtať povolenie od tej ,na kom parazituje?predsa to ten odvádzač aj tak nemôže urobiť bez toho,aby tá duša s tým súhlasila,nasilu neodíde.
Skôr si myslím,že tatínek,o ktorom tu je reč,si poklepáva na čelo-a tým aj nežiada o pomoc preto,že tomu neverí-že je proste rozumový typ.Ja viem,dalo by sa povedať,že teda nech počká-hoc aj niekoľko životov,kým sa prebudí.
Bola som na odvádzaní s deťmi.Neboli pri tom-osobne,ale tá pani si od nich pýtala povolenie,a tie duše musela presviedčať,komunikovať,vysvetlovať...na deťoch som pocítila obrovskú zmenu-saška predtým často počula hlasy,ktoré ju na všeličo nahovárali-vyzeralo to,ako by to boli jej myšlienky,ale neboli a kubík-akoby z neho niečo zlé zosadlo :15: :15: :15:
Veľmi často mám pocit,že aj u mamy sú takéto privtelené duše,najmä keď pije,tak je to hrozne vidieť,ale keby že ich niekto odvedie,podľa mňa sa jej tam nasáčkujú podobné,musela by trošku aj zmeniť svoje konanie a myslenie :24:
30.06.2011 - 10:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ave
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bruggee, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Modlitbou ani automatickou kresbou neresim duse, ale to, by se mi blizci uzdravili a bylo vse zase dobre
30.06.2011 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bruggee, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Presne tak si myslim, ze to je. Take si myslim, ze to neni prvni duse, kterou ma. Kdyz mu umrel tatinek, byl s nim take. Zacal mluvit jeho "reci", choval se jako on - zvlast, kdyz se napil. Dedeckovi jsme pomohli na "druhou stranu" a vse se srovnalo. Jenze ted je to mnohem horsi
30.06.2011 - 10:17 | Filtr
(Rak) Tenesie
ona ta duše tam není pro srandu králíkům...asi to má nějaký důvod, a třeba právě to, aby si to připustil.. nevím, jeslti bych se do něčeho podobného pouštěla i když vím, jak na to... to je jeho záležitost..
30.06.2011 - 10:23 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Tenesie
Ja som tiez pisala,ze by som sa dotoho nepustala,nevieme preco sa to deje.
30.06.2011 - 10:38 | Filtr
(Lev) Tulinka3 » Bruggee
Len ty nemozes zasahovat do osudu cloveka aj ked je to tvoj otec,tvoj dedko asi s tym suhlasil ale ak tvoj otec nechce,tak by si mu viac ublizila a dokonca aj sebe.Viem co pisem,lebo mam uz s tym skusenost.Chcela som pomoct a ta osoba ma nepoziadala tak som mala aj ja problem.Preto skor tou modlidbou a odovzdam ho bohu.Neviem,ktory majster by sa podujal nato,ked by nemal zvolenie tej osdoby,ktorej sa to tyka
Příspěvky: 1-25 26-50 51-62
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »