Jeho bývalá věčné téma, a ještě k tomu dítě!!


16.06.2011 - 10:12
(Panna) zeret
Jeho bývalá věčné téma, a ještě k tomu dítě!!
Ahoj musím sem napsat.. Mám už 3 roky přítele je o 15 let starší, ale to u mě není problém vždy jsem měla starší muže, jelikož jsem prý rozumově vyspělejší. A se staršími muži si rozumím více, než s klukem který je stejně starý a nemám si s ním co říct... Problém je v tom, že přítel má dceru je jí 6 let. Když jsme se dali dohromady, tak jeho bývalá začala strašně prudit, volala třeba v 5 ráno a vymýšlela si různé příběhy, nebo volala celý den.. A to už spolu nebyli rok, já jsem nebyla příčina rozchodu.. Ale už mě to pěkně vytáčelo, chtěla jsem vždy ten telefon vzít a říct jí at jde do prdele.. Odvahu na to mám, ale je v tom to dítě a ona má nademnou navrh.. Sice už je to tři roku, ale já to nemohu pořád překousnout sice už neotravuje, ale.. Dceru si bere na víkendy můj přítel je opravdu dobrý otec, ze začátku jeho bývalá štvala proti mě jejich dceru, takže s jejich dcerou moc dobrý vztah nemám. Ale strašně mě to pořád štve, dcery se vždy po příjezdu ptá jestli jsem tlustá nebo nemám bříško (jestli jsem těhotná), co jsem vařila, co dělám (přitom ona vařit neumí), a podobně.. A mimochodem ona za celé 3 roky nikoho neměla, takže si myslím že chce přítele pořád zpět. Ta ženská je magor.. Nedávno jsme byli na jedné akci a stála jsem se svým přítelem před vstupem a z dálky vidím jeho bývalou a dceru. Dcera za námi přišla, ale i ona si k nám stoupla a začala se s přítelem strašně mile bavit, připadalo mi že ho balí.. A já nic neřekla, a to jsem velice upřímná a nebojím se na někoho otevřít ústa měla jsem chuť jí něco říct jen to ve mě vřelo,ale v tu chvíli jsem na ní jen koukala jestli je normální. Asi jsem nic neřekla, protože spolu mají dítě, má něco nademnou... Strašně mě tato situace trápí, chtěla bych té jeho bývalé něco říct nebo jí napsat, ale nevím. Co byste udělali vy na mém místě?

Stránka: 1 2 3
Řazení:
16.06.2011 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neber to nijak špatně,nemyslím to zle,ale mě spíš připadá,že žárlíš.To jak si to on se svou bývalou zařídí je jeho věc.Pokud tobě něco vadí,tak si o tom pohovoř s ním a on ti k tomu také jistě řekne svůj postoj.Hlavně klid,ať něco zbytečně nepokazíš. :3:
16.06.2011 - 10:23 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Navrch máš přeci ty. Chce žít s tebou.

A že mají spolu dítě, to se stává...

Hlavu vzhůru :27:
16.06.2011 - 10:35 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ty si musíš uvědomit, že ty sama s ním naděláš naprostý kulový.

Ten kdo si má vyřešit svoje vztahy je tvůj partner. Je na něm, aby pečoval o svůj vztah a ne aby řešil vztah s bejvalkou před aktuálním vztahem. To jak se k vám chová, jí musel prvně někdo dovolit. A ten někdo jste byli vy dva, tvůj partner přednostně.

Takže na tvým místě bych přednostně vykládal svýmu partnerovi, že tě to štve a že je třeba s tím něco dělat. Nebejt protivná, nedávat ultimáta, nevyčítat... prostě mu to říct a promluvit si o tom, že takhle to stojí za prd a že to takhle nechcete, pokud to takhle nechcete. Pokud to takhle nechceš z vás dvou jenom ty, je to zcela jinej příběh...
16.06.2011 - 10:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak je těžké být dobrý otec a zároveň plně uspokojit (rozumově vyspělejší) dvacítku..
Třeba o něj taky jednou budeš dál stát,až tě vymění za mladší model.Já být tebou,užívám ještě mládí :29:
16.06.2011 - 11:02 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jsi dost mladá...za sebe bych řekla, že jsi do toho šla s tím, že on prostě má tu minulost, dítě atd. a s tím se holt musíš smířit stejně jako s tím, že to dítě má nějakou matku. Můj přítel se se svou ex stýká kvůli dítěti a beru to jako nutné zlo. Chtěl nás i seznámit, prý taky proto, abych viděla, že o nic nejde, tak jsem mu vysvětlila, že nežárlím, ale že prostě s jeho dcerou (kterou mám mimochodem ráda) moje benevolence končí a nemusím si pouštět do života celou její rodinu-taky není důvod. Když bereme někam dítě, bývalka by nám ráda radila co a jak máme dělat, takže si vyposlechnu zprostředkovaně její názor, ale to je celé. Radím neřešit, nežárlit, pokud žárlím, zásadně nedávat najevo, nevyčítat, zachovat chladnou hlavu a postoj "nezajímá mě", je to jen nutné zlo, není to moje ex, ale jeho, ať si řeší sám. :74: :17:
16.06.2011 - 11:06 | Filtr
(Panna) zeret
Takže Vážení, žárlit nemám na co já s ním jsem, přítel se k tomu staví tak, že to má vyřešené a moc to neřeší. Ale psala jsem, že já jsem ta co to nemá vyřešené. Já bych to neřešila, ale ovlivňuje mě to... Takže Vám opravdu děkuji za rady.. A FANÍKU 18 už mi bylo, takže do světa dospělých se budu míchat a mládí si užívám to se neboj, neznáš mě ani můj život, takže mě nehodnoť... Asi taky toužíš po nějaké dvacítce.
16.06.2011 - 11:09 | Filtr
(Panna) zeret
Mladá mladá, ano jsem mladá a to je problém? Každý kdo si představí mladého člověka, viz já hned vidí tu stupidní ´pipinu´, která si neví se životem rady...Jako kdybych nic nenapsala
16.06.2011 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lesnielfova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
njn když na to člověk opravdu musí přijít sám časem a od nikoho jiného to nepřijme,mně se líbí přísloví- neopouštěj nikoho kdo tě miluje pro toho kdo se ti líbí, nebo ten kdo se ti líbí tě opustí pro toho koho miluje.
16.06.2011 - 11:14 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Na Tvém místě bych si nejdřív šla dát hodně,ale hodně studenou sprchu :15:

Pak si sedni a ještě jednou se podívej na to,co jsi napsala :1:

Hlavně a především se pořádně zamysli nad tím,co ona - tedy bývalá žena Tvého muže - má víc než Ty,neboli v čem že to má "navrch" Tím,že má s Tvým přítelem dítě? To je nesmysl :3: Počít dítě není žádná zásluha. Tím,že byla "první"? A nejspíš to nebylo ideální,když je Tvůj přítel dneska s Tebou ne? :3:

Bejvalky bývají někdy "švihlé" stejně tak jako všechny ženské - jsme jen lidi. Nejspíš ona dotyčná neumí zpracovat fakt,že vztah skončil,nejspíš bojuje sama se sebou,nicméně to neznamená,že by se chtěla k Tvému příteli vrátit. Možná provokuje,možná žárlí,koneckonců ale Ty taky - jak je vidět :1:

Jsi dospělá? Tak pokud se Ti něco nelíbí na chování kohokoliv a bezprostředně se Tě to dotýká a ohrožuje Tě to,tak jdi a vyříkej si to přímo s tím dotyčným.
Pokud Tě to nijak neohrožuje,nauč se tolerovat fakt,že "lidé jsou různé" - mají své chyby i klady a hleď na celou věc s úsměvem.
Rozhodně si sama sobě nepřidělávej starosti :17:
16.06.2011 - 11:21 | Filtr
(Beran) Háňa*
Co myslíš, že by se stalo, kdyby jí pro ni "nějaká usmrkaná holka" něco říkala ? Měla by z Tebe jedině srandu - alespoň do té doby, dokud nebude tvůj přítel ochoten si vztahy vyřešit - zjevně mu to tak vyhovuje, když se s ní baví a neodkáže ji do patřičných mezí.

Takže, já, na Tvém místě, bych se na něj vyprdla a našla si našla vrstevníka, protože ono to s tou vyspělostí tak horké nebude, když tohle nevidíš :1:
16.06.2011 - 11:26 | Filtr
(Panna) zeret » Háňa*
Ale můj přítel vztahy vyřešené má, nemám důvod se s ním rozcházet.A říkám, že já jsem ta co to řeší. Neřeší to, protože cokoliv by udělal a řešil, tak ví že ona by mu přestala dávat dceru. Né jednou to udělala..
16.06.2011 - 11:27 | Filtr
(Váhy) charri » zeret
Klíííd, stejně si to budeš muset nakonec pořešit sama :3:...takových situací ještě bude :75:...je to dobrý trénink :15:...takže se nerozčiluj a fakt se raději uklidni, dej si třeba pauzu a podívej se na to s odstupem..... jestli ti přítel za to stojí, jestli se to nějak vyvíjí během doby co jste spolu.....můžu ti mezi náma holkama prozradit, že chlapi mají jiné vedení než my :45:...takže to chce mluvit a mluvit ...jinak jim všecko přijde v pohodě a normální a ty se přitom budeš užírat :32:
16.06.2011 - 11:28 | Filtr
(Beran) Háňa* » zeret
Aha :1:
No nic, napsala jsem Ti jen svůj názor, jak jsi chtěla :29:
16.06.2011 - 11:30 | Filtr
(Panna) zeret » Háňa*
Já za názor děkuji
16.06.2011 - 11:33 | Filtr
(Panna) zeret » charri
To už vím dávno, že mají trochu jiné vedení. Ve vztahu je komunikace velice důležitá a proto se snažím komunikovat, ale když dojdu na toto téma nechce se o tom moc bavit, vlastně vůbec.
16.06.2011 - 11:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Glimmer Man
Jak s Tebou velmi často s úsměvem souhlasím,tak tentokrát tedy ne.
Už jsi někdy viděl chlapa,kterej by byl schopnej vyřešit si vztah s bejvalkou? Potažmo ještě aby řešil vztahy bejvalá verus současná žena? Já fakt ne a že těch rozvedenejch znám fakticky moc. Vyjímka - jedna ze sta řekla bych,která umí určit jakési pomyslné hranice a které to klape. Jinak je to více či méně vždycky skrytý boj,zvláště pokud jsou tam děti. V té diskuzi o tom,co zbyde po lásce,jsi psal,že po lásce zbyde zase jenom láska. A po vlastnictví,egohonění...atd. zbyde přesně to,co pak způsobuje všechny tyhle problémy :43:
Chlapi tyhle věci moc neřešej,chtějí mít klid. Čemuž i rozumím,na jejich obranu zase musím říct,že drtivou většinu problémů si způsobují ženské samy :1:
16.06.2011 - 11:41 | Filtr
(Váhy) charri » Háňa*
Bych na to koukla z druhé strany, třeba není dospělý ten přítel :44:...věk v tomhle nerozhoduje, když mu situace vyhovuje a nechce se o ní bavit neto ji řešit.....
16.06.2011 - 11:43 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » zeret
Ad mladá: jsem to jen konstatovala, spíš tak pro sebe, s tím že jsem zauvažovala, jestli to tím pádem máš nebo nemáš jednoduší, rozhodně jsem tím nenarážela na to, že z toho vyplývá, že víš o životě houby :3: Já jsem třeba ve svém věku už dost nepřizpůsobivá a někdy radikální, ale ty bys mohla být ještě flexibilní, bez předsudků...Pokud bych soudila podle sebe před 11-12 lety, taky bych asi moc nevěděla co s tím, protože je to asi první zkušenost tohoto druhu-všichni mají nějaké bývalky, ale v tvém věku tam nefigurovávají děti, které s tou ex tvoří most.
16.06.2011 - 11:48 | Filtr
(Beran) Háňa* » charri
No právě - ale odkud kdo kouká, to je na něm :3:

Jedna věc je, mít s bývalkou dobré vztahy - to považuji za normální, ale pokud stejně nedává děti a prudí, to dobré vztahy nejsou - takže není důvod, proč by ji nemohl odkázat do nějakých přijatelných mezí - kdyby chtěl - ničemu nepřihorší, když ona prudí i teď.

Na druhou stranu, těžko posuzovat, co je pro svobodné, bezdětné děvče pruzení a co je normální, běžná komunikace rodičů společného dítěte - to, že ji někde potká a mluví s ní, to mi přijde normální. Větší známka vyspělosti, než kdyby přecházel na druhý chodník, když ji má potkat.

Ale těžko posuzovat situace, u kterých jsme nebyli.
16.06.2011 - 11:50 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Háňa*
Na druhou stranu, těžko posuzovat, co je pro svobodné, bezdětné děvče pruzení a co je normální, běžná komunikace rodičů společného dítěte

no přesně :15:
16.06.2011 - 11:54 | Filtr
(Váhy) charri » Háňa*
Pravdu díš.....jen vím, že ony bejvalky taky používají děti jako vydírací prostředek....a chlap co není chlapem se nechá....je fakt že těch situací je hodně a nemůžeme soudit to, u čeho nejsme :44:...kdesi jsem se doslechla, že když matka nedává dítě otci a on to práskne u soudu, nemusí ona dostat alimenty :32:...ale to už zacházím do krajních mezí....bohužel....i takové situace jsou :14:
16.06.2011 - 11:59 | Filtr
(Panna) zeret » Mici Angóra
Koukám, že jsem rozpoutala diskuzi. Neříkám, ano je to normální komunikace, vím jak probíhá normální komunikace. Před tímto vztahem jsem měla též přítele s dítětem ale tam nebyl žádný problém, bývalá byla v pohodě. Dokonce jsem se s ní zdravila a nijak mi nevadila. I jsem si říkal, že bych s ní i pokecala. Toto je jiné, ta ženská je prostě blázen. O tom to je. Druhá věc, samozřejmě, že z mého popisu to nejde tak vylíčit. Je mi jedno že se spolu bavili, ale jakým způsobem..
16.06.2011 - 12:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » zeret
Jasně, rozumím...ale stojím si za tím, že si to musíš vyřešit v sobě-když jí dáš najevo, že tě štve, tak ji tím posílíš a bude "prudit" ještě víc. Z mého pohledu je opravdu nejlepší vyřešit si to v sobě tak, aby ses nad to povznesla. Chce to trénink, ale jde to. Když proti něčemu bojuješ, tak to posiluješ. Já si třeba o přítelově ex myslím, že jako máma nestojí za moc (můj subjektivní dojem, na soudy samozřejmě nemám nárok), že je alkoholička a štětka (to jsou fakta), ale proč bych se tím měla užírat? A od té doby, co jsem ji přestala řešit intervenuje daleko míň. :74:
16.06.2011 - 12:12 | Filtr
(Váhy) anyam
Je to matka dítěte tvého muže. To je fakt, který nezměníš...smiř se stím. Prostě vám bude nějakým způsobem zasahovat do života stále. Pokud se ti to nezamlouvá, namluv si kluka bez závazků. Podívej se na to i z její strany..dává své dítě na hlídání muži a sním žije nějaká žena a má vliv na její dítě..taky to nemá jednoduché. Zkus jí pochopit, proč se tak chová. Nevím jak bych se cítila já, poslat děti na víkend do domácnosti jiné ženy, ...myslím, že jen chce o tobě vědět vše aby věděla, že je u vás bezpečno:o))))))))Přítel je s tebou né sní. Takže jí moc neřeš a užívej si života:o))))))))))))))))))) :27:
16.06.2011 - 12:16 | Filtr
(Panna) zeret » anyam
Ano já vím, že to nezměním. A s tím jsem do toho vztahu šla, že má nějaké závazky. Ale nevěděla jsem že to bude takový problém. Srdci neporučíš, když se zamiluješ. A to je právě to, že já se nad to neumím povznést...
Příspěvky: 1-25 26-50 51-74
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »