co vidím


13.06.2011 - 21:19
(Lev) kamikaze
co vidím
ahoj, poprvé se odhodlala přidat příspěvěk k diskuzi a to protože by mě zajímal váš názor na to, co vidím. pokusím se to popsat. Běžně vidím kolem sebe ve vzduchu něco, co vypadá jako bublina, akorát to není vždy kulaté, ale i zamotané jako provázek v různých tvarech. poletují kolem vzduchem nebo jen tak kloužou nahoru nebo častěji dolů.baví mě studovat jejich tvary, ale už se mi nelíbí když jsou blízko u mně nebo někdy jsou i našedlé, když jsou jinak průhledné. Tak nevím, co vidím, potkala jsem jednu slečnu, která vidí to samé, ale nedokázaly jsem se shodnout, co to je.dík za názory, taky je možné, že už začínám bláznit :6:

Stránka: 1 2
Řazení:
13.06.2011 - 21:36 | Filtr
(Panna) alassea
ja to vídavam tiež
a tiež vidím také rýchlosapohybujúce iskričky,rozmýšľala som nad tým,či to nie je anjel,alebo nejaká energia,bolo to moc pekné / :5: :5: :2:/
13.06.2011 - 21:48 | Filtr
(Ryby) Countess
Iba cez deň sú priesvitné alebo sivé, alebo aj v noci? Lebo v noci som vídavala červené a žlté. Zvykla som to pozorovať keď som bola malá. Neviem, čo to môže byť...
13.06.2011 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Královna Elfů, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky, to je moc zajimave :) bezpochyby jde o nejaky energeticky ukaz :) ale v zivote jsem o tom neslysela.. dvakrat jsem zazila nad sebou ruzovou a tyrkysovou energii.. tak se asi zjevuji andele.. parkrat neco sedeho.. to sem vnimala jako nejake duse.. ale to co rikas ty je opravdu nevidane :) nemuzou to byt nejake astralni bytustky??? citis to pozitivne nebo negativne?
13.06.2011 - 23:43 | Filtr
(Býk) Artislove
Ja vidam barevne iskry uz cca 4 roky. Povacsine modre obcas zelene ruzove a zlte. Su to ako vyboje svetla,su to archanjelske energie. Biele su anjelske. predvcerom v noci som si robila meditaciu s fialovym svetlom a na druhy den ve dne som na sebe asi 15 cm od tela v okoli hrudnika videla ziarive fialove svetlo videla som ho niekolko sekun..neda sa to opisat bolo extremne ziarive a krasne. :74:
14.06.2011 - 08:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Caligula GCAG, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nečistoty a drobné zákalky ve sklivci. Dojdi si k očnímu.
14.06.2011 - 08:28 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Zřejmě se to týká nějaké oční vady. Chtělo by to návštěvu specialisty a nebo se s tím smířit. Možná taky popřípadě se zamyslet nad čistotou brýlí.
14.06.2011 - 08:58 | Filtr
(Býk) balboa » Artislove
Jen tak pro zajimavost, kdyz se objevi ty jiskry, zalezi na tom kam se divas? U me jdou nejlip videt se zavrenyma ocima, ale kdyz je v pritmi otevru, vidim to same, at se divam kamkoli...a kdyz je nevidim, tak si staci promnout (promasirovat) oci a uz to leta, vetsinou modra barva... taky kdyz hledim do svetla a pak zavru oci, tak se mi to vysviti na sitnici do modra... fakt zvlastni svetelne ukazy :)
14.06.2011 - 12:28 | Filtr
(Býk) Artislove » balboa
Ja ich vidim hocikedy. ve dne v noci..Vies ja si nemyslim ze je to ocna vada ako tu pisu pac vidim aj ine veci. Niekeda aj energeticke polia okolo veci a to fialove vsetlo co som videla..to urcite nebola ocna vada. :-)
14.06.2011 - 12:30 | Filtr
(Býk) Artislove » Caligula GCAG
Preco by mala ist k ocnemu?? Je rok 2011 uz by sme mohli konecne akceptovat ze ludia zacinaju otvarat svoje schopnosti ktore su prirodzene kazdemu dane a neposielat kazdeho kto sa vymyka chapaniu skeptikov po doktoroch alebo do cvokarne. Ja si myslim ze za carodejnictvo sa uz neupaluje. nie?
14.06.2011 - 12:34 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Ano, právě proto, že je rok 2011 už umí moderní věda ledacos vysvětlit. Včetně očních vad, moderní optika už taky vysvětluje zázraky. Takže toho prostoru pro Boha, tajemno a superschopnosti neustále ubývá.

Víš, onehdá jsem viděl video, jak někdo natočil ducha. Opravdu se tam hýbala přes snímaný obraz šedá skvrna sem a tam. Někdo to natáčel a byl u vytržení... a víš kde bylo jádro pudla?? Někomu lezla po čočce moucha. A optika ji nedokázala zaostřit a protože byla malá, byl to vlastně jen pohyblivý stín. Taková blbost a to bys viděla, kolik lidí to zabavilo.
14.06.2011 - 16:17 | Filtr
(Lev) kamikaze » alassea
Nečekala jsem tak rychle tolik reakcí, takže vidím, že nejsem sama, co to vidí.Dík za názory, asi se na řešení neshodneme. Je dost dobře možné, že to může být i nějaká oční vada, ale když nemyslím, když to vidí více lidí. Jak říkám, nevím, co to je. Barevné jsem to zatím kromě šedé neviděla, většinou to vidím jenom za světla a za pár vteřin zmizí.
14.06.2011 - 17:26 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
Tak ano urcite su veci vysvetlitelne..ale ja osobne zazivam a zazivala som take veci ktore mne ziadna veda nevysvetli..a su to realne veci...
14.06.2011 - 20:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Třeba tohle:

VIDĚT ENERGII : KROUŽIVÉ VLNY

příprava:
Otevřete okno, z něhož máte nerušený výhled na oblohu, na modré či šedé nebe, na mraky (je podstatně lepší dívat se z okna, než toto cvičení provádět venku, neboť hledíme-li nechráněni do jasné oblohy, je sluneční světlo přílliš jasné a musíme nechtěně přivírat oči. Napnuté oční svaly nám pak zabraňují energii vnímat.)

cvičení:
Posaďte se asi dva metry před okno a představujte si okenní sklo na místě, kde by bylo, kdyby bylo okno zavřené. Hleďte na toto místo, tj. zaostřete ohnisko oka na vzdálenost asi dvou metrů. Po několika vteřinách či minutách spatříte velký počet malých, světlých a velmi pohyblivých bodů vířících kolem sebe. Jakmile krouživé vlny poprvé identifikujete, můžete svou pozici opustit, změnit ohnisko a pohrávat si s novým způsobem vnímání. To pak můžete bez velké námahy kdykoliv znovu vyvolat.

zdroje chyb:
1. Přes plastikové brýle nebo kontaktní čočky z umělé hmoty se dají krouživé vlny těžko vidět.
2. Zjistíte, že se jejich vnímání nenadále přerušuje. Pak se musíte znovu soustředit na jejich pozorování. Toto přerušování a nová koncentrace jsou důležitými aspekty energetického vnímání, které vás bude stále znovu zaměstnávat, neboť jde o automatický vnitřní dialog, o skrytého "žvanila", který vás od vnímání energie odvádí.

výsledek:
Teď jste se naučili něco důležitého o realitě energetického vnímání. Je plně reálné, ale existuje pouze uvnitř vašeho zkušenostního světa. Krouživé vlny nejsou nic představovaného, projíkovaného. Nejsou myšlenkou, kterou produkuje vaše "fantazie", jako je např. cestování v duchu. Při energetickém vnímání nemá fantazie co dělat. Atd. atd. ..

z knihy KURZ ŽIVÉ MEDITACE od Jurgena Fischera
15.06.2011 - 07:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Caligula GCAG, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Všechno do mrti, co tu popisujete.
http://diskuse.doktorka.cz/oci-zaka…
Baby, máte docela bujnou fantasii :32:.
15.06.2011 - 07:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Je spíš otázka, jestli by se ti vysvětlení neurologa líbilo tak, jak vysvětlení nějakýho "mága"...
15.06.2011 - 11:20 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
no neviem ako by mi neurolog napriklad vysvetlit vylietavanie tanierov zo sušiča alebo putovanie prikryvky po celej mojej posteli a podobné veci a nebola som pri tom sama :3:...
15.06.2011 - 11:22 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Tak tohle není pro neurologa, ale pro jinou profesi.

Třeba máš v přikrývce jenom hodně (opravdu hodně) roztočů... :61: :61: :61:

Vždycky je ale vysvětlení. Jen ho najít. Je mnohem snadnější věřit v zázrak, než hledat logický vysvětlení.
15.06.2011 - 11:28 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
ti roztoci by museli byt svalovci :61: :61:

tu nejde o to ze je lahsie verit v zazraky ale o to ze je naozaj vela veci ktore sa vysvetlit nedaju ale skeptikovi sa zas toto vysvetlit neda...

ked sa to zacne kluc sam od seba otacat v dverach alebo tie taniere ako som spominala tak uznaj ze to sa len tak vysvetlit neda..

ale zas mozno je jednoduhsie povedat ze treba hladat vysvetlenie aj ked ho nemame ako uverit ze je nieco medzi nebom a zemou :4:
15.06.2011 - 11:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Ono moderní psychiatrie umí vysvětlit i hejbající klíč či osoby, které nejsou.

Četla jsi někdy o schizofrenii??
15.06.2011 - 11:36 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
aha..takze asi 20 ludi co to videli maju schyzu?? hmm zaujimave
15.06.2011 - 12:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Dvacet lidí a ani jeden se nepodíval za dveře, jestli s tím klíčem někdo nehejbe?? To je samo o sobě podezřelý!
15.06.2011 - 12:51 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
co je podozrive? za tymi dverami nikto nebol, boli presklenne a bolo to cez den po pohrebe dedka..neni to podozrive to len ty si proste skeptik a hladas ako to vyvratit len akurat ze nemas ako,,
o tom je to cele
15.06.2011 - 12:53 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Vždycky je vysvětlení... jen já ho hledám nebo neznám a ty věříš v nadpřirozeno.
15.06.2011 - 12:55 | Filtr
(Býk) Artislove » Glimmer Man
v poriadku ale len tak mimochodom dnes uz aj vedci sa priklanaju k nadprirodzenu a veciam ktore nedokazu vysvetlit. su aj vedecky potvrdene dimenzie, energie, matrix, telekineza, citanie myslienok, ...takze treba sa na to aj takto pozerat
15.06.2011 - 13:00 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Artislove
Existenci Matrixu můžu potvrdit. Je to u mě doma v poličce a hned 3x. Koupil jsem si bluray celé trilogie.

Ale prostě každej novej objev něco nadpřirozenu sebere. Jsou přírodní zákony a ty nejsou napřirozený. Jen některý třeba nejsou objevený a popsaný.
Příspěvky: 1-25 26-35
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »