vychova deti u homosexualov a lesbiciek


09.06.2011 - 09:57
(Panna) Rachelinka 5
vychova deti u homosexualov a lesbiciek
Aky mate nazor na vychovu deti u homosexualov a lesbiciek?teda uz sa mozu vydavat a zenit-ale ak si zelaju dieta-/napr.adopciu,ci z minuleho partnerstva)su tu este rozne protichodne nazorynavyse mi vela zien hovorilo,ze homosexualy a to bez nejakych blbych narazok-vedia lepsie deti vychovavat-lebo chapu ich city :3:

Řazení:
09.06.2011 - 10:33 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Dost těžký téma.

Jedna věc. Spousta heterosexuálních párů nezvládá vychovat děti. Spousta párů, který se rozcházej a pak se tatínci střídaj rychlým tempem, asi taky dětem neukáže, jak má fungovat rodina.

Takže v tomhle jsou homo asi astejný. Ale je to pořád otázka. Společnost má vštěpenej program rodiny heterosexuální. Příroda reprodukci nastavila stejně tak. Takže jak vysvětlit, že místo mamky jsou dva taťkové?? Nevím. Nepřijde mi to prostě normální. (Prosím hnidopichy, ať nepokládají trapnou otázku "co je vlastně normální"). Další věc je "výsměch faktor". Dítě vychovávaný dvěma chlapama hned dává příležitost nechat se davem tupců snadno slovně šikanovat a stát se terčem vysmívání. Ale to se může stát i brejlatýmu z normální rodiny. Takže to taky není pádnej protiargument.

Je mi odporný, co spolu homo chlapy dělaj, moc je nemusím, ale jsou mi tak nějak ukradený. Nic proti. Nemám potřebu je léčit. Občas si dělám srandu.

Ale platí jeden fakt, že dítě může zůstat v ústavu, v kojeňáku, kde dostane kulový nějakou lásku či výchovu a od homo může dostat víc než tam. Z tohodle důvodu bych asi hlasoval pro. Samo, že vypatlancům bych dítě nedal, a to ani heterákům a homo tuplem ne. Ale určitě tahle skupina obsahuje i spoustu slušných lidí, kteří se rádi budou starat a dávat potřebné city.
09.06.2011 - 10:38 | Filtr
(Ryby) Miryko Miryková
:74:Diskuze na toto téma tu před časem proběhla a většina lidi,včetně mne,se téměř shodovala s názory Glimmer Manna. :74:
09.06.2011 - 12:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lesnielfova, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
být takovým dítětem asi bych se strašně styděla za to, že mně vychovávají dva chlapi nebo dvě ženy a mám strach, že by mne to poznamenalo nějakým zpusobem.
10.06.2011 - 08:59 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Glimmer Man
ja zistujem toto-skoro vobec nie je rozdiel-lebo napr.lesbiciek-ma jedna zena rolu matky a ta 2.rolu otca-tak je to aj u homosexualov a navyse sa mi zda,ze hlavne ti chlapi su nejak vyrovnanejsi(co robia v posteli ma nezaujima) :20:
deti chapu ovela rychlejsie-ziadne vysmechy,nic,im ked sa nieco vysvetli-tak to to tak beru

podla mna by sme im mali dat sancu-lebo by konecne ludia zacali chapat,ze su aj ine formy manzelstva a vychovy-a nie to v sebe nejak utlacat-co da priechod len negati.energiam

hriech podla mna nie je-ked sa maju dvaja ludia radi-ludia a Biblia to spaja s tym,ze prave oni nemaju sancu plodit-takze v podstate my heterosexuali-by sme mali mat pohlavny styk za ucelom plodenia-a to dnes nerobi skoro nikto
:3:
12.06.2011 - 20:45 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » Rachelinka 5
:74:Souhlasím! Každý člověk chce být na tomto světě šťastný, tedy na štěstí mají právo i ti jinak orientovaní, proč ne? A pak, děti potřebují lásku a péči a tito lidé jsou plni lásky, tak ať ji dostanou tyto děti místo toho aby prožily své dětsví v DD. A pokud se týká poznámek okolí - pokud v tomto svazku vyrůstají od malička, je jim to s láskou vysvětlováno: A okolí by si také mělo konečně začít uvědomovat, zvykat si na to a měli by k toleranci s pochopením vysvětlovat svým dětem a vést je k úctě a ohleduplnosti ke všem.
12.06.2011 - 20:55 | Filtr
(Beran) Háňa*
Pokud jsou to děti z jejich bývalých partnerství nemá co kdo rozhodovat, jestli je mohou vychovávat - samozřejmě, že jo - nejen, že mohou, ale musí - jsou to přece jejich děti.

A adopce.... nevím - podle mě nemá sexuální orientace rodičů na výchovu dětí žádný vliv. Copak má výchova něco společného se sexem rodičů ? Dětem je šumák, co dělají tátové s táty, mámy s mámami nebo mámy s táty po večerech ve svojí ložnici. Ty zajímá, jak se věnují během dne jim
12.06.2011 - 20:58 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » ryba 43
rybicka-je Ta asi spapam :16:
ale nie-radsej Ta objimem :62:

videla som dokument,ako take deti vyrastaju-nik sa im nevysmieval,lebo to bolo pre nich normalne
problem sme my-akosi si nemozeme zvyknut na nieco ine-a ked je nieco ine-tak je podozrive-akoby sme museli ist s davom :74:
12.06.2011 - 21:00 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Háňa*
:62: :15:
no fakt nema vplyv-lebo maju tie role sami rozdelene-jeden hra rolu matky,iny rolu otca
12.06.2011 - 21:04 | Filtr
(Beran) Háňa* » Rachelinka 5
To si nemyslím, že by to tak muselo být. A vůbec - v čem přesně taková role spočívá ? Proč hrát nějaké divadlo. Vždyť dneska velmi často takové role skoro vymizely - alespoň se o to všichni snaží - existuje spousta diskusí o tom, že je to strašné, rozdělovat práce a činnosti na mužské a ženské, lidi si na to často stěžují....... a potom najednou zase role.

Podle mě má vliv na výchovu, když dítě vidí spokojené soužití dospělých (rodičů) v přímém přenosu, to jo - lásku, úctu, sdílení, spolupráci... a cítí od nich lásku k sobě. Cítí se s nimi chtěné, milované a v bezpečí. Ale jestli to jsou ženy, muži nebo mix, to je asi jedno. V takové rodině dítě snadno zvládne, i kdyby mělo ty rodiče třeba tři :3:
12.06.2011 - 21:19 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Háňa*
no vidis a kazdy tvrdi,ze akonahle prideme na Zem-hrame nejake role-matka,zena,potvora :3:
atd...
ja nic nechcem hrat-len byť
a tie privlastky-sme si vymysleli-aby sme sa tu nejak mohli orientovat-a tym padom nas to bohuzial rozdeluje :3:
zabudli sme na slovo clovek
12.06.2011 - 21:21 | Filtr
(Beran) Háňa* » Rachelinka 5
Já nemám ráda to MY A KAŽDÝ.... a taky všechno, nic, nikdy, vždycky.... tahle radikální slova mi dělají osypky :23: - mě do toho netahej - já jsem si nic takového nevymyslela :2: :3:

Jo, jsem manželka, matka, milenka, kamarádka, kolegyně...... ale opravdu jsem, ne že jen hraju nějakou roli - nejsem héééérečka - beru to jen jako označení, pro koho co, abych v tom neměla bordel - ne jako povinnost, co mám v které roli přesně dělat, abych vyhověla nějakému předpisu - jsem to pořád já :4:
12.06.2011 - 21:27 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » Háňa*
no tak treba urobit slovnu reformu v psychologii a aj v ezoterike :25:
kazdy hrame role a preto sme sem aj narodili :23:
12.06.2011 - 21:38 | Filtr
(Beran) Háňa* » Rachelinka 5
slovnů reformu ? To jako, aby se povinně označovala každá činnost povinným názvem :39:? No, to bychom byli tam, kde jsme - pravda je, že když mi někdo někoho představí jako svoji milenku, taknějak si představím, co s ní asi dělá především :2:. Ale jestli to tak není a hrají spolu po večerech pexeso, to už nezkoumám - je mi to jedno.
Já prostě nějaké nálepky k životu nepotřebuji
12.06.2011 - 21:44 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Výchova dětí z minulého partnerství je semozřejmá...

Adopce proč ne???

Je však na každém páru zvážit důsledky...z reakcí okolí...s kterým se tyto děti budou dnes a denně setkávat..
Do předškolního věku z toho děti nemaj tak nějak rozum....pak ,ale přijde škola a posměváčci,potažmo šikana...nechtěl bych být tím dítětem...myslím si ,že naše společnost není připravena na tuto variantu...,ale nezakazoval bych tuto možnost...v každém případě to bude pro dítě lepší než celou dobu až do dospělosti smrdět v děcáku...
:29:
12.06.2011 - 21:53 | Filtr
(Beran) Háňa* » brozacek
Nejlepší příprava je, začít přímo akcí. Jak bys chtěl tu společnost na to teoreticky připravovat ?

Já si myslím, že šťastné, spokojené a v lásce vychované dítě se zdravou hrdostí a přiměřeným sebevědomím nikdo šikanovat nebude - nedá se - pošle posměváčky s úsměvem k šípku, protože ví své.
Šikanované jsou většinou děti nejisté, které nemají doma to, co by potřebovaly - třeba s klasickou rodinou.
Vždyť jich je šikanovaných i tak dost - děti si vždycky něco najdou, když cítí, že si to dotyčný nechá líbit - to nemusí být zrovna dva tátové. Stačí neznačkové tepláky na tělocvik
12.06.2011 - 21:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
som za :3:
12.06.2011 - 22:30 | Filtr
(Blíženci) brozacek » Háňa*
Já o žádné teorii nemluvím...píšu jen nezakazoval bych to a je na každém jestli do toho pújde či ne...Jinak co píšeš dál o šikaně..to je tvůj pohled- dospělého člověka,v těch dětskejch hlavičkách probíhá jiný proces... :29:
12.06.2011 - 23:30 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » Rachelinka 5
Mám radost, taky Tě objímam. Měj se! :17: :74: :17: :27: :27: :27: :27:
12.06.2011 - 23:32 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » Háňa*
Máš pravdu. :15: :68:
12.06.2011 - 23:34 | Filtr
(Beran) Háňa* » brozacek
Jiný proces tam sice probíhá, ale šikanované je jedno dítě z dvaceti. Navíc není těžké předem odhadnout, které to bude
12.06.2011 - 23:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Rodiné zázemí je pro děti důležitější než DD, je jedno, kdo jsou rodiče ( náhradní, homo, hetero, hlavně že mají děti rádi ) :15:
13.06.2011 - 00:11 | Filtr
(Býk) ave
Pro děti je nejdůležitější láska a bezpečí.
Ne sexuální orientace rodičů. :74:
13.06.2011 - 00:26 | Filtr
(Ryby) ryba 43 » onka
Přesně tak. :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »