Partner duše


28.05.2011 - 20:43
(Lev) Safienka
Partner duše
Moc hezký článek :15: Kdo nezná, tak doporučuji přečíst :1:http://archandele.freepage.cz/partn…

Řazení:
28.05.2011 - 21:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele St.Fire, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky,

tu me nabizis? :4:

:23: Tak to prrr draha .. ta holka ani nezna,ze po sebepoznani a harmonizaci lasky,vyvazenosti a pozitivite sveho zivota realizaci prichazi krome dobrych vztahu a pomoci druhym i svezi vztah s partnerem a rodina,ze je to mozne,ne,ze tito lide,puvodne indigove ci kristalove deti nemaji zivotniho partnera ci rodinu a ziji pouze pro sebe a druhe,to ne.
Navic s ni milovani?No tak to by bych asi usnul drive,nez bysme zacali .. ja chci zenu s cernym panterem anebo bilou tygrici .. harmonicky samozrejme :44: :62:

Fajn noc :65: :69:
28.05.2011 - 21:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
výborný článek :30:
28.05.2011 - 21:41 | Filtr
(Lev) Safienka » St.Fire
? Ty jsi snad autorem článku ?

Každý si z toho článku vezme to, co potřebuje...
29.05.2011 - 09:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sic se tam píše mnoho moudrého a pravdivého, je to jen část, střípek a týká se především doby, kdy žijeme v zajetí iluzí... ten závěr se mi zdá nešťasný. Není to totiž tak, že člověk po tom co nalezne sám sebe zůstane sám, nepotřebuje partnera a rezignuje na sex... to je jen část cesty. Protože jen člověk, který dokáže být šťastný sám se sebou a nepotřebuje se hledat venku, je teprve připraven na opravdový vztah a štěstí v páru a na opravdový a čistý sex, protože se už nehoní jen za uspokojováním vlastních potřeb a kompenzacemi. To proto jsme opravdu tady, že se nejdřív musíme učit a mnohé vytrpět, je jen na vrub našeho bloudění a zapomnění. Když se konečně opravdu nalezneme a osvobodíme, zjistíme, že smyslem života je radost a láska - a není smyslem dávat ji stejnou měrou skoro 7miliardám lidí, ale dávat ji sobě a těm, co máme nejblíž. Lásku mezi mužem a ženou nenahradí nic - je to alchymie a skrývá v sobě mnohá tajemství vesmíru - je to totiž skutečný tvůrčí proces :3:

http://www.jogin.cz/Vyznam-sexualni… :74:
29.05.2011 - 10:20 | Filtr
(Lev) Safienka » musiúa
I co píšeš ty je pravda...myslím, že nejde pořádně napsat článek, kde by byla obsažena celá pravda..tak alespoň část z ní :)
Vždycky se tam najde něco, co nesedí, ale taky se stane, že jen pouhou větou si člověk může uvědomit něco, co ho posune dál :)

29.05.2011 - 10:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Safienka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím... :74:
29.05.2011 - 11:29 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
:30: :30:

Partneři duše se navzájem vždy najdou. Přitahují se. Nemusíte mít strach, že se minete. Také jsem se setkala s tím, že Vás k němu dovedou obvykle neuvěřitelné okolnosti a "náhody", nebo vaše nutkání. Často se Vám může už dopředu zjevovat ve snech, nebo Vás k němu neomylně přivede vaše vyšší Já. To vše se odehraje samo, jakmile jste oba připraveni.
Lidé si často myslí, že partnera duše poznáme podle toho, že si budeme dokonale rozumět ve všem a konečně v něm najdeme toho pravého, nebo pravou. Setkání a případné soužití s partnerem duše ale nemusí být žádná procházka růžovou zahradou. Uvědomte si, že jste se sešli proto, že je třeba se navzájem sladit a sehrát po dlouhé době, kdy jste byli v inkarnacích každý zvlášť a prožívali každý jiné zkušenosti a odděleně. Takže se může stát, že taková bytost bude některé věci vnímat i jinak než vy. Některé lekce pochopila po svém a jinak, než to vcítíte vy. Ale najednou se přitáhnete a vnímáte tu neskutečnou přitažlivost jako nějakou obrovskou sílu, která Vás k této bytosti táhne. Můžete dokonce po čase zjistit, že některé věci má tak jinak nastavené, že s ní prostě nedokážete žít. Ale pokud se od ní chcete odpoutat, zjistíte jak moc to je těžké. Že nějaká síla vás stále nutí toho člověka nespustit z dohledu...vědět alespoň jak žije a co dělá.
Pozor, prosím, nepleťte si tuhle vnitřní duchovní přitažlivost s normální závislostí na partnerovi. Tohle je něco jiného. Vnímá se to jako pocit, že i kdybych toho člověka už nikdy neviděla, je mezi námi nějaké pouto na vyšší úrovni, které je prostě nezrušitelné, ať by se stalo cokoli. A tak to vnímají oba dva.

Často se také partneři duše nesetkávají ani v oddělených inkarnacích poprvé. Můžete zjistit, že o tu vzájemnou harmonii se už pokoušíte po několikáté. Ale samozřejmě můžete i objevit společné vzpomínky z doby, kdy jste byli jedním. Ale vždy je takové setkání o vzájemném posunutí se, hledání harmonie, předávání si navzájem získaných poznatků. Uvědomte si, že taková bytost je přibližně na stejné duchovní úrovni jako vy. Jen prostě některé zkušenosti ji přivedly k tomu, že některé pro vás pochopitelné věci, nechápe a naopak vy nerozumíte něčemu, co vnímá ona jinak. Setkání s partnerem duše je vždycky obrovská škola pro oba dva.
29.05.2011 - 11:52 | Filtr
(Lev) Safienka » miluška medvídková
:30:

A když jsi ještě člověk představí, že si to naordinoval vlastně sám... :4: Duše se domluví, že v určitém životě si dají lekci a tou se posunou dál ...
29.05.2011 - 12:43 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
uplne suhlasim.. mne to tiez bolo dost smutne a neprirodzene aby cloveku stacilo iby najdenie sameho seba a nepotreboval by lasku od niekoho ineho a ineho milovat. To mi skor pride ako keby mal dosiahnut stavu sebelasky :63: :17:
29.05.2011 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ta sebeláska je samozřejmě strašně důležitá, protože dokážeme-li přijímat sebe se vším všudy, dokážeme pak takto přijmout i někoho jiného... dřív prostě ne :43: ale je chybou myslet si, že je to cíl... naopak je to začátek :15:

Našla jsem tam ještě jeden moc pěknej článeček - tady je kousek...

"Pro někoho, kdo se zamiluje a prožívá lásku, je tato chvíle vždy něčím novým a krásným, něčím co prožívá velmi intenzivně. Ačkoliv někdo, kdo již byl třeba i vícekrát zamilovaný a delší dobu lásku prožíval, ve chvíli, kdy vidí někoho zamilovaného nebo spíše poblouzněného láskou, může namítat, že je to jen takový začátek, jenom něco povrchního, kdy zamilovaný ztrácí sám sebe. Může tvrdit, že sice cítí se zamilovaným, to jak je zcela okouzlen, ale zároveň ví, že to je zatím jen jeden malý krok. Protože teprve až nám začne na druhém skutečně záležet, až získáme vzájemnou důvěru, propojíme se a hluboce pocítíme duši toho druhého, tak teprve tehdy je to opravdová velká láska. Ovšem pro člověka, který zamilovanost prožívá, je to skutečně něco nového, neobyčejného, krásného, a někdy i zázračného. A může při tom prožívat i malé chvíle extáze, ve kterých intenzivně miluje.

I když to není vzájemné a naše láska není opětována, i přesto v danou chvíli proudí energie lásky skrze nás. Samozřejmě, pokud je láska vzájemná, začínají se dít velmi zajímavé jevy, ve kterých nám láska dává velmi mnoho, mění nás a je naprosto ohromná. Může nás však povznášet a něco nám dát i pokud není opětována. Je ale velmi důležité, abychom nezaměňovali lásku s nižšími silami a vlivy, které mohou vše krásné co prožíváme pokazit. Nechejme ji čistou a plnou transfigurace, takovou, jaká láska doopravdy je. A protože láska přichází od Boha a přibližuje nás postupně čím dál více k Bohu, měla by zůstat neustále takto vznešenou."

http://www.jogin.cz/Laska-v-duchovn…

:74:
29.05.2011 - 13:12 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
Pekny clanok a hodne pravdivy :15: :17:
Tou sebelaskou som nemyslela sebaprijatie, samozrejme to je potrebne aj milovat sam seba, myslela som skor ten typ sebelasky "ja som ten najlepsi, nikoho nepotrebujem, vystacim si sam, mam sa prilis rad na to aby som sa s niekym viazal" :68:
29.05.2011 - 13:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:Jojo, no je fakt, že jsem si nebyla jistá jak to myslíš :3: :4:


:29:
29.05.2011 - 13:17 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
no to ja sa obcas asi nepriamo vyjadrujem :61:
30.05.2011 - 05:43 | Filtr
(Vodnář) Simi.Anael » Safienka
Moc hezká stránka....já se chystám k archandělskému zasvěcení...nyní léčení jen kartami.
30.05.2011 - 07:36 | Filtr
(Štír) Freja
je to pravda,až to bolí...
30.05.2011 - 13:51 | Filtr
(Býk) Artislove » Simi.Anael
ja ho uz mam za sebou..pekne to so mnou zamietlo :61: ale je to fajn...nech sa ti dari :17: :17:
30.05.2011 - 15:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele niknikita, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:27:
"...pouto na vnitřní úrovni...nezrušitelné..."
V tom máš, Miluško naprostou pravdu, že je to obrovská škola a taky námět pro román /dostat to do ruky pořádný spisovatel/ :63:
31.05.2011 - 19:05 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Partner duše je bytost s kterou se znáte z rodiny duše z vyších sfér, prožili jste nekolik reinkranací v hlubokém souznění a záměrně si reinkranaci volíte protože je tam láska v duši hluboká. Partner duše tě neomezuje, nebráni ti v duchovním rozletu a na pozemské urovni prožívate jak lásku tělesnou a pozemskou bez nutnosti vlastnit a ovládat.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »