Přechod lidského bytí a světa do další 4. a 5. dimenze


10.05.2011 - 12:15
(Beran) M.A.U.
Přechod lidského bytí a světa do další 4. a 5. dimenze
..haha tam se ale vstupuje bez fyzického těla...četla jsem někde komentář, že lidem se ten přechod moc nelíbí, páč by se museli vzdát svého fyzického těla!! ha, to je asi divný, že se nám nechce - bez fyzickýho těla jsme my lidé - mrtví, myslím? :61: :75:

Stránka: 1 2 3
Řazení:
10.05.2011 - 14:38 | Filtr
(Býk) Artislove
do 5 dimenzie nevstupujes bez fyzickeho tela..to je velky omyl...Vstup do 5 dimenzie je hlavne o zmene vedomia cloveka preladenie sa do vyssich vibracii, vibraciami lasky a prechodu do jednoty bez negativnych veci a tym skvalitnenie zivota ako takeho takze o nejake extremne fyzicke premeny a nutne odkladanie fyzickeho tela tam podla mna nepojde. Ano fyzicke telo odlozia, ale ti ktory sa do tej dimenzie nedostanu a ich duse pojdu inde..tym ze sa zvysuju vibracie prechodu do 5 dimenzie zvysuju vibracie aj nase fyzicke tela..Nie kazdy tieto vibracie unesie a preto odide. Ti co sa pre vtostup rozhodli uz pred inkarnaciou alebo unesu a zvisia svoje vibracie prejdu do 5 dimenzie s fyzickym telom, ktore ale samozrejme podlahne istym zmenam..bude lahsie nebude tak hutne a pomaly sa bude menit na kristalicke...
10.05.2011 - 14:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
asi to mysleli tak, že nás to čaká po smrti, tak by sme sa mali tešiť na smrť a novú dimenziu :3:
10.05.2011 - 15:32 | Filtr
(Váhy) Buddha/2
Ti nevím,si někdy říkám,že si někdo nevidí na špičku nosu,ale vidí do 12. dimenze :32: a že by se to Nějak (pro něj a těch pár opravdu snaživých a duchovních jedinců) dalo zařídit,aby si tam to tělo za odměnu mohli vzít...
Jen ale vůůůůbec nechápu jak....asi nejsem dost rozvibrovanej :6:

Pak tu ještě zbývá "malý" problém,co s tou hromadou šesti a něco miliard "nepřevibrovaných" mrtvol :23:


než mě někdo nařkne,omlouvám se za :40:
10.05.2011 - 15:51 | Filtr
(Býk) balboa » Artislove
Kam chodis treba na takove informace? Hypotez je vsude dost, ja treba zas slysel, ze tohle obdobi je specificke ruznyma vibracema lidi a ze po roce 2012 by se to melo sjednotit takovym zpusobem, ze kazdy zustane ve sve realite, takze my tu porad budem a budem si myslet, ze sme v 5. dimenzi mezitim co nase alternativni verze uz budou nekde uplne jinde a nakonec se stejne nedovime jestli jsme ve 4. nebo 5. dimenzi :)
To myslis, jakoze kdyz my prezijem, tak vsichni, kdo nejsou na nasem levelu umrou a my to budem pozorovat? To by byl masakr
10.05.2011 - 15:59 | Filtr
(Býk) Artislove » balboa
to je tiez len moja hypoteza..ja som len odpovedala co si myslim ze bude a jednoducho nesuhlasim s tym ze pride kazdy o telo..hlavne na to som reagovala...to ako to bude 100 pro nevie nikto... :63: nie to umieranie myslim tak ze ponevac sme kazdy na inej vibracnej urovni a kazdy teda vibruje inak jeden nizszie jeden vyssie, tak nie kazdy to moze zvladnut.Ale vsetko je predsa z energie z vibracii a je tu zakon pritazlivost.. Co sa nepritahuje a nezlucuje odchadza v zivote a zem predsa zacina zvysovat vibracie, deju sa rozne katastrofy, vchadzame do fotonoveho pasu a podobne a to vsetko vo velkej miere ovplyvnujem vibracie zeme a kazdeho z nas. Informacie proste beriem odkial ich beriem a nikoho nenutim aby ich bral tiez. ale jednoducho si myslim ze pokial sa ludia nestotoznia s vyssimi vibraciami proste to fyzicky nezvladnu a ano pozerat sa na to asi bohuzial budeme ak budeme tymi co to zvladnu..vid. Japonsko. ako ziju japonci? aku vysku vibracii asi mozu mat?? 1, su pretechnizovani, vsade maju betonove dzungle, ziadna zelen, bola som tam videla som to na vlastne oci,uz len v tom su nizke vibracie 2, potlacaju zensku energiu a nie su v rovnovahe, robia zo zien poslusne gejse a sluzky a oberaju ich o prava a ich slobodnu volu to tiez je proti zakonu univerza 3, nemaju cit k zvieratam zabijaju veleryby na nezmyselne ucely, lovia ryby nie na obzivu ale na nezmyselne drahe sushi, 4, v Tokiu? co ulica to eroticky klub, zeny sa tam predavaju na kazdom rohu.. ake moze mat Japonsko vibracie? ..a logiku to ma :43:
samozrejme je to len moja hypoteza :20:
10.05.2011 - 16:24 | Filtr
(Býk) Artislove » balboa
jo a este k tym vibraciam a umrtiam...je to zas len moja uvaha ale kazda bytost ktora zije na matke Zemi je s nou aj energeticky prepojena. tym ze matka zem ide do vyssich vibracii sa samozrejme musi zbavovat tych nizsich ktore ju v tom brzdia. podla toho si myslim ze nepoucitelni ludia ktori ju neustale nicia a ziju dobrovolne v nizkych vibraciach, pachaju zlo a podobne musia byt odstraneni aby sa zem mohla vibracne pozdvihnut a aj preto si myslim ze tieto umrtia budu nastavat, pretoze 5D je uzjednota a tam uz negativita nema miesto a nic negativne tam prist uz nemoze..

tak to vidim ja :63:
10.05.2011 - 16:39 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Artislove
Ano, také jsem četla, že ze sedmi základních čaker bude 12 a lidé na nižší úrovni vibrací ten přerod prostě nesnesou a buď se zblázní nebo umřou.Ten přerod by měl být pozvolný,ale už nyní je pro ty lidi s nižšími vibracemi pozdě.
10.05.2011 - 16:41 | Filtr
(Býk) Artislove » Mysterious
ano presne tak nejak si myslim ze to bude.. ono cakier mame 12 presne tak :3: len musime na nich zapracovat..ta smrt je proste v tom ze ako vibruje vsetko tak aj fyzicke veci a taktiez telo a prilis vela vibracii naraz pre niekoho moze znamenat smrt preto bolo pre kazdeho potrebne aby zil v laske a pozitivite uz dlhsiu dobu. je to prilis velky naval energie..
10.05.2011 - 17:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"preto bolo pre kazdeho potrebne aby zil v laske a pozitivite uz dlhsiu dobu"

Tahle věta krásně demonstruje největší problém tohoto všeho - je totiž manifestací neskutečného sobectví, a nepochopení toho co se děje. Změny jsou nutné a zdá se - nevyhnutelné, ale tou nejdůležitější změnou je přestat kalkulovat a myslet prvotně na svůj vlastní propspěch... skoro to vypadá jakoby všechny ty vzletné řeči o dimenzích a transformaci byly dokonalým dílem toho, který nás přesvědčil o tom, že neexistuje...

Stačí přeci položit si jednoduchou otázku: "chovala a projevovala by se takto Láska?"

Proto řekl "mnozí první, budou poslední..."

Změny se dějí a udějí, lhostejno, čemu právě teď věříme, nebo nevěříme... jediné co nám může pomoct je pravda, ale to už je rozhodnutí každého z nás... je ale dobré si uvědomit, že se nikdo nikam nechystáme, nikdo se nechystáme zbavit fyzických těl, ti kdož slepě věří, bez kouska pochopení, takovýmto věcem, budou nemile překvapeni :24:

"Nebe není místo, je to stav vědomí." stejně jako peklo :74:
10.05.2011 - 17:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
4 dimenze je čas. Kde tedy jsme? :3:
10.05.2011 - 17:10 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
prepac ale teraz som ta asi absolutne nepochopila.. mas na mysli ze zit v laske je demonstracia sebectva a nepochopenia???

a co sa tyka zmeny vedomia o tom predsa pisem v prvom prispevku :63:

uprimne vobec som ta nepochopila :74:
10.05.2011 - 17:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
"už nyní je pro ty lidi s nižšími vibracemi pozdě...." a kteří to jsou? Z takovéto formulace je zřejmé, že sebe mezi ně neřadíš... jediné co je třeba, je podívat se sám sobě do očí a nebát se pravdy o sobě a pak se zeptat "koho to vlastně následuju?"

Osobně raději skomřu s lidmi nižších vybrací, než bych postupovala ke světlým zítřkům s partou "vyvolených" a zaslepených... :3:
10.05.2011 - 17:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artislove
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To nevadí... vím, že to myslíš dobře, a právě proto jsem ti napsala co jsem musela... ostatní je na tobě. :74:
10.05.2011 - 17:17 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
beru..kazdy mame svoj pohlad na vec svoje informacie a predstavy..co bude uvidime az to bude :17:
10.05.2011 - 17:43 | Filtr
(Váhy) Mysterious » musiúa
No, nemohu se řadit opravdu mezi např. zloděje, opilce ani mezi pány materialisty,kteří se honí za kariérou a jediná jejich přednost jsou peníze.Mám dobré charakterové vlastnosti, nikdy jsem neublížila.Né tak jiní, takže...Nenásleduji nikoho,žádnou partu vyvolených.
10.05.2011 - 17:47 | Filtr
(Býk) Artislove » Mysterious
:15: presne tak. nikto nie je vyvoleny kazdy si zvoli sam slobodnou volou kam chce smerovat...rovnake moznosti ma kazdy
10.05.2011 - 17:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mysterious
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kam se zařadíš, je jen tvé rozhodnutí, a bohužel především práce ega...

Tomuhle říkáte Láska? :25: já tomu říkám slepota, popletenost a pýcha... především ale hluboké nepochopení...:3:

No nic, už vám dím pokoj :1: :29: :74:
10.05.2011 - 18:07 | Filtr
(Býk) Artislove » musiúa
No nechapem co mas za problem s touto diskusiou a co ta vedie k tomu aby si tu ludi oznacovala za slepych, poletenych a pysnych?? :63:

tak isto ako aj ty beries tuto diskusiu a ake nazory na nu a na nas mas je taktiez len ukazka toho kam sa radis ty predsa ,nemyslis :25:
co je na tom nelaska pycha a spatne a obracene ze clovek veri ze prejde do dimenzie lasky a pozdvihne svoje vedomie na vyssiou uroven a ze veri ze zivot bude krajsi??

a co ako neni laska? Tym ze vedies o niecom diskusiu co tebe nevyhovuje, alebo co ta zaujima a moze byt hypoteticky pravda aj ked nemusi, je znakom toho ze nevieme nic o laske? alebo ako ta uz mame chapat?


a co si tak hlboko pochopila ty ze mas ten pocit ze to co sa tu pise su blbosti??? mas na to nejaky dokaz? nejaky konkretny argument o nasom nepochopeni?

ak ano napis mi konkretne a pokial budes mat pravdu a dokazy ktore mi tu predostries ti potom plne uznam..
To ze ty tieto veci neberies a povazujes za nezmysel je len o tom ze si sa pre tuto cestu zjavne nerozhodla a to je uplne v poriadku ale nechaj kazdemu jeho individualnu cestu s pochopenim ze u kazdeho je ina a kazdy sem prisiel pre nieco uplne ine preto nie kazdy ti musi prikyvovat.

V kazdom pripade Ti dakujeme za usmernenie a jediny a len tvoj uplne spravny nazor na vec ked uz tak nechapeme a nic nevieme...
Keby teba nebolo asi by sme svoju individulanu cestu nikdy nenasli..Ale vdaka tvojej pravde sme osvieteni vsetci tu a teraz.. :17:

:74: :62: :62:
10.05.2011 - 18:09 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
Sakra...já myslím, že by mě k sebrance nepřiřadil nikdo v mém okolí.Mě řadí logicky jinam to, jak se projevuji navenek ke svému okolí, že žiji podle nejlepšího vědomí a svědomí,mé skutky atd.Moje duše alespoň neúpí.Tak proč bych si měla o sobě myslet něco jiného, opačného? :63:
10.05.2011 - 18:12 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Mysterious
Výpověď EGA o sobě je, když by si člověk myslel o sobě to nejlepší, řadil se k elitě, ale činy a skutky by vypovídaly o něčem jiném.
10.05.2011 - 18:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » balboa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a ja som zas počula, že sme v 3.dimenzií a máme ísť do 5. dimenzie :4: no hlavne, aby sme sa stihli pobaliť na tú cestu :4:
10.05.2011 - 18:21 | Filtr
(Býk) Artislove » Mysterious
nebud pysna a nehon sa za laskou prosiiim :47: :47: :61: :61: :61: :61:

si spatna naivna pysna..proste je to taaak :61: :61: :61: :61:

:74: :17: :3:
10.05.2011 - 18:26 | Filtr
(Váhy) Mysterious » Artislove
Ááále...však pravda zvítězí nad lží a nenávistí. :61: :61: :61:
10.05.2011 - 18:42 | Filtr
(Býk) Artislove
a jeje.. pekne napisane.. :15:
10.05.2011 - 22:24 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Už jsme tam občas všichni( 5D), měkdo více a někdo méně vědomě, někdo nevědomě a nerozumí (nechápe). Občas to s námi hází mezi 3 a 5....
a tomu se, jak se domnívám říká 4 dimenze.
Prostě k něčemu přičichneme, něco nám docvakne a pak nás to zase srazí. Dějí se nám různé, někdy nevysvetlitelné věci a právě proto, že si je neumíme vysvětlit balancujeme.
Já říkám, že jsme v pubertě.
Náš vzestup se totiž týká vzestupu VĚDOMÍ, tedy určitému posunu vědomí, jeho rozšíření. Máme si uvědomit, že naše vědomí je nad hmotou. Měli bychom ho uvolnit a nemyslet si, že končí hranicemi našeho fyzického těla.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-72
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »