nestastna laska


04.05.2011 - 10:15
(Rak) smiesko7777
nestastna laska
dobry den ja by som potrebovala pomoc v laske.som zalubena do byvaleho priatela strelca on mi vravi ze aj on lenze je stale nerozhodny a neviem ci mam nanho este stale cakat alebo sa rozhodnut predsa len zit s terajsim priatelom bykom s ktorym som len kvoli detom aby mali otca,lebo ja ho vobec nelubim ani sa mi nepaci. :42:

Stránka: 1 2
Řazení:
04.05.2011 - 10:23 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ahoj. Máš veliký štěstí, že jsem šel náhodou kolem, protože jsem jedním z nejlepších překladatelů z výmluvštiny.

Takže slovy "jsem do tebe taky zamilovaný, ale ještě nejsem rozhodnutý" ti vlastně říká tohle "ale jo, možná bych tě v nejhorším bral, ale ještě chci zkusit najít nějakou lepší, tak tu na mě čekej, ať mám nějakej checkpoint, kdybych žádnou jinou nenašel".

Chci ti říct, že kdyby s Tebou OPRAVDU chtěl být, tak by o ničem nepřemýšlel a na nic nečekal. Všechno ostatní znamená, že nechce. Rozhodně nechce tak, jak Ty si přeješ, aby chtěl. A proč být s někým, kdo nechce?? Proč se vnucovat a čekat, až se panáček rozmyslí?? Najdi si někoho, kdo bez váhání řekne "Ano, chci být s Tebou."
04.05.2011 - 10:23 | Filtr
(Beran) prdlik
no tak,predem bych urcite nebyla s nekym jen kvuli detem,kdyz se ti ani nelibi,nemas ho rada a proste nic......strelce bych neresila,resila bych svuj zivot,co voru a co ne
04.05.2011 - 10:34 | Filtr
(Beran) Ruby
Otce svých dětí klameš, dej mu raději volnost, ať časem žije s někým, kdo ho bude milovat a komu se bude líbit.
Přítel je nerozhodný, není divu, když v Tobě vidí za horizontem někoho, kdo podvádí a není schopen si svůj život vyřešit férově. Co kdyby se za čas octl ve stejné situaci, jako je Tvůj nynější partner...

Podívej, proč máš děti s někým, koho nemiluješ, kdo se Ti vlastně vůbec nelíbí...to víš jen Ty. Asi to tak nebylo od začátku, že jo.
Ale stane se. Bohužel.
Každopádně pro děti nebude příliš velkým přínosem žít v atmosféře nelásky. Tak se rozhodni, co bude pro Tebe a Tvé děti lepší.
04.05.2011 - 10:34 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
Odpovídal jsi někomu jinému a děkuji ti já...já se dnes nemohla rozhodnout a díky tobě už mám jasno :44:
Ještě mi poraď, jak si mám pak být s tím rozhodnutím spokojená a nemít výčitky svědomí, že já jemu ublížila, když jsem se rozhodla už v tom dál takhle nepokračovat?Ale máš pravdu, takhle se plácám 3roky a kde nic, tu nic :9:
04.05.2011 - 10:40 | Filtr
(Beran) prdlik » Svá štírka
holka zlata,pokud jsi v tom uz 3 roky a ted ho posles do haje,uvidis jak mu blikne,ze o tebe nechce prijit.az se musim smat.chlapi si radi kolikrat hrajou na to,jak zenskou vlastne vubec nepotrebujou a ze jich je vsude mraky :4:
04.05.2011 - 10:42 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ruby
Zajímavej pohled.

Pro ní i pro její děti bude nejlepší, když bude šťastná v páru s někým, kde to klape a šťastní jsou oba. Pak budou šťastný i děti.
04.05.2011 - 10:45 | Filtr
(Beran) Ruby » Glimmer Man
Ano. Když je spokojená matka, jsou spokojené a šťastné i děti
04.05.2011 - 10:47 | Filtr
(Beran) prdlik » Ruby
otazkou je,zda matka umi byt vubec stastna...odejde od jednoho,zustane sama a starosti jsou opet na snade.deticky umi dobre zamavat s psychikou rodicu samozivitele :14:
04.05.2011 - 10:49 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Svá štírka
Víš, tím že někoho opustíš, nikomu nemůžeš ublížit. Ublížit si může jen on sám. A to díky svýmu sobectví a chuti něco či někoho vlastnit. Když máš někoho ráda on s Tebou nebude chtít být, tak Láska udělá to, že mu popřeješ šťastnou cestu a s láskou se zase stáhneš a nebudeš obtěžovat. Všechno ostatní, co by´s mohla dělat, už není láska, ale sobectví a touha vlastnit. Když to obrátíš, tak jeho sobectví a jeho touha vlastnit tebe a jeho zraněný ego vůbec není tvůj problém. Tím se zraní sám.

Docela mi někdy vadí, když se zaměňuje Láska se sobectvím. Jako třeba když někdo někoho z lásky obtěžuje a nedá mu pokoj.

Takže pokud nejsi spokojená, je třeba jít jinam. Možná někomu raníš ego, ale jak jsem řekl, to už nebude tvůj boj.
04.05.2011 - 10:51 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » prdlik
Ale kdepak. Muži maj ženy rádi a nejraději ženy, které jsou rády ženami. Ovšem sociálně postižení jedinci to maj různě a nevyzpytatelně... :61:
04.05.2011 - 10:54 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » prdlik
No tak jako tak jsem přesvědčen o tom, že být nešťastná sama je lepší, než být nešťastná ve vztahu. Takže ideální je nešťastnej vztah opustit a co nejdřív si najít vztah šťastnej.
04.05.2011 - 10:55 | Filtr
(Beran) Ruby » prdlik
Pokud jsou děti, používat taky rozum.

Nepíše, jaký je její partner, proč ho nemiluje, jakým je otcem, partnerem.
Takže mi z toho spíš vpylývá, že se prostě jen zamilovala jinde, ztratila hlavu, doma přestala fachčit chemie.
A na problém je zaděláno.
Co jí pomůže? Když nedostane rozum sama, život jí ho nadělí pomocí kopanců, které bohužel odnesou děti.
04.05.2011 - 10:55 | Filtr
(Štír) katalinka
Ahoj, jsem na tom byla podobne, s otcem sve dcerky jsme se meli radi, byli nejlepsi pratele, ale dokazali jsme spolu zit jen jako bratr se setrou, meli jsme se radi, ale neco tam proste chybelo. Ja myslela na nekoho jinyho a on potom taky. Oba dva jsme se dohodli, ze bude lepsi kdyz pujdeme od sebe, malou vida jak chce, v nicem si nebranime, jen proste mame kazdy svuj zivot. Ale je to hodne o domluve. Malo ktery par, co se rozejde, spolu dokaze takto komunikovat. Vetsinou jsou to hadky, naschvaly... ale na druhou stranku, obcas zalituju, ze jsme sli nakonec od sebe, mozna kdyby jsme se vzali, nezili jen na hromadce, mozna by to dopadlo jinak, to by jsme se asi snazili rodinu udrzet. Zustavat s nekym kvuli detem, je blbost... ale pokud uvidite nekdy deti trpet tim, jak se jim styska po babicce, po tatkovi, ze spolu nemuzou byt zrovna kdyz chce... zacnete se na to pak pozpatku divat jinak. Preji hodne sil. :74:
04.05.2011 - 10:59 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Ruby
Jaký je její partner už není podstatný. Ať je jakej chce, už s ním bejt nechce. To je směrodatný.

Být s někým "z rozumu kvůli dětem"?? To mi někdy příjde jako brát děti jako alibi pro vlastní slabost opustit neschopnýho či pro neschopnosti nebo lenost hledat někoho jinýho.
04.05.2011 - 10:59 | Filtr
(Beran) prdlik » Glimmer Man
covece,to je fakt :4:
04.05.2011 - 11:00 | Filtr
(Beran) prdlik » Ruby
presne tak.....
04.05.2011 - 11:00 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Souhlasím s tebou, když zapojíme rozum, dokážeme si zdůvodnit spoustu věcí bez ohledu na intuici, i když v jádru víme, že je všechno špatně. Zbytečně si všechno komlikujeme a přitom je to tak jednoduché a zřejmé.
:15: :17:
04.05.2011 - 11:01 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » katalinka
No tak byste se místo rozchodu rozváděli. Nic víc by asi jinak nebylo. Ale jinak souhlasím. Rozumná domluva je nejlepší řešení. Ale rozumný lidi podle mě nemaj ani nejmenší potřebu konat jinat, než rozumně.
04.05.2011 - 11:03 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Kiára..
Přesně tak, paní telepatko... :3: "Zbytečně si všechno komlikujeme a přitom je to tak jednoduché a zřejmé." - tuhle větu, jako by´s mi četla z hlavy. :15:
04.05.2011 - 11:28 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
tak nějak podobně. Jsem sama dlouho, ne zrovna šťastná, ale ne vyloženě nešťastná. Ale je to lepší než být nešťastná s někým, to už mám za sebou. Pokus o být šťastná s někým nevyšel, tak to asi zkusím jinde....Koukala jsem, že jsi "dnešní" - objevil ses v pravý čas. :3:
04.05.2011 - 11:35 | Filtr
(Vodnář) Kiára.. » Glimmer Man
Tohle jsem prostě cítila z tvého příspěvku a je to pravda, to jenom my si to zbytečně děláme těžší než to je a hledáme mouchy tam kde nejsou. Kdybychom se naučili poslouchat svoji intuici a nenechali si do všeho kecat rozum, bylo by to mnohem snazší. :17:
04.05.2011 - 11:39 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » Svá štírka
Nezkoušej to "asi", zkus to opravdu. Jen to bude chtít vynaložit nějaký úsilí a samozřejmě chuť nenechat se znechutit nějakým tím neúspěchem.

Víš co je strašně dobrý vědět, když hledáš toho pravýho?? Odpověď: Kdo ten pravej není...
04.05.2011 - 11:46 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Glimmer Man
to ale nepoznám, dokud to nezkusím....???
Nabízí se odpověď, že určitě ten levej, ale to zní hodně blbě :61: :39: a jde si to vysvětlovat různě :63: :25:
A rozum opravdu do toho hodně kafrá....když se někdo spálí, už si dává pozor.
04.05.2011 - 11:53 | Filtr
(Beran) Ruby » Glimmer Man
počkej, názor být s někým jen "z rozumu" kvůli dětem jsem nikdy nezastávala, pokud tam není láska, není dobré v takové atmosféře držet sebe ani děti.Jen píšu, jaký mám pocit z jejího příběhu.
Někdy se stane, že žena ztratí hlavu, není schopna unést každodenní realit vztahu a hledá vybočení jinde. Prostě úlet, který ale může mít fatální následky.
Jak je to ale v tomto příběhu, to není zřejmé.
04.05.2011 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S manželem nebuď pokud to cítíš jak to je... snaž se sama uchopit život s dětmi. A ten druhý? Ignoruj ho.. vykašli se na něho... bud přijde on za tebou a nebo přijde uplně jinej :12: :18: Nejlepší cesta...
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »