Situace dnes


12.04.2011 - 16:06
(Vodnář) Robert Isfaháni
Situace dnes
Někteří citlivější jedinci si možná všimli, že pokračující otřesy zemské kůry způsobují duševní otřesy u lidí. Zažíváme proto mnohem větší riziko úrazů, hrozí prasknutí mozkových cév, jsou častější úmrtí.Ti, kteří si na sebe nevědomě naložili úkoly, jenž jsou nad jejich možnosti, mohou nyní zažívat silné problémy.V lidech se prohloubila rezignace díky obavám z budoucnosti a nejistotě, sílí smíření se se smrtí. Tomu všemu napomáhá i dnešní pokles atmosférického tlaku.Více než kdykoliv jindy se vyplatí meditovat s drahokamy, které zesilují vitalitu a vyhnout se tak propadu do úplné bezradnosti. Nejvhodnější jsou nyní obecně granáty.

Stránka: 1 2
Řazení:
12.04.2011 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BARUŠKA.BÁRA, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A je to v pytli :39:
12.04.2011 - 16:15 | Filtr
(Rak) Loen
Páni, více než přesné vystižení tohoto období a dneška obzvláště... :15:

Dnes ráno jsem měla pocit, že se se mnou třese zem, ale asi se mi to jen zdálo (jaksi jsem byla v polospánku v posteli) pak sem sebou málem řízla na ulici, ale udělala sem si něco s nohou a teď to bolí...

A rezignace díky obavám z budoucnosti... trošku lepší než ty stresy co probýhaly poslední 2 měsíce (rovnováhy se asi nedočkám) a zítra konzultace kvůli bakalářce :43:...

A na to, že se dneska "pomazlím" s grnátem sem už taky myslela.. :61: :61: :61:
12.04.2011 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
granát nemám ,ale mám dost velký achát :75: tak nevím.....
12.04.2011 - 16:19 | Filtr
(Panna) Clanci
A kde a nebo spíš za co ty drahokamy pořídit :4: :4: :4: Nám ostatním poslouží nejlíp les :3: :74:
12.04.2011 - 16:21 | Filtr
(Rak) Loen » Clanci
A v něm provaz na stromě... :61: :32:
12.04.2011 - 16:24 | Filtr
(Panna) Clanci » Loen
Nebud ten-septik?? :25: nee,skeptik :4: :4: :74:
12.04.2011 - 16:27 | Filtr
(Rak) Loen » Clanci
Ty si snad jasnozřivý, zrovna tu jede dokument s názvem: Poklad, který nevoní :61: A hádej o čem je... o h... :32:
12.04.2011 - 16:32 | Filtr
(Panna) Clanci » Loen
Vše je o něm,viz film o vojínu Čonkinovi" :61:
12.04.2011 - 16:36 | Filtr
(Rak) Loen » Clanci
:61: chjo, sem tu nechtěla Robertovi hnojit diskuzi... :61:
12.04.2011 - 16:44 | Filtr
(Panna) Clanci » Loen
No,každý si nemůže dovolit drahokamy,tak je třeba najít alternativu :63: :1:
12.04.2011 - 16:48 | Filtr
(Ryby) Lud-mila
Tak duševní otřes mám už za sebou, jen se s tím musím nějak vyrovnat.....
12.04.2011 - 16:50 | Filtr
(Panna) Clanci » Lud-mila
Příroda pomáhá :3:
12.04.2011 - 17:01 | Filtr
(Ryby) Lud-mila » Clanci
Dík za radu, vím že to chce hlavně čas a jinak vnímat krásu kolem sebe. I přes bolest je to vše krásné, i lidi, na které se usměješ, i když ti uvnitř něco pláče. :74:
12.04.2011 - 17:02 | Filtr
(Panna) Clanci
Jdu večer na hodku dvě se psem do lesa a žádný vítr mi v tom nezabrání :3:
12.04.2011 - 17:03 | Filtr
(Panna) Clanci » Lud-mila
Přivonět venku k fiálkám,petrklíč roste všude a podběl,ten voní :3: :74:
12.04.2011 - 17:08 | Filtr
(Ryby) Lud-mila » Clanci

Tak já jdu samičce pro pár pampelišek, dnes se ji narodili malé, tak aspoň z toho mám radost a určitě najdu i ten podběl co voní. Přivoním....

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/…; frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
12.04.2011 - 17:39 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
mrkla jsem ještě na Hádův astrologický servis, teda je to síla, koukám, že všude vládne skopec.



Hadův týden-situace



Astrologický diagram
Diagram ukazuje situaci ve středu 13.4.2011
Jak vypadají jednotlivé aspekty ?

*
Slunce
stojí ve znamení Skopce. Znamení Skopce je ovládané Marsem. Toto znamení symbolizuje válečnické ideály. Slunce je v tomto znamení povýšeno, dodává lidem energii a vitalitu.
Konjunkce Slunce s Jupiterem umožňuje napřít vůli k uskutečňování našich ideálů. Aspekt přeje divadlu a dejte si pozor na přílišné iluze v lásce.
Konjunkce Slunce s Merkurem nebude mít díky retrográdnímu Merkuru vliv.
*
Lilith- Černá Luna, která ovlivňuje pudovou sexualitu, stojí ve znamení Skopce. V tomto znamení Lilith způsobuje, že lidé projevují smyslnost živěji, zvyšuje vášnivost a v pudové oblasti se silně zvyšuje vliv Marsu.
*
Merkur
je retrográdní a stojí ve znamení Skopce. Bude způsobovat netrpělivost, zbrklost v diskusích, často vede k chybné interpretaci faktů.
Konjunkce Merkuru s Jupiterem se ruší s opozicí Merkur Saturn.
Konjunkce Merkuru s Marsem díky retrográdnosti Merkuru nebude mít podstatný vliv.
*
Venuše
stojí ve znamení Ryb.Planeta je v tomto znamení dobře umístěna. Láska se snoubí s milosrdenstvím. V tomto znamení Venuše umožňuje snadněji nalézt životní lásku. Jinak planeta přeje hudbě, soucitu a projevům dobré vůle mezi lidmi. Přeje rozvíjení vztahů u kterých pár dělí i velká vzdálenost. Venuše v Rybách velmi často umožňuje intuitivně správné řešení zapeklitých situací.
Od středy působí konjunkce Venuše s Uranem. Pod vlivem tohoto aspektu jsou city často prudké a idealizované. Aspekt zvyšuje význam lásky ale hrozí že citová vzplanutí a vztahy vzniklé v době jeho působení budou zakrátko vystřídány stejně rychlým ochlazením.
*
Mars
stojí ve znamení Skopce. Mars stojící v domicilu přeje činnostem všeho druhu, dodává fyzickou energii, dává sílu a odvahu k okamžitému uskutečňování plánů.
Konjunkce Marsu s Uranem, často způsobuje prudké politické zvraty. Je to dynamický a výbušný aspekt umožňující rychlejší jednání, chápání ale i možnost rychlejší smrti. Je jako stvořený pro nehody i excesy matky přírody.
Konjunkce Marsu s Jupiterem se bude rušit s kvadraturou Marsu a Pluta.
Opozice Marsu se Saturnem. Je jedním z nejnebezpečnějších aspektů vůbec. Dává zlu značnou akceschopnost, podporuje krutost, chlad, násilí. Podporuje význam válek a armády. No a pozor na zlomeniny, pokud ještě jedete na hory - aspekt je na polámání končetin jako dělaný... Jsem zvědavý zda aspekt zahýbe mezinárodní situací.
*
Jupiter
stojí ve znamení Skopce. V tomto znamení Jupiter rozhýbává události. Podporuje nezávislost, impulsivitu, pohyb. Bude nutné počítat se značným množstvím změn které nás čekají, a to jak v pozitivním, tak i negativním slova smyslu. Je třeba zmínit i to, že vzroste mnohem víc vliv Marsu v době pobytu Jupitera v tomto znamení.
Do soboty působí opozice Jupiteru se Saturnem. Můžeme očekávat, že my i doba budeme smýkáni osudovými zvraty, aspekt způsobuje pesimismus, ochromuje vůli. Způsobuje hromadění nepříznivých událostí.
*
Saturn
je retrográdní a stojí ve znamení Vah. Bude podporovat snahy působit ve prospěch politických cílů. Obecně stoupá vliv politiky a politiků, kterým mají lidé tendence důvěřovat ( inu jak kteří :-)) ) Lidem pak dává šanci využít zkušenosti a nabytou moudrost. Díky retrográdnosti musíme očekávat, že nás (i všechny děje) provede poněkud do kruhu. Díky tomu máme všichni šanci zkusit se poučit z minulých dějů a chyb.
*
Uran
stojí ve znamení Skopce. Uran, vládce Vodnáře, vnáší do prvního znamení vlny poznání. Postavení symbolizuje boj za altruistické cíle, boj proti zkostnatělým strukturám, boj za osvobození proti diktaturám, boj za nové poznání. V tomto postavení může postavení vytvořit nečekané a nové situace, které mohou být ovšem i nad lidské síly. V každém případě je nutné počítat s tím, že doba, již tak dosti neklidná, se stane ještě poněkud výbušnější.
*
Neptun
stojí ve znamení Ryb. Po dlouhém pobytu ve Vodnáři nám planeta přešla do nového znamení. Obecně se Neptun v Rybách vysvětluje jako aspekt podporující víru, změnu spirituality, idealismus, útěk racionality směrem k náboženství. Jak to vše napasovat do současné situace? Nejspíše bych vše hodnotil následujícím způsobem. Minulé období mohlo znamenat pro mnoho snílků a idealistů zklamání a zděšení. Pokud se lidé nezvládli adaptovat na změněnou situaci a destabilizaci dlouhodobých hodnot, můžeme očekávat silný pokles racionality, útěk k pseudojistotám bizarních náboženství a ideových koncepcí.
*
Pluto
stojí ve znamení Kozoroha. Od soboty bude planeta retrográdní a bude nám couvat až do září. Po tuto dobu lze počítač s určitým "přibržděním" všech změn. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje k svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například). Samozřejmě se nabízí myšlenka že se vlastně otvírá možnost konečného zametení s demokracií - nastolení Nového světového řádu. I když nejsem až tak velký příznivce konspirativních teorií, tento závěr se mi jeví jako logický. Nicméně je i jiná možnost interpretace. Vzhledem k tomu že v Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024 je možné že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, tak z důvodů vlivu přírodních sil.
12.04.2011 - 17:40 | Filtr
(Panna) Clanci » miluška medvídková
Tak z toho jsem rozuměl jen slovu"týden" :63: :61:
12.04.2011 - 17:47 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Clanci
jak je to možné, vždyť je to všechno tak jasně napsané :3:
12.04.2011 - 17:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja ti neviem, ale ja mám práveže pocit pohody, harmónie a šťastia...je to dobré alebo zlé? :25: ja teraz nosím hlavne rubíny a kryštál... :3:
12.04.2011 - 17:49 | Filtr
(Panna) Clanci » miluška medvídková
Má to víc než sedm řádků :61:a spoustu cizích slov :63:
12.04.2011 - 17:52 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Clanci
a jo, já zapomněla, tak prostě vládne skopec (já) a basta :30: :30:
12.04.2011 - 17:55 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
preto riesim dnes ten zanik ludstva :11:
13.04.2011 - 06:00 | Filtr
(Býk) brioska
tak tím to teda je! Včera jsem z neznámých důvodů propadla depresi a bylo mi divně... jo jo, kamínky a příroda pomáhají, bez ohledu na počasí :62: kdy že by to mělo skončit?
Příspěvky: 1-25 26-26
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »