máte někdo i špatné zkušenosti z REIKI..,?


05.04.2011 - 14:37
(Vodnář) kapka rosy
máte někdo i špatné zkušenosti z REIKI..,?
Dozvěděla jsem se až po mých problémech po zasvěcení do REIKI jak je duležité kdo vás zasvěcuje.Jak tomu rozumí a jaký má umysl- je rozdíl když chce rozšiřovat světlo a lásku nebo to žene přes své ego a vidinu bohatství..ne jen já z naší skupiny jsem měla velké problémy nejen u sebe ale i v mé rodině u mých dětí.nejenže mě to nepomohlo v léčení čehokoliv ale naopak jsem cítila,frustrace,deprese,vnímala jsem víc negativní energie,jako kdybych to nebyla já..stávalo se mě plno nehod a zdravotních obtíží..po zrušení zasvěcení Reiki a modlitbách i k archandělum jsem měla nádherné nebeské zážitky a vize..začalo mě zase do ruk proudit teplo a měla jsem ihned zázračné uzdravující zážitky na druhých lidech které jsem měla už od dětství. ted už vím že léčení je dar od boha a souhlasím s názorem že kdyby každý milionář si zaplatil kurz léčení tak by byl největší mistr tady na planetě.. :1:

Stránka: 1 2
Řazení:
05.04.2011 - 14:49 | Filtr
(Střelec) libas

Nevěděla jsem že zasvěceni do reiky jde zrušit. :22:
05.04.2011 - 15:28 | Filtr
(Býk) Artislove
Ahoj. Ja osobne Reiki nemám ale mám Shamballu 1024 a nemám absolútne žiadne problémy a to je energie (pokiaľ viem) silnejšia ako Reiki. Môj názor na zasvätenie je že sa zaň vôbec nemusí platiť! A pokiaľ ano tak samozrejme u ľudí ktorí tomu venujú celý svoj čas na úkor toho že nemajú klasické zamestnanie ale neberú za to nekresťanské sumy ale sumy normálne pretože aj oni musia z niečoho žiť, tak to je ešte pochopiteľné pretože nie každý sa vie alebo chce sám zasvätiť. Liečivé energie sú dar zhora a neboli nám dané pre obchodovanie s nimi ale ako pomoc pre tých ktorí o to stoja. Alebo tie reči že potrebuješ najprv zasvätenie do majstrovského stupňa Reiki a až potom môžeš prejsť na Shamballu. Blbosť!Akurát sa na tom lepšie zarobí,že ano? Ja som Reiki nikdy nemala a Shamballa mi funguje výborne.Nepracujem s ňou síce dlho ale učím sa najprv na sebe a už od prvého samoliečenia sa udiali "zázraky!A zasvätila som sa sama pomocou archanjelov a majstra St. Germaina!!!Stačí naozaj chcieť a s láskou požiadať a bude ti dané!!!Zasvätenie dostaneš okamžite(pokiaľ si na to pripravená)do toho stupňa ktorý je pre Teba aktuálny a bude sa ti to automaticky navyšovať na majstrovský úmerne tomu čo znesieš a na aký ďalší stupeň si už pripravená.Tie tvoje potiaže podľa mňa mohli mať dva dôvody:1, po zasvätení sa u teba začala meniť a prečisťovať energia a na povrch sa vyplavovalo všetko negatívne a tým to negatívne veci priťahovalo, ale tomu moc neverím, pretože každý má v sebe niečo negatívne v zmysle zážitkov, spomienok karmy a podobne,a nemá problémy. Potom je možnosť 2, že ten čo Ťa zasväcoval to robil nie za účelom pomoci ale za účelom ziskuchtivosti a tak používa aj nesprávne túto energiu nie na pomoc druhým ale na svoje osobné prospechy čo sa podľa mňa odrazilo v kvalite danej energie a v celom "zlom"zasvätení.. ale toto je iba môj skromný názor nakoľko píšem že s Reiki skúsenosti nemám l ale podstata je podľa mňa rovnaká. :74:
05.04.2011 - 22:42 | Filtr
(Vodnář) kapka rosy
Děkuji moc za všechny názory!!!já jsem vděčná i za tuhle moji negat.zkušenost která mě jen utvrdila že žádné kurzy nepomužou člověku se posunout dál a čekat zázraky,bez lásky k bohu, pokoře,a duchovní píle která je jediná cesta k duchovním darum světla,který vlastní každý člověk v jiné míře.. o shambale-jsem slyšela v meditaci a vím že až budu připravená,tak budu spontálně zasvěcená jako se mě to už stalo při jiným zážitku- při modlitbě,který mě posunul víc k léčení pomoci- zlatého světla a lásky..nepopsatelnej pocit a nádhera!!!! ted už vím že nic není zadarmo a musí se snažit každý sám a ne slepě věřit všemu co se tváří za málo námahy spoustu odměn..doporučuji stránku"Aluška.org je tam článek o zasvěcování do Reiki a jeho uskalí a podob..Přeji všem spoustu lásky a světla!!!!!! :1:
06.04.2011 - 07:37 | Filtr
(Rak) ardente
Jasné,všetko je možné,je dôležité kto zasvecuje..ale je tiež dôležité vedieť,že každým zasvetením dochádza k čisteniu,po 1.stupni sa čistí fyzické telo,po 2.stupni emočné,a po 3.stupni eterické telo..takže tie stavy s tým spojené sú normálne..
samozrejme,po čistení by sa mal cítiť človek dobre,...ak nie,tak bude problém niekde inde :74:
06.04.2011 - 09:32 | Filtr
(Býk) Jojohana
mě před dvěma lety posíla jedna paní energii Reiki, ale já osobně jsem žádný účinek nepocítila.
06.04.2011 - 09:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kapka rosy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Angelika12, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
kapičko rosy - tak to je úžasné
Poznala jsi svou cestu a tak nepotřebuješ tato zasvěcení těchto systémů, máš svůj vlastní dar a zasvěcují tě přímo "shora". Takže vím, že až přijde čas, tu SH Ti určitě dají....otázka je, zda ji vůbec budeš potřebovat.
Nicméně za sebe nemůžu říct, že zasvěcení od lidí - mistrů jsou k ničemu, že se s tím člověk musí narodit. Samozasvěcení mám na reiki, esenci Lásky, Atlanské léčení atd...a od Mistrů mám Diamantové Světlo, Ra-Sheebu, Shamballu a rozhodně si toho vážím a už mi tyto energie moc pomohly v životě a děkuji za ty dary, že se s nima můžu léčit, že zabírají. A také mi pár lidiček posílá třeba reiki, nebo něco jiného a je to od nich tak úžasné a krásné, a to mají prostě kurz reiki od mistrů a rozhodně jim to tu energii probudilo a proudí jim to úžasně. Prostě těch možností je mnoho a každý si může najít tu svoji jedinečnou cestu. S čím naprosto souhlasím je čistý úmysl, pokorný přístup. Ať se daří, s Láskou Angelita.
23.02.2016 - 20:10 | Filtr
(Štír) Medunnka
Chtěla jsem se zeptat,jakou cestou se ti podařilo reiki zrušit. Mám totiž po zasvěcení podobné zkušenosti a nemohu se s nimi stále vypořádat. Trápí mě už dva roky a žádná snaha nevede zatím ke zlepšení. Děkuji za odpověď.
:1:
23.02.2016 - 20:22 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Se všemi problémy se správně má člověk po zasvěcení obracet na svého
Mistra Reiki, o zrušení zasvěcení jsem také nikdy neslyšela.
23.02.2016 - 20:22 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já mám reiki jen 1. stupeň a v pohodě, ale zkušenost, kterou popisuješ (hlavně ve smyslu cítění negativních energií), mám s andělským zasvěcením a za sebe musím říct, že už bych do toho nikdy nešla. :23:
23.02.2016 - 21:19 | Filtr
(Býk) 144
kazda energie zvenku sa da blokovat kdyz se chce, je v tom trochu usili ale stoji to za to

da se blokovat vsechno a nebo jenom selektivne

jesli mam negativni skusenost?

asi ne vsechno pozitivni ale v podstate vsechny veci jsem uz mel rozvinuty z predeslych technik, ono to reiki neni zas tak neco moc extra specielniho kazda kuktura ma to na to stejny jiny nazov a jiny obal


ucitelka reiki se do mne desne zamilovala i nekere spoluzacky

no jo no

ale reiki za to nemuze, se to deje i bez reiki
23.02.2016 - 22:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
K léčení by se mělo dorůst a ne mít rychlokurz... Třeba pomůže... http://lumen-fidei1.webnode.cz/prod…

Šamanismus,Wicca,Reiky .....

Předem bych chtěla upozornit,že posuzuji jednotlivé duchovní směry pouze z hlediska energetického a respektuji cestu každého z vás....

Konkrétně tyto tři směry jsou si velmi podobné v tom,že používají z velké většiny zemské energie (cca 91 %) Jako vždy,záleží především na jednotlivci,na jeho vnitřní čistotě a duchovní úrovni jak energii využije.Je-li v člověku příliž Ega či vnitřních bloků , energie kterou ze země využije ponese přesně tu samou hodnotu a tu také předává dál.Jednoduše řečeno,je napojený na takové zemské vybrace,které sám v sobě nese.Např. jemná citlivá dívenka ( z posouzení duše,nikoliv hmotného obalu),která má velmi kladný vztah k přírodě propustí zkrze sebe poměrně čistou energii - bohužel jen velmi slabý energetický tok.Oproti tomu např.uznávaný šaman z jižní ameriky (i kultura a rodové dědictví má vliv na náš vývoj :) ,který pracuje pouze se zemskými energiemi a nerozlišuje světlo a tmu (pozitivní x negativní) může mít velmi silný energetický tok,který je však velmi znečištěn a může daleko více ublížit - i když si myslíte,že vám ten člověk pomohl :)

U Reiky vidím ještě o něco více nedostatků,nežli u přírodních duchovních směrů.Jednak jedinci kteří podstoupí určité "zasvěcení" se tímto defakto "upisují" (vytvoří si podprahový program - který není zas tak jednoduché odstranit) a poměrně dost se jim zvýší citlivost (záleží na jednotlivci a stupni zasvěcení).Zvýšením citlivost nepřirozeným způsobem si rozhodně spíše ubližují.A pak je tu problém s energií kterou využívají,tedy z velké většiny běžnou lidskou,která je nejvíce zatížena a ať se pohybují na jakékoliv energetické úrovni,vždy do sebe "natáhnou" "něco" z adekvátního pásma.Je to tak trochu začarovaný kruh :) Něco vyčistí,něco natáhnou :)

Z mého pohledu ( a na základě osobních zkušenností) nedoporučuju příliž pobývat v těchto duchovních směrech.Čerpáte ze země a země rozhodně není energeticky čistá jednotka.Pokud mohu,jednoznačně doporučuji energie nebeské.....



24.02.2016 - 07:35 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Neferlin
Ano, souhlasím, kurz je jenom začátek, po zasvěcení je na každém člověku, jak s tím naloží a znovu říkám, při problémech je zde náš Mistr Reiki, na kterého se má člověk obracet.
Zasvěcení ještě není jistota, že se tomu dotyčný bude věnovat, někdo to zkusí ze zvědavosti, někdo zjistí, že to pro něho není, je množství jiných způsobů, jak pracovat s energiemi.
Každý jsme originál a pro každého se hodí něco jiného a už vůbec nemá cenu se do něčeho nutiti, prostě, když mi to "sedí", tak se tomu věnuji,
když cítím od začátku, že je to můj úkol v tomto životě, tak nepochybuji
a věnuji se tomu.
24.02.2016 - 09:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo, jednou se mě nějaký "reiki mistr" snažil vylákat na masáž, že prý ze mě odejme negativní energie a nejlepší bude, když z masáže bude něco víc, to že se mi potom změní vztahy k lepšímu :61:

Nejhorší bylo, že to byl celkem sympaťák a celou dobu se tvářil, jak má velké pochopení a hrál si na velkého psychologa. Tenkrát jsem byla moc mladá a naivní, ale za tu dobu jsem pochopila, že to byl jenom ukecaný Blíženec. Vůbec nevadilo, že měl manželku.... :19:

Jinak s tím, co píšeš, souhlasím, určitě hodně záleží na tom, z jakého důvodu to ten člověk dělá.
24.02.2016 - 09:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » libas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Po zasvätení do R1 som zistila, že moja energia predtým, ktorú som používala bola výraznejšia a po zasvätení sa mi oslabila. Pochopila som to tak, že sa zjemnila. Zasvätením sa nám otvárajú aj niektoré veci, na ktoré sme neboli pripravený a neprišli sme k nim svojou prirodzenou cestou rozvoja. Niektorí sú toho názoru, že každým zasvätením sa kanál vylaďuje na jmnejšie energie a vyššie vibrácie. Osobne po skúsenostiach som už toho názoru, že zasvätenie by malo byť odovzdané len niektorým, ktorý dokážu už pracovať s energiami, majú za sebou určité skúsenosti ako telo funguje a majú čistotu ducha. Tak ako tomu bolo kedysi. Ak si vezmete koľko odnoží Reiki vzniklo a o Schambale ani nevravím. Schambala mi tiež príde jemnejšia ako Reiki, ale energia je len jedna a dôležité je, kto ju sprostredkuje...čím ďalej od Boha, tým je slabšia a čím bližšie k nemu, tak je výraznejšia presahujúca dušu.

Tiež som nepočula o zrušení zavsätenia..príde mi to divné ako techniky, čo slubujú očisteniači zrušenie karmy, pričom ide o proces pochopenia jednotlivca, prečo sa nám isté veci dejú a spracovania ich.

Možno Reiki ti len urýchlilo niečo, čím si si mala prejsť...nič sa nedeje náhodne a za všetkým treba hľadať niečo hlbšie. :3:
24.02.2016 - 11:36 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Ram-anit
Energií jsou stovky druhů, ženská a mužská jsou základní....... :1:
24.02.2016 - 12:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ram-anit, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z tohto uhľa pohľadu hej, len všetky vychádzajú z prvotného zdroja
24.02.2016 - 12:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já osobně jsem třeba proti veškerým zasvěcením. Nedokázala bych svou energii ´vrhnout´ jen do určitého egregoru, přijde mi to nesmírně omezující. Nejlepší vždycky je, když člověk své schopnosti nabije přirozeně, bez jakýchkoliv násilných zásahů do energetického systému.
Netvrdím, že je to pro všechny špatné, každému, co jeho jest. Ale já bych do toho nikdy nešla :29:
Nejlepší léčitelé, co znám, žádná zasvěcení nemají.
24.02.2016 - 12:42 | Filtr
(Střelec) tiferett
SKôr by otázka mala znieť: či máme nejaké dobré skusenosti..
Také KVÁZI ZASVETENIE do reiki dnes dá dke kto a kdekomu.
Stretla som ľudí, ktorí o sebe tvrdili, že sú MAJSTRI REIKi, že majú neviem aké zasvetenie neviem akého stupňa- ale v skutočnosti to boli totál pekelníci, ľudia s hustou čiernou nečistou energiou. A takých je 99%.
Preto jeden moj priateľ, ktorý je skutočný majster riki, a jeho energie sú kompletne vyčisatené a je napojený priamo na vysoké božské sféry- PRESTAL robiť kurzy reiki a prestal dávať zasvetenia, lebo pochopil, akí kdejakí ľudia tam chodia....
Majster reiki môže byť LEN človek, ktorý prešiel dlhodobým procesom čistenia všetkých tielô, celého vedomia, všetkých energí, aby božská energia, ktorá ním preteká bola ozaj čistá a božská.
A takých ľudí...liečitzelov..je na Zemi 5 a pol...
Také čistenie energií trvá dlhé roky- aj 25 rokov...robí ho skúsení šaman a nie každý toto čistenie vôbec prežije....Väčšina adeptov neprežije.
Ja sama som v takomto čistení už 20 rokov, aby som mohla podávať atroliogické výklady v napojení priamo na Zdroj..a je to teda poriadne brutál proces....
A preto väčšina liečitelov a majstrov reiki...sú len obyčajní temní šarlatáni...aj keď majú plné ústa lásočky srdiečka, ručičky...a neviem aké ťuťuťu....

Ale len čistý a jasnovidný a múdry človek jasne vidí O ČO GO....
24.02.2016 - 13:17 | Filtr
(Blíženci) BENU
Doporučuji Grof Stanislav a Kosmická hra či Za hranice mozku, popisuje BPM - Bazální Perinatalní Matrice a jejich možnosti jak se projeví
24.02.2016 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, každý ať jde svou cestou... Ale ať se nejdřív rozmyslí proč to chce udělat.... Většinou za tím stojí... Chci pomáhat... Ale pomáhat se může i jinak než "nehmotně"... Není to žádná sranda... ten duchovní svět :4:

A jak tu psala Khalia, tak souhlasím... Máme do toho stavu dorůst sami... Žádnej rychlokurz... Jak říká kamarádka... že z toho vznikaj rychlokvašky :4: Chtěj to teď a hned... ale kdo říká, že je to to správný...

Říkám lepší obyčejnej zemskej život... žádný zkoušky, bolest, růst,... :4:
25.02.2016 - 07:43 | Filtr
(Střelec) tiferett
Nehovoriac o tom, že NIKTO na Zemi vám nemôže dať skutočné zasvetenie....Kto prešiel skutočným zasvetením vie, že takéto zasvetenie dostáva v noci v spánku od Vyšších svetelných bytostí z vysokých nebeských sfér...Jedine tam sú čisté energie napojené priamo na Zdroj ...
Ktokoľvek žije na Zemi je už zanesený temnými energiami, ktoré sú produktom života tu...
25.02.2016 - 08:00 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše » Neferlin
Jestli někdo říká, že chce pomáhat.....to znamená, že potřebuje, aby ostatní měli problémy......to tedy není ten správný impuls k zasvěcení.
Toto děláme v provní řadě sami pro sebe...........a následně pro ostatní :3:
25.02.2016 - 10:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jusstýna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..tak tyhlety problémy podobného rázu jsem měla taky...mistra do zasvěcení vybírala kamarádky..bohužel jsem do toho byla tak trochu vtáhnutá..vůbec jsem o tom neuvažovala..pan, který nás zasvětil..mi opravdu v něčem neseděl..jj intuice byla správná...pak jsem to vše pocítila na vlastním těle...a i rodina jak píšeš byla do toho všeho vtažena..naštěstí mi od toho pomohla jiná paní, která mě opravdu od toho muže odstřihla...a od té doby byl klid :)
25.02.2016 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Drahomiluše
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chci pomáhat jde ze sebe... čistě nezištně... Rozhodně nepotřebuje, aby ostatní měli problémy...

Ony totiž budou pořád :4:
25.02.2016 - 13:09 | Filtr
(Lev) Suea
Pečlivě si ověřte člověka, kterému se svěříte do péče (včetně svých peněz). Rovněž směr, kterým chcete jít. Myšlenky typu chci pomáhat druhým jsou jedno velké varování. Většinou zrcadlí člověka, který sám potřebuje pomoc největší. Život tohle dokáže skvěle "zamaskovat". Kdybych před lety četla slova, která teď píšu, pohádám se sama se sebou. Jako mistr reiki jsem si vše dokonale zařídila, všechno dokonale fungovalo, stačilo jen zacílit myšlenkou...ale časem jsem přišla téměř o všechny peníze, práci,rozum a přátele (kteří vlastně nakonec nebyli přáteli, přesto těmi nejlepšími trenéry. Díky vážné nemoci jsem se dotkla druhého břehu a těžko se vracela zpět. Všechno to bylo něco za něco. Žádná pomoc není nezištná. Průšvih nastává, až si astrál začne brát svoji daň. A to se vsaďte, že se dřív nebo později stane. Varováním pro mě je už "jen" to, že se objevují nové formy téhož (tentokrát zaručeně fungujících energií, neboť ty původní jsou překonané???). Rozum do hrsti. A nasměrovat sám k sobě - hlavně práce se svým vnitřním dítětem - protože ono to nakonec odskáče nejvíc. Mnohým se nebudou má slova líbit :1: zřejmě potřebují podobné lekce jako já. Takže: Každému přesně to, co zasluhuje :3:
Příspěvky: 1-25 26-40
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »