Reiki treti stupen


04.04.2011 - 20:58
(Lev) Mery69
Reiki treti stupen
Zdravim, rad bych znal vas nazor na iniciaci do tretiho, mistrovskeho stupne. Jiz par let pracuji s touto energii a citim ze bych mel premyslet, prozatim premyslet a nasledne se ubirat danou cestou,,, zda bych mel podstoupit iniciaci do tertiho stupne tohoto systemu. Ale ceho se bojim, je to ze se velmi zmenim, ze mne tato iniciace zmeni, byt zamerne nerikam ze zapornym smerem, ale prvky me osobnosti, chci zustat,, vim jak mnohe myslekny a praxe v mnohych odvetvich okultismu ale take v reiki, veskere s cim se v zivote setkame nas zmeni, neco vice neco mene,, a rad bych znal vas nazor, co si myslite o otazke "jak moc nas tento faktor zmeni", zda to i pote co toto "uvedomeni" absolvujeme budeme i nadale my....

Stránka: 1 2 3
Řazení:
04.04.2011 - 22:14 | Filtr
(Býk) Artislove
ahoj. konkretne na reiki ti neviem odpovedat j a mam totiz Shamballu 1024 ale mozem sa opytat? ked sa tak bojis ze sa zmenis, tak uz si sa nejako zmenil pri prvom a druhom stupni? alebo su tvoje obavy nove?
04.04.2011 - 22:23 | Filtr
(Lev) Mery69 » Artislove
Ahoj, ano, pri prvni iniciaci jsem nad timto prilis nepremyslel, bylo to uplne jine nezli dalsi, druhy stupen, u toho jsme jiz mel takovyto pocit, ale ted jsme rad ze jsme toto zvolil, ael ted mam pred sebou jeste otrochu "neco silnejsiho, jakoby "Vetsi otazku" nezli pred iniciaci do druheho stupne,,, Citim ze jsem se pri druhem zasveceni "zklidnil", a take me myslenky se dostali na jinou "intenzitu",, vibraci,,, ale nevim oc cekat od tertiho stupne. Predevsim jsme chtel znat nazor a zkusenosti druhych osob, za ktere jsem samozrejme velmi rad a za jejich sdileni se mnou a s kymkoliv jinym kdoz hleda odpovedi :1:.
04.04.2011 - 22:29 | Filtr
(Býk) Artislove » Mery69
no ja osobne si myslim ze pri reiki tak isto ako pri shamballe sa nemas coho bat su to pozitivne energie ale druha vec je zase ze pokial mas pochybnosti a mas z toho strach to moze aj znamenat ze este nie si zcela na to pripraveny. s reiki ti poradit nemozem ale ja osobne so shamballou nemam problemy ani vedlajsie pocity a to je energia(aspon sa to tvrdi) silnejsia ako reiki. Ja len ked liecim pocitujem teplo mravencenie a jemne palenie v rukach ale inak mi je dobre :3:rada by som ti viac pomohla ale nemozem mudrovat o niecom o com neviem ale urcite sa tu najdu ludia co ti pomozu. drzim palce a nech sa ti dari :29: :3:
04.04.2011 - 22:54 | Filtr
(Panna) gaiatree
Jde o pocit, že se potřebuješ dostat dál a jestli ho nemáš, není co řešit.Nevím,jaké jsi měl dojmy po 2.reiki,jestli to bylo něco nepříjemného,ale jestli si nevěříš,nemá to smysl. :75:
04.04.2011 - 22:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Xenokrates, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tvůj úmysl jít stát se mistrem reiki je fajn. A je dobré, že nad tím uvažuješ a zvažuješ pro a proti. Ale můžu tě ujistit, že převažují pro.
To, co je "proti", je vlastně jenom to, že život se rozeběhne rychleji. A najednou těch výzev (průšvihů) je nějak více. Ale po čase se to uklidní.
Jediná pomoc je v tom, být na tu iniciaci co nejlépe připraven. Nespěchej, hodně na sebe a druhé působ, hodně medituj. Také si co nejvíce vyčisti vztaky. Ať už konstelacemi, regresí, RUŠkou, koneziologií, ...
Reiki vytváří harmonii. Tak že pokud dva lidi mají problémy, ale v srdci je to k sobě táhne, tak ten svazek se posílí. Ale pokud uvnitř již nic není, tak se rozejdou. To je jen příklad. Tak že před iniciací se sebou udělěj maximum.
Je dobré mít bohaté praktické zkušennosti. Moje mistrině po mně chtěla působení na minimálně 100 lidí a ještě ne jen jednou. Vést zi záznamy atd.
Také mne učila učit. Ona měla v té době veliké kurzy 40-60 lidí. Výuka byla samozřejmě jiná, méně informací, více energie. A já koktavý stydlín jsem před ně musel předstoupit. Řeknu vám, že to byla škola. Na mistra jsem se takto
připravoval skoro 3 roky. A vůbec toho nelituji.

Kdo tuto přípravu ošidí, tak aspoň ze začátku ošidí i své studenty. A za to jižpak je zodpovědný.

Věřím, že budeš dobrý mistr. Přeji ti hodně štěstí.
05.04.2011 - 09:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Angelika12, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdravím. No změny proběhnou určitě a toho, že se něco změní se bojí úplně nejvíc naše ego! Je to pro něj obrovská hrozba, že by přestalo mít tu "nadlvádu", že najednou přijde Láska do našich srdcí a my přestaneme poslouchat naše ego - mysl - programy a naše "nižší já" čeká transformace na "vyšší Já". Mysl už nebude hlavním naším poradcem, ale srdce.....a proto asi ten strach ze změny....
A protože u každého se dějí věci jinak, tak proto asi vaše obavy, strach a je to zcela přirozené. Bojíme se té nejkrásnější a nejsilnější síly Lásky, kterou v sobě máme a Reiki kromě toho, že je léčivé v nás otevírá cestu Lásky a Světla...
S Mistrovským zasvěcením vás určitě čeká další duchovní růst a posun...zda bude příjemný či budete muset očistit vše co vám blokuje Lásku a Světlo to ví dobře vaše Duše, ta zná plán vaší cesty. Takže obavy, že to bude další práce, možná to bude i bolet...jsou možné, ale také to může být to nejkrásnější rozhodnutí, jaké uděláte. Dopřejte si čas a nechte se vést :12:
05.04.2011 - 14:32 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
po III. jsem se změnila hodně, i směr mého života, povolání. Trvalo nějakou dobu potom, že se mi každou noc zdálo o tom, komu jsem ublížila, byť i jen jedním slovem, co jsem si nikdy předtím neuvědomila, že to tak je. A já pěkně prosila o odpuštění a také odpouštěla druhým, sobě.
05.04.2011 - 15:36 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Dle mého názoru, pokud máš být mistrem reiki, pak už máš dané vlastnosti, pokud se řídím tím v sobě a víš, že máš mít trojku reiki, pak je v tobě všechno tak, jak má být a nebude změn potřeba. Větší změny se odehrávají u lidí, kteří si udělají mistrovský stupeň spíš proto, protože je to zajímá a prostě na to mají. U těch pracuje reiki hodně silně a ovlivňuje ty místa, které nejsou pro mistrovský stupeň vhodné, tudíž dochází k náhlému až prudkému vývoji osobnosti pozitivním směrem, aby daný člověk opravdu byl reiki hoden. Ale jak jsem psala, pokud je v tobě vše, jak má být a cítíš, že je to správná cesta, tak by k žádným drastičtějším změnám dojít nemělo.
05.04.2011 - 15:40 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Elatka
Jáj, to jsem nenapsala uplně dobře. Nemyslela, že každý, kdo má po zasvěcení ve svém životě změny, ho nebyl hoden a má ho protože na to má, to určitě ne. :1: Jen taková malá oprava.
05.04.2011 - 16:00 | Filtr
(Býk) Jyotis
A je tu někdo se zasvěcením u Mari Hall? U té mám Reiki I,II. Už tu, zdá se nepůsobí..
Taky bych klidně brala III. stupeň, i když mi funguje i to, co mám..
KOHO můžete doporučit v této linii?
05.04.2011 - 20:40 | Filtr
(Býk) Jyotis
Našla jsem tohle, to mne poněkud odrazuje. Pomůže mi, když vidím fotku "mistra", ale má ji málo z nich. Dívala jsem se do seznamu.


"Může Mistr Reiki člověku ublížit?
Reiki samotné ublížit nemůže, ale špatný mistr ano. Pokud jsou jednotlivé iniciace provedeny nesprávně, může mít zasvěcení ("prý" - není to moje zkušenost) zcela opačný efekt, než by mělo mít, obrátí to energie v těle naopak, některé centra se otevřou nadměrně a jiné vůbec apod. Proto je vhodné volbu Mistra Reiki nepodcenit.

Při každém zasvěcení otevírá mistr žákovi více a více energetický kanál pro příjem Reiki, a to vždy takovým způsobem, jak je v danou chvíli vhodné. Pokud tento kanál otevře méně, je to škoda, pokud více, může žákovi ublížit (poškodit energetický systém, dotyčné osobě se může vyplavit více problému, než může v danou chvíli zvládnout apod.).

Pokud se necháme zasvětit do Reiki u člověka, který si tím jen přivydělává, nebo se se věnuje spíše magii než Reiki, tak si opravdu nepomůžeme. Ale i v tomto případě platí, že jsme si přitáhli to, co jsme zrovna potřebovali pro svůj vývoj, takže je vše vlastně v pořádku."

05.04.2011 - 20:43 | Filtr
(Panna) Clanci
Trojka je opravdu velká energie a je potřeba si uvědomit,že ji budeš ovládat.Je to už o hodně velké zodpovědnosti,nicméně,krásné zážitky :1: :74:
05.04.2011 - 20:48 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Jyotis
Nemůžu souhlasit.

Zasvěcení sice vede mistr reiki, ale provádí ho a v těle s tím pracují zásadně reiki průvodci. Bytosti, které patří přímo k reiki. Osobně s nimi pracuji, ukazují mi při každém léčení na co a jak se zaměřit, radí mi apod. Mistr reiki jen ukazuje koho zasvětit a poskytuje sebe jako průchod pro reiki, se kterým reiki průvodci pracují v těle zasvěcovaného. I při svém zasvěcení jsem velice jasně cítila reiki průvodce, kde stojí, co dělají, jak dělají a cítila jsem, jak dotyčná energie přichází z dálky (jsem zasvěcená na dálku). Mají fialovo modro stříbrnou barvu a jsou strašně skvělí.

Mistr reiki nemusí každému svému žákovi sedět, to je fakt, ale nemyslím si, že by někdy mohlo být zasvěcení provedeno špatně. Možná jedině, když ho mistr předčasně ukončí a tím blokne proudění reiki k zasvěcení.
05.04.2011 - 21:11 | Filtr
(Lev) Safienka
Mluvíš o třetím stupni. Dle mého mistra jsou 4 stupně a tedy 3.taková horká linka a velká příprava na 4. stupeň, tedy mistrovský a ten, kdy můžeš poté i ty zasvěcovat. Myslíš tedy který?
JInak myslím, že člověk by si to měl v sobě pořádně urovnat, připravit se na ten následující stupeň. Mělo by v člověku něco uzrát a pak v tu chvíli budeš i připraven na to, že se něco změní...a nebo taky vůbec ne...
05.04.2011 - 21:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: Presne tak. Ja dokonce vim odkud tento text je :3: Taky sem to cetl, ale je to nesmysl. Reiki mistr, je totiz jen neco jako zprostredkovatel. To znamena ze navede prijemce na vesmir (zjednodusene) a pak jiz vse probiha zcela automaticky. Nedostanes ani vic, ani min. Problem muze podle me nastat jen v pripade, ze se dotycny prijemce nejak blokne, nebo dostane treba z neceho strach a uzavre se. Pak nedojde k zasveceni. Nic jineho v tom neni :15: :15: :15: :27:
05.04.2011 - 21:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Safienka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to tvuj nazor, mas na nej pravo, ale ja mam zcela jiny. Je uplne jedno o jakem stupni je rec. Proste vzdy obdrzis tolik kolik mas, ale hlavne jde o zasveceni nejakemu z nanebevzetych mistru a pred zasvecenim se tvuj mistr spoji a dostane povoleni, nebo odpoved ze jeste nejsi pripravena. Ano, clovek by to mel tak nejak vycitit sam, ale konecne rozhodnuti je stejne na universu :15: :15: :15:
05.04.2011 - 21:32 | Filtr
(Panna) Clanci » Safienka
Správně je mistrovský stupen č.3,to ostatní je tahání peněz z kapsy :3: Čtyřka už je učitelská a dál už je to vlastně jedno :4: :3: :74:
05.04.2011 - 21:35 | Filtr
(Lev) Safienka » doktorc3
Mě to právě trošk mate...že ten říká to a ten zas tohle...a ten má tolik stupňů a ten zas tolik...právěže mi to příjde strašně určený, spíš mi to sedí víc tak, že člověk by měl dělat vše tak, jak to cítí
05.04.2011 - 21:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
minuly tyden jsem premyslel jestli je reiki 4,5,6 atd stupen .........asi je to u kazdeho cloveka jinak ,to jsem zjistil............jde to vsechno zevnitr .Neni to dane ,ale ty energie maji svuj smysl :3:
05.04.2011 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Clanci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Omyl... Puvodne byli prave 4 stupne a az pozdeji se to zjednodusilo na 3. Pak jak se to rozrustalo a pribyvalo mistru a (skol) reiki, tak si to zacli mistri upravovat podle potreby. Vzdy ale kazdy dostane to co dostat ma. :15:
05.04.2011 - 21:43 | Filtr
(Panna) Clanci » doktorc3
Ono je těch stupnů víc,ale to bychom tady lidem jen motali hlavy :3: :74:
05.04.2011 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » doktorc3
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
kecy..........je jenom takovej stupen ,jakej si sam clovek udela uvnitr sebe ....ostatni je byznys :4: :4: :61: :75: :3:
05.04.2011 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Safienka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To urcite jo. :15: :15: Ale ono je to spis chraneno prave proto, ze nekteri lide si jen tak pro byznis udelali vsechny stupne hned za sebou, aby honem mohli vydelavat penize a pritom nemaji sami ani 1 stupen. Takze spravny mistr te ani nezasveti jen kdyz za nim prides a reknes, ted chci 1, za tyden 2 a za mesic 3, nebo 4. Na to uz je treba nekolika leta praxe a zkusenosti, pak sama vycitis ze prisel ten cas na dalsi stupen a pozadas mistra. Ten pozada dalsiho mistra a pokud to potvrdi, mas dalsi stupen :27: Ono v klasicke medicine taky neprijde student v druhem rocniku, ze uz mu to staci a ze chce doktorsky diplom :75: :15: :15: :15:
05.04.2011 - 21:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » VlastaB
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vlasto, to je ale jen tvuj osobni nazor a ne zadna zpecetena vedecka pravda :15: :15: :15:
05.04.2011 - 21:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Clanci
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jo, ale to jen diky lidem :3: :15: Taky je nespocet energii o kterych vetsina z nas nema ani potuchy :15: :46: :27: :27:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-55
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »