poltergeist


03.04.2011 - 22:17
(Býk) beruska14
poltergeist
pište jake mate osobní skušenosti :)

Řazení:
03.04.2011 - 22:26 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Jen poznámka.. poltergeist je duše, stejná, jako máme my, jen bývá hodně dlouho (většinou jde o roky) zaseklá tady na Zemi a tudíž se naučila dobře pracovat s energiemi a pohybovat s jejich pomocí s předměty.

(píšu to, protože si hodně lidí myslí, že jde o kdo ví jaké bubáky) :1:
03.04.2011 - 22:43 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Než na duchy,věřím spíš tomuto vysvětlení...Pohyby nábytku, ohýbání předmětů apod. jsou typické projevy psychokinetiky a tato síla se může podle některých teorií nevědomě uvolňovat v obdobích stresu, nejistoty, strachu či při leknutí.
I když myslím si,že většina případů se vysvětlí bez nadpřirozena,...viz.Strašický případ. :3:
03.04.2011 - 22:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No a taky kdyz chce, tak se myslim jako jedina muze zjevovat lidem (nepletu-li se) :15: :27: :27:
03.04.2011 - 23:40 | Filtr
(Býk) Artislove
Ahoj. Poltergeist sa dá vysvetliť viacerými spôsobmi. 1, je to duša ktorá ostala uviaznutá v nižšom astrály či už z dôvodu viazania sa na hmotné veci alebo nedoriešenia niečoho čo nestihla za fyzického života. Poltergeist je ale konkrétny názov pre hlučného ducha a vo veľa prípadoch napáda pomocou predmetov ale aj fyzicky..Preto sa môže jednať poväčšine o duše nahnevané napríklad z "predčasného úmrtia", alebo duše"zlé" ktoré za života páchali zlo a pokračujú v tom aj po smrti a podobne. Poltergeist ako každý duch potrebuje k svojmu prejavu veľa energie a tú čerpá v prvom rade zo strachu živého človeka.Nemusí byť vždy nutne nebezpečný môže chcieť len na seba upozorňovať, alebo takto žiadať o pomoc ale v každom prípadePoltergeist nie je sranda viem to podla seba.Pretože to nie je kľudný duch a to by tak nemalo byť..Duch má odísť preč, ak neodíde je niečo zle.

2, psychokinéza..bolo dokázané v niektorých prípadoch vyšetrovania Poltergeista že tieto javy spôsoboval človek sám svojou psychickou energiou hlavne ženy týrané, zneužívané a podobne, takýmto spôsobom ventilovali negatívnu a silnú energiu ktorú mali v sebe preto sa vždy diali veci tipu "poltergeist" len v prítomnosti tej danej osoby.
04.04.2011 - 00:16 | Filtr
(Býk) beruska14 » Ilon spí s měsícem
noo ta psychokinetika znie zajimavo :) aj to ma niečo do seba :)
04.04.2011 - 00:19 | Filtr
(Býk) beruska14 » Artislove
no otazka znela .. či maš/mate skusenost :) ako osobnu skusenost.. poznam poltergeist.. aj osobne, ale je pravda že v niektorych pripadoch je to psychokinetika. ale verim,že niekedy skutočne niekto robi niečo zle.. ked mi robil zle aj v realite aj v sne.. už tam nebyvam... ale dom nemožme predat.. a su koli tomu stale problemy.. a chybaju mi peniaze,ktore by sa nam z toho domu teraz dost zišli :)
04.04.2011 - 00:23 | Filtr
(Býk) Artislove » beruska14
ja viem ako znela otazka len viec menej som reagovala na tu psychokinezu..ale ano mam nebol to ale az taky potergeist v tom pravom slova zmysle ale chodil zo mna vysavat v noci energiu pri mojom plnom vedomi co bolo velmi neprijemne a strasidelne a prechadzal sa mi po byte a zhadzoval mi knihy z policiek :43:
05.04.2011 - 22:21 | Filtr
(Býk) beruska14 » Artislove
no to mame podobne zažitky.. mne ich ten hajzlik.. prepač že nadavam.. ešte aj poukladal vedla seba.. to nikdy nepochopim.. boli popadane.. a uložene vedla seba to takeho obdlížnika.. no brutal.. naštastie som odstahovana.. snad ma to už nečaka :)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »