Reiki


21.03.2011 - 22:41
(Rak) mamina66
Reiki
Dobrý den, před znalostmi které máte, se hluboce klaním. Já jsem teprve na začátku cesty a hlavně vím, že nic nevím. Docela ráda bych začala s reiki ale bojím se, že neustojím zasvěcení. Prosím pomozte mi.

Stránkování od začátku: / 12 

Řazení:
22.03.2011 - 07:36 | Filtr
(Býk) jezinka11
proč bys to neustála? Nemáš se čeho bát. :27:
22.03.2011 - 07:41 | Filtr
(Beran) Háňa*
Pokud už víš, že nic nevíš, rozhodně nejsi na začátku cesty :3: :17:
22.03.2011 - 09:42 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Nedávno jsme jedné kamarádce o reiki psaly, překopčím sem jak to máme, snad tím nic neprovedu. :1:

Já ti o tom pisnu zatím základní info sama, však ženské mě opraví kdyby něco.. :-) Reiki je vlastně "univerzální životní energie" , její zdroj je ve vesmíru a jako taková se nachází naprosto ve všem - tuhle energii tvoje tělo přijímá z mnoha zdrojů skrze čakry (energetická centra) a skrze nádí (rozvodové kanálky) je pak dále vede do celého těla, jako cévy krev.. Když ti čakry dobře nefungujou vznikají v těle bloky, bolesti, nemoce, cokoli.. Reiki je univerzální způsob jak tělu dodat tuhle životní energii přímo a v takovém množství, jak je třeba - tvoje tělo si ji samo "vcucává" a vede tam kde je třeba.. Tak samo léčíš rostliny, zvířata.. Reiki taky pozitivně působí na jakékoli negativní energie, my jsme teď třeba s Elatou takhle vyčistily dům mojí kamarádce která tam měla energetické zóny, které ti vzniknou ze špatného myšlení třeba.. Poslala jsem přes II. stupeň Reiki na dálku do jejího bytu, tím jsem jí ty zóny vyrušila a nabila místo pozitivní energií.. I takhle se dá Reiki použít.. Já ho denně potřebuju na bolesti, nebo když si Kira rozřízne packu - Reiki zastavuje krvácení, urychluje přirozený proces hojení, ruší infekce a zbavuje tělo jedů, očišťuje, harmonizuje.. Náš malý to miluje - když mě bolí bříško stačí na něj dát ruce a za chvíli je po křečích :-) Tak samo na menstruační bolesti, zuby, cokoli.. Reiki je prostě univerzální energie, "inteligentní" - jde tam kde je jí třeba nejvíc.. Zkušený léčitel pozná z doteku kde jsou bloky na těle třeba, tím jak Reiki responduje s tvým tělem.. To je jednička - léčitel působí tak že přikládá ruce na tělo pacienta/předmět/cokoli.. Přes dvojku můžeš posílat Reiki do minulosti i budoucnosti, taky na dálku.. A funguje to tak že projdeš zasvěcením, kdy ti mistr otevře čakry aby nima mohla energie proudit.. Potom máš (tuším) 28 dní očistu, kdy se tělo vyrovnává se změnami a to je celkem masakr.. (prožila jsem si to hůř než těhotenství). Potom když chceš zpustit Reiki požádáš Vesmír, nekonečný zdroj, o spuštění energie a ta se automaticky začne "stahovat" přes tvoje čakry do rukou a dlaněmi jde ven, tak ji předáváš dál.. Takže ty jsi vlastně jen prostředník, jako kohoutek na vodu.. jednoduché :-) A opravdu to má milion uplatnění, já třeba posílám i Kiře když je dlouho sama doma aby byla klidná a v pořádku než se vrátíme.. nebo na jakoukoli nemoc co může mít, teď si škaredě rozbila packu v parku a dost jí to krvácelo.. Tak jsem jí to honem léčila jedničkou ale musela jsem do práce tak jsem jí z autobusu posílala přes dvojku na dálku.. No a doma večer vidím že to má zatáhlé jak po týdnu hojení... takže tak asi :-)

Jinak doporučuji Základní Knihu o Reiki od autora Walter Lubeck (s přehláskou nad "u" nevím jak na to)

Pak je skvělá Domácí lékárna Reiki - tam máš asi 200 běžných nemocí, jaké pozice Reiki a doplnění přírodní stravou a tak, úžasné - nepotřebuješ ani paralen

A z internetu hledám, já to mám vše anglicky :-( Tak jsem teď honem našla pár odkazů, posílám.. Deni a Elata doplní kdyby něco :-)

22.03.2011 - 09:44 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Elatka
Tak první oprava. REiki proudí energetickými kanály. Čakry jsou energetická centra, která se s reiki napravují a tak.. Nevím, kolik toho Klárka ví o těchhle věcech.. takže.. každá čakra ukazuje určitou oblast v životě.. přímí příklad- teď jsem měla na léčení paní, která měla hodně silně vyčerpanou srdeční čakru, měla tam neskutečný zmatek v energiích, něco bloků.. další oblast měla na druhé čakře, tu měla ledovou, zablokovanou, ucpanou.. to místo má být krásně oranžové, ona ho měla bahnitě hnědé.. to jsem s reiki komple odstranila včetně srovnání srdeční čakry, první čakra byla taky úplně ucpaná, skoro nebyla.. tu jsem taky vyčistila. Paní měla strašně bloků, ale už hodně dlouhotrvaících.. při dálkovém posílání na karmu a minulé životy jsem ji viděla, jak zabila vlastní dítě, nechtěla ho, nevím ale proč. V tomto životě si to měla vyrovnat, harmonizovat karmu, takže prošla zamlklým potratem dítěte, které už cítila, kopalo.. energetické kanály měla ale tak ucpané, že tahle odžitá karma z kanálu nemohla odejít a stejná situace se jí opakovala. Během celkového léčení s reiki jsem jí zprůchodnila kanály, očistila, spravila a nabila čakry, odstranila bloky a během léčení druhé čakry ze zadní strany těla jsem viděla už tu krásnou oranžovou barvu skrze kterou k ní lezlo malé miminko, které ještě v osudu do života má. Ta paní byla tak v háji, že jsem na tom celkovém reiki strávila přes 2 hodiny, celou dou mlčela, chvílemi brečela (dochází při rušení bloků k uvolnění silných emocí, které mají s daným blokem hodně společného). Po reiki zůstala chvíli sama a teď mi píše několikrát denně, jak její skvěle, že to ještě nezažila, že nemá žádné bolesti podbříšku, žádné tlaky na hrudi, žádná bolest hlavy a má obrovskou spoustu energie. Jejich rodině jsem zároveň čistila dům, protože byl plné psychozon z období zamlklých potratů, navíc v tom domě zemřeli náhle 3 lidé, po nich tam byla taky silná energie a odkláněly jsme geopatogenní zony.. Teď je celá rodina ok, jsou strašně spokojení a prý plní energie, už několikátý den. To tak jako přímá ukázka, co se dá s reiki udělat. Využití reiki je strašně veliké, můžeš si s ním očišťovat nezdravé jídlo před konzumací, snižuje se účinost škodlivin, můžeš si nabíjet vodu, léčit rostliny, zvířata to milují (kromě naší aristokratické kočky, ta i když spí jk zabitá a já na ni spustím reiki, tak nasraně uteče, ale dojezdy miluje, když doléčím, tak si přijde pro ten zbytek na rukách:D ), na dvojce můžeš čistit prostory, dostaneš léčivé symboly, každý má vliv na něco a s nimi čistíš prostory, rušíš a rozpouštíš negativní energie, můžeš léčit karmu, zmírňovat (já skrze dálkové léčení s daným symbolem vidím minulé životy) a doplňuješ energie, já si s reiki čistím a nabíjím polodrahokamy.. opravdu se to dá využít na cokoli pomyslíš. Je to universální energie, jak psala Ng. Dá se s ní léčit a čistit cokoli a nikdy s ní nemůžeš ublížit. Pokud Ti někdo bude tvrdit, že je nebezpečná, je to blbost. :)

A místo knihy od Lubecka doporučuji radši knížku s názvem "Reiki Průvodce" od Diane Steinové. Doporučila mi ji moje mistrině, strašně skvělá ženská (zasvěcuje i na dálku za 1000kč). Knihu koupíš do 200kč, je víc než velice obsáhlá, najdeš v ní uplně všechno, od historie reiki, přes první linii mistrů reiki, základy, široce rozepsané všechny stupně tradičního reiki (tradiční reiki má 3 stupně-reiki I. léčitel-zaměřené především na sebeléčení a přímé léčení všeho okolo sebe, reiki II.-léčitel-kanály pro reiki se ještě víc otevírají, může proudit mnohem větší množství energie, navíc dostáváš zasvěcení na dálkové léčení, dostaneš 3 symboly, každý má svůj význam a s nimi léčíš, čistíš, odbouráváš..., pak je v tradičním reikiIII.-mistr- ten pak může dál učit). V netradičním, modernějším reiki zaplatíš v důsledku mnohem víc, protože netradiční modernější reiki si lidi rozdělili na REiki I, reiki II, reiki II prohloubení, reiki IIII-mistr léčitel a reiki III. mistr-učitel. Dokonce jsem viděla i reiki III léčitel prohloubení. To už mi fakt nešlo do hlavy..

No každopádně knížku od té paní doporučuju na 100% a nikdy jsem si nebyla žádnou knížkou tolik jistá. Navíc je mi paní hrozně sympatická a hezky píše. Snad jsem taky trochu nadchla. :)


A klidně mě opravujte, taky si zas ráda něco počtu. :27:
22.03.2011 - 09:49 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ty nevíš co je reiki, kde se bere, proč vzniklo placení za reiki a za zasvěcení apod, že? Navíc reiki se nedá jen tak "naučit". Ano, na netu jsou různé návody na samozasvěcení a ano, ono se to reiki aktivuje, ale v míře asi 20%, takže ho člověk cítí, ale moc s ním nenadělá. Během zasvěcení mistr otevírá a čistí kanály, čakry, spravuje éterická těla, aby člověkem mohlo ki v pohodě proudit. Zasvěcení a výuka reiki trvá i pár hodin, proto se za něj platí.
22.03.2011 - 10:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Skvele popsano snad vse, diky :27: Mam na tebe dve otazky :63: V tom prvnim clanku je napsano ze to zasveceni je masakr. Jak to mam chapat? Prozivas tam snad nejake fizicke bolesti a podobne???
A druha otazka. Vim ze puvodni reiki ma 3 stupne jak ty pises a lide si ho dal rozmnozili na spousty rozsirenych nazvu a typu. Ma vliv to rozdeleni reiki na kvalitu? Neboli schopnosti lecit ci jinak s tim pracovat??? Moc dekuju :17: :27:
22.03.2011 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Me by zajimalo, proc kdyz tomu neveris zasahujes vubec do tehle diskuse? Ja osobne pokud se o neco nezajimam, tak do tech clanku ani nelezu a uz vubec bych nikomu nevnucoval nejaky muj nazor (ac na neho ma kazdy pravo) a snazil se vsem rozmluvit jejich nazory a ve vetsine pripadu velice osobni zkusenosti... :15: :15: :15:
22.03.2011 - 11:53 | Filtr
(Býk) jezinka11
souhlasím s elatkou a navíc ta cena není všude stejná. Třeba já mám dva stupně za zlomek ceny, o které píšeš. Ono nestačí si jen číst na netu, ale zjitit si, jak je to ve skutečnosti a hlavně hledat.
Námaha při učení?? Netuším, o čem mluvíš.
22.03.2011 - 11:58 | Filtr
(Býk) jezinka11 » Elatka
vidíš a já ty změny nějak zásadně nezaznamenala- takže asi záleží na každém. Jak postupně zjišťuju, na co všechno se to dá použít, tím víc se mě to líbí :1: :27:
22.03.2011 - 12:23 | Filtr
(Střelec) Lokii
nevím komu to říkáš, ale tady moc geniálních mozků nenajdeš, spíš naopak :75:
22.03.2011 - 13:27 | Filtr
(Rak) nemoomen
ničeho se neboj a hlavně žádný zasvěcení nepotřebuješ :27: :27: :27: :27:
22.03.2011 - 13:29 | Filtr
(Rak) nemoomen » Lokii
hm jeden z těch "geniálních" mozků se asi právě projevil tímco tady napsal
22.03.2011 - 13:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak v tom pripade sme vsichni opravdu moc radi, ze si konecne nasel misto kam patris :15: :15: :63:
22.03.2011 - 13:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » nemoomen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle ceho usuzujes ze neni potreba zasveceni? :25:
22.03.2011 - 13:51 | Filtr
(Střelec) Lokii » nemoomen
já to taky o sobě netvrdím :61:
22.03.2011 - 13:57 | Filtr
(Střelec) Lokii » doktorc3
rád si povídám s blázny :61:
22.03.2011 - 14:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je hezke ze chces pomoci, ale kazdy by se stejne mel rozhodnout sam za sebe. Mimoto i kdybysi mel pravdu a vyresil to za ni, tak nepozna chybu a udela ji stejne nekde jinde a mozna i vetsi.
Chybama se clovek uci :15: :15: :15:
22.03.2011 - 14:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lokii
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A to asi proto, ze normalni lidi si s tebou nemaji o cem povidat ne? :63: :25: :75: :75: :61: :15:
22.03.2011 - 14:57 | Filtr
(Blíženci) Elatka » doktorc3
Zasvěcení prožívá každý uplně jinak. Někdo o něm absolutně neví, prostě pak zjistí, že ono to šlape jak má. Někomu je během zasvěcení zle (příklad, člověk užívající drogy má příliš zahlcené tělo, jedna stará známá se "napravila" a šla do reiki a zasvěcení strávila odbíháním na wc zvracet, ale pak jí bylo skvěle jak dlouho ne). Fyzické bolesti bych to nenazvala.. já cítila třeba velice těžké nohy, jak zkamenělé.. a velice silně mi v nich brnělo, vibrovali mi ruce, točila se mi hlava, viděla jsem proudící barvy a cítila u sebe reiki průvodce.. každý to prožívá jinak,ale nejde o žádný klasický "masakr". :1:

S tím rozdělením.. Vím jak je to s tradičním reiki. První stupeň je otevření kanálů, očista, rozproudění reiki, jde o stupeň samoléčení.. dvojka je emoční, kanály se víc otvírají, řeší se karmické zatížení a vztahy, emoce.. očista je u někoho i přes půl roku a trojka je mistrovská, člověk se sám učí učit. :1: Ale jak je to v té novější.. Četla jsem u víc zdrojů, že třeba reiki II. prohloubení je něco jako předpříprava na mistra. Kdo dělá tohle, jakoby si oťukával ze svých učňů, koho by zasvětil do mistra a koho ne. Každý stupeň má něco.
22.03.2011 - 15:02 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Lidi říkají a píší spoustu věcí, zvlášť, když o nich nic neví. :1: Reiki není nebezpečné. Platí se.. no dle mého dost, na to, že je to energie pro všechny a má pomáhat a léčit jak lidi tak zvířata a planetu, tak je to docea drahá sranda na můj vkus..

A nejde ani tak o "aktivaci" jako že by do tebe někdo něco nainstaloval. Reiki je energie pro všechny, každý má právo a schopnosti a možnosti s ním pracovat. Ale musí si k tomu najít cestu. Reiki se zasvěcuje proto, protože stylem života a karmickým zatížením apod. se tomu všemu člověk víc a víc uzavírá. Zasvěcení je očista, kdy mistr uvolní a očistí vše natolik, aby reiki mohlo bez potíží proudit.
22.03.2011 - 15:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15 :15: :15: :27: Skvele, diky.
Jeste je v tom clanku jedna veta ´´A funguje to tak že projdeš zasvěcením, kdy ti mistr otevře čakry aby nima mohla energie proudit´´Nevim jestli to nechapu spatne, ale prece ti nemuze nekdo jen tak otevrit cakry. Vzdyt to by snad ani nikdo neustal :63: :63: Vim ze se dlouho pracuje na tom, aby se ti otevrela 1 cakra a pak dlouho dlouho pomalu na druhou. Ale mozna to vazne jen spatne chapu :27:
22.03.2011 - 15:08 | Filtr
(Blíženci) Elatka » doktorc3
S čakrami se pracuje hodně, ale myslím, že to není takové veliké BUCH a jsou všechny dokořán. To Ng. napsala malinko strašidelně. :1:
22.03.2011 - 15:18 | Filtr
(Vodnář) Putes » Elatka
Toho jsem byla také svědkem,jak jedna žačka celý seminář prozvracela. Také mě napadlo, že asi brala drogy nebo tak něco. Já osobně jsem jen cítila při I. jak mi mrznou dlaně a přitom byly bhorké a potom jsem 6 týdnů nemohla kouřit. Při II.jsem necítila nic, zato jsem potom 6 týdnů vibrovala jako transformátor. Chlupy se mi ježily a pořád se mi hlavou honily ty symboly. :27: :17:
22.03.2011 - 16:14 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Putes
...mám zatím jen jedničku a krom toho, že mi dva dny brněly a svědily dlaně ,jsem neměla vůbec žádné příznaky... když pročítám, co vše někteří po zasvěcení zažili, je mi skoro líto, že u mě to proběhlo tak nenápadně. :1:
22.03.2011 - 16:22 | Filtr
(Vodnář) Putes » il*ča
Mám stejný pocit, protože někteří vyprávěli neuvěřitelné vidiny, které měli.Moc jsem jim záviděla :27: :17:
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »