Předpovědi budoucnosti - potvrdily se vám někdy?


18.03.2011 - 22:33
(Býk) PetV
Předpovědi budoucnosti - potvrdily se vám někdy?
Už asi tak 2-3 roky mi z času na čas chodí na mail všelidasjaké předpovědi budoucnosti, ať už od astrologů, šamanů nebo médií napojených na vyšší, "zaručený" zdroj informací.Vždycky si to se zájmem přečtu a pak zvědavě čekám... a ono většinou nic. Po čase zjistím, že se ty prognózy snad nikdy nenaplnily, co si pamatuju, pokud jsou teda konkrétní (například na podzim jeden český šaman prorokoval válku s Íránem, jiný pán mi zase tvrdil, že mu shůry bylo řečeno, že letošní zimu napadne v ČR až 5 m sněhu a bude -50°)Vy, co tyhle předpovědi dostáváte už delší dobu a můžete to líp vyhodnotit - můžete o nějakém takovém zdroji prohlásit, že je opravdu důvěryhodný? Jak to teda je :1:

Stránka: 1 2 3 4 5 6
Řazení:
18.03.2011 - 22:41 | Filtr
(Kozoroh) ES
Mám asi dve kamarátky,čo my občas vyložia karty,trafia sa asi na 50%,ich problém sú vo zvyšných percentách ružové okuliare.Ja som trochu lepšia,ale mám na okuliaroch moc tmavé sklá....Čo sledujem predpovede väčšina sa plní tak na 60%....
18.03.2011 - 22:43 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Mé vlastní jo.A ještě pořád tomu říkám náhoda.
18.03.2011 - 23:22 | Filtr
(Blíženci) movvin
Mě ne (žádnou jsem neměla), ale manželovi ano a to do puntíku.
18.03.2011 - 23:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co jsem videl a rekl ,se bohuzel vzdycky splnilo....s odstupem casu ....ale nejak to neresim :4: :4: :61:
18.03.2011 - 23:30 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Splnily ve vsem,i v detailech,az rozum zustava stat.
19.03.2011 - 00:16 | Filtr
(Váhy) Turandot
nikdy mi na mail takove nic neprislo, asi proto, ze ho neuvadim hocikde.. Mozna bys to mel delat taky ne? :3:
19.03.2011 - 00:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====



Myslim, ze je chyba upinat se na predpovedi z internetu. Je to asi tak, kdyz prijdes do hospody, na pivo a...treba klasik-vepro-knedlo-zelo. Posadis se a "gablik" k tobe dojede sam, na nejakym bezicim pase, ci tak.

Mluvim jak promeneny skeptik, ketery se v poslednim roce neprestava divit, jaky pokrok udelal. Zkratka a dobre, urcitou dobou, bych kartam a predpovedim proste neverila. Ale jednou k nam prisla pani kartarka, ktere jsem ani za nic neverila, plus, byla jsem nastvana na mati, ze ji vubec volala, mama je na to manik. Ja videla jen to, ze mama utraci za nesmysly, zatimco si to vubec nemuzeme dovolit. Jenze, tenkrat ta vestba mi doslova zmenila zivot. Proste mi dala spoustu nadeji, tak nejak jsem po ni vyrostla v skoro na "zenskou". A v jednom dokonce tak pekne upresnila....slysim to do ted:"Vidim doslova dva chlapce jak se o tebe prou, jak stoji v zime pod oknem..." ...tak nejak to bylo. Nemohla jsem tomu uverit, nikdo tomu nemohl uverit, nejsem typ, pro ktery kluci mrznou pod balkonem;). Pak jsem ale mela narozeniny a pod oknem se opravdu objevili dva kluci, mne moc mili a na spor m,ezi nimi, prave kvuli mne take pak doslo...

Ta zmena v mem zivote, diky tomu vykladu..., spociva v tom, ze jsem se do te doby videla jen jako male ubohe, oslkive kacatko. Kdezto po ni, kord kdyz jsem videla, ze se to vsechno plni....wow! Kompletni zmena. :) Chran Buh, neni ze me labut, ale takova slusna sebevedoma kachna:D

Zdravim;)
19.03.2011 - 09:07 | Filtr
(Býk) PetV » Kareline
Tímhle současně reaguji i na příspěvek Elvíry:

Já se na to neupínám a ani to cíleně na netu nehledám, ale když už mi to někdo přepošle nebo řekne, tak si to rád vyslechnu/přečtu, jsem prostě zvědavý :1:

Ale zajímavý příběh, dík!

19.03.2011 - 09:12 | Filtr
(Býk) PetV
Teď reaguju na všechny ty z vás, co jste napsali, že se vám to plní.

A plní se vám i ty předpovědi/předtuchy, které se netýkají vás osobně, ale třeba nějaké události celospolečenského dopadu, uf, to je fráze :1: (pokud teda takové informace odněkud získáte)?

A míváte potřebu se o ty prognózy dělit s ostatními (kterých se mohou týkat), šířit je dál?

Zatím všem děkuji za příspěvky, zajímavé :1:
19.03.2011 - 09:26 | Filtr
(Lev) Eva
Mě od jedné kartářky se předpověď plní na 100%.Vše co mi předpověděla jak jde čas se plní.Když jsem se jí zeptala jak je to možné,řekla mi,že můj život vidí jako film.... :76: :3:
19.03.2011 - 09:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PetV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VlastaB, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj...plni se i predpovedi pocasi :61:
19.03.2011 - 10:04 | Filtr
(Štír) oligopolie
Mně se plní mé předpovědi chování lidí na základě mé intuice. Jinak od kartářek to bylo vždycky tak nějak napůl. Spíš se to nesplnilo. Ale já asi taky mám tendence dělat všechno proto, abych to nějak narušila. :4:
19.03.2011 - 10:27 | Filtr
(Lev) Marhon
ano.
ne.
19.03.2011 - 10:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mne na mail takéto veci nechodia...ale často si čítam predpovede palmových listov a tie sa žiaľ spĺňajú :8:
...dobrá správa je, že o vojne s Líbiou sa tam nepíše nič :25:
19.03.2011 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Eva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To proto, ze ti vnukne myslenku kterou si hned automaticky nahrajes do podvedomi a pak uz porad jen instinktivne myslis na ten prubeh, az se ti splni. Je to takova nase skryta navigace, ktera te vede na adresu kterou ji zadas :15: :27:
19.03.2011 - 11:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » PetV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Me pride ze tu nenapadne delas nejaky pruzkum, jako bys o tom mel napsat nejakou seminarku :15: :15: :15: :27: :27: :27:

Ale taky ti neco pridam. Ja tohle nedostavam, vubec, protoze mam vse zablokovane jako spam. Ano byly doby, kdy takove veci chodili jadna za druhou i postou. To sem rovnou palil, protoze neverim nicemu co mi rika ´´POSLI PENIZE A JA TI REKNU CO TE CEKA´´
Toz tak asi k temu :75:

Ale je pravda ze i ja si nekdy rikam, jestli nemam nejake schopnosti, protoze dokozu kolikrat tak presne odhadnout co se nekde stane, co prijde, co kdo rekne a podobne veci. Spis mi ale vrta hlavou to slavne DEJAVU.
Mnohokrat sem uz totiz mel nejaky sen kde se odehravala nejak scenka a pak aniz bych si to uvedomil, se nekdy opravdu stalo. Najednou mi blesklo hlavou. :63: Sakra... Tohle sem uz jednou zazil. Ted se stane to a to. Tenhle clovek rekne to a to a podobne. A ono jo. :25: :63: :63: :63:
Takze verim tomu ze ma nekdo moznost videt dopredu a konkretni osobu, ale mailem tedy rozhodne neeeee :44: :46: :46: :46:
19.03.2011 - 11:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
splnilo se mi vždy všechno, byla jsem kdysi u astroložky v Hlinsku, co řekla, platí. Pak i numerologie se mi přesně vyplňuje a co mi chodí denní horoskop ze slovenských stránek, tak se pak na to dívám, je to přesně pravda, jak planety na mě působí.
19.03.2011 - 12:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je slozity. Zase je jen jeden pohled bohuzel :8:
Kdyby to slo vratit treba jako video, tak by se o tom pak dalo spekulovat. Myslim tim, ze kdyby ti to nerekla, mozna by se to nestalo, protoze bys to nemela v podvedomi a nebo by se to stalo i tak, protoze to proste byl tvuj osud, tva cesta kterou sis zvolila daaavno pred tim. Jako kazdy z nas. Vse je jen o tom, jak clovek smysli sam o sobe a jak si veri. Patrne si o tom vztahu pochybovala uz davno, aniz by sis to uvedomovala, nebo z minulich vztahu a tak dale. Mluvim z vlastni zkusenosti. Studoval sem to hooodne dlouho a ted uz vim ze to je tak.
Pak je jeste dalsi varianta a to ta, ze si zase podvedomne prejes slyset prave tohle a tak to proste uslysis. Lidska mysl ma nepredstavitelnou moc. Je to uplne stejne jako s tim tajemstvim. Kdyz si budes porad rikat ze budes chuda, tak taky vzdycky chuda budes :15: :27: :27: :27:
19.03.2011 - 12:02 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » doktorc3
Mívám v hlavě "televizi" nejen ve spánku. Dejavu, prorocké sny jsou na denním pořádku, ale nikdy si netroufám s jistotou určit, co je vnitřní projekce, a co se doopravdy může stát.. Zdroj neznám a za důvěryhodný ho nepovažuju :3: Myslím, že někteří lidé, co mají tyhle schopnosti a orientují se v tom, až zbytečně zasahují druhým do jejich životů, nelíbí se mi to.. Jak už tu někdo napsal o tom "podvědomém uložení". Buď je to silná touha a nebo v horším případě strach, co tu situaci "přitáhne"
19.03.2011 - 12:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » daditzz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je pravda. Je to neco jako meneni dejin. Ale ja se na to nikdy nesoustredil (vedome). Zapomel na to a treba za rok dva, to proste prislo. Mohlo by samozrejme jit i o to, ze lidsky mozek ve spanku neodpociva jak si lide mysli. Ba naopak. Musi odpocivat telo, aby mel mozek dostatek energie na svou cinnost. Mozna ze sme prave v tomto stadiu tak zranitelni, ze nas nekdo programuje a urcuje scenar, podle ktereho budeme zit. :8: :8: :8:
Rikas ze zdroj nepovazujes za duveryhodny. A jake mas tedy vysvetleni??? Preci kdyz se to opravdu stane, tak to musi byt duveryhodne ne? :63: Bud tedy vidime dopredu, nebo zijeme davno vepredu a tohle co se deje ted, jsou jen vzpominky :75: :27: :27: :27:
19.03.2011 - 12:13 | Filtr
(Býk) Jojohana
tyto předpovědi do budoucnosti také sleduji, ale nevychází to.
co se týče soukromých předpovědí, tak se zatím na ně také nemohu na 100% spolehnout.
19.03.2011 - 12:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je jasne ze sme kazdy uplne jiny. Ty a ja sme sice berani, ale kazdy uplne jiny. Vidis, ja treba mam mesic v rybach, takze bych mel byt obzvlaste citlivy na zmeny mesice a pritom nepocituju vubec nic(teda aspon si to neuvedomuju) Pritelkyne je Byk a mesic ve stiru a na ty se to projevuje hrozne. :8:
19.03.2011 - 12:23 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » doktorc3
:4: Říkám tomu "vzpomínky na věci, co se ještě nestaly" :4: Ale dá se to ovlivnit a možná i posunout, jenže proč? Když nás potká něco, co budeme hodnotit jako "zlé" a budeme se tomu chtít vyhnout, stejně nevíme, k čemu to povede dál.. Potřebujem nějaké zkušenosti, a když mi např. někdo řekne, nechoď tudy, zvrkneš si tam kotník, a já ho poslechnu, půjdu jinudy, vyhnu se té "špatné" zkušenosti. Jenže třeba to potřebuju, aby mě život "zabrzdil", a začala jsem něco dělat jinak.. Když se tomu vyhnu, taky si můžu za pár týdnů na tom místě "zlámat nohu" :61: Takhle to vidím s tím ovlivňováním.. :8: :8:
19.03.2011 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A presne o tom to je. :27: :27: :27:
Ted me ale jen tak napadlo. JACHYME, HOD HO DO STROJE.
O cem to je? O programovani podvedomi. Veril predpovedi a drzel se ji. A presne se mu plnila. Najednou si nekdo vzpomel, ze udelal chybu. Ale jak to ze mu to fungovalo kdyz to nebylo jeho??? :25: :63: :25:
Vira a
P O D V E D O MI :75: :17: :17: :17: :27: :27: :27:
19.03.2011 - 12:31 | Filtr
(Býk) player
Kdysi mě kartářka bohužel vyvěstila takřka vše do puntíku.Bylo mi 14.
Příspěvky: 1-25 26-50 51-75 76-100 101-125 126-132
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »