Forza Balance .... Znáte ???


18.03.2011 - 17:25
(Rak) seven
Forza Balance .... Znáte ???
Dneska se u nás v práci odehrála zajímavá věc. Kolega přinesl věcičku zvanou Forza Balance (existuje i pod názvem Power Balance) a děly se věci ... :22: :22: :22: O věcičce se rozepisovat nebudu , neb si to můžete vygůůglit , nicméně jako správný technický tým jsme ji podrobili všemožným testům s osobami poučenými i nepoučenými a děly se věci .... :22: :22: :22:Závěr naší expertní komise byl nakonec ten, že to funguje, což uznali nakonec i někteří euroskeptici :75:Takže moje otázka zní : Co vaše zkušenosti , jsou-li nějaké ??? :25:A předestírám, že odpovědi mně fakt zajímají !!!

Řazení:
18.03.2011 - 19:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Nissmo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mam ho asi 5 mesicu a zda semi e nefunguje.. Fungoval jen ze zatcku asi prvnich 14dni pak uz sem si asi zvyk spis si myslim ze je to cele postavene na psychice.. Proste si o tom neco prectes a zacnes tomu verit tak to funguje protoze chces at to funguje..
18.03.2011 - 19:31 | Filtr
(Rak) seven
Ano , myslím přesně to ... :4: :4:

Ačkoliv jsem velmi duchovně "laděný" , v takovýchto komerčních věcech jsem dost skeptik. Nicméně prováděli jsme předepsané rovnovážné prostocviky, měřili orientačně sílu nutnou na to aby člověk ztratil balanc, dělali porovnání se zavřenýma očima, kdy jsme měli jeden náramek originál a druhý úplně obyčejný čímž se vyloučil vliv autosugesce a .... Opravdu je ten rozdíl vidět a cítit :61:. I kdy by byl minimální , prostě byl. Na různé lidi to působilo rozdílně, nicméně že na tom něco je je shodli všichni. Navíc člověk, který je blízko stavu "pohoda" bude určitě vnímat vliv méně než ten kdo je totálně "rozhozený", takže míra vnímaného přínosu je silně individuální.
18.03.2011 - 19:45 | Filtr
(Rak) seven » Nissmo
Právě, že všichni co to zkoušeli vůbec nevěděli o co jde. Včetně mně. Náramek jsem držel v jedné ruce a cítil jsem ten rozdíl, i když jsem si to nechtěl připustit. Ptali se mně čím myslím, že to je a já to přikládal nějaké záhadné funkci těla, které vybudí nějaký smysl pro balanc, pokud má v opačné ruce člověk nějaký předmět. Zkoušeli jsme to pak s klíčema od auta, ale nebylo to úplně ono. On to nedokázal dobře vysvětlit ani kolega který to přines, protože to měl půjčené. Víc jsme se pak dozvěděli až na netu, takže žádná info nás určitě neovlivnila :22: :4:

Jinak jsme se shodli, že psychika může funkci určitě hodně znásobit nebo naopak trochu přibrzdit, ale určitě ne úplně do nuly.
19.03.2011 - 20:13 | Filtr
(Rak) seven
Jak už jsem říkal, normálně těmto věcem moc nepodléhám, ale tohle mně fakt přišlo zajímavé. Uvidíme :4: . Když jsem to zkoušel, vnímal jsem to tak , že ta změna není nějak výrazna , ale její charakter je spíše "hluboký" , což se asi neprojeví nějakým výrazným vnějším efektem jako náhlým uvolněním mých zkrácených svalů :4: , ale spíše jistou formou snížení "vnitřního" napětí. Přirovnal bych to asi ke stromu, který má najednou hlubší kořeny. Vitr ho bude ohýbat stejně, takže pokud je starý, může se zlomit jako každý druhý. Ale určitě se pod náporem vichru nevyvrátí. A to se pozná až příjde ten vichr ... :3: :2:
22.03.2011 - 23:38 | Filtr
(Ryby) Hadivka
Balanční náramky prodávám, na našem trhu jsou asi od června 2010, já ho mám od srpna,také jsem si myslela že na mně nepůsobí, už mám jiný názor. Moje sestra má silnou cukrovku,píchá si inzulín,s náramkem se jí hodnoty velmi snížily. Někteří klienti si koupili náramek pro sebe a po zkušenostech s ním kupují další. :15:
15.05.2011 - 10:24 | Filtr
(Štír) Hermida
Kamarád předtím než ho začal nosit, se v noci často budil a teď prý v poklidu spí celou noc. Všiml jsem si, že to nosí i spousta extraligových hokejistů a dalších sportovců, takže je možné, že to určitý stimulační efekt má. Také jsem o něm uvažoval na sport, ale nemůžu nosit něco co se mi vizuálně nelíbí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »