O co jde? O temné bytosti?


14.03.2011 - 20:46
(Váhy) ewvita
O co jde? O temné bytosti?
Nedávno se mi už podruhé stalo,že jsem ulehla,usla a najednou se jakoby ,něco, snažilo mi ublížit.Vím,že mi někdo,asi moje já nebo můj anděl strážný říkal,ať rychle otevřu oči a podívám se,ať se rychle proberu..Já ty oči opravdu otvírala ze spánku,pamatuji si tu červenou zeď,kterou máme v ložnici a v ní odraz plápolající svíčky,kterou jsem si před usnutím zapálila.(Myslím,že ta svíčka byla chyba).Otevřít oči šlo strašně špatně.I bez toho vnitřního hlasu jsem cítila,jakoby někdo stál u postele a chtěl mi ublížit.Tohle se mi stalo už podruhé v rozmezí dvou let.Poprvé mě to jakoby stahovalo z postele,nemohla jsem křičet a nejhorší na tom bylo,že jsem nebyla asi hodinu po probuzení schopná jakoby vrátit se na zem..Přišla jsem si tak nějak mimo. Vím,že zním jako blázen,ale často na to myslím.Taky se mi občas v noci zapíná elektronika,buď mě to vzbudí,nebo těsně po tom,co se z ničeho nic proberu (a děje se tak různě,nejen u mě doma).Nicméně nepociťuji strach.Uvažovala jsem nad reiki,ale jestli se mi občas dějí tyhle věci i bez toho,tak si nedokážu představit,co by se dělo,kdybych se o duchovno jako takové zajímat začala.. :63: Ale láká mě to..

Stránka: 1 2 3
Řazení:
14.03.2011 - 21:02 | Filtr
(Beran) volnost
Jistě víš, co se děje po smrti. Člověk za normálních okolností odchází "za Světlem" (jednoduše řečeno). Jestliže odešel příliš rychle či má tady tzv. nevyřešené účty nebo na něčem lpí, tak tady na Zemi zůstává a to v astrálu. Není třeba se těchto duší bát, jsou to stejní lidé jako my, jen nemají již to fyzické tělo. Ovšem je potřeba si uvědomit, že jsou lidé různí-někdo by rád i škodil, např. Ty jsi se setkala s takovou duší během spánku, znám lidi, kteří i vidí astrál a pak to máš třeba i ve dne i v noci. Co s tím? Je potřeba tyto duše odvést. Je plno lidí, kteří to umí, takže se porozhlédni ve svém okolí, jistě na někoho přijdeš. Přeju Ti, aby se to povedlo.
14.03.2011 - 21:38 | Filtr
(Váhy) ewvita » volnost
Umřela mi -díky bohu zatím- jenom moje teta-kmotra.. ta se se mnou po smrti cca 3měsíce spojila, (taky ve snu) ale byla milá a bylo to příjemné. Napadlo mě- nemůže to být někdo cizí? Nějaká zbloudilá duše nebo dokonce zbloudilé duše? Možná jsem na tyhle věci během spánku citlivější a tak jsem pro jejich zábavu lehkým terčem. Nebo je taky možnost,že dělám něco špatně? Známa mi řekla,že mě koušou satani.. trošku jsme se tomu obě smály, ale.. víte, člověka to nutí přemýšlet- kde máme tu jistotu,že to musí být nutně duše lidí ?
14.03.2011 - 21:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Strašně zlá ježibaba, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Natřít v ložnici zeď na červeno je blbost a zapálit svíčku a jít spát je tuplovaná blbost.Blbější už snad je jenom vypít flašku rumu a usnout s cigárem v peřinách. :43:
Ne,to tam stál anděl strážný a foukal na tu svíčku. :2: :76: :4:
14.03.2011 - 22:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====



Kdyz tak ctu Tvou zpravicku, nemuzu jinak a vzpominam, na dobu, kdy i mne se delo neco podobneho. Jednou jsem chtela pomoct jednou mi chtelo "neco" ublizit, doslova me to skrtilo, citila jsem, ze to byla starsi zena. Take jsem se zacala branit a v momente, kdyz jsem zvitezila nad strachem, pozadala jsem ji, aby me nechala napokoji a otevrela ji okno, s tim ze jsem ji ukazala volnou cestu ven a pobidla ji, aby v klidu a pokoji odesla. Musim podotknout, ze se to stalo v novem byte a ja mela vzdycky pocit, ze tam neco bylo. Pak, jakoby se stalo, alespon tak jsem to citila ja, ze v tom byte porad neco bylo, ale uz jenom dobreho, milujiciho a snad, ochraneho.

Z vlastni zkusenosti, dusicky nezustavaji pripoutane jen k mistum, ale, domnivam se ,ze mohou putovat. Mam dojem, ze je pritahuje energet. zdroje, svetlo, teplo, ohen...Nemohu zapomenout, na jednu prihodu, kdy si moje maminka koupila raketu s el. vyboji na hubeni komaru. Funguje tak, ze kdyz se jeji mrizka setka s komare(zive organizmi, ktere maji v sobe tekutiny), mrizka zapraska(to jako znamka, ze tam probehl ten vyboj)a je po kmomaru. Ja si ele vsimla, ze u maminky mriska praska az moc casto a to mi nelezlo do hlavy. Paklize mrizka praska, musela se setkat s "necim", vlhkym, nebo s obsahem tekutin v tele ci po tele. Ja ale jednou projela v blizkosti zapalene svicky a tu se ozvalo mega nekoncici praskani. To mi to uz neslo do hlavy a rozsvitila jsem svetlo....Deti moje, ani jeden komar, ani po musicce stopa. Nelezlo mi to do hlavy....Az jednou jsem videla reportaz, kde se specialni kamerkou dokazali videt putujici dusicky zemrelych(ted omluvte mou fyzikalni neznalost, vy, kdo trosinku rozumite vede o elektrine), diky tomu, ze maji jakysi naboj, ci nergii?? Zkratka, ta kamerka byla upravena tak, aby tyto zdroje zachytila a rozpoznala a tak na zamku, kde filmovali, byla videt putujici svetylka. Mnoha plynule a v "tempu" bloudila po chodbach, jo a jedno co ocividne sledovalo krok a tempo chuze jedne prochazejici osoby...Proste bomba....Ta nejvetsi, vesly do mistnosti, kde se v minulych casech nechavali umirat lide, kdyz uz bylo jasne, ze maji zemrit, tak neco jako mistnost pro zemrele....no proste jeden svetylkovy frmol!!!

Mne z toho vyplynulo, ze to, co raketa vybojem hlasila, bylo stretnuti naboje "dusicky" a ze tech vyboju bylo pozehnane, jsem proste usoudila, ze se shromazduji kolem svetla, tepla energie, treba takove svicky.

Pokazde, kdyz tedy citim neco jako, rikala bych tomu "aktivitu", poprosim o pomoc(dovedela jsem se, ze na obranu pred "zlem" se vola a zada o pomoc Archandel Michael) a stalo se pro me ritualem, ze zapaluji, nez jdu spat, svicenku na balkone, pro vsechny dusicky, ktere nemaji, kdo by za ne svicku zapalil nebo jsou to dusicky sbloudile, a preju jim, aby nasly sve svetlo, aby dosly klidu a miru. Nedelam to ze strachu, ten by byl za techto okolnosti nepritel c. 1, ze by mi dusicky nalezly do bytu, nybrz, protoze verim, ze tak necemu, nekomu, pomaham.

S pozdravem,
Kareline
14.03.2011 - 23:26 | Filtr
(Váhy) ewvita » Strašně zlá ježibaba
Přítel byl v kuchyni, proto jsem o tu svíčku zas až takovou starost neměla.. nicméně- když postavíš svíčku na místo, kde nemůže absolutně nic chytit, v klidu bych spala i bez přítele sedícího v jiné místnosti. A mimochodem- zeď na červeno (jedna strana) v ložnici se ti nezdá v čem? :46:
14.03.2011 - 23:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ewvita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Strašně zlá ježibaba, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ložnice má být oazou klidu,což červená zrovna nevyzařuje.Podle feng shui naprosto nevhodná.
Já vím :3:,je to moderní. :1:
Ale právě to jak na nás působí,aniž si to uvědomujeme,může vyvolávat těžké sny.Také zrcadlo v ložnici je nevhodné,když už je,tak na noc přikrýt.A s tou svíčkou...nikdy nevíš,kdo nebo co ji může převrhnout. :32:
14.03.2011 - 23:55 | Filtr
(Rak) nemoomen
ahoj zažil jsem něco podobného a jest li ti můžu radit zapomen na jakékoliv svíčky je to i :27:jimi :27:
15.03.2011 - 11:14 | Filtr
(Váhy) ewvita » Strašně zlá ježibaba
Noo.. tak zrcadlo mám v ložnici taky.. zrovna tím směrem, kde jsem se snažila podívat.. :63: ..
15.03.2011 - 11:19 | Filtr
(Býk) Jyotis
Ahoj, nemusí to být až tak "mimo", tohle Ti může dělat i nevědomky žijící osoba, která na Tebe intenzivně myslí, a to negativně. Zvaž, kdo by to z Tvého okolí mohl být a pokud máš nějakou takovou osobu, tak ji v duchu popros o klid, prostě si s ní virtuálně promluv, odpusť jí a obklop se světlem..
Většina z nás je mentálně silnější, než si myslíme, zvlášť když se umíme soustředit.
Uvidíš. To bych zkusila jako první..
Reiki není problém, máš k tomu spouštěče, kterými se napojíš a ještě ke všemu to funguje, jen když má...aspoň pokud jsi tzv. zasvěcena správně.
15.03.2011 - 16:25 | Filtr
(Beran) volnost
Ahojky, máš pravdu, že v astrálu nejsou pouze jen duše zemřelých, je to prostor i jiných bytostí a to jak laskavých, tak i těch, kteří by Ti mohly škodit.
Ve stavu změněného vědomí i my vstupujeme v astrálním těle, což je naše duše, třeba do těchto míst (i do vyšších dimenzí a tam je již bezpečněji). Jen k připomenutí, když faz. tělo spí, tak náš duch nespí a putuje si uvolněn tímto prostorem. Tam může navazovat s jinými dušemi či bytostmi různé kontakty. Ovšem po probuzení je toto ukryto pouze v podvědomí....
Nevím, jestli tyhle informace pomohou pochopit o co mohlo jít.
Měj se krásně :76:
15.03.2011 - 17:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » volnost
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak to myslis jinych bytosti? To i zvirat, nebo ceho? Nekde jsem kdysy cetl a mozna i videl nejaky porad, ze vlastne kazda vec ma svou dusi. Je uplne jedno jestli je to auto, hracka, postel atd. Vse se zklada z molekul atomu a tudiz je vse zive. I voda ma svou dusi. A Jak to je, kdyz treba utrhnes kytu, podseknes strom, nebo zaslapnes pavouka? Nechci tu byt za blazna, ale me by to vazne zajimalo. Maji svuj astralni svet, nebo jsme vsichni v jednom? :27:
15.03.2011 - 17:44 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Pošli mi do vzkazu Tvoje celé jméno, datum narození a adresu. Mrknu na Tebe i na byt a co půjde, vyčistím, odvedu apod, pak Ti samozřejmě napíšu, o co šlo.
15.03.2011 - 23:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » volnost
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kareline, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

A co v pripade "namesicnosti"? Ja kdyz nemluvim ze spani...byvam, spis jsem byvala namesicna.

Pak, nechci tu byt za hloupeho Honzu, ale co to jsou ty astraly?? Ty to popisujes jako misto, slysela jsem uz neco ve smyslu "duse nizkeho astralu"...

Cim si duse zaslouzi ten astral, at uz nizky, ci vyssi?

Dekuji za odpoved..:-X
17.03.2011 - 13:03 | Filtr
(Vodnář) oli21 » ewvita
Ahoj,
taky se mi stalo něco takového. Ležela jsem sama v posteli a najednou jsem cítila, že je v pokoji se mnou a že se přibližuje blíž a blíž a začalo si to lehat na mou peřinu, já cítila, jak se deka propadá, v duchu jsem jen opakovala: neubližuj mi.....pak to odešlo. Měla jsem strašný strach!!!!!!! Přísahala bych, že jsem byla vzhůru, že to nebyl sen.
Pak se mi to stalo u mě doma, ale to vím, že jsem spala a jak mě to začalo škrtit, tak jsem třásla hlavou až jsem se vzbudila a strašně těžko jsem natahovala ruku k vypínači.

Pak se to opakovalo ještě jednou, ale to byl zase sen. Te´d nevím, zda jsem blázen, co to bylo, jestli to jsou jen noční můry...teď už mám tak 2 roky pokoj.Ale nechci to zažít znova!!!!!!!
17.03.2011 - 14:24 | Filtr
(Váhy) ewvita » oli21
Ahoj,
já už vím, o co u mě konkrétně šlo.. Pravděpodobně to bude i tvůj případ.. Vyzařuji super energii, která je lákavá pro duše, které jsou zesláblé a vůbec tak celkově.. Mám děravou auru a totálně rozhozené čakry (což se musí dát urychleně do pořádku).. Proto pro ně nebyl problém na mojí osobě tzv. cizopasit (mimochodem- bylo jich údajně 12! ).. Zkus Reiki.. Já do toho jdu určitě. Osobně mi nejde o to, přijít s nimi o kontakt jako takový, jsem vůči těmhle věcem otevřená a beru to tak, jak to je snad už odmala..nicméně nepotřebuji, aby vysávali mojí energii a bavili se na mně defakto stejným způsobem, jako na tobě.. Já se toho nějak zvlášť neděsím, za život jsem už ,pár, takových řekněme- zvláštností zažila, takže mě už nepřekvapí asi nic.. A pokud přeci, tak snad už jen v dobrém.. :1:
17.03.2011 - 16:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ewvita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele doktorc3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tyyyjo. To je zajimave. Moje pritelkyne ma neco podobneho. Takze chces rict, ze cim vic dobra clovek vyzaruje, tim vic dusi k sobe pritahujes? Nebo je jedno jakou energii vyzarujes. V tom pripade by sme si meli vsichni umet kolem sebe vytvorit ochranny stit na obranu. Ale zase na druhou stranu, co kdyz nas ty duse potrebujou? Co kdyz sme pro ne neco jako cerpaci stanice, aby mohli jet dal??? :63: :25:
17.03.2011 - 21:31 | Filtr
(Váhy) ewvita » doktorc3
Nee..kdepak.. To není o dobru nebo o zlu.. Ten ochranný štít je právě ta aura, kterou já mám asi díky stresu apod. aspektům jakoby děravou.. A ano, ty duše nás potřebují- živí (nabijí) se z naší energie.. Mě právě spíše zajímalo, kam se odvádí, jestli je to na způsob toho, že se vyženou z těla (v mém případě aury) a hledají si jinou ,,oběť,, nebo se odvádí někde, kde budou mít věčný klid.. protože pokud by to byl případ první, měla bych obavy, že se vrátí a dají mi to pěkně sežrat! :4:
17.03.2011 - 21:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele panpavouk, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
stává se to i bez zapálené svíčky?
17.03.2011 - 21:43 | Filtr
(Váhy) ewvita » panpavouk
jo..poprvé se mi to stalo bez svíčky a dokonce za dne..
17.03.2011 - 21:50 | Filtr
(Váhy) ewvita » ewvita
A ještě jsem chtěla říct, že dnes je tak špatná doba, stres, shon, špatná životospráva, co druhý člověk je nevyrovnaný... že bych se nedivila, kdyby měl na sobě každý nalepenou aspoň jednu cizopasnou duši.. :28:
18.03.2011 - 08:40 | Filtr
(Vodnář) oli21 » ewvita
Ahoj,
já věřím na spustu věcí, sama jsem se dřív učila astrálně cestovat a s kamoškou jsme mluvily s duchy....možná to byla chyba, že jsme je volaly na zem, třeba se mě teď nějaký drží!
(Na reiki jsem se taky chystala, jsem ráda, žes mi to vysvětlila.
Tohle by málokdo pochopil, jsem ráda, že jsem narazila na lidi, kteří zažili to samé.
Asi jsem opravdu v té době byla dost ve stresu a vyčerpaná.
18.03.2011 - 09:08 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » ewvita
Víš,nebudu rozebírat,co vše se může v zrcadle zobrazit,když spíš,zrcadla byla vždy považována za něco tajemného,za cestu mezi světy. :32:
Popíšu ti to bez záhad.Podvědomí funguje snad i ve spánku a upozorňuje na možné nebezpečí...těžký sen.Mihotající svíčka /nebo světlo pronikající z venčí/ v zrcadle zobrazí různé stíny,odlesky.
Ty se probouzíš,nejsi zcela při vědomí a periferním viděním zahlídneš něco...stín v zrcadle.
Lidský mozek má tu vlastnost,že třeba i skvrnu od vína se snaží sformovat do známé formy...postava,zvíře,apod.
Proto také nacházíme na zdech,v mracích,aj.podobu Ježíše.Vsadím se,že divoch z buše Ježíše neuvidí,ale antilopu třeba ano.
A ty zahlédneš to něco a máš ducha na světě. :1:
Docela bych věřila,že jsme schopni vnímat ty odrazy v zrcadle i ve spánku.
Můj názor je že drtivá většina všech záhadných zjevení v době probouzení je způsobena něčím podobným.Proto zrcadla do ložnice nepatří.
Samozřejmě může se to stát i se stínem na zdi...osvětlení projíždějícím autem,venkovní osvětlení,apod.
V mém životě se mi stalo asi 15 záhad,které by se daly nazvat mezi nebem a zemí.
Jenže já do všeho dost šťourám a podařilo se mi najít logické vysvětlení.Zůstaly mi pouze tři,které nedokáži vysvětlit,ani nikdo jiný. :27: :29:Strašně zlá ježibaba je moje terapie. :4:
18.03.2011 - 11:26 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Ahoj,lepe receno dobry den...Aristoni je ma matka a dala mi tohle precist,nebot vi o me,ze se o tyto veci zajimam a mam v nich urcitou praktickou znalost.duse stejne jako my lide se musi necim zivit,necim co jim da silu...my lide jime ruzne pokrmy ale duse se zivi energii...a řadi se do urcitych skupin...ta s kterou jste se potkala chce energii strachu...jenze u vas narazil to neco co vam reklo at otevrete oci mohlo byt vase vyssi ja nebo jak rikate andel strazny...jestli to bylo vase vnitrni ja pak se tedy o tyto veci zajimejte, mate na to dostatecnou energii a tolik potrebnou cistotu...a jestli vam pomohl nekdo z vasich zpriznenych na druhe strane, tak je to znamka toho ze mate to nejdulezitejsi a to je ochrana... nezapominejte vsak na dulezitost pristupu k temto vecem...zde neni na miste strach...ale urcity respekt a obdiv danych veci...s pozdravem Mirelli... :16:
18.03.2011 - 13:21 | Filtr
(Váhy) ewvita » Ilon spí s měsícem
Ili, i tvá teorie je opravdu k zamyšlení..
18.03.2011 - 13:22 | Filtr
(Váhy) ewvita » Aristoni
Děkuji..hezky napsáno..Já se těmhle věcem chtěla vždy věnovat, ale nevěděla jsem, za jaký konec se chytit, resp. jak na to, abych neudělala něco špatně.. takže jsem začala u knih a pokračovat budu s Reiki.. a uvidíme.. :3:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-73
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »