Reinkarnace mou subjekcí.....


03.03.2011 - 19:51
(Štír) tronco
Reinkarnace mou subjekcí.....
Už dlouho mi napadá,esli nám to jen naše ega nenalhávají,že vše kolem věcí s karmou,reinkarnací a podobnými je "naše" věc,či našich duší.... prostě je nám dán tento život se všemi dary,včetně důležitého a tím myslím svobodnou vůli... jen... je nás tu čím dál více na zemi a to je největší problém Země z jakéhokoliv hlediska. A třeba i proto mi napadá,že to pojetí naše duše je divné,jak bychom mohli určit kvantitu duší v Božím nekonečnu a tudy směřují též mé úvahy,zda se naše duše nemohou během pobytu za humny domoviny a před návratem na Zem nějak navzájem promíchat a tak a tím i dokonce přejímat kousky karmy od jiných duší pořád na základě jejich svobodné vůle i v souladu s Bohem ke kterému jsou v těch "okamžicích" blíže...... nechávám otevřenou mou myšlenku... prozatím....

Stránka: 1 2
Řazení:
03.03.2011 - 20:22 | Filtr
(Váhy) LemmOny
..a to je mému egu velice blízká myšlenka, leč jenom "myšlenka" :3:

v každým přípdě nejen dobrý:15: postřeh/úsudek
03.03.2011 - 22:34 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
CO SE TYKA SVOBODNÉ VŮLE ANO TU MÁŠ, ZÁLEŽÍ JENOM NA TOBĚ ZDA BUDEŠ NA CESTĚ TEMNA, SVĚTLA ANEBO MATERIALISMU. CO SE TYKA KARMI TU SI KAŽDÁ DUŠE A POTAŽMO ČLOVĚK MUSÍ ODŽÍT SÁM. KARMU ZA NIKOHO PŘEBRAT NEMŮŽEŠ, TO JE ZÁKON UNIVERSA. Můžeš se potkat s určityma lidma a to ze dvou důvodů. BUD abys napravil ublížení někomu komus ho spůsobil, anebo si se poučil že tě nikdo nemůže ovládat, záleží jenom natobě aby si se cítil štastny atd. Suma sumárum je to poučení tvé a náprava chyb z minulého života. S Bohem se duše domluví co chce tady na zemi skusit a to mimo věcí ,nebo chceš li karmi,KTERÁ JE DANÁ A URČUJEŠ JI SÁM SOBĚ TVÝM SPŮSOBEM ŽITÍ. NEBO JINAK, SVÝM SOUČASTNYM ŽIVOTEM SI VYTVÁŘÍŠ SVOU BUDOUCÍ KARMU NA PŘÍŠTÍ ŽIVOT.
04.03.2011 - 05:42 | Filtr
(Rak) nemoomen » bimbulka.j
jj dobře napsané klaním se tomuto názoru tak hluboko až si líbám koleno :30: :30: :30: :30: :30: :30: :15: :15: :15: :27: :27: :27:
04.03.2011 - 06:29 | Filtr
(Štír) tronco » nemoomen
:27: z takového výkonu při držení rovných nohou se mi vždy pěkně zamotá hlava,jak se šlachy krásně protáhnou od pat až po zátylek :75:
04.03.2011 - 07:01 | Filtr
(Štír) tronco » bimbulka.j
Jasný .... tohle vše s tím souhlas,to si uvědomuji už dávno... jen stejně tak dávno a ještě možná předtím jsem měl ty pocity,které se snažím popsat nahoře,může to být taková nástavba na "teorii" Tebou popsanou. V tom Tvém psaní je pořád zmiňováno má duše,svojí karmu... atd... mé... proto zmínka o tom egu...
Moje duše? Já jsem jí nestvořil,děkuji i za ní.
Kdo se modlí můj Otče? Ale kolik lidí se modlí Otče náš. atd adt...

Jen mi tak napadlo... může to připadnout dost povrchní a že to rozhnípávám do detailů... z mého života,ať si o tom myslí každý co chce,uvádím to,jen,že mi to v souvislosti s přebíráním karmy napadlo jak teď,tak když se to stalo.

Jedeme z montáží jedna z prvních zimních nocí této zimy,kalamita na silnicích,nedovezli nám materiál,kamioňáci zmatkovali a zapadali svojí blbostí,parťáci se převrátili přes střechu v půli cesty k domovu a z domova nedojel jiný pro nás,tak bereme auto my a jedem domů,páč by jsme venku umrzli,ale oba máme něco upito,řídí známý,protože mi přemluvil i když jsem nechtěl.Jedeme vyprostit ty převrácené,ale v půli cesty nás staví hlídka a řidič začne zmatkovat."Kurva,nemám papíry a už jsem kvůli tomu seděl,mám zdrhat,nebo jim rozbít hubu?"....říkám:"Nikam nezdrhej,buď v klidu a nic neříkej" a dám mu můj řidičák.V duchu se modlím,ať to projde,že to není fér,aby šel sedět znovu,že to nechci,ale ať nejdu sedět já,ať to projde na mé čisté konto.Odvezli si jej na stanici,nadýchal 0,6 promile,prošlo mu to. Jako úlet,vůbec si nejsme podobní,nenosí brýle,maj tam podpisový vzor,nevěděl ani rodný číslo,ani adresu,neměl můj průkaz totožnosti,nic a to je nechci přeceňovat,ale tohle by jim nemělo projít.Prošlo.
Co se týká karmy.Kdybych tohle neudělal,šel by si znovu sednout,ale já jsem prosil o to,aby to tak nebylo a svobodně jsem se rozhodl,že mu pomůžu a modlil jsem se za to,ať jim Bůh zavře oči už takhle přivřené ještě víc atd.... Ten týpek mi neřekl ani dík,doteď nevím,jak to dopadlo,nahlásil jsem ztrátu řidičáku,majitel auta je mrtvý,když se mi budou ptát,prostě nevím,ale nebudu lhát. Já to auto neřídil,nevím nic... Pro někoho by to byla tragická událost,já tomu nevěnuji žádnou extra pozornost,ale nevím proč mi to napadlo v téhle souvislosti s karmou....
04.03.2011 - 07:06 | Filtr
(Štír) tronco » LemmOny
Marku ty ...truhlíku,jsem chtěl reagovat na Tebe jako prvního,ale nemám k Tvým slovům vlastně co dodat,nemáš tam mezeru :4: :44: :62:
04.03.2011 - 07:20 | Filtr
(Štír) ivy7 » tronco
Moc tomu nerozumim...je ten pribeh nejaky zmateny - z meho pohledu...v kazdem dobre je i kousek zla a naopak..ty, zeby se nad tim nezamyslel? To se mi nezda...
04.03.2011 - 09:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ja to ako problém nevidím, že by nás bolo čím ďalej tým viac...skôr si myslím, že pri súčasných katastrofách sa to "premnoženie" poriadne redukuje. Ja totiž tým štatistikám a počtom neverím. Dnes je skôr v našej generácií badať skorú a prílišnú úmrtnosť. Podľa mňa už sa skončili časy, kedy sa ľudia v našich krajinách dožívali 80tky alebo 90tky. Podľa mňa čo sa duší týka, nezáleží ani tak na kvantite ale na kvalite. Pokiaľ vezmeme do úvahy fakt (ktorý tvrdia mudrci a mistrovia), že síce dobro je silnejšie než zlo, potom stačí ak z toho kvanta duší precitne len niekoľko duší, aby zásadne ovplyvnilo celok. V takom prípade by tie kvantá mohli byť za určitých podmienok pozitívnym faktom.
04.03.2011 - 16:23 | Filtr
(Vodnář) mitea
Este by ma zaujímala jedna vec.
Uz neviem,kde som to cítala,ale bolo tam uvedené,ze ked más stáleho partnera,manzela,tak automaticky preberás aj kus jeho karmy.Ked sa jemu nedarí,pocitujes to aj ty atd...atd.

A este som cítala o rodinnej karme,kde aj deti preberajú niektoré karmy rodicov,starých rodicov a dokonca prarodicov,proste v rode dusí sa vraj karmy mozu posunút na niekoho iného,ak tá dusa s tým súhlasí...a danú úlohu je lepsie pripravená zvládnut. :3:
04.03.2011 - 22:01 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » nemoomen
díky, však ty dobře víš o čem píši, jsi hodně vyspělá dušička a báječnej človíček :74: :17: :74: :12:
04.03.2011 - 22:11 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j » tronco
Tady si jeho karmu nepřebral, pomoh si mu, byl si vyslišen. Víc se tím nezabyvej, udělas v dobré víře , dobry skutek . Že ti nepoděkoval? to se stáva často, ale nedělal si to pro slovo děkuji , ale z pocitu nebo touhy mu pomoci.
04.03.2011 - 22:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Kavenka2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to nemusí souviset s karmou, to jsi prostě v tu chvíli tomu tolik věřil a nepřipustil jsi jinou možnost, než tu dobrou, že jsi v tu chvíli utvořil realitu té situace
04.03.2011 - 22:18 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Nebudu se s tebou přít, pravdu se dovíme ,až budem stát před stvořitelem. cO SE TYKA RODINNÉ KARMI, TAK POKUD SI JI ODČINÍŠ SVYM ŽIVOTEM, PAK SE ti může změnit i rodina duše. Víc než s rodinnou karmou se ve své praxi setkávám s kledbou, která se přenásší na celé pokolení řadu generací. Máš pravdu že se karma dá vymazat,ale můj názor je ten,že nikdo z lidí tu moc nemá. kE KONCI ROKU 2010 BYLA V KNIHOVNE Akáši, probíraná a mazána karma jednotlivců, souvisí to s trnsformací.
05.03.2011 - 00:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl-sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Konečně se někdo našel,kdo mluví o svých
zkušenostech.Píšeš o svých osobních věcech
veřejně a této upřímnosti si vážím.
Takových živ.osudů je hodně.
Nedělej si z toho těžkou hlavu,jestli tě někdo někam zařadí,já mezi ně nepatřím.
Tronco ,napíšu Ti citát jednoho mistra,jehož ústy promlouvá Buh.


Stále si uvědomuj,že všechno,co prožiješ a co se ti přihodí,je k tvému dobru.
Samozřejmě tě v životě potká leccos,o čem bys
s jistotou řekl,nejen že to pro tebe určitě
není dobré,ale že je to úplná katastrofa.
To, co si pod pojmem katastrofa představujete,
vůbec neexistuje.Existují jen události,které ti posílám,abych od základu změnil tvou cestu
nebo abych ti konečně otevřel oči.Viděno s odstupem není opravdu nic,co by ti bylo ke
škodě.Všechno má svůj smysl.A ten může být jen
pozitivní,protože za vším je má nedělitelná
láska k tobě.
Zamysli se nad tím velkým počtem událostí,
které jsi doposud prožil a které ti v prvním
okamžiku připadaly strašné a nesnesitelné.
Kolik jich ještě zbylo?
Kolik událostí,které jsi považoval za katastrofální,tě před skutečnou katastrofou zachránilo.
V životě se mnohé nepodrobuje tvé vůli.Tím se
nedej rušit,uvaž,jak často to bylo a je tvým
štěstím. Bud ujištěn,že tě moje bezmezná
láska stále obklopuje a že dělám všechno proto
abych zajistil tvé štěstí.
Kdyby se vše řídilo jen podle tvé vůle,bylo by
natrvalo zajištěno tvé neštěstí.
Co ty nazýváš katastrofou,je mé trhnutí veslem,abych takovým koncům zabránil.
Dnes mi toto všechno musíš věřit.Jednoho dne
sám poznáš souvislosti.




05.03.2011 - 00:44 | Filtr
(Štír) ivy7 » majkl-sidor
Ja taky...a mas pravdu...vim to podle sebe :27: :29:
07.03.2011 - 06:47 | Filtr
(Štír) tronco » ivy7
Promiň,tak teď nerozumím já Tobě... říkáš,že je to zmatené a pak tam na vysvětlenou frkneš jednu větu a ještě s gramatickou chybou,či tak nějak zamlženou,tak intuitivně na to nepřijdu,co jsi tím myslela...
07.03.2011 - 06:50 | Filtr
(Štír) tronco » Iza23
:3: :75:... moc pěkná úvaha,ík :49: :27:
07.03.2011 - 06:52 | Filtr
(Štír) tronco
:44:...mmm....
07.03.2011 - 06:55 | Filtr
(Štír) tronco » bimbulka.j
jjj... jasně karmu jsem mu tím nepřebral,to je jasný,jen mu pozměnil osud,s tou karmou si musí pohrát sám.....
07.03.2011 - 07:03 | Filtr
(Štír) ivy7 » tronco
Neporozumela jsem co jsi tim pribehem chtel vlastne rict?
Ze je v poradku kdyz lidi jezdi pod vlivem a dokladu?
Ja nic nevysvetlovala....to byl muj celkovy dojem...
A k te gramaticke chybe....ABY SES.....vypadlo mi pismenko :21: :29:
07.03.2011 - 10:05 | Filtr
(Štír) ivy7 » ivy7
Ach jo...driv nez me sjezdis opet tak se opravuji: ted mi vypadlo cele sluvko - BEZ dokladu :61:
No dnes zmatkuji.... :21: :47:
07.03.2011 - 19:12 | Filtr
(Štír) tronco » ivy7
vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
TOHLE PROSÍM NEDĚLEJ !
07.03.2011 - 19:14 | Filtr
(Štír) tronco »
:18: :62: :74:
07.03.2011 - 19:28 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
Nevěřím na karmu národa.Tvé skutky určují tvou karmu,to kde se narodíš,ale vždy je to karma určitého jednotlivce.
My,co jsme se narodili v Evropě,máme větší šanci duchovně postoupit dál,než např. národy v Africe.
Je rozdíl jestli bojuješ o holé přežití nebo zda máš aspoň to základní a šanci dál duchovně růst. :27:
07.03.2011 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mitea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele k0mar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
u těch partnerů, anebo hodně blízkých osob, to spíše bude fungovat na principu "vyrovnávání potenciálů". Pokud jsou lidé hodně odlišní - vzájemně se postupně začnou "obrušovat" a to podle toho jak má kdo silnou/pevnou vůli, respektive jakou má kdo v sobě submisivitu/dominanci - každopádně určitý konflikt/vystřízlivění/ je nevyhnutelný.
I při tomto "srovnávání potenciálů" se však mohou nabalovat nějaké ty "následky" - podle toho "jak moc citlivým" způsobem k onomu "srovnání" dojde.
Příspěvky: 1-25 26-47
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »