Hraje si semnou?


02.03.2011 - 16:37
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele nikolenka3, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Hraje si semnou?
Dobrý den. muj příběh se semnou táhne už přes rok. Poznala jsem kluka,o kterém jsem věděla že je zadaný,ale on mě začal uhánět a říkat že se s partnerkou rozejde. Začala jsem se sním tedy scházet,a zamilovala se. Asi po 3 měsicích našeho scházení,se sní konečně rozešel a já myslela že už je po všem. Ale asi po týdnu se kní vráti zpátky. Říkal mi jak ho to strašně mrzí,omlouval se mi,a já byla tak blbá že mu odpustila a scházely jsme se dál. Během našeho scházení jsem to několikrát ukončila,ale nevydržela jsem to,a musela ho vidět. V létě mi to už ale vše přerostlo přes hlavu a rozhodla jsem se s tim skončit. On mě ale přesvědčoval,že at mu dám měsíc,,a on se rozejde. Opravdu to udělal a rozešli se. Bohužel jen na měsíc. Tenkrát mi řekl že jede někam pryč,a byl noc sní. Asi měsíc sme se neviděli,ale potom to začalo cele znova,akorát s tím rozdílem že už se nerozešli. jen mi pořád říka že se snaží něco s tím delat a podobně. Po vánocích sem to zkončila znova,ale po dalším měsíci se zase ozval. Jsem opravdu zoufala. Za tu dobu co se snim chazim,o me melo zajem nekolik kluku,ale ja vsechny odmitla,protože miluji toho nesprávného. Co mám dělat? chci to už nějak vyřešit,ale neznám východisko.Prosím poradte mi co mám dělat. Děkuji

Řazení:
02.03.2011 - 16:43 | Filtr
(Vodnář) Kiára..
Chceš radu? Dobrá.
Ukonči to a už se k němu nevracej, jiné řešení to nemá a když to uděláš hned ušetříš si spoustu trápení. Čím víc to protahuješ, tím to bude později bolestivější a k ničemu dobrému to nesměřuje.
Ano vím, je to těžké, budeš mít pro sebe i pro ostatní, co ti to budou radit spoustu výmluv proč to nedělat, ale jinak to stejně dopadnout nemůže.
Ten člověk za tvé trápení nestojí.
Přeji ti hodně síly.. :74:
02.03.2011 - 16:59 | Filtr
(Beran) prdlik
vicemene nepises,proc se k ni porad vraci......snahu ma,ale je mu prt platna,kdyz ho k ni porad neco tahne.kasli na nej,jsou si necim moc pritahovani.mohl by ti to udelat i po roce vztahu jen s tebou.ja bych mu uz neverila.
02.03.2011 - 17:04 | Filtr
(Beran) Háňa*
Zkus najet na systém 3x a dost. Je škoda ztrácet čas. Nemá k tobě úctu a bez úcty není láska
02.03.2011 - 18:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rozalík, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také si myslím,že tenhle vztah je k ničemu,že to je jen pohrávání s tebou a nic víc.
02.03.2011 - 23:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lada_c, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jen te vyuziva. s tamtou se rozejit opravdu nechce, mozna, ze se s ni ani nikdy nerozesel a jen ti neco nalhaval. ma ji podle vseho radsi nez tebe a s tebou ma jen takove chlapske umysly.

nebud blba a posli ho do haje. sejde z oci, sejde z mysli, ohledni se po jinych. z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz potkas nekoho noveho, na toho byvaleho si ani nevzpomenes.
03.03.2011 - 18:58 | Filtr
(Střelec) amam
Mam kamaradku ktera dela to stejne co ty.Muzu ji domlouvat,nadavat ona se jen trapi a ja pozoruju hezkou holku ktera :3: se trapenim uplne straci jak hubne.Zacni premyslet sama nad sebou co ti takovej vztah prinasi a ubira a poznas co je pro tebe lepsi. :3:
03.03.2011 - 19:22 | Filtr
(Štír) milca333
Může s ní být karmicky svázaný....a ty s tím nic neuděláš. Já udělala v loni tlustou čáru za něčím podobným. Taky jsem byla s někým, kdo byl pořád svázán s bývalou přítelkyní. Já se ho nechtěla vzdát, protože to, co jsem cítila s ním, se mi snad ještě nikdy předtím nestalo. Byla to moje spřízněná duše a ten pocit byl krásný. Jenže člověk, aby přežil musí také uvažovat reálně a realisticky. On tam byl svázán karmicky s její matkou. Dělala jim ve vztahu peklo. Zasahovala do všeho. Házela na něj špínu. Vždycky, když o ní mluvil, byl úplně vytočenej. On cítil, že ten vztah mu nic nedává, ale z nějakého důvodu tam byl neustále vtahován. Prostě to byl jeho úkol pořešit vztahy s její matkou. Takže spíš nešlo ani o ní, ale o její matku. Dívala jsem se na to pomocí jedné krásné kartářky...opravdu krásné, používala energii světla a lásky, žádnou magii. Viděla tam, že on má krásnou duši, ale bohužel on se v tom bude přehrabovat a ještě ve spoustu jiných věcech a pro mě to nemá smysl. Já mám jít jinou cestou a hlavně cestou duchovního vzestupu. On by mě jen stahoval zpátky dolů, k ničemu jinému by to nevedlo. Řekla jsem si, že se asi ještě pořád nemám ráda, když stojím o někoho, kdo se mnou vlastně opravdu být nechce. Nevím, jestli nechtěl. Asi chtěl, ale nemohl. A tak jsem to pustila a řekla jsem si, že chci být s někým, kdo mě bude mít opravdu rád a bude mě obohacovat..... :1: :27: :74:
03.03.2011 - 19:27 | Filtr
(Štír) milca333
Prostě si tím uvědom, jestli Ti to setkání něco dalo. Co jsi se tím naučila nebo něco nového pochopila. Jakoby to zrekapituluj, udělaj si pro sebe závěr a nech ho plavat... :1: :74:
04.03.2011 - 08:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lothorien, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
musis se podivat opravdu hluboko do sebe, co ti ten vztah s nim dava.. az to budes mit, budes mit i reseni
04.03.2011 - 20:30 | Filtr
(Váhy) jasmína lavander
Ahoj nikolenko,
jsi už dlouho v dost těžké situaci.
Pokusím se ti napsat mé pocity a můj pohled.
Tvůj partner je hodně zmatený.
Tak jak ty se snažíš odejít od něj on se snaží odejít od ní, ale něco /karma/ ho k ní velmi silně táhne.
Cítím, ale že i ty jsi v té jeho karmické smičce a že se to týká i tebe, proto i ted jsi v tomto trojúhelníhovém vztahu.
K ní ho táhne spíše nepopsatelná síla a pud.
Jeto podle mě spíše zvláštní závislost, které by se potřeboval zbavit.
Ale neví jak.
Tebe má rád a cítí s tebou pěknou budoucnost, ale ve třech to prostě nejde.
Je to na něm a na tvé trpělivosti.
ale ani trpělivost někdy nestačí, někdy rozhoupe ledy až silný řez a pokud ne.
Nedá se nic dělat, zkusí to zase v dalším životě.
Bylo by dobré pochopit tuto situaci, aby se ti v budoucnu neopakovala.
Přeji ti a i tvému partnerovi, aby jste to dokázali vyřešit a byli šťastní, at spolu nebo každý zvlášt.
pa
jas la :68:
10.03.2011 - 19:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele marves, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
stalo se mi něco podobného. On byl zadaný, byl to můj bývalý, ale náš vztah jsme nějak neukončili. Nedokázala jsem mu odolat. Kdykoli napsal, zavolal... potěšilo mě to, zároveň zranilo, protože byl zadaný. Když už to trvalo přes rok, tak jsem si uvědomila, že opravdu jen ztrácím čas a je to vyčerpávající. Uvědomila jsem si, že on o mě nejspíš nestojí, že už to opravdu nemá význam. Jinak by totiž byl se mnou a ne pořád s ní. Dala jsem mu najevo, že už nechci, abysme se někdy viděli. Za měsíc se ozval znovu, zase jsem mu tořekla... Myslím, že je nejlepší se odhodlat a odmítnout a za tím si také stále stát. V mém případě bych jinak stále řešila jeho, proč mě chce vidět... jak ho mám ráda.... a ostatní by mi utíkala, nemohla bych si nikoho najít.
10.03.2011 - 19:44 | Filtr
(Býk) Bé át
Konec a tečka. A je to vyřešené. Jen to musíš najít uvnitř svojí hlavy.

Ani tisíc rad Ti tu nepomůže, musíš chtít a vědět co chceš.

:15: :27: :29:
10.03.2011 - 19:45 | Filtr
(Býk) Bé át » Háňa*
:15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »