Ako pritiahnut do života "správnych" ludí


23.02.2011 - 14:34
(Býk) Sven
Ako pritiahnut do života "správnych" ludí
Poznáte ten pocit, kedy si prajete stretnút človeka, ktorý doplní určitú časť vášho Ja-bude plnit určitú rolu(učitel, priatel, obchodný partner, spriaznená duša, človek s konkrétnymi vlastnostami).Máte nejaké tipy ako "priťahovať"? :1:

Stránka: 1 2
Řazení:
23.02.2011 - 15:01 | Filtr
(Býk) balboa
Ja myslim, ze se to da jen hrozne tezko ovlivnit, je to naplanovane tak, aby to melo smysl a pokud se to zrovna nedeje, tak je to nejspis dobre, protoze na to ti lide asi nejsou jeste pripraveni a z hlediska celku do sebe ty ozubene kolecka jeste nezapadly... nezbyva nez pokorne cekat a zustat naladeny s vedomim toho, ze se to vubec nemusi stat. U me to vypada, ze se mi takove setkani vyhybaji, ale zaroven se ve mne nekde budi pocit - ma to tak byt, je to soucast tvoji hry tak hraj dal
23.02.2011 - 15:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dora, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ten pocit znám dobře, vím přesně, koho bych si chtěla přitáhnout :20:, ale tip fakt nemám :4:. Na tohle mě napadá jedině to otřepané - "když je žák připraven, učitel se objeví sám"
23.02.2011 - 15:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mahmirka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tiež mám ten pocit...

Ono a hovorí, že čo človek vyžaruje, to priťahuje. Tak možno by sme mali prehodnotiť to, čo z nás vyžeruje.

Ale ak by mal niekto iný, lepší nápad, tak sem s ním, rada si ho prečitam aj ja :3:

23.02.2011 - 15:22 | Filtr
(Býk) PetV
Tipů se dá uvést řada, ve knížce/filmu Tajemství radí často na to myslet, že si chci do života někoho přitáhnout, třeba si vytvořit popis takové osoby a denně si opakovat, před spaním afirmovat.
Nebo v Celestínském proroctví zase radí všímat si koincidencí/synchronicity, které tě k dotyčné osobě přivedou.

No ale spíš souhlasím s Balboou, že užitečnější je v sobě posilovat přesvědčení, že všechno je, jak má být, a oslabovat ten pocit nespokojenosti, že by se měl náš život ubírat jinudy, měl by vypadat jinak...
23.02.2011 - 15:37 | Filtr
(Štír) milca333
...na to jsem si zkopírovala a uložila jednu meditačku.... :1: :4:
23.02.2011 - 15:41 | Filtr
(Lev) Marhon
VŽDYCKY si přitahuješ toho správnýho člověka, ne? :63:
jen někdy ti to nedojde.
23.02.2011 - 15:43 | Filtr
(Štír) milca333 » milca333
aha...ono to sem nejde vložit...tak snad jedině zkopírovat...ale určitě "vesmírná objednávka" by také měla fungovat.... :27: :74::

Meditace pro přivolání Spřízněné duše

Pořádně zhluboka se nadechněte, při výdechu zavřete oči a uvolněte svaly. Znovu se zhluboka nadechněte a při výdechu se ještě více uvolněte. S každým nádechem a výdechem jste uvolněnější. Nic vás přitom neruší. S každým nádechem a výdechem se noříte hlouběji a hlouběji do tohoto příjemného stavu naprostého uvolnění. Teď se opět zhluboka nadechněte a při výdechu nechejte zmizet všechny obavy, starosti a pochybnosti. Nic vám nebrání vplynout do stavu naprostého míru a klidu.
Takto odpočívat a každým kouskem těla vychutnávat teplo a uvolnění je nesmírně příjemné. Každý kousek vašeho těla se velmi, velmi hluboce uvolňuje.
Uvědomte si svaly na špičkách nohou a chodidlech a nechejte je, uvolnit. Možná přitom ucítíte slabé lechtání. S každým výdechem jste uvolněnější. Vaše chodidla jsou ted‘ naprosto a zcela uvolněná.
Dovolte tomuto příjemnému uvolnění, aby stoupalo celým vaším tělem. Prociťujte, jak stoupá lýtky přes kolena do stehen. Je to velmi, velmi klidné a zcela, naprosto uvolňující. Dovolte tomuto pocitu uvolnění, aby se dostal přes vaše bedra až do žaludku. Celá spodní polovina vašeho těla je ted‘ dokonale uvolněná. Máte pocit, že se vaše nohy nepohnou, ani kdybyste chtěli.
Pokračujete v uvolňování. Váš dech začíná být pomalý, malátný a líný. Příjemný pocit uvolnění vám teď stoupá až ke hrudi a ramenům. Je nádherné cítit, jak vám z ramen mizí napětí, které se v nich nahromadilo. Dovolte příjemnému uvolnění, aby se dostalo do celých vašich rukou až ke konečkům prstů. Máte ted‘ naprosto uvolněné ruce i bohy. Jsou velmi, velmi uvolněné a klidné. Tento odpočinek je nesmírně příjemný. Každý nerv, sval a tkán vašeho těla si vychutnává tento pocit naprostého, dokonalého uvolnění.
Dovolte pocitu uvolnění, aby se dostal až k vaší šíji. Prociťujte, jak se vám uvolňují svaly v obličeji, a poté nechejte pocit uvolnění stoupat až k temeni vaší hlavy. Dovolte svalům na lebce, aby se uvolnily. Uvolněte jemné svaly kolem očí. Jsou to nejjemnější svaly v celém těle a je velmi příjemné nechat je zcela se uvolnit. Teď jste ponořeni do naprostého, dokonalého, absolutního uvolnění. Je to, jako byste se vznášeli na měkounkém obláčku, kde vás nic neruší. Prociťujte uvolnění celého svého těla.
S každým nádechem jste víc a víc uvolnění. Je to nádherný pocit, být takto uvolněný a ničím nerušený. Teď si v duchu představte sami sebe. Prozkoumejte celé své tělo a ujistíte se, že každý kousek je naprosto uvolněný. Pokud někde objevíte nějaké napětí, prosté se na to místo soustřeďte a dovolte pocitu uvolnění, aby odstranilo napětí a nepohodlí dokud se nebudete cítit úplně uvolnění.
Dosáhli jste příjemného stupně uvolnění, které vám dělá dobře. Tento stav můžete ještě
prohloubit. Představte si v duchu schodiště. Není to obyčejné schodiště - je to nejkrásnější schodiště, jaké jste kdy viděli. Stojíte na jeho vrcholu a shlížíte dolů na nádhernou scenerii.
Schodiště není dlouhé, má pouze deset schodů. Deset schodů, které vedou do vaší tajné komnaty Je to krásná místnost zařízená těmi nejnádhernějšími předměty, jaké jste kdy viděli. Jsou tam pohovky, křesla a stolky a pokojové rostliny. Na zdích visí portréty lidí, které znáte. Kromě nich tam visí i krajinomalby a jiné obrazy. Nemůžete se dočkat, až sestoupíte po schodech dolů a všechno si lépe prohlédnete.
Je to zvláštní schodiště. Každým schodem, na který sestoupíte, se prohloubí váš stav uvolnění. Takže až sejdete dolů do místnosti, budete naprosto dokonale, zcela a úplné každým kouskem svého těla uvolnění.
Ted‘se chytněte zábradlí a sestupte po prvním schodu. Váš stav uvolnění se přitom zdvojnásobí. Cítíte hebkost měkkého koberce pod nohama. Teď schod číslo:
Devět. Další krok a uvolníte se ještě víc.
Osm. Uvolňujete se víc a víc.
Sedm. S každým schodem se noříte do hlubšího uvolnění.
Šest. Ted‘ jste velmi uvolnění, noříte se hlouběji a hlouběji do stavu naprostého uvolněni.
Pět. Tady, v polovině cesty, se na chvíli zastavte. Každou buňkou svého těla prociťujte uvolnění a klid. Tento stav nemůže nic narušit.
Čtyři. Jděte hlouběji a hlouběji do stavu naprostého uvolnění.
Tři.Uvolněte se.
Dva. Uvolněte se.
Jedna. ...
Vejděte do oné nádherné místnosti. Projděte se po ní a prohlédněte si některé z předmětů, které se zde nacházejí. Vypadá to, jako by se v této zvláštní úžasné uklidňující místnosti nasbíralo všechno, co jste kdy považovali za krásné a žádoucí.
Ted‘si prohlédněte obrazy, které visí na zdech. Jsou tam velkolepé portréty a nádherné krajinomalby. Zastavte se na chvíli u jedné, která se vám obzvlášť líbí. Když se zadíváte na obraz, zdá se vám, že vás vtahuje do sebe. Nacházíte se teď v něm uprostřed nádherné scenerie a s naprostou přirozeností se procházíte po nádherné krajině.
Jak tak obdivujete tu nádheru kolem sebe, najednou si uvědomíte, že vás někdo drží za ruku. Okamžitě poznáváte svou spřízněnou duši. S úsměvem na ni (nebo na něho) pohlédnete a zjišťujete, že se díváte na někoho, koho už dávno znáte. Vy dva už jste spolu prožili nesčetné minulé životy a toto poznání je náhlé a velmi silné. Přitažlivost mezi vámi je jako elektrický výboj. Oba jste na tuto chvíli dlouho čekali.
Sevřete jeden druhého ve svém náručí a lehněte si na svěží trávu. Je to kouzelný okamžik, na který nikdy nezapomenete. Cítíte sladké rty své spřízněné duše. Cítíte, jak voní tráva. Slyšíte, jak nad vámi zpívají ptáci. Každý kousek vašeho těla ožívá tak, jak jste to nikdy předtím nezažili. Všemi smysly vnímáte každou vzácnou vteřinu.
Máte pocit, jako byste na tuto chvíli čekali celý svůj život, a přejete si, aby nikdy neskončila.
Když se díváte do očí své spřízněné duše, víte, že toto je znovuzrození něčeho, co bude růst, kvést a rozvíjet se po zbytek vašeho života.
Teď se od sebe pomalu oddělíte a vstanete. Cítíte, jak vás vaše spřízněná duše bere za ruku a celým vaším tělem proběhne vlna vzrušení. Jste nadšeni tím, že jste opět našli svou spřízněnou duši a víte, že teď spolu budete navždy.
Kráčíte se svoji spřízněnou duši ruku v ruce, až jste znovu zpátky v oné místnosti. Se steskem se podíváte na obraz, ale jste šťastní, protože víte, že do něj můžete vstoupit, kdykoliv si to budete přát. Víte také, že pokaždé, když se tam vrátíte, bude vaše spřízněná duše blíž a blíž.
Vychutnejte si na chvíli zvláštní pocit z pobytu ve své tajné komnatě. Dobře si zapamatujte, že se sem můžete vrátit, kdykoliv budete chtít. Můžete si posedět v některém z pohodlných křesel nebo si prohlédnout některé další předměty, které se zde nacházejí. Je ta váš pokoj a můžete si tady dělat, co chcete. V této své zvláštní a tajné komnatě jste v bezpečí a můžete se sem kdykoliv vrátit.
Ted‘ je čas všechno tohle opustit a vrátit se do přítomnosti. Když napočítáte do pěti, ocitnete se tam, kde jste začali, v klidném, uvolněném stavu, a budete si pamatovat všechno, co se s vámi dělo.
Jedna. Zhluboka se nadechněte a nechejte do svého těla proudit životodárnou energii.
Dva. Trochu se probíráte. Cítíte se povzbuzeni, osvěženi a připraveni vrátit se do normálního života.
Tři. Jste opět plni života.

23.02.2011 - 15:45 | Filtr
(Beran) Háňa*
Nemám žádný tip. Ani nemyslím, že by bylo dobře si je přitahovat - to je určitý druh násilí.

Já to mám tak, že vždycky přišel ten, koho jsem potřebovala - úplně sám a ve správný čas.
Takže bych to nechala osudu
23.02.2011 - 15:48 | Filtr
(Vodnář) mitea » Marhon
:15:
23.02.2011 - 15:58 | Filtr
(Štír) milca333 » Háňa*
...Nevím, jestli je to násilí nebo ne...opravdu o tom teď hodně uvažuji..., co je ta správná cesta. Ono je to těžké. Mnohdy přes chybné vzorce a přesvědčení, které máme naprogramovány do podvědomý to k nám nepouští takové partnery, se kterými bychom mohli prožívat opravdovou lásku....tak alespoň v té vizualizaci?? :1: :27:...a možná, když to tam procítíme a prožijeme...třeba to pak dokážeme zhmotnit....ono je totiž probelmatické, když člověk vyrůstá v neláskyplném prostředí...tak vůbec neví...jak takový láskyplnný vztah vypadaná a neumí si ho přitáhnout.... :25: :63:
23.02.2011 - 16:09 | Filtr
(Beran) Háňa* » milca333
Těžko říct, nevím, jak to přesně je. Já si myslím, že se dějí věci, které se mají dít. Že život má různé fáze, jak se člověk vyvíjí a nějak to jde všechno samo. Alespoň u sebe to pozoruju.

Ale až od té doby, kdy jsem se naučila nikam netlačit a nechat TOMU prostor
23.02.2011 - 16:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To zalezí od toho,aky mas instinkt.To znamena ze si musis vsimat to k akym ludom ty najcastejsie inklinujes.

Podla toho zistís,aka je tvoja uroven poznania a i charakter potrieb,akymi sa najviac prejavuješ.

Cim je clovek poznaním primitívnejsí a potrebami živočíšnejší,tak si pritiahne do svojho života podobne stavanych ludí.

:1:

23.02.2011 - 16:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Janíčko Skútrista
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Cize napr.ak niekto tuži po laske,ale zatial ju vníma prilis povrchne,tak si pritiahne k sebe niekoho,kto bude tu lasku predstierať.A kedze ten,kto tuži milovať,nejde este do hlbky,tak to predstieranie od skutocneho prejavu lasky este nerozlíši.Tym sa sam uvrhol do trapenia a to len preto,ze este nepoznal skutocnu hlbku pojmu milovať.Až ju pozná,nemoze nikdy naletiet niekomu,kto by nieco take predstieral.

:1:
23.02.2011 - 17:02 | Filtr
(Rak) nemoomen » balboa
:15: :15: :15: :15: :15: :15: :15: :27: :27: :27:
23.02.2011 - 17:04 | Filtr
(Rak) nemoomen » Háňa*
ano i já :27: :27: :27:
23.02.2011 - 17:06 | Filtr
(Rak) nemoomen
co dodat :15: :15: :15: :15: :27: :27: :27: :27:
23.02.2011 - 18:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anděl zkázy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Sven,
Do života si přitáhneš jen to,co máš v karmě a co si máš prožít,ale sam si určuješ,koho tam pustíš a jestli jsi připraven to projít a pochopit smysl tohoto setkání a prožitku.
My všichni se tady jen učíme chápat cit jako je láska,tolerance,žárlivost, závist,pokora,štěstí...atd.
Je to sice síla a někdy nás očekávání docela sejmou,ale to je holt to, co máme dělat zde.
Jednou jsem slyšel,že na zemi jsme už vlastně v očistci a máme si to tady všechno hezky prožít se vším všudy.... :4:
Takže pohodlně si sedněte a přeji pěknou jízdu na vaší horské dráze! A že to teda bude jízda........ :75:
23.02.2011 - 18:14 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Háňa*
..taky mi přijde vcelku zbytečné až možná kontraproduktivní snažit se uměle o to,aby nám do života vstoupil ten či onen člověk..
..nakonec - víme nejlépe,že ten "správný" přijde vždycky v tu správnou chvíli.. :1:

..dost možná bych odsouhlasila to,co tu zaznělo výše - Tak,jak jsme sami naladěni,na jaké jsme "úrovni",tak takové lidi můžeme přitahovat. Leč ani to ladění není nejspíš nic,co bychom měli vědomě ovlivňovat.. :1:

..věci se prostě dějí..

..není důvodu v nich příliš šťourat.. :3: :17:
23.02.2011 - 18:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele supremik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mně pomáhá vždycky pozitivní myšlení na takové lidi a věci,ale trvá to třeba i rok.
23.02.2011 - 20:06 | Filtr
(Štír) milca333 » Janíčko Skútrista
....já myslím, že pojem opravdové lásky chápu hodně do hloubky...., ale jsou tu ty vzorce a přesvědčení....nevím, jak to nazvat..., jsou to jakési vrstvy....nebo karmická výchova nevím...měla jsem tu zkušenost, že jsem si do života přitáhla spřízněnou duši, muže....myslím, že jich můžeme mít více...nemusí být jen jeden nebo jedna a dokonce si myslím, že to mohou být i osoby stejného pohlaví....a on, protože byl stále zajetý v těch vzorcích..., nerozpoznal, že se nechává využívat....chtěl ukončit vztah s přítelkyní, se kterou nebyl šťastný...ale nějak to nedokázal....pořád nabíhal na ty vzorce a nechával se využívat..., se mnou se cítil dobře, ale měl pocit, že se mnou nemůže být, že si mě musí nejdříve zasloužit a nějaké věci si pořešit..., tak nějak u mužů spouštím karmickou očistu...tzn. že všechny problémy, které v životě potlačili, se jim najednou vyvrbí...., a to proto, že na svojí očistě už roky tvrdě pracuji......nevím, jak to přesně všechno je..., ale vím, že když jsem tohoto muže objímala...., cítila jsem, že jsem "DOMA"...dostala jsem se do hodně vysokých vibrací...., do jakých myslím duše odchází, když odloží fyzické tělo. Spíše bych to viděla tak, že člověk nemusí být úplně pasivní. Může toužit po tom změnit svůj život k lepšímu a něco pro to dělat. Může toužit i přitáhnout si do života spřízněné duše, či lidi, kteří ho obohatí. Nůže si přát zbavit se destruktivních vzorců chování.... :1: :74: :27:
23.02.2011 - 20:40 | Filtr
(Štír) milca333
...je to zřejmě takový pocit, že je člověk úplně hluboko ve své duši...takový pocit hlubokého klidu a míru...to je myslím LÁSKA...ale my lidé se k lásce dostáváme právě přes všechny ty překážky a balvany, které musíme na své cestě za světlem odvalit...myslím, že to co sem cítila s tím mužem bylo naprosté oproštění se od všeho...nebyly tam žádné myšlenky...jen ten hluboký pocit klidu a míru..., ale náš mozek v tom nedokáže zůstat....a zase začne "šrotovat" a v tom to pak zmizelo.... :16:
23.02.2011 - 20:44 | Filtr
(Štír) milca333
....asi si ten pocit člověk dokáže vytvořit i sám..., ale já jsem to tak úplně sama na sobě nezažila..., myslím, že když je člověk v páru...nemá strach, že se jakoby sám v sobě ztratí..., ale já jsem se jakoby rozplynula v tom druhém a odevzdala jsem se čisté esenci..., pocitu hluboko v duši..., ale sama v sobě se bojím, že bych se ztratila...a tak jdu spíše po těch vrstvách a odvaluji balvany... :1:
23.02.2011 - 20:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » milca333
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To si ale neodporuje s tym co som písal.

Ono ak je clovek napr.uz skuseny,cize ak to nazveme - karmicky už starší,tak sa to javí tak,ze je celkove v živote opatrnejsí,pretoze je už minulou karmou dostatocne oslahany k tomu,aby pod tym bezpoctom skuseností u neho vykrystalizovali zasady a princípy,ktore mu objasnuju rozne suvislosti v jeho živote.Preto viac uvazuje nez nieco vykona.

U mladych duší je to presne opacne,idu do vsetkeho z nadsením hrrr brrr,pretoze nedomyslaju este nasledky svojich rozhodnutí.Zasady a principy su preto u nich este velkou neznamou.Preto su to takí vecní optimisti domnievajuc sa že tu lasku urcite najdu u každeho,akonahle sa do neho zalubia a preto hned kazdemu uveria,ze ich v nej nesklame atd.i ked sa uz trebars sklamali niekolkokrat v živote.Je to preto naivita,povrchnost v hodnotení reality života.Skuseny clovek takto vobec neuvažuje.

:1:
23.02.2011 - 21:45 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Já si myslím, že zrovna v životě potkávame takové lidi které potkat máme. Mají nás něco naučit, máme něco pochopit a hlavně nevidíme sirší souvislosti. Kde máme jistotu že partner kterého jsme si vysnili nás zachvíli bude nudit, nebo nám přestane stačit v a stíhat v našich náhledech na život, v naší pozemské pouti atd.
24.02.2011 - 09:57 | Filtr
(Štír) milca333 » Janíčko Skútrista
Ano, s tím souhlasím. V minulosti jsem dělala chybu, že jsem se zamilovala do muže, jen proto, že měl krásnou duši. A to jak se choval jsem nevnímala. Došlo mi až časem, že pokud ten člověk není v souladu a svojí duši nevnímá, že to nemá smysl. Jeho chování nebylo citlivé a spíše mě zraňovalo. Ale je fakt, že moc lidí není v souladu se svojí duší. Je to cesta...
Příspěvky: 1-25 26-37
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »